Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(spygliz @ 2012 10 15, 10:49)
jei negaila 10 zaliu net negalvok, imk moteriskus, vaikiski prastesni wink.gif

As tai nepasakyciau, kad jie prastesni. Cia kaip kam patinka, man asmeniskai kids padas zymiai labiau patinka, jis lengvas, o va is womans skyriaus tai kaip su plytom ant koju jauciuosi ( biggrin.gif ), tas guminis padas sunkus, man asmeniskai nepatinka. O siaip apart pado kokybes atzvilgiu nepastebejau kazkokiu zymiu skirtumu tarp vaikisku ir moterisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 15 spalio 2012 - 10:58
Sveikutes ax.gif

Labai noriu batuku ax.gif Buten ugg, ziurineju modeliukus, bet manau ties classic reikia apsistoti. Radau puslapiukai, tad jus kaip ekspertes pasakykite ar ten orginalus? g.gif http://www.webedan.n...oots-p-104.html
Kaina tai mazona Classic tall tik 86 doleriai. g.gif
Gal galit rekomenduoti is kur geriausia pirkti? Noriu kuo greiciau uzsisakyti, kad sulaukciau salciu su siltais batukais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smile26: 15 spalio 2012 - 11:22
Kaina tai tikrai mažoka g.gif ir galūnė ta .net nelabai gražiai atrodo lotuliukas.gif
visada galima patikrinti legalius atstovus jų originaliame puslapyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smile26 @ 2012 10 15, 12:20)
Sveikutes ax.gif

Labai noriu batuku  ax.gif  Buten ugg, ziurineju modeliukus, bet manau ties classic reikia apsistoti. Radau puslapiukai, tad jus kaip ekspertes pasakykite ar ten orginalus? g.gif http://www.webedan.n...oots-p-104.html
Kaina tai mazona Classic tall tik 86 doleriai.  g.gif
Gal galit rekomenduoti is kur geriausia pirkti? Noriu kuo greiciau uzsisakyti, kad sulaukciau salciu su siltais batukais blush2.gif

Neoriginalai.
Atsakyti
O clovis 38d uztektu US7?
As esu 39d ugg clasic tall nesioju us 8, mamos koja mazesne eur 38d tai clovis gal jai tiktu us 7?
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 10 15, 14:30)
Kaina tai tikrai mažoka  g.gif ir galūnė ta .net nelabai gražiai atrodo  lotuliukas.gif
visada galima patikrinti legalius atstovus jų originaliame puslapyje  4u.gif

QUOTE(linamog @ 2012 10 15, 15:08)
Neoriginalai.

Dekui mamytes 4u.gif Ech gaila, galvojau pigiai parsisiusiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 10 15, 14:49)
O clovis 38d uztektu US7?
As esu 39d ugg clasic tall nesioju us 8, mamos koja mazesne eur 38d tai clovis gal jai tiktu us 7?

drauge su nepilnais 25 cm pirko us 7...siaip iki 24,5 dar galima 7 su didesne rekomenduociau 8 wink.gif
Atsakyti
Gal kas turit tokius BEARPAW Bianca Short Boots ? ar užtektų 8 US su 39 EU? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Manau užtektų, aš turiu 8 dydį, bet mano koja Eu 38, o dar susigulėjo vidus, tai reik dvejas kojines mautis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(desire @ 2012 10 19, 09:32)
Manau užtektų, aš turiu 8 dydį, bet mano koja Eu 38, o dar susigulėjo vidus, tai reik dvejas kojines mautis  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
ar jų aulas platus?
Atsakyti
Mamytes norejau jusu pagalbos,mane domina ugg classic short bomber batukai,bet moterisku matau tokiu niekur nera,yra tik Tall Bomber modeliukas,o vyriskuose yra classic short bomber.Tai gal moterim isvis nebuna short bomber modeliuko g.gif
Atsakyti
Labas FANĖS UGG, wub.gif wub.gif
na vakar pasiėmiau Ugg Australia Classic Short - Youth Kids Girls, usa5, tai su 24,5-25 cm. tik tik, pirštukas nespaudžia,bet jau atsiremia ax.gif smile.gif kaip sakote prasinešios? spygliz, linamoq ir looo jūs čia profės ant ugg esate smile.gif patarkite, kiek tas kailiukas prasigulės, ar nešioti ar parduoti, bet žiauriai gražūs, wub.gif nenoriu parduoti, jie man gražesni net už ugg greenfildus, mielesni bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 19 spalio 2012 - 10:21