Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 11, 21:19)
jep, padare drilinga, visa kita -  thumbup.gif tikrai, tas ciklu ilgumas nervina  doh.gif
o kokia jusu patirtis?  ax.gif

Kadang meteliu man ne tiek jau mazai tai as tik pusmeti kantriai laukiau ar pavyks naturaliai. Po pirmo ciklo kai jis istyso is kart nuejau pasitikrinti nes buvo 45d , suzinojau kad PKS , jau supratau kad nieko gero toks ciklas, tai nelaukiau ilgai . Na sekiau Bt ovuliacijos gana daznai vyko, tik nekibo. Kai gryzom i LT nuejau pas vaisingumo giniu ir pasakiau kad turim laiko tik 5 men nes vel isvyks vyras . Tai jau pasakojau kad stengiasi ginius neapsistoti tom paciom priemonem , dabar trecias stimuliuojamas ciklas, leliuko laukiam metus laiko , bet kai metu paciai pakankamai kiekvienas menuo liudina, buciau jaunesne dar galvociau ai dar turim laiko ir t.t Pirma cikla neuzaugo gleivine, antra cikla neuzaugo folis, trecia cikla darem pertrauka nes buvo cista o dabar paskutinis sansas, ir jei nepavyks minejau kad teks atidet iki rudens stimuliacijas nes vyras isvyks , darysiu LP irgi ant rudens ir drilinga jei sitas ciklas nuplauks:(
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 11, 21:59)
Jei mano ciklai būtų tokie ilgi, tai aš manau, kad be vaistų tikrai negyvenčiau. Pas mane kaip laikrodukas 30 dienų, o viena gydytoją sakė, kad ilgas (normalus turi būti 28-29 dienos).
Kažkaip galvojau, kad tu,  Kisvaida, išgyveni jau antrą ciklą po LP. Ar tau visada tokie ilgi ciklai būdavo, ar tik dabar? Beje, jei praėjus kokiai savaitei po LP šiek tiek kraujavo, man gydytoja sakė tokį kraujavimą (tepliojimą) užskaityti kaip mmm. Tai gal ir tau reikėtų skaičiuoti vis dėlto antrą ciklą po LP? g.gif

ir as apie tai pagalvojau g.gif va, kaip atrodytu, jei butu is tikruju kitas ciklas g.gif http://www.fertility...com/home/2cacb5

Sumi, mes pasieksim savo tiksla ir greitai glostysim sau pilvukus nestuke.gif wub.gif prie musu dar pusniuke prisijungs tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 11 kovo 2012 - 21:23
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 11, 22:21)
ir as apie tai pagalvojau  g.gif va, kaip atrodytu, jei butu is tikruju kitas ciklas  g.gif http://www.fertility...com/home/2cacb5

Sumi, mes pasieksim savo tiksla ir greitai glostysim sau pilvukus  nestuke.gif  wub.gif prie musu dar pusniuke prisijungs  tongue.gif  mirksiukas.gif

Na PKS dar nera tokia baisi beda , bet zinoma tenka laukt kol viskas susiderina ten tarpusavyje gleivines foliai, tikiuos kad nera kokiu gilesniu problemu , bet jau LP daryta bent tada nebuvo endo ar dar ko smile.gif Per daug neliudziu, reikia islaukti sio ciklo laimingos pabaigos, dar tik pati pradzia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ir as apie tai pagalvojau  g.gif va, kaip atrodytu, jei butu is tikruju kitas ciklas  g.gif http://www.fertility...com/home/2cacb5

Aš būčiau linkusi tokį BT grafikėlį užskaityti.

