QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 12, 17:25)
Jautruole> kada pas S leksi?
Man tai visiskai viskas dzin, pavasaris, šiluma, gera nuotaika.... Po operacijos atsigavus pilnai, ramiai laukiu ketvirtadienio, nes siaubingai idomu kas darosi naturaliam cikle be vaistu, o taip begyvenau pries 7 men
Jei si cikla naturaliai neuzkibsim, kita cikla jau darysime IUI, aisku, jei uzauginsim derliu. Apsisprendem eit prie rimtesniu proceduru, nebeturiu as laiko laukti kazko, vasara stuktels 34 metai..... o ne mociutems vaikus dar gimdyt
Labukas!
Nežinau, kai prasidės mmm, tada važiuosiu. Kadangi dabar vaisingos dienos ir aktyviai atliekam ND, tai negalvoju apie ciklo pabaigą
Mane taip pat veikia pavasaris, šiluma, saulutė, pagaliau geros mintys išstūmė blogąsias

Tiesiog kalu sau į galvą- aš pastosiu ir tai bus greit, ir padeda-pradedu įtikėti, o juk nuo to ir reikėjo pradėti
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 12, 20:54)
sveikos
na o as nepaklausiau S ir hcg pasidariau siandien, o ne treciadieni ir atsakymas neigiamas... labai gaila, o taip tikejomes... dar vakar ir vaiduokliuka pamatem tai su vyru patikejom, kad stebuklas pasibelde i musu namus.... deje .. paliudesiu ir vel kelsiuos ir vel kilsim kovon del savo maziuko
nuo rytojaus nebegersiu dufo nes nebematau prasmes , o nuo jo man ziauriai maudzia pilvo apacia. ir lauksiu naujo ciklo pradzios ir vel leksiu pas S tikiuos kad dar spesiu apsisukt per sia savaite ...
Vat vat, suprantu kaip sunku išlaukti, o dr. ne be reikalo taip liepia -kad širdelė mažiau skaudėtų, nes kai mes įsigalvojam ir prisisvajojam, paskui būna l. skaudu

Laikykis, mažute, mums vistiek pasiseks, pamatysi!!!!
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 13, 08:07)
Sheila, sia savaite S dirba tik ketvirtadieni Jolsanoje (siandien irgi), nes penktadieni ji bus seminare.
As praejusia savaite kai registrav aus, norejau penktadieniui, tai jos sesute sako nebus tada, isvyksta ir galima regintis tik ketvirtadieniui, ti ir leksiu 15 val, dar reikia pasigaut kazkokia Edita ten, kad siulus istrauktu lauk
Edita yra jos pagrindinė seselė-nežinau kaip kitoms, bet kiek aš buvau pas S., ji visada dirbdavo tik su Edita, tai jos komanda

Matyt todėl ji ir siūlus trauks, laikykis, gal nebus skaudžiai
P.S.Beje, anksčiau paskaičiau, kiek tu daug turėjai narkozių, šakutės

Užtat ir nebijojai, o aš niekada per savo 33 metelius dar neturėjau šio "malonumo", užtat ir bijau