Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(mamuliukas1 @ 2012 10 12, 13:00)
Sveikos 4u.gif As busiu ta,kuri cia su neoriginaliais batukais apsikvailino doh.gif as tikrai nezinojau,rasiau tai,kas buvo man susakyta ir tikrai nenorejau nieko apgauti - nepiktybiskai juk blush2.gif  Atsiprasau visu,kuriems fuflo foto prisiuntinejau biggrin.gif bet galejot iskart man parasyt,aciu tai,kuri pagaliau isdryso. Geros dienos  4u.gif

ydekit normalia kaina ir parasykit kad kopijos,tikrai nupirks,svarbu neapgaudinet toliau,kaip jus kad apgavo.
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 10 12, 11:24)
biggrin.gif

net neabejokit biggrin.gif toli grazu iki tikru.
cia gal kur dabar pardavineja ugg temoj 7 dydzio?
sesei kaip tik ieskau 7 dydzio.

ar tokius turit kas? su 39 koja,beveik 26cm koki man reiktu nebus mazi 8?

user posted image
aciu.

sandraandruske, manau nebus, nes as tokius pirkau kovo men is 6pm emiau usa7, su 24,5-25cm. na tik tik, bet merginos raso kad kailiukas isnesios, tai dar nedevejau, bet manau, kad viskas bus gerai, spausti nespaudzia , bet ir nelieka, tik tik ax.gif smile.gif
tik mano tamsesne ruda smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 10 12, 19:02)
sandraandruske, manau nebus, nes as tokius pirkau kovo men  is 6pm emiau usa7, su 24,5-25cm. na tik tik, bet merginos raso kad kailiukas isnesios, tai dar nedevejau, bet manau, kad viskas bus gerai, spausti nespaudzia , bet ir nelieka, tik tik ax.gif  smile.gif
tik mano tamsesne ruda smile.gif  mirksiukas.gif

Aciu, noreciau pabandyt tokius ugg nusipirkt, classic visi mano ax.gif bandysiu ieskot,dekui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraandruske: 12 spalio 2012 - 18:50
QUOTE(sandraandruske @ 2012 10 12, 19:49)
Aciu, noreciau pabandyt tokius ugg nusipirkt, classic visi  mano ax.gif  bandysiu ieskot,dekui.

gyventume arčiau galečiau duoti pamatuoti dydi tongue.gif ax.gif nebent važiuotume lapkričio pirmai į kapines ten mano uošvija bigsmile.gif tongue.gif prigriebčiau ugg mirksiukas.gif
jūs pati ne vienus ugg gi turėjote žinote, kaip jie po mūvėjimo? kaip rašo narės, kad kailiukas susiguli ir atlaisvėja, tai bus pats tas manau ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 10 12, 22:29)
gyventume arčiau galečiau duoti pamatuoti dydi tongue.gif  ax.gif  nebent važiuotume lapkričio pirmai į kapines ten mano uošvija bigsmile.gif  tongue.gif  prigriebčiau ugg  mirksiukas.gif
jūs pati ne vienus ugg gi turėjote žinote, kaip jie po mūvėjimo? kaip rašo narės, kad kailiukas susiguli ir atlaisvėja, tai bus pats tas manau ax.gif  wub.gif

Manovisi ugg tiek trumpi tiek ilgi classic modelio,susidejau viena diena ziuriu jau 5 poros biggrin.gif tai parsidaviau visus, likau su juodais trumpais ax.gif pasipildysiu naujais ax.gif jo, prasimina kailiukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 10 13, 15:52)
Manovisi ugg tiek trumpi tiek ilgi classic modelio,susidejau viena diena ziuriu jau 5 poros biggrin.gif  tai parsidaviau visus, likau su juodais trumpais ax.gif pasipildysiu naujais ax.gif  jo, prasimina kailiukas drinks_cheers.gif

tai va tada jums ir tas usa8 prasimins, as tikrai sau pasilikau usa7 esu patenkinta tik dabar sniego reikia, na greit bus jau minusiukas naktimis, tuoj bus dienomis smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 10 12, 19:02)
sandraandruske, manau nebus, nes as tokius pirkau kovo men  is 6pm emiau usa7, su 24,5-25cm. na tik tik, bet merginos raso kad kailiukas isnesios, tai dar nedevejau, bet manau, kad viskas bus gerai, spausti nespaudzia , bet ir nelieka, tik tik ax.gif  smile.gif
tik mano tamsesne ruda smile.gif  mirksiukas.gif

