Kaip as laukiu antradienio ir laparoskopijos su histeroskopija, kaip kokio isganymo, po kurio bus atsakyta i daugeli klausimu KODEL

Orchiduke greitai tu cia prasisukai, sekmes kad viskas po to tik i gera

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 03, 14:08)
Kaip as laukiu antradienio ir laparoskopijos su histeroskopija, kaip kokio isganymo, po kurio bus atsakyta i daugeli klausimu KODEL 

Labukas!
Kokios permainos, faina, kad greit viską sužinosi-gausi atsakymus, kodėl leliukas neskuba pas jus

O jūs man galite paaiškinti kuom skiriasi laparoskopija nuo histeroskopijos?

Pas mane darbe didžiuliai pokyčiai, nebeturiu galvoti apie savo bėdeles, gal ir gerai-esu užsiėmusi iki kaklo ir širdies nebeskauda

Sėkmės visoms, o ypač ryt laikysim kumščius už Orchidukę

Histeroskopija - diagnostikos ir gydymo metodas, padedantis apžiūrėti ir įvertinti gimdos ertmės pokyčius bei atlikti chirurginius veiksmus joje.
Laparoskopija - tai operavimo metodas, kai per kelis nedidelius pjūvius pilvo sienoje, naudojant optinę sistemą ir plonus manipuliatorius, pilvo ertmėje atliekami reikiami operaciniai veiksmai
O paparasciau- histeroskopija, kai apziuri gimda per maksti, o laparoskopija- kai apziurima viskas ka uz gimdos ribu, tai kiausides, kiausintakiai ir daromi 2 arba 3 pjuviai pilvo sieneleje
As labai dziaugiuosi, kad pasiryzau ir ziauriai laukiu rytojaus. Jau visi tyrimai atlikti, jie puikus, EKG puiki, tai leidimas operacijai duotas. Tašytė jau sukrauta
Laparoskopija - tai operavimo metodas, kai per kelis nedidelius pjūvius pilvo sienoje, naudojant optinę sistemą ir plonus manipuliatorius, pilvo ertmėje atliekami reikiami operaciniai veiksmai
O paparasciau- histeroskopija, kai apziuri gimda per maksti, o laparoskopija- kai apziurima viskas ka uz gimdos ribu, tai kiausides, kiausintakiai ir daromi 2 arba 3 pjuviai pilvo sieneleje

As labai dziaugiuosi, kad pasiryzau ir ziauriai laukiu rytojaus. Jau visi tyrimai atlikti, jie puikus, EKG puiki, tai leidimas operacijai duotas. Tašytė jau sukrauta

sekmes, Orchiduke
pamatysi, kaip viskas greitai praeis ir viskas bus gerai
as taip pat beveik pries menesi turejau LP

Ačiū už paaiškinimą, Orchiduke
O sakyk, jeigu tu pati būtum neprašiusi šįkart LP, ar S. būtų tau siūliusi? Kiek pamenu, tu kalbėjai, kad jei šis, 4tas stimuliuotas ciklas, nepavyks, darysit IUI. Visaip ir aš mąstau-palauksiu šį ir kitą mėnesiuką (tiek, kiek sakė akupunktūristė, kad dūšiai būtų lengviau, jog klausiau), o paskui vėl teks minti kelius pas S. Nu netikiu, kad lengvai pavyks šįkart pastoti, kaip buvo prieš 5 m., teks daugiau pavargti

O sakyk, jeigu tu pati būtum neprašiusi šįkart LP, ar S. būtų tau siūliusi? Kiek pamenu, tu kalbėjai, kad jei šis, 4tas stimuliuotas ciklas, nepavyks, darysit IUI. Visaip ir aš mąstau-palauksiu šį ir kitą mėnesiuką (tiek, kiek sakė akupunktūristė, kad dūšiai būtų lengviau, jog klausiau), o paskui vėl teks minti kelius pas S. Nu netikiu, kad lengvai pavyks šįkart pastoti, kaip buvo prieš 5 m., teks daugiau pavargti

