Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

Merginos, kur dabar geriausios nuolaidos UGG batams? Gal kas matete kokiam internetiniam puslapy, gal dar kas gali pagelbet del dydzio su 24 cm peda is vaiku skyriaus koki dydi pirkti Ugg clovis, galvoju apie 5 dydi, kazi nebus mazi g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2012 10 21, 10:30)
Merginos, kur dabar geriausios nuolaidos UGG batams? Gal kas matete kokiam internetiniam puslapy, gal dar kas gali pagelbet del dydzio su 24 cm peda is vaiku skyriaus koki dydi pirkti Ugg clovis, galvoju apie 5 dydi, kazi nebus mazi  g.gif  4u.gif

kažkas rašė, kad vaikiški clovis nelabai kokybiški, berods spygliz narė, kad rekomendavo labiau iš suaugusių pirkti. Manau usa5 tikrai jums būtų geri g.gif ax.gif
na bent aš šiuo metu nematau jų pigiai visur apie 140 dol šiai dienai, ar aš nematau blink.gif smile.gif gal kitos narės suras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 21 spalio 2012 - 11:12
QUOTE(inga_ @ 2012 10 21, 12:07)
kažkas rašė, kad vaikiški clovis nelabai kokybiški, berods spygliz narė, kad  rekomendavo  labiau iš suaugusių pirkti. Manau usa5 tikrai jums būtų geri g.gif  ax.gif
na bent aš šiuo metu nematau jų pigiai visur apie 140 dol šiai dienai, ar aš nematau blink.gif  smile.gif gal kitos narės suras mirksiukas.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif As vakar buvau radus uz 80 dol bigsmile.gif del to ir pradejau galvoti, nors modeliukas nera man pat graziausias, bet kaina super thumbup.gif
Atsakyti
Patarkit man godišei, kuriuos pasilikti.. parsisiunčiau dvejus ugg, abeji juodi, ugg clovis usa5 ir paprastus miniukus usa6. Abeji geri, tie 6 turbūt pasinešios ir pasidarys didoki, o clovis prasinešios ir pasidarys kaip tik, tai noriu kažkuriuos parduoti kol nauji, nes galiu nesusilaikyti ir pavaikščioti doh.gif clovis tokie dailesni, galima jau būt ir į darbą žingsniuoti ir prie suknutės gražiai atrodo.. o miniukai irgi savotiškai mieli. Tai ir blaškausi, dvejų juk tikrai nereikia, o gal reikia??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 10 21, 15:05)
Patarkit man godišei, kuriuos pasilikti.. parsisiunčiau dvejus ugg, abeji juodi, ugg clovis usa5 ir paprastus miniukus usa6. Abeji geri, tie 6 turbūt pasinešios ir pasidarys didoki, o clovis prasinešios ir pasidarys kaip tik, tai noriu kažkuriuos parduoti kol nauji, nes galiu nesusilaikyti ir pavaikščioti  doh.gif clovis tokie dailesni, galima jau būt ir į darbą žingsniuoti ir prie suknutės gražiai atrodo.. o miniukai irgi savotiškai mieli. Tai ir blaškausi, dvejų juk tikrai nereikia, o gal reikia???  lotuliukas.gif

Reikia biggrin.gif UGG nebus tikrai niekad per daug smile.gif sunesiosit, paivairinimui pasilikit. Zinokit, kaip pradedi, tai negali sustot biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2012 10 21, 15:26)
Reikia  biggrin.gif  UGG nebus tikrai niekad per daug smile.gif sunesiosit, paivairinimui pasilikit. Zinokit, kaip pradedi, tai negali sustot  biggrin.gif  blush2.gif

