Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 13, 16:22)
na man dbr pas ji tik td jei susirgsiu arba NT parodis II ir td po savaites pas ji smile.gif na tai nezn kada biggrin.gif biggrin.gif
na o tu dar nepradejai ovuliacijos ar jau gerei kokius vaistukus?
geriausias, Ramune nestumo pozymis yra dingusios ir nepasirodancios mmm biggrin.gif biggrin.gif o visi kititai vienom gali buti kitom ne smile.gif

tikiuosi parodys II 4u.gif

nea man nestimuliavo.. tik paskyres buvo duphaston, kad menesines issaukti.. nes paskutini kart buvau sirgusi tik rugseji doh.gif

jau ryt skirs kazka, jei viskas ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 13, 16:25)
tikiuosi parodys II  4u.gif

nea man nestimuliavo.. tik paskyres buvo duphaston, kad menesines issaukti.. nes paskutini kart buvau sirgusi tik rugseji  doh.gif

jau ryt skirs kazka, jei viskas ok ax.gif

na tikiuosi skirs, nes man pries skiriant visokiausiu tyrimu is pradziu prisakydavo biggrin.gif biggrin.gif tai taip nuo spalio men tik pirma stimuliacija sita smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 13, 16:27)
na tikiuosi skirs, nes man pries skiriant visokiausiu tyrimu is pradziu prisakydavo biggrin.gif biggrin.gif tai taip nuo spalio men tik pirma stimuliacija sita smile.gif smile.gif

nea jis man jau pries savaite norejo stimuliacija skirti, bet papasakojau apie menamai vykusia ovuliacija doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tai liepe siandien progsterono tyrima pasidaryti.. pasidariau.. ir nieko gero jis neparode..

o tau kaip stimuliavo?
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 13, 16:08)
na zinai nenoriu isisvajoti as, nes man NT ir ne nesciai II ryskius rodo biggrin.gif biggrin.gif todel nepasitikiu jokiais NT ir jokiais pozymiais, nebent jau brangu pirkti NT, nes tie po 5lt man sakau visada teigiami buna biggrin.gif biggrin.gif
o pilva maudzia man visa diena istisai  - buna maziau, buna labiau...

O man net tie piguciai is ebay niekada nevaiduokliavo. Visiskai beviltiska as doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 13, 16:17)
as temperaturu nematavau.. kaip man Klimas buvo sakes 10 DPO pasidariau testa.. jis buvo neigiamas.. ir pamirsau kazkaip si reikala.. kol ryte (mazdaug 6 nestumo savaite) nepradejo pykinti..tada vel testa pasidariau.. buvo teigiamas, bet antras bruksnelis buvo labai neryskus..

o del kitokiu pozymiu man nieko nesijaute..  doh.gif
taip, kad Ramune neprarask vilties  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Truputeli nuraminai 4u.gif Nustebino auksta BT siandien, todel ir sugadinau NT
Papildyta:
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 13, 16:27)

As manau labai gera taktika, nors ir norisi kuo greiciau. Bet pirmiausia ir reikia pasidaryti visus tyrimus, tik isitikinus, kad verta stimuliuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 13 kovo 2012 - 16:37
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 13, 16:35)
Truputeli nuraminai  4u.gif  Nustebino auksta BT siandien, todel ir sugadinau NT

Ramune, laikom kumsciukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 13, 16:36)
Ramune, laikom kumsciukus  mirksiukas.gif

ACIU uz palaikyma ir vilti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 13, 16:30)
nea jis man jau pries savaite norejo stimuliacija skirti, bet papasakojau apie menamai vykusia ovuliacija  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai liepe siandien progsterono  tyrima pasidaryti.. pasidariau.. ir nieko gero jis neparode..

o tau kaip stimuliavo?

nieko rytoj nueisi ir paskirs stimuliacija, nes jis ja skiria nuo bet kurios CD smile.gif
O as is pradziu 5 dienas geriau clostilbegit, uzaugo folikulas ir kovo 6 diena, 19cd buvo leidausi overtili smile.gif ir kovo 9 diena ejau pas ji su PRG tyrimo atsakymu, tada is karto israse po 3 tabl dufaston smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 13, 17:40)
nieko rytoj nueisi ir paskirs stimuliacija, nes jis ja skiria nuo bet kurios CD smile.gif
O as is pradziu 5 dienas geriau clostilbegit, uzaugo folikulas ir kovo 6 diena, 19cd buvo leidausi overtili smile.gif ir kovo 9 diena ejau pas ji su PRG tyrimo atsakymu, tada is karto israse po 3 tabl dufaston smile.gif

