Sveikos, merginos
Aš baigiau paskutinį, 10tąjį, akupunktūros seansą

Taip palengvėjo, kad nebereikės kasdien minti 80km į Palangą ir dar baisiaisiais žiemos keliais

O šiandien tai išvis pajūryje vėtra, tai kelyje mėtė mano mašiniuką kaip reikiant
Pusniuke> keista, man niekada į ausį nedūrė

Bet čia kaip ir su tradicine medicina-negali taikyti sau to, ką skiria kitam žmogui,pas tave matyt kitos bėdeles.Bet džiaugiuosi, kad nuėjai ir patiko.Aišku, pinigų daug kainuoja, man perpus mažiau, bet ko tik neišbandysi vardan mažo stebuklo?
Žinai, maniškė akupunktūristė šiandien daug kalbėjo su manimi, specialiai skyrė laiką ir labiausiai pabrėžė, kad reikia NUSIRAMINTI planuojant kūdikį.Aišku, mums sunku vien tą žodį išgirdus, bet ji teisi 100%

Ji taip ir pasakė-jūs tiesiog užspazmuojat gimdą, kai ND atliekami pagal grafiką (jei atvirai, man seksas malonumo net nebeteikia tiek, kiek anksčiau, nes gaunasi kaip darbas

).Jūs užprogramuojat organizmą nuo vieno ciklo iki kito ir kartais tie spazmai net neleidžia spermiukams prasiskverbti į kiaušialąstę
Ji man davė žirniukų ir liepė pasiskambinti kai prasidės naujas ciklas.Sutikau gygytis šiuo metu tik homeopatiniais vaistais ir žiūrėsim, kas bus. Kai nedrąsiai paklausiau, ar galiu gydytis kartu ir tradiciniais vaistais, ji sako-juk jūs bandėte jau tris ciklus stimuliuoti, nepadėjo, padarykite pertrauką, organizmas pailsės nuo chemijos ir tada spręskite, kaip elgtis toliau.Ji man užgarantavo, jog daugiausiai reikės 6 mėn. ir tapsiu

O atsisveikinant pasakė-iki greito susitikimo, gal reikės mano priežiūros ir jūsų nėštumo metu
Ilgai galvojau, jau antra naktis kaip ir be miego, ar sutikti su netradiciniu gydymu ar vistik stimuliuotis ir nusprendžiau pereiti prie netradicinės medicinos. Mane labai veikia tie vaistai-leidžiami, geriami, išsibalansuoja visas organizmas, apie nervinę sistemą jau nebekalbu, esu kaip žiežula.Gal tikrai reikia pailsėti? Sumąsčiau užsirašyti į jogą, nors mėnesiui-atsigaus mano nerviukai
Beje, RINGAGA, klausiau apie vyrą.Tai sakė l.individualu, vienam reikia akupunktūros, kitam ne.Maniškio atveju (spermijai nelabai judrūs) užteks papildų ir pabrėžė, kad jam reikia aštraus, stipresnio, su prieskoniais maisto.