Va cia tai patarimas. Dar tik neparasiau, kad turiu ir dvejus ilgus
Atsakyti
Gali kuri turi Ugg Sophy? Labai noreciau komentaru, labai jais viliojuos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 10 21, 16:05)
Patarkit man godišei, kuriuos pasilikti.. parsisiunčiau dvejus ugg, abeji juodi, ugg clovis usa5 ir paprastus miniukus usa6. Abeji geri, tie 6 turbūt pasinešios ir pasidarys didoki, o clovis prasinešios ir pasidarys kaip tik, tai noriu kažkuriuos parduoti kol nauji, nes galiu nesusilaikyti ir pavaikščioti  doh.gif clovis tokie dailesni, galima jau būt ir į darbą žingsniuoti ir prie suknutės gražiai atrodo.. o miniukai irgi savotiškai mieli. Tai ir blaškausi, dvejų juk tikrai nereikia, o gal reikia???  lotuliukas.gif

sonagial, suprantu jus pilnai ax.gif , su manimi tas pats, taip mėtausi, nežinau ką daryti verysad.gif
na jo jie skirtingi, kaip modeliukai smile.gif parašysiu pasilikti abiejus, kad širdis neskaudėtų, nes kai parduosi, gailėsies, kad ne tuos pardavei arba atvirkšiai biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutic @ 2012 10 21, 16:26)
Reikia  biggrin.gif  UGG nebus tikrai niekad per daug smile.gif sunesiosit, paivairinimui pasilikit. Zinokit, kaip pradedi, tai negali sustot  biggrin.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif mano mintis parašėte biggrin.gif čia kiek mūsų daug tokių visų rūšių mums reikia ir dar atspalvių visų tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(braskee84 @ 2012 10 21, 15:07)
Dekui uz atsakyma  4u.gif  As vakar buvau radus uz 80 dol  bigsmile.gif  del to ir pradejau galvoti, nors modeliukas nera man pat graziausias, bet kaina super  thumbup.gif

kur jūs radote? g.gif nemačiau už tokią kainą schmoll.gif bent jau vakar daug vaikiškų pražiūrėjau pardžių, bent originaluose nemačiau pardėse blink.gif arba pražiūrėjus būsiu tongue.gif
Atsakyti
Ar verta pirkti sviesius UGG, nuziurejau sviesia Sand, bet bijau, kad bus labai teplus, nesinori nuolat sveisti. Gal kas galit pasidalinti patirtimi. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 10 21, 16:40)
Va cia tai patarimas. Dar tik neparasiau, kad turiu ir dvejus ilgus

Nesakysiu kiek as turiu wink.gif pasilikit abu wink.gif

QUOTE(7sense @ 2012 10 21, 20:31)
Ar verta pirkti sviesius UGG, nuziurejau sviesia Sand, bet bijau, kad bus labai teplus, nesinori nuolat sveisti. Gal kas galit pasidalinti patirtimi. Ačiū.

Jei gyvenat ne lt pirkit, jei Lt po keliu isejimu nuo dulkiu, dregmes, o jei dar ir lietaus bus sakes wink.gif jau mamai porkau sand tapkes, tai sakes kaip nepraktiska, nors ji pedantiskai jas nesioja...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 10 21, 21:13)
Nesakysiu kiek as turiu wink.gif pasilikit abu wink.gif
Jei gyvenat ne lt pirkit, jei Lt po keliu isejimu nuo dulkiu, dregmes, o jei dar ir lietaus bus sakes wink.gif jau mamai porkau sand tapkes, tai sakes kaip nepraktiska, nors ji pedantiskai jas nesioja...

Ačiū, taip ir galvojau, kad nepraktiska, nors man ta Sand spalva labai wub.gif
Ziuresiu tada ryzus.
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2012 10 21, 21:32)
Ačiū, taip ir galvojau, kad nepraktiska, nors man ta Sand spalva labai wub.gif
Ziuresiu tada ryzus.

as ryzas pirstines turiu, pirkau ryzus splatteriukus smile.gif bet ir klasikiniu ryzu noriu smile.gif ryzi man graziausi smile.gif
Atsakyti