Papildyta:

Sumi, mes pasieksim savo tiksla ir greitai glostysim sau pilvukus  nestuke.gif  wub.gif prie musu dar pusniuke prisijungs  tongue.gif  mirksiukas.gif

Prisijungs kiekviena iš mūsų 4u.gif Tik laiko klausimas, kada. Vienoms anksčiau, kitoms vėliau, bet aš tikrai tikiu, kad visoms visoms pasiseks. Negaliu kitokių kalbų būti.
Atsakyti
O siaip femara man kitaip visai toleruojasi nei clostibegitai su gonaliu jau isgeriau visas 10 tableciu , anksciau vos tik pradedavom stimuliuoti veidas giluminiais spuogais berdavo matyt kad netiko vaistai per daug hormonas suaktyvedavo , tai galvoju arba bus per silpna man femara arba viskas kaip tik tinka, dabar nera veido problemu . ax.gif Psihoziu nepasireiske aciu D biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 11 kovo 2012 - 21:36
ryt-poryt viskas paaiskes:arba sulauksiu mmm (tuo tikiu 90 %), arba II (10%) ax.gif

as nejauciau nei clostylbegyt, nei femara vaistu poveikio ax.gif
Atsakyti
[quote=kisvaida,2012 03 11, 22:39]
ryt-poryt viskas paaiskes:arba sulauksiu mmm (tuo tikiu 90 %), arba II (10%) ax.gif

as nejauciau nei clostylbegyt, nei femara vaistu poveikio ax.gif
[/quotn

Gal dar neislavinai pojuciu biggrin.gif As jau net zinau ka man pasakys kartais ginius, zinojau kad ana cikla cista , nes jauciau tustuma , jauciau kad neuzaugo folis. Nes man jauciasi , buna kiausidese sunkumas jei kas vyksta. Naturaliuose cikluose neretai jausdavau ovuliacijas, sakydavau vyrui va snd jauciu vyksta kita ryta akurat BT pasokdavo , bet vistiek tas negelbeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 10, 20:26)
9dpo tai tikrai anksti  mirksiukas.gif imesk savo BT parase neradau.  blush2.gif
Papildyta:
vakar viena mergaite pasidziauge kad po stimuliacijos pastojo tik ji iui skyrelyje, bet nedare iui, tai kazkaip sirdele suvirpejo taip faina kad yra kam ir pasiseka wub.gif
na o tu jautruole, turesi dar mazyli tik cia laiko klausymas, juk neseniai tik isisgydei skydliauke , nenorek taip greit  blush2.gif bet va manau iki vasaros is taves sulauksim geru ziniu mirksiukas.gif , bet as pritarciau tavo minciai darytis LP nu maza ka  4u.gif

Ačiū, Sheila, kad tavo žodžiai D į ausį wub.gif
Žinokit, dar kartą įsitikinau -man geriausias vaistas nuo depresijos dėl nepastojimo yra darbas ir dar kartą darbas mirksiukas.gif Šiandien atėjau į darbelį ir su toookiom jėgom kibau į jį, kad net kolegės stebisi- viskas man patinka, visko griebiuosi, kad tik užsimirščiau doh.gif Ir padeda thumbup.gif
Galų gale ir vis dažniau išlendanti saulutė prašviesina mintis.Tad linkiu mums visoms, mergytės, nosį aukštyn ir imkim iš gyvenimo viską su gera nuotaika friends.gif
Atsakyti
Kisvaida, pasirodyk su BT grafiku smile.gif kokios naujienos? smile.gif
Aš šią savaitę sėdėsiu kaip ant adatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 12, 17:29)
Kisvaida, pasirodyk su BT grafiku smile.gif kokios naujienos? smile.gif
Aš šią savaitę sėdėsiu kaip ant adatų smile.gif

[QUOTE]

labu,

tuoj imesiu lotuliukas.gif tik as daug nesitikiu, nes su ND nekas doh.gif

http://www.fertility...com/home/2cacb5

pusniuke, o kaip tavo akupunktura? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 12 kovo 2012 - 16:45
http://www.fertility...com/home/2cacb5

Nu grafikėlis tai tikrai dėmesio vertas smile.gif BT kol kas nekrenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 12 kovo 2012 - 16:48
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 12, 17:47)
Nu grafikėlis tai tikrai dėmesio vertas smile.gif BT kol kas nekrenta.

bet as tikrai daug nesitikiu, nes ir pilva kartas nuo karto pamaudzia kaip pries mmm unsure.gif
Atsakyti