Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jautruole> kada pas S leksi? biggrin.gif

Man tai visiskai viskas dzin, pavasaris, šiluma, gera nuotaika.... Po operacijos atsigavus pilnai, ramiai laukiu ketvirtadienio, nes siaubingai idomu kas darosi naturaliam cikle be vaistu, o taip begyvenau pries 7 men doh.gif
Jei si cikla naturaliai neuzkibsim, kita cikla jau darysime IUI, aisku, jei uzauginsim derliu. Apsisprendem eit prie rimtesniu proceduru, nebeturiu as laiko laukti kazko, vasara stuktels 34 metai..... o ne mociutems vaikus dar gimdyt lotuliukas.gif

Atsakyti
labas, as siandien buvau pas GN , nieko gero, kartojasi vel ta pati beda, neauga folis snd 9cd ir nera dominuojancio o gleivine vel super trisluoksne ir t.t , gonalio uzvarysim nzn kuo dar imtis kaip ta foli uzaugint , sako Gyditoja kad su PKS taip yra miega miega foliai truputi pertrauka padarai nuo vaistu ir bac uzauga, bet gleivine buna kad pradeda blest ir vel nesusiderina viskas. Nafik nervas ima gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 12, 19:37)
labas, as siandien buvau  pas GN , nieko gero, kartojasi vel ta pati beda, neauga folis  snd 9cd ir nera dominuojancio o gleivine vel super trisluoksne ir t.t , gonalio uzvarysim nzn kuo dar imtis kaip ta foli uzaugint , sako Gyditoja kad su PKS taip yra miega miega foliai truputi pertrauka padarai nuo vaistu ir bac uzauga, bet gleivine buna kad pradeda blest ir vel nesusiderina viskas.  Nafik nervas ima  gun_rifle.gif

sumi console.gif 4u.gif o gal dar uzaugs folis, kai duosit doze gonalio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 12, 20:06)
sumi  console.gif  4u.gif  o gal dar uzaugs folis, kai duosit doze gonalio?  g.gif

antroji stimuliacija tokia pat buvo, nezinau ko tiketis gersiu salaviju arbata, sestadieni apziures ligoninej nezinau ka besiulys daryt, negi vel viskas nuplauks g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 12, 17:41)

pusniuke, o kaip tavo akupunktura?  bigsmile.gif

Nesilankau akupunktūroj, nes gydytoja išvykus, bus tik kitą savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 12 kovo 2012 - 20:07
sveikos 4u.gif

na o as nepaklausiau S ir hcg pasidariau siandien, o ne treciadieni ir atsakymas neigiamas... labai gaila, o taip tikejomes... dar vakar ir vaiduokliuka pamatem tai su vyru patikejom, kad stebuklas pasibelde i musu namus.... deje .. paliudesiu ir vel kelsiuos ir vel kilsim kovon del savo maziuko wub.gif
nuo rytojaus nebegersiu dufo nes nebematau prasmes , o nuo jo man ziauriai maudzia pilvo apacia. ir lauksiu naujo ciklo pradzios ir vel leksiu pas S tikiuos kad dar spesiu apsisukt per sia savaite ...
Atsakyti
Sheila, sia savaite S dirba tik ketvirtadieni Jolsanoje (siandien irgi), nes penktadieni ji bus seminare.
As praejusia savaite kai registrav aus, norejau penktadieniui, tai jos sesute sako nebus tada, isvyksta ir galima regintis tik ketvirtadieniui, ti ir leksiu 15 val, dar reikia pasigaut kazkokia Edita ten, kad siulus istrauktu lauk
Atsakyti
sveikos 4u.gif

gal kuriai vilnietei reiketu 5 closto tableciu? vakar dariau vaistu revizija ir radau dar pas save uzsilikusias. atiduociau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 13, 09:07)
Sheila, sia savaite S dirba tik ketvirtadieni Jolsanoje (siandien irgi), nes penktadieni ji bus seminare.
As praejusia savaite kai registrav aus, norejau penktadieniui, tai jos sesute sako nebus tada, isvyksta ir galima regintis tik ketvirtadieniui, ti ir leksiu 15 val, dar reikia pasigaut kazkokia Edita ten, kad siulus istrauktu lauk

eik tu tai ka dabar daryt teks , mmm dar nera bet dufo nebegeriu gal pramus siandien ryotj ? oi kaip laukiu g.gif
Atsakyti
As kai nebeissitenku i grafika, vaziuoju anksciau, nes ji iskart paskiria gydyma ir vaistus. Anksciau galima, o vat veliau geriau nenusikelt. Nes vaistukus pradedam juk nuo ciklo 3 dienos kazkur gert.
Manau, kad pasiskambink ir lek ketvirtadieni, nes kai prasides mmm ketvirtadieni, iki antradienio labai ilgas laiko tarpas gausis
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 12, 17:25)
Jautruole> kada pas S leksi?  biggrin.gif