Stovi nauji mamai pirkti pas mane....su 26 cm peda jau tikrai mano nuomone 9 reik, nes su 25,5 US8 jau tik tik...jie siek tiek mazesni nei klasikiniai...
Atsakyti
Manieji:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 10 13, 16:24)
Stovi nauji mamai pirkti pas mane....su 26 cm peda jau tikrai mano nuomone 9 reik, nes su 25,5 US8 jau tik tik...jie siek tiek mazesni nei klasikiniai...

sutinku drinks_cheers.gif keistai gaunasi su tais grennfildais, kas kaip megsta ta laisvuma kojos ax.gif , jus pirkote usa 8 su 25,5 cm pedute, tik tik, as pirkau su 24,5-25cm. usa7 tai ir rasau sandraiandruskei, kad man usa 7 tik tik, bet jei megsta laisviau tada reikia didesneio nei usa 8 tai tada usa 9, bet tada bus per laisvoki but,kokia 0,5 cm.cia reiktu pusiniu tiems greenfildams g.gif ax.gif
va trepsiuss parduoda kaip tik siandien isparduotuveje usa 8 su 24,5 kaip mano peda juodus ir parase man kad jai per dideli usa 8, tai kvailai gaunasi, as pati jei butu jie tokie pigus, specialiai paimciau usa 8 ir tada ikisciau viena bata usa7 kita usa8 , bet kadangi, ne viena simta kainuoja g.gif ax.gif tai man jie usa 7 nespaudzia normaliai galiu eiti, bet jau atsargos jokios kaip ir jums tik tik ax.gif smile.gif
tai rekomenduoti cia sunku, nes kiekvienas issivaizduoja ir nori to laisvumo skirtingai, skaiciau cia temuteje, viena nare rase, ji nori, kad jos pirstukai paskestu tarp kailiuku, nemegsta kad pirstukai tik tik smile.gif tai va , nors as pati pavasari kai pirkau tai man pagelbejo si temute thumbup.gif skaiciau ilgai komentarus ir pasirinkau usa 7 dydi ir esu patenkinata, neapsirikau smile.gif thumbup.gif dar pakris kailiukas ir bus super ax.gif
o sandraandruske, ji pati jau profesionali, kiek ji rase turejusi jau penkias poras ugg batu, manau issirinks gera sprendima, sau tinkama smile.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 14 spalio 2012 - 00:04
QUOTE(inga_ @ 2012 10 13, 16:09)
tai va tada jums ir tas usa8 prasimins, as tikrai sau pasilikau usa7 esu patenkinta tik dabar sniego reikia, na greit bus jau minusiukas naktimis, tuoj bus dienomis smile.gif  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Turbut rizikuosiu su 8 vistik g.gif mano koja ne plati, o jei prasimins kailiukas, geriau tik tik, nenoriu laisvu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraandruske: 14 spalio 2012 - 14:21
QUOTE(sandraandruske @ 2012 10 14, 15:18)
Aciu 4u.gif
Turbut rizikuosiu su 8 vistik g.gif mano koja ne plati, o jei prasimins kailiukas, geriau tik tik, nenoriu laisvu

koks Jusu pedos ilgis? galiu ismatuot us8 naujus, nenesiotus, galesit sprest..bet jei peda butu 26 jau labai su US8 ir saltu koja ir butu nepatogu..cia mano nuomone... Klasikiniu tai uztektu US8 situ nemanau schmoll.gif
Atsakyti
Su 26cm tik US9.
Atsakyti