Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Bliunkis> drasiai rasyk ir sveika atejus cia 4u.gif 4u.gif
As jau daugiau nei puse metu minu vaisingumo klinikos slenksti, nerandam bedu, o leliuko kaip ner, taip ner....
Bet nosiuka aukstyn- ateis tie leliukai pas mus visas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2012 02 16, 13:06)
Pasikartojom spermogramą... parodžiau gydytojui. Žodziu... tik IVF .... sad.gif((( Gerai, kad vyras išvykęs, nes nežinau kaip reikėtų susilaikyti neverkus. prie jo. Dieve, kaip aš dar nepasiruošus morališkai IVF darytis...
Šiandien kaip tyčia visur matau mamas su vežimėliais, vyrus parduotuvėse perkančius pampersus...kaip man visa tai širdutę drąsko....

Jei cia buvo pakartojimas, tai, sakyk, kokia buvo pirmoji? Nes viena bloga spermograma dar nespermograma, reikia kartoti. Zinoma, jei jau dvi blogos, tai kreipkites i urologus, andrologus, ieskokit priezasciu. O siaip laikykites, paliudekit, o tada toliau eiikit kartu su mumis visomis link tikslo 4u.gif

QUOTE(Dormeja @ 2012 02 16, 13:20)

Merginos, kurios stimuliavotės su femara, kiek jums folių užaugdavo? Kaip su gleivine? Man du ciklus tik po vieną užaugo, bet problema su gleivine, ji neauga  unsure.gif , antrą ciklą net estrofemas nepadėjo, mmm anksti atėjo ir visai negausios  unsure.gif
Pradėjau leistis puregoną  cool.gif Ar gali būti, kad jau po dviejų dienų pradedu jausti folių augimą, nes vienoj pusėj pastoviai skaudena  g.gif  Ir dar kas labai keista, prakaituoti labai pradėjau  doh.gif

As jau irgi trys dienos kaip leidziuosi Puregon. Taip laukiau kokiu pojuciu (kad zinociau, jog veikia biggrin.gif ), bet man nieko... Kokiomis dozemis leidziates? Kada kontrole? Musu pirma stimuliacija, tai labai smalsu, kas uzderes ir siaip kaip seksis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kokiom nuotaikom gyvenat?
Pajurietes> ar ryt stintu svente Planagoj ir Nidoj?
Atsakyti
labas rytas, taip stintu svente ryt bus palangoj smile.gif

O as sianakt sapnavau jog turiu maza mazuliuka naujagimi sunu , ir pirma karta rengiau ji , ir toks sapnas kad nezinau kaip ta maza leliuka aprengt smile.gif) Kai prabudau suspaude sirdele kad sapnas tik sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 16, 15:33)
Del abortu tai as isvis tyliu. Gimdyciau, kad ir 4, jei tik tai negrestu mano gyvybei. Neisivaizduoju kaip galima kitaip. Tuo labiau musu atveju. Del islaikymo irgi turiu savo nuomone. Vaikams ne brangiu zaislu reikia (bent jau nebutina), bet meiles. O jos gaus i valias. Jau dabar zinau, kad del savo vaiku aaukosiu viska.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 16, 21:41)
Bliunkis> drasiai rasyk ir sveika atejus cia  4u.gif  4u.gif
As jau daugiau nei puse metu minu vaisingumo klinikos slenksti, nerandam bedu, o leliuko kaip ner, taip ner....
Bet nosiuka aukstyn- ateis tie leliukai pas mus visas  mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū už palaikymą 4u.gif
Papildyta:
Sveikos merginos, nuotaika šiandien geresnė negu vakar, nauja diena, nauji įšūkiai. Rytoj važiuoju pas savo gine, tai pažiūrės ar šį mėnesį vyko O ar ne. Tuomet bus aiškiau ar reikia dar padidinti vaistų dozes, ar liksime prie tų pačių. Ir šiaip jeigu vis dėl to O bus įvykusi, tai maža viltis širdį rusens gal šį kartą pasisekė tongue.gif Nors pati asmeniškai jau nelabai ir tikiu, bet viltis miršta paskutinė. smile.gif tai ryt ir bus aišku ar ramiai lauksiu mmm, ar su viltimi širdį, kad jos nepasirodytų. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bliunkis @ 2012 02 17, 12:26)
ačiū už palaikymą  4u.gif
Papildyta:
Sveikos merginos, nuotaika šiandien geresnė negu vakar, nauja diena, nauji įšūkiai. Rytoj važiuoju pas savo gine, tai pažiūrės ar šį mėnesį vyko O ar ne. Tuomet bus aiškiau ar reikia dar padidinti vaistų dozes, ar liksime prie tų pačių. Ir šiaip jeigu vis dėl to O bus įvykusi, tai maža viltis širdį rusens gal šį kartą pasisekė tongue.gif  Nors pati asmeniškai jau nelabai ir tikiu, bet viltis miršta paskutinė.  smile.gif tai ryt ir bus aišku ar ramiai lauksiu mmm, ar su viltimi širdį, kad jos nepasirodytų.  cool.gif

