Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 12, 10:35)
musu panasi situacija, tik tiek kad ir as temperaturos turejau , bet as tai geriau vaistus, nu ziuresim kaip cia bus blush2.gif

kelinta tau dabar jau CD yra?
Man 9 CD.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif siandien kazkaip sunerimavau pagalvojus kad man paskyre 6 stimuliacijas iki I-ojo IUI - be scanu unsure.gif , pirmaji cikla dare scanus ir tikrino kaip viskas auga, taciau antraji ir visus likusius stimuliacijos ciklus nebetikrins (nes pamate kad vaistai suveike), taciau pagalvojau apie cistas apie kurias jus visos cia rasot ir sunerimavau unsure.gif cia UK jie dirba pagal savo principus, baisu ir pasitiketi kartais g.gif
Atsakyti
Orchiduke, jei neklįstu, tavo PRL nukrito iki 11,XX? g.gif ir tau vis tiek paliko gerti Bromcriptiną po pusę tabletės? O koks buvo PRL prieš geriant vaistus?
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 12, 10:57)
kelinta tau dabar jau CD yra?
Man 9 CD.

man 8 cd, mano ciklas 26 dienos, na sis buvo 24d bet tikiuos kad jis gris atgal i 26d. tai ir galvoju kazi kiek dar kartu reiks vaziuoti g.gif antradieni (10cd) o paskui blush2.gif

kazi kaip ramunei ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jovitukas27 @ 2012 02 12, 12:01)
sveikutes 4u.gif siandien kazkaip sunerimavau pagalvojus kad man paskyre 6 stimuliacijas iki I-ojo IUI - be scanu unsure.gif , pirmaji cikla dare scanus ir tikrino kaip viskas auga, taciau antraji ir visus likusius stimuliacijos ciklus nebetikrins (nes pamate kad vaistai suveike), taciau pagalvojau apie cistas apie kurias jus visos cia rasot ir sunerimavau unsure.gif cia UK jie dirba pagal savo principus, baisu ir pasitiketi kartais g.gif

nu matyt ju darbo technika tokia , nu negi darytu taip jei butu pavojinga moters sveikatai. g.gif beje o vaistai tokie pat kaip pas mus ar kitokius gerei? beje tu daraisi stimuliacijas pas pacius anglus ar ten dirbancius lietuvius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukas27 @ 2012 02 12, 12:01)

As bijociau tokioje situacijoje stimuliuotis. Nes pvz man buvo po vieno ciklo geltonkunis susidares, jis pavirto i cista, ir tada ji pamaciusi gydytoja skyre visam ciklui gerti duphastona, sake jokiu budu esant geltonkuniui ar cistai- stimuliuoti grieztai negalima.

QUOTE(Pieva* @ 2012 02 12, 12:03)
Orchiduke, jei neklįstu, tavo PRL nukrito iki 11,XX? g.gif ir tau vis tiek paliko gerti Bromcriptiną po pusę tabletės? O koks buvo PRL prieš geriant vaistus?

Norma Jolsanoje 11-22 PRL
Pas mane budavo apie 22, o dabar nukrito iki 14, bet paliko ir toliau gerti po 1 tabletyte bromkriptino, po puse senokai begeriau, jau keletas menesiu geriu po pilna ir gersiu ateityje po pilna. Sake jei PRL turi polinki keltis, tai ji pastoviai reikia numusinet ir neleist soktelt i virsu.
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 12, 12:06)
man 8 cd, mano ciklas 26 dienos, na sis buvo 24d bet tikiuos kad jis gris atgal i 26d. tai ir galvoju kazi kiek dar kartu reiks vaziuoti  g.gif antradieni (10cd) o paskui  blush2.gif

koks trumputis ciklas pas tave bigsmile.gif Pas mane visos 30 dienu doh.gif Labai letai slenka laikas nuo vienu mmm iki kitu mmmm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 12, 12:27)
Norma Jolsanoje 11-22 PRL
Pas mane budavo apie 22, o dabar nukrito iki 14, bet paliko ir toliau gerti po 1 tabletyte bromkriptino, po puse senokai begeriau,  jau keletas menesiu geriu po pilna ir gersiu ateityje po pilna. Sake jei PRL turi polinki keltis, tai ji pastoviai reikia numusinet ir neleist soktelt i virsu.
Papildyta:
koks trumputis ciklas pas tave  bigsmile.gif  Pas mane visos 30 dienu  doh.gif  Labai letai slenka laikas nuo vienu mmm iki kitu mmmm  unsure.gif

as ir bromokriptina geriu po pilna tablete ,nes jei sumazinu, tai jis man pasoka, o jei geriu po pilna tai laikosi 150-250 kazkur taip, na cia kitais matavimais, kai norma iki 500.
ciklas tai trumpas tad kazkaip atrodo nespeju atsigauti kad nepavyko ir vel reikia O sekti doh.gif na skaiciavau kad per praeitus metus turejau 14 su puse ciklo. bet skaiciau kad tai nieko gero nes taip senka kiauside, S klausiau apie tai bet ji sake kad nereiketu pergyventi kol ciklas nesutrumpejo iki 21d nu reik tiketis kad nesutrumpes, doh.gif
Atsakyti
Ramune, pranešk, kaip sekasi tau 4u.gif Kiek pamenu, šiandien kontrolinė diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 02 12, 12:19)
Ramune, pranešk, kaip sekasi tau 4u.gif Kiek pamenu, šiandien kontrolinė diena g.gif

oi,as taip pat labai laukiu naujienu is Ramunes..... wub.gif
Atsakyti
O Ramune nutare patampyt mums nerviukus ir nesakyt, kad jau mato II hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 12, 15:37)
O Ramune nutare patampyt mums nerviukus ir nesakyt, kad jau mato II hihihi.gif

drinks_cheers.gif oi kaip dziugu butu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 12 vasario 2012 - 14:58
g.gif Įdomiai su tuo prolaktinu. Mano 133, nu pagal normas, tai arti žemutinės (bet čia turbūt matavimo vienetai skiriasi). Bet man neliepė jo gerti. Aš sakau, gal be reikalo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 02 12, 19:12)
g.gif Įdomiai su tuo prolaktinu. Mano 133, nu pagal normas, tai arti žemutinės (bet čia turbūt matavimo vienetai skiriasi). Bet man neliepė jo gerti. Aš sakau, gal be reikalo?  g.gif

O broma gerei kada nors? Gal jis pas pas tave stabilus ir nebuvo pasikeles?
Atsakyti