QUOTE(ringaga @ 2012 02 16, 13:06)
Pasikartojom spermogramą... parodžiau gydytojui. Žodziu... tik IVF ....

((( Gerai, kad vyras išvykęs, nes nežinau kaip reikėtų susilaikyti neverkus. prie jo. Dieve, kaip aš dar nepasiruošus morališkai IVF darytis...
Šiandien kaip tyčia visur matau mamas su vežimėliais, vyrus parduotuvėse perkančius pampersus...kaip man visa tai širdutę drąsko....
Jei cia buvo pakartojimas, tai, sakyk, kokia buvo pirmoji? Nes viena bloga spermograma dar nespermograma, reikia kartoti. Zinoma, jei jau dvi blogos, tai kreipkites i urologus, andrologus, ieskokit priezasciu. O siaip laikykites, paliudekit, o tada toliau eiikit kartu su mumis visomis link tikslo
QUOTE(Dormeja @ 2012 02 16, 13:20)
Merginos, kurios stimuliavotės su femara, kiek jums folių užaugdavo? Kaip su gleivine? Man du ciklus tik po vieną užaugo, bet problema su gleivine, ji neauga

, antrą ciklą net estrofemas nepadėjo, mmm anksti atėjo ir visai negausios

Pradėjau leistis puregoną

Ar gali būti, kad jau po dviejų dienų pradedu jausti folių augimą, nes vienoj pusėj pastoviai skaudena

Ir dar kas labai keista, prakaituoti labai pradėjau
As jau irgi trys dienos kaip leidziuosi Puregon. Taip laukiau kokiu pojuciu (kad zinociau, jog veikia

), bet man nieko... Kokiomis dozemis leidziates? Kada kontrole? Musu pirma stimuliacija, tai labai smalsu, kas uzderes ir siaip kaip seksis