pazystama man tavo nuotaika, ir man taip buvo pezimizmas liejosi per krastus, sako ai geriau netiket kad nenusivilt bet zinok tikek ir nusivilk nes jau rase ir suo kariamas pripranta, susitaikysi su nesekmem , jei vis ju pasitaikys , na nepasiseks bet ateis naujas ciklas vel kazkas vyks kazkaip bandysi pakviest i svecius gandrus ir bent tam laikui tikejimo labai reikia , o jei ir vel blogai kas tai dar labiau tikek nes tikrai bus tas stebuklas , tik labai mes tam pesimizmui pasiduodam o jis ne kiek nepadeda 4u.gif Tikrai skaitant tavo posta jauciasi jog jauties nusivylusi ir pesimistiska laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau paklausti ar skiria jums prie closto estrofema? kiek dienu ji geriat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 02 17, 19:47)
Sveikos merginos, norejau paklausti ar skiria jums prie closto estrofema? kiek dienu ji geriat? g.gif

Jei gleivine uzaugs jo gert nebereikia,o ta pasakys tik ginius.
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 02 17, 18:54)
Jei gleivine uzaugs jo gert nebereikia,o ta pasakys tik ginius.

uzaugo prasta, bet estrofemo neskiria, pas mane visada su ja bedos.
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 02 17, 11:35)
pazystama man tavo nuotaika, ir man taip buvo pezimizmas liejosi per krastus, sako ai geriau netiket kad nenusivilt bet zinok tikek ir nusivilk nes jau rase ir suo kariamas pripranta, susitaikysi su nesekmem , jei vis ju pasitaikys ,  na nepasiseks bet ateis naujas ciklas vel kazkas vyks kazkaip bandysi pakviest i svecius gandrus ir bent tam laikui tikejimo labai reikia , o jei ir vel blogai kas tai dar labiau tikek nes tikrai bus tas stebuklas , tik labai mes tam pesimizmui pasiduodam o jis ne kiek nepadeda  4u.gif  Tikrai skaitant tavo posta jauciasi jog jauties nusivylusi ir pesimistiska laikykis  4u.gif

Na kai taip lauki jau 19 mėnesį iš eilės tai ir pesimizmas į svečius ateina blush2.gif O kokia situacija pas tave? Kiek jau laiko jūs bandote? Beja, ačiū labai už palaikymą ir optimizmo vėjelį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 02 17, 19:56)
uzaugo prasta, bet estrofemo neskiria, pas mane visada su ja bedos.

na as zalia dar siuose eikaliukuose, bet kazkaip idomu kodel neskiria gleivinei augint jei reikia, o ka ji sako del ko neskiria?
Atsakyti