QUOTE(Glamour @ 2012 02 19, 16:26)
Sheila, tu pirmadienį skambink ir prašyk konsultacijos. Ten registratorė visai protinga, sukalbama viena. Jei ant jos užtaikysi, gal ką išmąstysit ir išsiderėk, kad bent jau antardienį galėtum su dakatare pakalbėti telefonu. Kad nebūtų koks biesas gimdoj, ar koks pašalinis vaistų poveikis. O šiaip dar gali būti panašu į išsiderinusius hormonus. Bet tu lyg ir minėjai, kad visi tvarkoj išskyrus PRL, kurį sureguliavot vaistų pagalba. Tik nepyk ant daktarės. Čia ji negalėjo to numatyt manau.
butinai rytoj skambinsiu ir prasysiu kad galeciau su S susitikt gal duos jos nr ar kazkaip susitarsiu, nes bet kokiu atveju rytoj jau bus 2cd o man sake pasirodyt 1-2cd ir neveliau. manau kad si cikla nestimuliuosiu o ziuresim kas ir kaip. gal hormonai subludijo ar pan . man jau po ano ciklo buvo keista kodel O 9cd ir ciklas tik 24d

, nes anksciau visada budavo 12-14cd ir ciklas bent 26d traukdavo.
na ant S as tikrai nepykstu gal tik taip nuskambejo juk ji ir rupinosi ir sake kad jei O taip anksti tai ir anksciau reiks kita men atvaziuoti, ji tikrai negalejo zinoti, kad mmm prasides po 14d. o jei neiseis susitikt leksiu pas savo gine siauliuose nors apziurai, svarbu nieko neskauda tai gal kazko baisai nenutiko

nu rytoj bus aisku ... bent tikiuos taip....
Papildyta:
QUOTE(Sumi @ 2012 02 19, 16:43)
Ar mano prolaktinas padidejas ar ne pagal siuos hormonus?
FSH - 6.5 (Norma 2.5-10.2)
LH - 9.9 (norma 1.9-12.5)
o siaip keista jus kas menesi einat kaikurios prolaktina ziuret as pasidariau hormonu tyrimus spalio menesi ir daugiau nekartojau

ir man nieko nesiulo t

irtis hormonu ir ziuret kas ir kaip .
na pagal siuos rodiklius galima sakyti kad tau turetu buti PKS. nors lh biskeliuka aukstokas, bet jei gine nieko nesako turbut nieko blogo

siaip labai keista kad nesiulo prolaktino ziuret as pati ji pasidaryciau , bet as darau ciklo gale kai jo daugiausiai (nors vyrauja kelios nuomones kada reikia ji daryti, tad vienos daros ciklo pradzioj, kitos bet kada ,o dar kitos kaip ir as ciklo gale) siaip prolaktinas maiso O todel keista tavo gines pozicija kodel netiria sio hormono.

jei nepaslaptis pas ka tu? o gal tau kai dare hormonus jis buvo tvarkoje todel ir nieko nebesiulo darytis

as tai ir ji tikrinau ji daugiau nei pusmeti kiekviena cikla dabar jau atrodo susinormalizavo tad nebetikrinau kelis ciklus bet si cikla planuoju vel visus issitirt.
beje merginos kokios kainos jolsanoj hormonu?

as visad dariau siauliuose bet galvoju gal reik ten darytis?
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney