Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 13, 22:35)
Man irgi ryt pas S, ir as bijau  doh.gif
Kazkodel atrodo, kad si karta niekas aplamai neuzaugo  unsure.gif

Pamatysi bus viskas gražu, nenurašyk dar šios stimuliacijos. Sėkmės ir tau ir štai 4u.gif dėl drąsos.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 13, 20:36)
Sveikos  smile.gif

deja... BT vel truputeli pakrito, NT jau net negadinau.

as kazkodel dar tikiu,kad gali pamatyti II..O kiek pas tave buna DPO?...Labai labai laikau kumstukus,dar mmm neatejo,todel dar ir vilciu lieka... 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Labas, merginos!
Grįžtu su geromis naujienomis thumbup.gif Homeopatė leido kartu su stimuliacijomis daryti ir akupunktūrą mirksiukas.gif .Minusas toks, kad reikės kasdien važiuoti be pertraukų 10 kartų doh.gif Gerai, kad darbas pas mane lengvas, ne prie kokio konvejerio lotuliukas.gif
Aš labai džiaugiuosi, mane pakrauna teigiamomis emocijomis ir dar labiau pradėjau tikėti, kad greit tapsiu nestuke.gif
Svarbiausio neparašiau-homeopatė paaiškino, jog akupuntūrą galima daryti ir natūraliam cikle, ir kartu su stimuliacijom (kaip man šįkart), nes taip dar geriau, papildo vienas kitą smile.gif
Kai testavo, pasakė pagrindinę nepastojimo priežastį- pas mane per mažai gleivių, todėl neauga natūraliai foliai ir gleivinė, o akupunktūra sutvarkys tą reikalą.Na, žiūrėsim, kaip čia bus iš tikrųjų doh.gif
P.S. Beje, šiandien ir aš važiuoju pas S., l.įdomu kas bus užaugę- kaip suveikė Puregonas ir tie du akupunktūros seansai (nes jau spėjau ir šįryt sulakstyti ten) mirksiukas.gif Aišku, daug vilčių į tuos seansus nededu, juk mažai tebuvo, bet jei ne šį ciklą, gal kitą pavyks tapti nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 14, 14:03)
Labas, merginos!
Grįžtu su geromis naujienomis thumbup.gif Homeopatė leido kartu su stimuliacijomis daryti ir akupunktūrą mirksiukas.gif .Minusas toks, kad reikės kasdien važiuoti be pertraukų 10 kartų doh.gif Gerai, kad darbas pas mane lengvas, ne prie kokio konvejerio lotuliukas.gif
Aš labai džiaugiuosi, mane pakrauna teigiamomis emocijomis ir dar labiau pradėjau tikėti, kad greit tapsiu nestuke.gif
Svarbiausio neparašiau-homeopatė paaiškino, jog akupuntūrą galima daryti ir natūraliam cikle, ir kartu su stimuliacijom (kaip man šįkart), nes taip dar geriau, papildo vienas kitą smile.gif
Kai testavo, pasakė pagrindinę nepastojimo priežastį- pas mane per mažai gleivių, todėl neauga natūraliai foliai ir gleivinė, o akupunktūra sutvarkys tą reikalą.Na, žiūrėsim, kaip čia bus iš tikrųjų doh.gif
P.S. Beje, šiandien ir aš važiuoju pas S., l.įdomu kas bus užaugę- kaip suveikė Puregonas ir tie du akupunktūros seansai (nes jau spėjau ir šįryt sulakstyti ten) mirksiukas.gif Aišku, daug vilčių į tuos seansus nededu, juk mažai tebuvo, bet jei ne šį ciklą, gal kitą pavyks tapti nestuke.gif blush2.gif

svarbiausia, kad esi puikiai nusiteikusi, kupina teigiamu emociju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pusniuke, pratustink savo AZ dezute, neina issiusti man tau atsakymo cool.gif tongue.gif
Atsakyti
As jau is po S ir su puikiom naujienom thumbup.gif
Desinej kiausidej turiu 1 foli jau dabar 17 mm
kairej kiausidej 2 foliai, abu po 15 mm
gimda trisluoksne, siuo metu 7.6 mm
siandien 12 CD

Tolimesnis vaistu maratonas toks:
02.17 d. leidziuosi Ovitreli

02.20 d. pradedu gerti Estrofema 1 tablete i diena (+aspirinas+bromkriptinas+vitaminas)

02.24 d. prisideda ir duphastono 2 tabletes + estrofemo 1 tablete (+aspirinas, bromas, vitaminas)

