QUOTE(angelyte123 @ 2012 03 06, 15:21)
AS nusprendziau kad galim daryti IVF, bet maniskis nakti ziurejo kazkokia laida per rusu kanala apie naturalu apvaisinima ir uzsiciklino kad nori naturaliai ir ne kitaip, o jei nepavyks per metus, tada pasirasys ir ant IVF.
zodziu, rytoj einu pas gydytojos kolege kuri specializuojas IVF (A. Meskauskiene is VK), ji mane paziures ir dar karta apkalbesime.
O ka jus daret kai jums uzaugo 10 ? kur juos padejot?
Ir siaip pas mane gleivine tik 4mm ir sustojo (asermano sindromas-saaugos buvusios pas mane todel taip).
ir kur tau su 4mm kad kas pasisektu kad ir tas pats IVF...
zodziu, rytoj einu pas gydytojos kolege kuri specializuojas IVF (A. Meskauskiene is VK), ji mane paziures ir dar karta apkalbesime.
O ka jus daret kai jums uzaugo 10 ? kur juos padejot?
Ir siaip pas mane gleivine tik 4mm ir sustojo (asermano sindromas-saaugos buvusios pas mane todel taip).
ir kur tau su 4mm kad kas pasisektu kad ir tas pats IVF...
Su 4 mm as tikrai nerizikuociau...

O man tai visai vienodai kaip - naturaliai ar IVF pagalba, juk tai butu MUSU vaikai. Ir ne kokie dirbtiniai, o tikri.
Kai buvo hiperstimuliacija, gine uzdraude leistis Ovitreli ir liepe susileisti kazkokius vaistukus (dabar neprisimenu pavadinimo), kurie sunaikina folikulus, nes bijojo daugiavaisio nestumo. As ju nesusileidau, bet rezultatas - sulaukiau mmm. Sake netgi galejo buti taip, kad apsivaisino, bet del kazkokio hormono, kuri isskiria ovuliave folikulai, sunaikina vienas kita, t.y. ivyksta ankstyvas persileidimas (cia kai buna daug folikulu).