Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

spygliz, prašau parašykite mirksiukas.gif blink.gif bigsmile.gif kiek batų porų turite? sunku net spėt, jau tapkyčių kiek ten turite, o dar ir nesenai sportbatukus tuos rožinius nusipirkote wub.gif tie nerealūs wub.gif , o tai kur visi klasikiniai ir t.t ugg g.gif

aš tai dar norėčiau pagauti su gerom nuolaidoms su avikaliu kepurytę ir pirštines g.gif ax.gif
Atsakyti
Kas zino kiek mazdaug sveria Ugg grienfield ilgi? g.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 10 21, 22:20)
spygliz, prašau parašykite mirksiukas.gif  blink.gif  bigsmile.gif  kiek batų porų turite? sunku net spėt, jau tapkyčių kiek ten turite, o dar ir nesenai sportbatukus tuos rožinius nusipirkote wub.gif  tie nerealūs wub.gif , o tai kur visi klasikiniai ir t.t ugg g.gif 

aš tai dar norėčiau pagauti su gerom nuolaidoms su avikaliu kepurytę ir pirštines g.gif  ax.gif

~20,ir dar laukiu blush2.gif

QUOTE(pumpica @ 2012 10 22, 12:32)
Kas zino kiek mazdaug sveria Ugg grienfield ilgi? g.gif Dekui  4u.gif

1,28 kg us8 dydis 4u.gif
Atsakyti
Dar klausimas specem apie greenfield - peda 26.3 , tikriausia 9 dydis butu geras? g.gif Ir kaip ju aulo platumas, jeigu blauzda nera is kuduju? Kazkur lyg skaiciau, kad jie siaurai blauzdai? unsure.gif nors raso 16'', tai 40.64 cm -neturetu buti siauri... g.gif
Ir kaina 129 doleriai -cia gera? biggrin.gif g.gif

Aciuuu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kur daugiau rasi tokių palaikančių patarimų jei ne čia friends.gif
o draugės tik parduok parduok, kam Tau tiek tų batų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 10 22, 14:35)
Kur daugiau rasi tokių palaikančių patarimų jei ne čia  friends.gif
o draugės tik parduok parduok, kam Tau tiek tų batų hihihi.gif

tai čia pataria turinčios priklausomybę ugg narės wub.gif , o logiškai, tai taip kitam ir vienų visai žiemai užtenka, todėl ir pataria, kam jums tiek daug doh.gif man čia nepatarimas ax.gif tai sugalvosite ir parduosite, nematau čia problemos, kai jų daugiau turi ir būklė geresnė išlieka, nes nespėji nudėvėti, o kai vienus droži, tai paskui ir tas modeliukas nebegražus pasidaro ir nebetoks mielas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2012 10 22, 14:10)
Dar klausimas specem apie greenfield - peda 26.3 , tikriausia 9 dydis butu geras?  g.gif Ir kaip ju aulo platumas, jeigu blauzda nera is kuduju? Kazkur lyg skaiciau, kad jie siaurai blauzdai?  unsure.gif nors raso 16'', tai 40.64 cm -neturetu buti siauri... g.gif
Ir kaina 129 doleriai -cia gera?  biggrin.gif  g.gif

Aciuuu  4u.gif  4u.gif

na manau jo usa 9 jums reikia būtinai, nes aš turiu su 24,5-25cm. usa7 tai pirštukas didysis tik tik, vietos nelieka, o dabar usa8 laukiu greenfieldų, specialiai pasižiūrėsiu skirtumą, kokio tiksliai man reikia. g.gif ax.gif
Papildyta:
[quote=spygliz,2012 10 22, 13:25]
~20,ir dar laukiu blush2.gif
nu čia rekordas čia jau su tapkėm ir kedukais??? g.gif blink.gif bigsmile.gif na galvojau kokia 10 porų, na tai pas jus jau čia kolekcija ugg smile.gif wub.gif smagu, tai ką jums draugės besako? irgi liepia parduoti tikriausiai, sako kam tau tiek jų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 10 22, 12:39)

na manau jo usa 9 jums reikia būtinai, nes aš turiu su 24,5-25cm. usa7 tai pirštukas didysis tik tik, vietos nelieka, o dabar  usa8 laukiu greenfieldų, specialiai pasižiūrėsiu skirtumą, kokio tiksliai man reikia. g.gif  ax.gif

dekui, o kaip ju aulas -labai siauras? g.gif ir 129 dol -normali kaina, ar imanoma pigiau rasti? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kiek paskaiciau dauguma cia ugg faves, as po kol kas turiu tik vienus ugg batukus, esu patenkinta, bet jau per pora metu apsipurvino, sakau noretusi nauju.
ziuriu bearpaw batukus, man norisi kokiu spalvotu
gal kas matet gyvai tokius batukus, modeli ir spalva?
annalisa
butu idomu atsiliepimai apskritai apie kokybe.
ir sakykit, per kokias tarpininkes geriausia uzsakinet. galit i a.z rekomenduot.
dar, koki dysi bearpaw imtumet, jei iprastai 37 nesioju?
nors va, step tope pasimatvau emu, tai visgi 38 dydis geriau, negu 37 g.gif o pries tai buvau tikra, kad ju reik 37 ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ...sakykit kur ieškoti tarpininkių Uggų parsisiuntimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GEIGA @ 2012 10 22, 17:23)
Sveikos 4u.gif ...sakykit kur ieškoti tarpininkių Uggų parsisiuntimui smile.gif

tarpininkės čia visos
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2012 10 21, 20:31)
Ar verta pirkti sviesius UGG, nuziurejau sviesia Sand, bet bijau, kad bus labai teplus, nesinori nuolat sveisti. Gal kas galit pasidalinti patirtimi. Ačiū.

As turejau classic sand spalvos, pardaviau paskui, 7 dydi pirkus buvau pirstas musosi truputi,o skalbdavau juos skalbenkej, nieko neatsitiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 10 22, 17:49)
As turejau classic sand spalvos, pardaviau paskui, 7 dydi pirkus buvau pirstas musosi truputi,o skalbdavau juos skalbenkej, nieko neatsitiko ax.gif

O kaip džiovindavot? Ant radiatoriaus, ar tiesiog padėti džiūdavo?
Atsakyti