Belieka tik laukimas, jei si cikla nieko nesigaus, kita menesi jau bus atliekamas IUI. Taip nutarem del to, kad priezasciu nepastojimui nera, matyt pastringa kazkur spermiukai, arba makstyje susidaro netinkama terpe ir tiesiog apnaikina gyvius. Todel bandysim jau trumpinti kelia.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 14, 19:01)
As jau is po S ir su puikiom naujienom  thumbup.gif
siandien 12 CD

Tolimesnis vaistu maratonas toks:
02.17 d. leidziuosi Ovitreli

02.20 d. pradedu gerti Estrofema 1 tablete i diena (+aspirinas+bromkriptinas+vitaminas)

02.24 d. prisideda ir duphastono 2 tabletes + estrofemo 1 tablete (+aspirinas, bromas, vitaminas)

Belieka tik laukimas, jei si cikla nieko nesigaus, kita menesi jau bus atliekamas IUI. Taip nutarem del to, kad priezasciu nepastojimui nera, matyt pastringa kazkur spermiukai, arba makstyje susidaro netinkama terpe ir tiesiog apnaikina gyvius. Todel bandysim jau trumpinti kelia.

va, kaip saunu, kai geros naujienos thumbup.gif db tik reikia laukti ir tiketis vaisingos pabaigos blush2.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 14, 19:01)
As jau is po S ir su puikiom naujienom  thumbup.gif
siandien 12 CD

matai koks jusu saunus planas 4u.gif
na o mano nuotaikos tikrai ne kokios verysad.gif siandien 10cd o O jau praktiskai ivykus, blink.gif sake buvo du foliai, ir jau juose mato skyscius ar kazkaip panasiai , nu zodziu ir man ir S akys ant kaktos blink.gif apsibreze kad pas mane O anksti ir liepe kita karta jau vaziuoti ne 3-5cd o 1-2cd bet ne veliau. na liepe dar nd siandien ir rytoj , bet vilties jau mazai, o as taip tvarkingai dar ND galvoju einant pries gine nedarysim nu galvoju gal geriau taip jokiu ten spermiuku nebus ir panasiai. tai vieni ND 8cd zodziunurasom jau si cikla . o mes valentina svenciam lovoj kai isejau is S tai ir skuodem i namus (siaulius) uztvirtint dar ... kaip ten sako viltis durniu motina... nereikejonei romantiskai pasivaiksciot po palanga nei vakarienes nei taures vyno, va dabar guliu patenkinta , bet kazkaip tikejausi geresniu naujienu ... beje man dufas nuo 19d(t.y nuo sekmadienio)
na o jums mergaites smagios valentino dienos ir karstos nakties be ND o vien atsipalaidavimo , meiles juk mums netruksta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sheila, daugiau optimizmo wink.gif Juk neretai mergaitės nurašo visai ciklus, kaip nevykusius, o įvyksta stebuklas būtent tada, kada mažiausiai tikimasi. Apskritai negalvok tiek. Žinai planą kitam ciklui , jei vis dar prireiks. O iki mmm gyvenkit, džiaukitės vieni kitu ir gyvenimu mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=<Orchiduke>,2012 02 14, 19:01]

O ką aš sakiau ? wink.gif thumbup.gif
Tai dabar vykdykit nurodymus ir laukit gerų naujienų.

Atsakyti
[quote=Glamour,2012 02 14, 22:45]
Sheila, daugiau optimizmo wink.gif Juk neretai mergaitės nurašo visai ciklus, kaip nevykusius, o įvyksta stebuklas būtent tada, kada mažiausiai tikimasi. Apskritai negalvok tiek. Žinai planą kitam ciklui , jei vis dar prireiks. O iki mmm gyvenkit, džiaukitės vieni kitu ir gyvenimu mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=<Orchiduke>,2012 02 14, 19:01]

O ką aš sakiau ? wink.gif thumbup.gif
Tai dabar vykdykit nurodymus ir laukit gerų naujienų.
[/quote]

tai va si cikla taip ir teks daryti tiesiog stengsiuos apie tai negalvoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 14, 17:46)
pusniuke, pratustink savo AZ dezute, neina issiusti man tau atsakymo cool.gif  tongue.gif

Viskas jau sutvarkyta smile.gif

Tik kažkodėl Ramune šiandien neatėjo aplankyti mūsų. Gal vis dėlto pamatė II bigsmile.gif
Atsakyti