QUOTE(bliunkis @ 2012 02 24, 13:21)
jeigu stimuliuoji vaistais, tai apskritai merginos sakė jog NT nesąmones rodo, tai manau tuomet verčiau laukti mmm arba darytis kraujo tyrimą. aš tai irgi naktį tris kartus kėliausi, nes toks jausmas buvo, kad prasidėjo. Ir db pilvą maudžia grynai kaip prieš mmm, tai jaučiu teks nusivilti. Na kaip bus taip bus. O tai kiek tau jau praėjo dienų nuo O?
As taip nesakyciau, zinoma, jei NT yra daromas ne kelios dienos po O. As vien tik testais is pradziu kliaudavausi ir nei karto man nerode bereikalingo vaiduoklio. Dabar dar pridejau ir BT matavima, tai nereikia nei NT gadinti.
Zinoma HCG jau viska pasakytu daug anksciau, bet tai tikrai nereiskia, kad stimuliuotam cikle NT nereikia gadinti.
Tik tiek, kad po Ovitrelio susileidimo iki 10 DPO gali rodyti vaiduokliuka, nors man jo jau 4 DPO nerodo, cia kaip kurios organizmas.
Papildyta:
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 02 24, 15:24)
pritariu tau 100prc del NT.. as irgi si men dariausi ir rode jau netgi ne nevaiduokliuka, o tikrai du ryskius bruksnelius, bet kaip tu sakai neisivajojau ir vyro raginama atlikau HCG na ir ka manot? jis parode, kad jokio nestumo nera ir su jokiu ziburio jo net nerasi

po triju dienu mmm atejo..
tai dbr sakiau jokiu NT gadinimu

is karto geriau darytis HCG..
Keista
As naudoju pacius paprasciausius ir pigiausius NT, bet man jie visa laika tiesa rode.
Be to, man per didele prabanga kiekviena menesi butu HCG. Juk tereikia tik kelias dieneles palaukti ir arba ateina mmm, arba ne. Na nebent jei veluotu ir kazka jausciau, tada butinai pasidaryciau kraujuka. O siaip tai pakankamai jau gydymas kainuoja. Uz tuos pinigus geriau vitaminu nusipirkciau