QUOTE(spygliz @ 2012 10 13, 16:24)
Stovi nauji mamai pirkti pas mane....su 26 cm peda jau tikrai mano nuomone 9 reik, nes su 25,5 US8 jau tik tik...jie siek tiek mazesni nei klasikiniai...
sutinku

keistai gaunasi su tais grennfildais, kas kaip megsta ta laisvuma kojos

, jus pirkote usa 8 su 25,5 cm pedute, tik tik, as pirkau su 24,5-25cm. usa7 tai ir rasau sandraiandruskei, kad man usa 7 tik tik,
bet jei megsta laisviau tada reikia didesneio nei usa 8 tai tada usa 9, bet tada bus per laisvoki but,kokia
0,5 cm.cia reiktu pusiniu tiems greenfildams
va trepsiuss parduoda kaip tik siandien isparduotuveje usa 8 su 24,5 kaip mano peda juodus ir parase man kad jai per dideli usa 8, tai kvailai gaunasi, as pati jei butu jie tokie pigus, specialiai paimciau usa 8 ir tada ikisciau viena bata usa7 kita usa8 , bet kadangi, ne viena simta kainuoja

tai man jie usa 7 nespaudzia normaliai galiu eiti, bet jau atsargos jokios kaip ir jums tik tik
tai rekomenduoti cia sunku, nes kiekvienas issivaizduoja ir nori to laisvumo skirtingai, skaiciau cia temuteje, viena nare rase, ji nori, kad jos pirstukai paskestu tarp kailiuku, nemegsta kad pirstukai tik tik

tai va , nors as pati pavasari kai pirkau tai man pagelbejo si temute

skaiciau ilgai komentarus ir pasirinkau usa 7 dydi ir esu patenkinata, neapsirikau

dar pakris kailiukas ir bus super
o sandraandruske, ji pati jau profesionali, kiek ji rase turejusi jau penkias poras ugg batu, manau issirinks gera sprendima, sau tinkama