Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jautruole> koks NT rezultatas? bigsmile.gif
Nu pradziugink mus pagaliau su II thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip laukiam gerų žinių nestuke.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bus kaip tycia, kad siandien neateis cia pasigirt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos
Neturiu gerų naujienų schmoll.gif -dariau NT: riebus I unsure.gif Aišku, širdies gilumoj žinojau, nesitikėjau, bet kai beveik pramušė mmm, vistiek pagailo savęs-šitiek vaistų suryta, stengtasi ir eilinį kartą veltui...
Dėl kito ciklo nežinau išvis kaip bus-ryte susiriejau su vyru, jis nebenori, kad vėl gerčiau krūvą vaistų ir sako bandyti akupunktūristės keliu eiti (natūraliai, tik su homeopatiniais vaistais), bet aš NEBENORIU ilgiau žaisti, vėl laukti ir laukti blink.gif
Nepykit, bet dingsiu kelioms dienoms iš eterio-turiu nurimti,išsilaižyti sopulius, susidėlioti mintis ir apskritai apgalvoti gyvenimą...
Atsakyti
Ojej, Jautruole unsure.gif
Bet tu nenukabink nosies, tau cia juk tik pirmas berods stimuliuotas ciklas 4u.gif

As jau 4-ta stimuliacini cikla turiu ir nieko.... O ir vaistu kruvos mano 10 kartu didesnes nei tavo, bet vistiek nenukabinu nosies... eisiu iki galo... Zinau, kaip buna liudna kai tikiesi, bet taip jau buna 4u.gif

Paziurek, koks mano vaistu grafikas, puses ciklo, cia tik nuo O. O pries tai po 5 tabletes /paroj Estrofemo buvo, po 2 tabletes/dienoj Clostylbegito.... Paskaiciuokim kiek as gerdavau vaistu... doh.gif
user posted image

o kaip atrodydavo mano lapeliai, kur iduodavo S :
user posted image

Paguodziau? Aukstyn nosiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 29, 13:28)
Sveikos, merginos
Neturiu gerų naujienų schmoll.gif -dariau NT: riebus I unsure.gif Aišku, širdies gilumoj žinojau, nesitikėjau, bet kai beveik pramušė mmm, vistiek pagailo savęs-šitiek vaistų suryta, stengtasi ir eilinį kartą veltui...
Dėl kito ciklo nežinau išvis kaip bus-ryte susiriejau su vyru, jis nebenori, kad vėl gerčiau krūvą vaistų ir sako bandyti akupunktūristės keliu eiti (natūraliai, tik su homeopatiniais vaistais), bet aš NEBENORIU ilgiau žaisti, vėl laukti ir laukti blink.gif
Nepykit, bet dingsiu kelioms dienoms iš eterio-turiu nurimti,išsilaižyti sopulius, susidėlioti mintis ir apskritai apgalvoti gyvenimą...

Jautruole, čia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet teisingai sako orchiduke, nenukabink nosies. Juk tai, kad tu negersi stimuliuojančių vaistų, o gydysies tik akupunktūros metodu, tai dar nereiškia, kad tu nieko nedarysi. Kiekvienas NE priartina prie TAIP. Tik vienoms tų NE reikia sulaukti daugiau, o kitoms mažiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 02 29, 12:58)
Jautruole, čia tau 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Bet teisingai sako orchiduke, nenukabink nosies. Juk tai, kad tu negersi stimuliuojančių vaistų, o gydysies tik akupunktūros metodu, tai dar nereiškia, kad tu nieko nedarysi. Kiekvienas NE priartina prie TAIP. Tik vienoms tų NE reikia sulaukti daugiau, o kitoms mažiau 4u.gif

Kaip tik skaiciau straipsni apie tai. Tiesa, kita tema, bet viskam tinka sis pasakymas thumbup.gif
Man tai jau 7 stimuliuotas ciklas ir as nesiruosiu pasiduoti. Noreciau, kad tai butu paskutinis bandymas, bet jei tik reikes... Buna silpnumo akimirku, bet jos praeina ir mes gyvenam toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pusniuke, o kaip Tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sugadinau ir as NT - absoliuciai neigiamas biggrin.gif
Ryt ryte dar sugadinsiu Easy Cup puodeli, kad jau nusipirkau. Jei ir jis bus neigiamas, nevaziuosiu jokiu HCG darytis, nebemesiu lauk pinigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 29, 14:28)
Sveikos, merginos

Nu jau tikrai. Aš sau neleidžiu pasiduot, o tu dabar palūžai.... Bandyk visus metodus., visi metodai geri, kurie padeda tisklą pasiekti, ar ne ? Mes NEGALIME pasiduot. cool.gif
Čia tau, kad neliūdėtum 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 29, 20:12)

Ryt ryte dar sugadinsiu Easy Cup  puodeli, kad jau nusipirkau.

thumbup.gif drinks_cheers.gif Aš irgi taip daryčiau... nu neužsiguli pas mane tie testai... jeigu jau nupirkti yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 29, 13:28)
Sveikos, merginos
Neturiu gerų naujienų schmoll.gif -dariau NT: riebus I unsure.gif

jautruole 4u.gif 4u.gif 4u.gif o gal tu si cikla tikrai pailsek nuo vaistuku ir pabandyk naturaliai o dar vyras pritaria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 29, 14:46)
Pusniuke, o kaip Tu?  mirksiukas.gif

Kaip aš? ogi niekaip biggrin.gif valgau homeopatinius vaistus, kuriuos paskyrė akupunktūristė, kaip orchidukė esu pasidariusi vaistų gėrimo grafiką ir laukiu ovuliacijos. Jaučiu, kad artėja, nes kaip niekad matau pagausėjusias išskyras. Anksčiau to lyg ir nebuvo g.gif Ir BT nematuoju, nes prieš savaitę sudaužiau termometrą biggrin.gif , o kito niekaip neprisiruošiu nusipirkt biggrin.gif
Tai va taip ir gyvenu smile.gif
Ir laaaaaabai noriu šuniuko arba kačiuko smile.gif liko visai nedaug: tik MB įtikint, kad tai nuostabi idėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 29 vasario 2012 - 22:07
Ir laaaaaabai noriu šuniuko arba kačiuko smile.gif liko visai nedaug: tik MB įtikint, kad tai nuostabi idėja biggrin.gif
[/quote]

Sveikos merginos 4u.gif Seniai čia berašiau, bet perskaitau tai kasdien. O aš šuniuko arba kačiuko ypatingai užsinoriu po neigiamo NT, bet vyras "apramina" biggrin.gif
Atsakyti