Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
tikrai, Ramune! siandien nesirode bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Oi mergytes, neturiu geru naujienu... nukrito BT ir ka tik pramuse. Vyras nusiveze i SPA pasilepinti pirtimis ir visais kitais malonumais, tai manau pagreitino procesa. Nors jau antra diena jauciau kaip ateina mmm.
Be to, darbe labai issunkia, neturiu nei vienos laisvos minuteles, tai priversta atsiriboti nuo SM.
Orchiduke, labai geros naujienos ir tikiuosi nebus jokiu kitu ciklu ir jokiu IUI 4u.gif
Sheila, oi kad man tokie ciklai 4u.gif Tu tik nenusimink, manau ND visai neblogai uztaiket net ir nezinodami. Juk spermiukai netrumpai gali isbuti gyvybingi. O gal siandien dar tik ovuliavo, tai is vis tada puiku butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukas27 @ 2012 02 10, 18:28)
kai kiausides ir taip nefunkcionuoja kaip kad turetu tai ir "griebiesi siaudo" kaip sakoma smile.gif - geri kas tik duodama ir bandai kas tik imanoma, rizikuoji daug, taciau juk  visos siekiame to rezultato -  nestuke.gif

pati geriu Clomithene (clomid), manau jie ta pati poveiki turi kaip kad ir Clostibegyt.

4u.gif

dėkui už paaiškinimą,kol kas nieko nevartoju,važiuosiu išsamiau išsityrti pas Klimą gal ką nors naudingo jis pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 14, 22:00)
Labas vakaras  4u.gif
Oi mergytes, neturiu geru naujienu... nukrito BT ir  ka tik pramuse. Vyras nusiveze i SPA pasilepinti pirtimis ir visais kitais malonumais, tai manau pagreitino procesa. Nors jau antra diena jauciau kaip ateina mmm.
Be to, darbe labai issunkia, neturiu nei vienos laisvos minuteles, tai priversta atsiriboti nuo SM.
Orchiduke, labai geros naujienos ir tikiuosi nebus jokiu kitu ciklu ir jokiu IUI  4u.gif
Sheila, oi kad man tokie ciklai  4u.gif Tu tik nenusimink, manau ND visai neblogai uztaiket net ir nezinodami. Juk spermiukai netrumpai gali isbuti gyvybingi. O gal siandien dar tik ovuliavo, tai is vis tada puiku butu 4u.gif

oi kaip gaila... 4u.gif Linkiu kuo dideliausios sekmes kitame cikle mirksiukas.gif
Atsakyti
Ramune unsure.gif Nu, bet tai bliamba kaip uzknisa, koks štilis šitoj temoj doh.gif
Atsakyti
Sveikutės!
Ramune, imk 4u.gif Ateis šventė ir į mūsų kiemą kada nors, tikėk tuo!!!!
Orchiduke> koks fainas tavo derlius mirksiukas.gif
Prisiduodu ir aš- vakar buvau pas S. Man užaugo dešinėj kiaušidėj vienas didelis folis -19,5 mm (S.taip džiaugėsi, kad man nejauku net pasidarė-lyg būtų tikras vaisius jau blush2.gif ). Kairė kiaušidukė kažko tingi dirbti, ir jau ne pirmąkart pamačiau, užaugo keli, bet mažiukai ir neverti dėmesio schmoll.gif
Gleivinė plonoka-tik 7mm, pradėjau gerti nuo šiandien Estrofemą, bet kaži ar ką padės, nes man jau vaisingos dienos g.gif Vakar susileidau sprogduką, dabar 4 dienas ND atliksim ir nuo 22 d.gerti Duphą (bet aš susiradau bobutę, kuri parveš man iš Kaliningrado Utrogestaną-tai geresnis progesterono pakaitalas).
Atsakyti
Ramune, 4u.gif Būsim likimo draugės šį mėnesį. Ir man pramušė raudonasis Valentinas blush2.gif Beje, bandysiu ir aš šį kartą matuotis BT.

