Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jei gerai atsimenu, Jautruolė žadėjo keliaut į akupunktūros seansus. Susidomėjau ir aš smile.gif Radau ir Kaune
http://altermeda.lt/...c...7&Itemid=71

Jautruole, papasakok plačiau apie šią procedūrą: kas kiek laiko ten reikia apsilankyti ir kaip viskas vyksta? susmaigsto adatas į atitinkamas zonas? nelabai suprantu g.gif
Griebiuosi šiaudo. Kitos išeities kol kas nematau.
Atsakyti
Tai aš nebesuprantu, ten skaitant supratau jog gydoma kai nevyksta ovuliacija, o daugiau ką duoda ji gero tuo klausimu nelabai ir supratau. Tai jeigu O vyksta, uždegimų nėra, tai akupunktūra niekuo ir nepadės? Kas nors man gal galite papasakoti, nes man čia tai naujiena ir aš nelabai suprantu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bliunkis @ 2012 02 18, 17:12)
Tai aš nebesuprantu, ten skaitant supratau jog gydoma kai nevyksta ovuliacija, o daugiau ką duoda ji gero tuo klausimu nelabai ir supratau. Tai jeigu O vyksta, uždegimų nėra, tai akupunktūra niekuo ir nepadės? Kas nors man gal galite papasakoti, nes man čia tai naujiena ir aš nelabai suprantu.  blush2.gif

O vyksta, bet tai dar nereiskia, deja, kad ir uzkibs. Ar stimuliuojant, ar naturaliai uzaugant folikulams, nera garantijos, kad ivyks apsivaisinimas. Net ir visiskai sveikoms moterims buna neaiskios kilmes nevaisingumas. Del to mergaites ir griebiasi siaudo. Atrodo jokiu bedu kaip ir nera, bet vis tiek nepastoja...
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 18, 19:18)
O vyksta, bet tai dar nereiskia, deja, kad ir uzkibs. Ar stimuliuojant, ar naturaliai uzaugant folikulams, nera garantijos, kad ivyks apsivaisinimas. Net ir visiskai sveikoms moterims buna neaiskios kilmes nevaisingumas. Del to mergaites ir griebiasi siaudo. Atrodo jokiu bedu kaip ir nera, bet vis tiek nepastoja...

kaip tu laikais ramune, 4u.gif

kazkaip zluges angelas mazai rodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 18, 18:18)

Tai šitą dalyką aš puikiai žinau, nes pačiai taip yra, O vyksta, bet gandrai kaip neskrenda taip neskrenda mano adresu doh.gif . Bet negi akupunktūra padeda? Aš kaip suprantu ji tik problemas sprendžia, tokias kaip O sutrikimai ar kažkas panašaus. O jeigu priežasčių nėra, tai negi ji gali kažkuo padėti? Čia nesupykite už klausimą, man tiesiog įdomu, nes kažkaip čia naujas reikalas mano akiratyje, nelabai buvau girdėjusi. blush2.gif
Atsakyti
reikia sulaukti jautruoles. Man tai o nevisada vyksta, bet bent kas antra cikla dazniausiai. Dar turiu dvi sav. Iki naujo ciklo db geriu arbata, salavija plius medetku,kad tik kita cikla butu gerai,neliktu cistos. Pavydziu kad kitos siekia tikslo, tikrai nefaina priverstine pertauka,noriu ir as kartu laukt dvieju brugsniuku,bet sy cikla lauksiu kitu merginu rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 18, 19:14)
kaip tu laikais ramune,  4u.gif

kazkaip zluges angelas mazai rodos  4u.gif

As?.. nezinau, siandien vakare pas gine. Gal stimuliuosiuosi. O gal ir ne. Abejoju, nes tikrai sunku del finansu. O jei dar ir rezultatas kaip visada, dar sunkiau bus.
Papildyta:
QUOTE(bliunkis @ 2012 02 18, 20:01)
Tai šitą dalyką aš puikiai žinau, nes pačiai taip yra, O vyksta, bet gandrai kaip neskrenda taip neskrenda mano adresu  doh.gif . Bet negi akupunktūra padeda? Aš kaip suprantu ji tik problemas sprendžia, tokias kaip O sutrikimai ar kažkas panašaus. O jeigu priežasčių nėra, tai negi ji gali kažkuo padėti? Čia nesupykite už klausimą, man tiesiog įdomu, nes kažkaip čia naujas reikalas mano akiratyje, nelabai buvau girdėjusi. blush2.gif

O tu tiki tuo, kas auksciau gyvena? Lyg ir tiki, meldiesi, bet nematei juk. Tai va su akupunktura tas pats. Kai nezinai ka daugiau gali padaryti, tai tiki bet kuo, griebiesi siaudo. Beje, tas tikejimas ir yra gydymo pagrindas.
Manau gal ir gali kazkiek padeti, bet tik tuo atveju, jei labai tikesi tuo, ka darai. Taip pat as tikiu sutapimais. Taip, kad kiekvieno pasirinkimo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 02 19, 00:38)
reikia sulaukti jautruoles. Man tai o nevisada vyksta,  bet bent kas antra cikla dazniausiai.  Dar turiu dvi sav. Iki naujo ciklo db geriu arbata, salavija plius medetku,kad tik kita cikla butu gerai,neliktu cistos. Pavydziu kad kitos siekia tikslo, tikrai nefaina priverstine pertauka,noriu ir as kartu laukt dvieju brugsniuku,bet sy cikla lauksiu kitu merginu  rezultatu smile.gif

Tokiu atveju manau verta pabandyti ir akupunktūrą. Man anksčiau O nevyko, bet priežastis buvo per didelis prolaktinas. Dabar geriu Bromokriptina tris kartus per diena ir viskas susitvarkė, tik tiek, kad negalėsiu jo nutraukti kol nestuke.gif , tai jau geriu gerą pusmetį. Ir neaišku kiek dar teks gerti. Na, bet nieko nepadarysi, reikia džiaugtis jog susitvarkė. Tačiau mano ginė visvien augina ir sprogdina vaistų pagalba, jei jų nevartočiau neįsivaizduoju kaip viskas vyktų ir ar išvis kas vyktų. Na o tu nenuleisk rankų ir aukštyn nosytę iki vasaros dar trys mėnesiai, taigi trys galimybės. Tikiuosi jos atneš taip laukiamų rezultatų ir visos galėsime už tave pasidžiaugti mirksiukas.gif Nuoširdžiai to linkiu. 4u.gif
Atsakyti
siandien turbut prasidejo mmm fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 10:52)
siandien turbut prasidejo mmm fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif ,Jei dar tik turbut, tai dar laikom kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 19, 12:00)
4u.gif  4u.gif  4u.gif ,Jei dar tik turbut, tai dar laikom kumscius  4u.gif

na nezinau ar rodo mano liniuote BT bet man jau cia balionai nebepades mega_shok.gif siandien tik 15cd doh.gif
Atsakyti
Sheila laikykis sad.gif 4u.gif

o prolaktinas padidejes, cia susije su kuo ir kaip ji nustato g.gif , dabar galvoju del saves tai man irgi tas prolaktinas aukstas gal , bet pirma turiu suzinot kaip ji nustato,

Zinau kad PRL lygina su LH ir jei santykis didesnis nei tam tikras skaicius rodo policistini sindroma g.gif Tai dabar galvosukis kaip ta prolaktna nustato kad aukstas ?
Atsakyti