Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

Laba diena, reikia patarimo. Noriu pirma kart nusipirkti uggs classic. Idomu del dydziu. Mano peda siaura ilga 26,2cm, ar 10 dydis tiktu? Jei per tarpininke siusciausi is zappos, ar atkeliautu per menesi? aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elitute: 12 spalio 2012 - 07:04
QUOTE(charizmaaa @ 2012 10 11, 23:49)
Sveikos merginos, gal kas turite?? Kaip nesiojasi? g.gif
Ukala

Labai blogi ...

QUOTE(Elitute @ 2012 10 12, 07:59)
Laba diena, reikia patarimo. Noriu pirma kart nusipirkti uggs classic. Idomu del dydziu. Mano peda siaura ilga 26,2cm, ar 10 dydis tiktu? Jei per tarpininke siusciausi is zappos, ar atkeliautu per menesi? aciu jums  4u.gif

Jums klasikiniu reikia us9. Siaip isbdaugumos tarpininkiu dar greiciau ateina is kitu ilgiau wink.gif
Atsakyti
sveikos,gavau foto parduodamu ugg classic tall,gal kas galetu padeti kaip su ju orginalumu? g.gif

http://www.part.lt/i...17346cca624.JPG
http://www.part.lt/i...17346cca624.JPG
http://www.part.lt/i...f2aaeba3735.JPG
http://www.part.lt/i...b0b82455431.JPG
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2012 10 11, 23:49)
Sveikos merginos, gal kas turite?? Kaip nesiojasi? g.gif
Ukala

Pasiklisina, praranda forma, vienam sezonui gal uztektu, bet jei is cia planuojat pirkt uz 55,99$ pagal mane jie tikrai tiek neverti schmoll.gif
Merginos o kaip del ugg jie taip pat vienasezoniniai ar dar atrodo padoriaiai ir po vienos ziemos.
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 10 12, 09:08)
sveikos,gavau foto parduodamu ugg classic tall,gal kas galetu padeti kaip su ju orginalumu? g.gif

tikrai ne! pirmuose foto, kazkaip suabejojau vilna, o paskutineje isitikinau kad ne ugg.
!!!!nebuna dvigubos siules uzkulneje niekad smile.gif
Atsakyti

biggrin.gif Is smalsumo - uz kokia kaina parduoda?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 10 12, 10:14)
biggrin.gif Is smalsumo - uz kokia kaina parduoda?

Linamog, bet zinok kaikuriais atvejais, as tikiu, kad zmones net nezino kad parduoda ne ugg. prisiperka is kokiu rimtai atrodanciu uk puslapiu, uz padoria kaina, gauna na tarkim avikaili, ir net nieks nesiglina kas ten ir kaip...arba lt perka is "patikimu" saltiniu...o parduoda nes nuosirdziai netiko dydis.

mano sese, visikai neskiria, aisku neturi ji ju, bet amzinai ieskanti...
sako, zinok, maciau tikrus ugg parduoda pardei, na tikrai tikri, uz 250lt...nauji juodi, klasikiniai... biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
ji is tu zmoniu kategorijos kur neatskiria sintetini kaili nuo tikrojo. nesvarbu ar avikailis, ar lape...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 12 spalio 2012 - 10:06

biggrin.gif

net neabejokit biggrin.gif toli grazu iki tikru.
cia gal kur dabar pardavineja ugg temoj 7 dydzio?
sesei kaip tik ieskau 7 dydzio.

ar tokius turit kas? su 39 koja,beveik 26cm koki man reiktu nebus mazi 8?

user posted image
aciu.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 10 12, 11:05)
Linamog, bet zinok kaikuriais atvejais, as tikiu, kad zmones net nezino kad parduoda ne ugg. prisiperka is kokiu rimtai atrodanciu uk puslapiu, uz padoria kaina, gauna na tarkim avikaili, ir net nieks nesiglina kas ten ir kaip...arba lt perka is "patikimu" saltiniu...o parduoda nes nuosirdziai netiko dydis.

Siaip tikiu, pilnai imanoma. Todel visad klausiu - kur pirkti?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 10 12, 11:46)
Siaip tikiu, pilnai imanoma. Todel visad klausiu - kur pirkti?

sutinku kad gal zmogus nezinodamas nusipirko kopija,bet kam tada yrodineti kad originalai,vienais domejausi,tai aiskino kad tikri,o kur pirko nezino,nes gavo dovanu biggrin.gif tai kiti piktybiski pardavejai...
Papildyta:

ir as tas pacias gavau..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As busiu ta,kuri cia su neoriginaliais batukais apsikvailino doh.gif as tikrai nezinojau,rasiau tai,kas buvo man susakyta ir tikrai nenorejau nieko apgauti - nepiktybiskai juk blush2.gif Atsiprasau visu,kuriems fuflo foto prisiuntinejau biggrin.gif bet galejot iskart man parasyt,aciu tai,kuri pagaliau isdryso. Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal turite patirties su vyriskais Bearpaw? Koki dydi imti su 42 koja?
Atsakyti