Kaip įdomiai, kad stimuliaciją skiria nuo bet kurios cd g.gif Tai kelinta cd tau vyksta O? tikriausiai kaskart vis kitaip? g.gif

Kisvaida, pasirodyk ir pasipasakok, kas vyksta 4u.gif smile.gif

Ramune, tau šiandien 10dpo? Aš spėju, kad man irgi smile.gif bet tai kaip čia taip gavosi g.gif jei gerai pamenu, aš savo mmm sulaukiau gerokai vėliau, nei tu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 13 kovo 2012 - 20:12
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 13, 20:09)
Kaip įdomiai, kad stimuliaciją skiria nuo bet kurios cd g.gif Tai kelinta cd tau vyksta O? tikriausiai kaskart vis kitaip? g.gif

Kisvaida, pasirodyk ir pasipasakok, kas vyksta 4u.gif  smile.gif

Ramune, tau šiandien 10dpo? Aš spėju, kad man irgi smile.gif bet tai kaip čia taip gavosi g.gif jei gerai pamenu, aš savo mmm sulaukiau gerokai vėliau, nei tu g.gif

pas mane ovuliacijos isviso nebudavo, o cia mano pirma stimuliacija, tai pas ji nuejau 8cd ir skyre man vaistus, td 19cd leidausi overtili ir kita men jei nepastosiu vel viska kartosim taip pat... ir bus ovuliacija visada tokia pati...
Atsakyti
labu 4u.gif

tai kad jokiu naujienu, BT tokia pat trecia diena is eiles ax.gif dariausi NT po pietu, nes neturejau ryte, tai tik grizusi is miesto ir pasidariau doh.gif tai nzn, net kaip interpretuoti, nes toje vietoje, kurioje turetu buti antras pagaliukas, taip subege g.gif bet as labiau linkusi toki NT laikyti kaip neigiama verysad.gif dar turiu viena, galvoju ryt pabandyti, jei BT nepakis unsure.gif

o kaip kitu reikaliukai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 13, 20:09)

Taigi mano ciklai kilometro ilgio biggrin.gif Sis ciklas tik stebetinai trumpas pagal viska turetu buti, nes O ankstyva - 17 CD biggrin.gif
Oi, tai gal jau ir 11 DPO g.gif Nei nesusigaudau, nes FF breze linija keliom dienom veliau, nei is tikruju turejo buti O.
O kaip tu jautiesi? kazka jauti? As tai visiskai nieko... net (.)(.) nejauciu, kaip buvo paskutini cikla pries mmm.
Imetu savo keistuoli grafika...

http://www.fertility...p.../index.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 13 kovo 2012 - 20:32
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 13, 21:30)
Taigi mano ciklai kilometro ilgio  biggrin.gif Sis ciklas tik stebetinai trumpas pagal viska turetu buti, nes O ankstyva - 17 CD  biggrin.gif
Oi, tai gal jau ir 11 DPO  g.gif  Nei nesusigaudau, nes FF breze linija keliom dienom veliau, nei is tikruju turejo buti O.
O kaip tu jautiesi? kazka jauti? As tai visiskai nieko... net (.)(.) nejauciu, kaip buvo paskutini cikla pries mmm.
Imetu savo keistuoli grafika...

http://www.fertility...p.../index.php

Gaila, bet nerodo man tavo grafikėlio verysad.gif prašo registruotis. Įdėk kitą nuorodą.

Aš šią savaitę galiu pasigirti tik padidėjusiu apetitu. Kažkada jau esu patyrusi šį jausmą, kai geriau duph'ą. Dabar nieko negeriu, bet pastoviai alkana smile.gif ir pabado vis šonus: tai vieną, tai kitą. Grynai atrodo, kad kiaušides. Tikrai ne kaip prieš mmm.
Pirmadienį keliausiu pas gydytoją. Tik šį kartą pas kitą. Įdomu, ar tą pačią diagnozę išgirsiu šį kartą g.gif
Atsakyti