Orchiduke, rezultatai įspūdingi. Tegu jums padeda visi aukštybių angelai 4u.gif Tikrai ši tema jau turi pabyrėti 4u.gif

Kisvaida, kaip jautiesi po LP? Jau atsigavai? Ar nieko neskauda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 15, 00:00)
Labas vakaras  4u.gif
Oi mergytes, neturiu geru naujienu... nukrito BT ir  ka tik pramuse. Vyras nusiveze i SPA pasilepinti pirtimis ir visais kitais malonumais, tai manau pagreitino procesa. Nors jau antra diena jauciau kaip ateina mmm.

Kokia nesąmonė mad.gif Tai kažin ko dabar trūko g.gif nėr teisybės. Laikykis 4u.gif Ateis šventė ir į mūsų kiemą, aš tuom neabejoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kvailiausia tai ir yra- uzauga, subresta, susprogsta, ND atliekami saziningai... bet rezulattu O.

Jautruole> as jau per tiek laiko kai lankausi pastebejau, kad S labai dziaugiasi kai uzauga tik 1 folis ir pagaliau vakar issiaiskinau kodel biggrin.gif Ji sako, o jezau, pas tave didele gresme daugiavaisiui nestumui, o as galva pasukus i kaire ziuriu i ta naujaji ekrana pastatyta ir sakau- tai butu fantastika, kad kaires kiausides abu foliai ir virstu leliukais. Ji net atsitrauke nuo manes, sako tu nori dvynuku? Sakau mes su vyru tik ir svajojam apie juos doh.gif Tai butu nerealu, pati didziausia laime kokia tik gali buti. Norim dar dvieju vaikuciu, o kai nesiseka pastot, tai jau geriau vienu šūviu du zuikius nusaut, nei po vieno mazylio kazkada, praejus keletui metu vel minti klinikos slenksti.
Tada ir paaiskino, kad 98 proc kazkur grieztai pries daugiavaisi nestuma, daugeliu atveju net gydantis del nepastojimo ir uzkibus dvyniams- nestuma nutraukia blink.gif
Tai sake dabar zinos, kad mes is tu, kurie labai nori ir svajoja apie dvynius biggrin.gif

Beje, Estrofemas gimdos gleivine tau dar pastorins gerokai, juk iki mmm dar tau liko apie 10 maziausiai dienu, ane? Nepamenu koks ciklas pas tave.

O as... as nebetikiu stebuklais... jau seniau tai rasiau. Uzauga viskas super, gimdos gleivine uzauga, nu nera kur prisikabint, bet to leliuko kaip nera... taip nera....

Aciu, mergaites, uz palinkejimus, bet laikas parodys kas bus 4u.gif
Atsakyti
Orchiduke> ačiū už nuraminimą 4u.gif
Kai perskaičiau tavo žodžius, pati susivokiau, jog dabartinė plona gleivinė dar nereiškia nieko blogo-iki mmm (jei jos išvis bus blush2.gif ) liko 14 dienų (šiandien 10 cd). Gleivinė reikalinga vaisiaus implantacijai, ar ne? Tikiuosi, per tas dvi savaites pastorės iki reikiamo dydžio mirksiukas.gif
P.S. O dėl dvynukų tai aš irgi jų norėčiau, nerealiai man atrodo, ir S. tą patį pasakiau, jog tik džiaugčiausi wub.gif
Atsakyti
o koks tavo ciklas? kiek dienu?
mano kai 30 dienu, tai siandien tik 13 CD, sprogdinsiuos tik vasario 17, o nuo 20 dienos gersiu ir as Estrofema, pas mane vakar dar irgi plonoka ji buvo, bet mmm nelaukiu tik po 17-18 dienu.
Sake kovo 5 atvaziuot darytis teigiama su dideliais skaiciukais HCG ir jokiu ziniu apie mmm nenori nei matyt, nei girdet biggrin.gif
Jo, per implantacija ir reikia jau storesnes gimdos gleivines, o implantacija vyksta tuo laiku, kai yra mmm. Taigi, dar uj kiek daug laiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 15 vasario 2012 - 14:08
Sveikos 4u.gif
As irgi jau nelabai tikiu stebuklais, todel vis delsiu skambinti ginei. Nezinau ar is vis skambinsiu si cikla, nes jau pavargau.
As kiek zinau, tai implantacija vyksta apie 6 DPO, ar as klystu? Gal pataisys mane kas nors blush2.gif
Atsakyti