As kai penktadieni su vyru nuejau pas S, ji man sako "nu ka, keiciam vaistus, auginam folius ir darom IUI". Pasakiau JOKIU BUDU, pirma laparoskopija. Tada ji net lyg ir apsidziauge, kad pasiprasiau, sake daug kas nenori darytis del narkozes. O as kadangi apsisprendziau eit iki galo, tai man jau niekas nebebaisu.
IUI nedariau todel, kad reikia pasiziuret ar nera kokiu polipu, juk jie veikia abortuojanciai ir trukdo pastojima, ar nera saaugu kiausintakiuose, ar nera endo zidinuku.... Nutarem su vyru nemetyt pinigu tam IUI kol nezinom ar viskas tvarkoje. Cia buvo musu sprendimas, kuriam labai dziaugsmingai pritare S.
IUI nedariau todel, kad reikia pasiziuret ar nera kokiu polipu, juk jie veikia abortuojanciai ir trukdo pastojima, ar nera saaugu kiausintakiuose, ar nera endo zidinuku.... Nutarem su vyru nemetyt pinigu tam IUI kol nezinom ar viskas tvarkoje. Cia buvo musu sprendimas, kuriam labai dziaugsmingai pritare S.
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 05, 15:22)
As kai penktadieni su vyru nuejau pas S, ji man sako "nu ka, keiciam vaistus, auginam folius ir darom IUI". Pasakiau JOKIU BUDU, pirma laparoskopija. Tada ji net lyg ir apsidziauge, kad pasiprasiau, sake daug kas nenori darytis del narkozes. O as kadangi apsisprendziau eit iki galo, tai man jau niekas nebebaisu.
Žinai, kodėl paklausiau? Nes man ji pasakė, kad tik 4 ciklus stimuliuoja, paskui siūlo LP, o pameni, tu tada nustebai, nes tau nė žodeliu neužsiminė? Šaunuoliai, jog taip nusprendėt

P.S. Beje, merginos, man šis ciklas tikrai kitoks (turiu omeny po akupunktūros seansų)- prasidėjo vėliau, užsitęsė 3 dienas, be didelių skausmų pramušė ir nebe tokios gausios.
Man nebutu siuliusi laparoskopijos, sake nemato pagrindo jai, o as kadangi ieskau siknoj smegenu, tai pagrinda matau visur
Tik paklause, ar mes sutiktume jei ji pati atliktu operacija (jei tai galima vadint taip aplamai) ir pasiule tuo paciu padaryt histeroskopija. Man tai gerai, tuo vienu šūviu nušausim du zuikius, vis daugiau informacijos paaiskes

sveikos merginos 
jus gal daugiau kartu daretes stimuliacija nei as
gal galite pasakyti ar nuo stimuliuojanciu gali kisti BT ir pagal ja neimanoma susekti OV?
Beja ar visos jauciate pozymiukus OV kai naudojote CLOSTILBEGYT?

jus gal daugiau kartu daretes stimuliacija nei as

Beja ar visos jauciate pozymiukus OV kai naudojote CLOSTILBEGYT?

Sveikos, busimos mamytes 
Gal kam reikia Clostibegyto/ Turiu 2,5 tableteles, nedaug, bet vis viena... Jei ka, galeciau perleisti uz sokolado plytele
Veiksmas Vilniuje, kreiptis per a.z.

Gal kam reikia Clostibegyto/ Turiu 2,5 tableteles, nedaug, bet vis viena... Jei ka, galeciau perleisti uz sokolado plytele

Veiksmas Vilniuje, kreiptis per a.z.
merginos hey 
as vel cia ...
si menesi stimuliavausi su gonaliu - 75 doze 7 dienas gavau.
rezultatas - 19 kiausialasciu uzaugo iki normalaus dydzio.
Gydytojai apsale, be zodziu ir panikoje. sake GYVENIME tokio bajerio nemate kad nuo tkios mazos dozes tiek uzaugtu .
Siulo si ketvirtadieni arba penktadieni daryt IVF.
Nebezinau ka daryti... Vyras pries - kazkaip jam per greitai ir netiketa.
as Pati su asaromis akyse, panikoje ir su daug daug minciu galvoje, nebegaliu blaiviai mastyti ... ka cia padarius...
Yra du variantai - IVF arba usaldyti kiausalastes. Ka jus rinktumetes mano atveju? as jau nebezinau

as vel cia ...
si menesi stimuliavausi su gonaliu - 75 doze 7 dienas gavau.
rezultatas - 19 kiausialasciu uzaugo iki normalaus dydzio.
Gydytojai apsale, be zodziu ir panikoje. sake GYVENIME tokio bajerio nemate kad nuo tkios mazos dozes tiek uzaugtu .
Siulo si ketvirtadieni arba penktadieni daryt IVF.
Nebezinau ka daryti... Vyras pries - kazkaip jam per greitai ir netiketa.
as Pati su asaromis akyse, panikoje ir su daug daug minciu galvoje, nebegaliu blaiviai mastyti ... ka cia padarius...
Yra du variantai - IVF arba usaldyti kiausalastes. Ka jus rinktumetes mano atveju? as jau nebezinau