Man tai visiskai viskas dzin, pavasaris, šiluma, gera nuotaika.... Po operacijos atsigavus pilnai, ramiai laukiu ketvirtadienio, nes siaubingai idomu kas darosi naturaliam cikle be vaistu, o taip begyvenau pries 7 men  doh.gif
Jei si cikla naturaliai neuzkibsim, kita cikla jau darysime IUI, aisku, jei uzauginsim derliu. Apsisprendem eit prie rimtesniu proceduru, nebeturiu as laiko laukti kazko, vasara stuktels 34 metai..... o ne mociutems vaikus dar gimdyt  lotuliukas.gif

Labukas!
Nežinau, kai prasidės mmm, tada važiuosiu. Kadangi dabar vaisingos dienos ir aktyviai atliekam ND, tai negalvoju apie ciklo pabaigą wub.gif
Mane taip pat veikia pavasaris, šiluma, saulutė, pagaliau geros mintys išstūmė blogąsias blush2.gif Tiesiog kalu sau į galvą- aš pastosiu ir tai bus greit, ir padeda-pradedu įtikėti, o juk nuo to ir reikėjo pradėti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 12, 20:54)
sveikos 4u.gif

na o as nepaklausiau S ir hcg pasidariau siandien, o ne treciadieni ir atsakymas neigiamas... labai gaila, o taip tikejomes... dar vakar ir vaiduokliuka pamatem tai su vyru patikejom, kad stebuklas pasibelde i musu namus.... deje .. paliudesiu ir vel kelsiuos ir vel kilsim kovon del savo maziuko wub.gif
nuo rytojaus nebegersiu dufo nes nebematau prasmes , o nuo jo man ziauriai maudzia pilvo apacia. ir lauksiu naujo ciklo pradzios ir vel leksiu pas S tikiuos kad dar spesiu apsisukt per sia savaite ...

Vat vat, suprantu kaip sunku išlaukti, o dr. ne be reikalo taip liepia -kad širdelė mažiau skaudėtų, nes kai mes įsigalvojam ir prisisvajojam, paskui būna l. skaudu unsure.gif Laikykis, mažute, mums vistiek pasiseks, pamatysi!!!! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 13, 08:07)

Edita yra jos pagrindinė seselė-nežinau kaip kitoms, bet kiek aš buvau pas S., ji visada dirbdavo tik su Edita, tai jos komanda mirksiukas.gif Matyt todėl ji ir siūlus trauks, laikykis, gal nebus skaudžiai 4u.gif
P.S.Beje, anksčiau paskaičiau, kiek tu daug turėjai narkozių, šakutės doh.gif Užtat ir nebijojai, o aš niekada per savo 33 metelius dar neturėjau šio "malonumo", užtat ir bijau blush2.gif
Atsakyti
Jautruole> visai pamirsau, kad Edita jos sesute doh.gif Jo jo, as ten pas jas jau is viso buvau gal 30 kartu, visada jos kartu biggrin.gif

O del narkoziu- laimes dalykas, arba gerai jausies, arba blogai, ir niekas nezino kaip tau bus. As irgi nezinau kaip kada po kokios pabusiu, tiesiog zinau viena- dabar jos isgrynintos ir lengvos. Nebe tokios, kokios buvo tarybiniais laikais biggrin.gif
Bet daugiau jau ju nebenorieciau, manau savo limita isnaudojau.
Ir vistiek ziauriai dziaugiuosi, kad ryzausi gultis del laparoskopijos ir histeroskopijos. Dabar ramiai lauksiu tolimesniu gydytojos nurodymu, o tai buciau pergyvenus, kad tai nera atlikta, o man siulo IUI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 13 kovo 2012 - 14:53