Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 10, 20:34)
Alinux> kada tau dabar pas S bereikia?

Vaziuoju rytoj. Spresim ar darysim si cikla IUI ar ne.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 10, 19:54)
Kelinta valanda vaziuoji pas S? as irgi antradieni vaziuoju  bigsmile.gif
antradieni paziures kas uzaugo ir kokio storio gimdos gleivine,  lieps nusipirkt sprogduka, paskirs jo susileidimo data ir tada paskirs kada darytis HCG arba prasidejus mmm 1-3 dienom vel atvaziuot pas ja  4u.gif

Man kai ant to lapelio piesia kada turet lytinius santykius, as jai sakiau seniau- mums nezymekit, mes ir taip kas vakara smileysex.gif  lotuliukas.gif  Tai abi su sesele balsu juokesi, sakau, o ka man daryt, kad mano vyras karstas ir jam reikia  lotuliukas.gif  Tai tik pagyre, sako dziaugtis reikia tokia istverme ir tikrai nebus taip, kad prašausim ovuliacija, nes bet kokiu atveju karta i para padarom, tik pries ir po O jau darom du kartus per para, uztvirtinimui  lotuliukas.gif

supratau 4u.gif dabar aiskiau.
na o del ND tai jus nu super aktyvus , mes tai galim kas antra diena bet nedazniau nu man tai jau per daug butu blush2.gif vat ir pas mane lapeli dar nera parasyta nes pas ja 10cd atvaziuot turiu, nu bet tiek laiko mes neiskesim be smileysex.gif tad ir galvoju juk galima juk myletis nevien per O reikia . nu zodziu supratau galim . blush2.gif

o man pas S antradieni puse triju ax.gif

bet mums ne kas biski apsirgom biski temperaturos turiu nu gal iki antradienio viskas pageres ax.gif
Atsakyti
Mes si cikla jau nurasem, nes vyras serga, temperatura, gripas, nors be antibiotiku, tik su liepziedziu arbatom, ciobreliu, ale vistiek itariu spermiukai bus pavarge jau doh.gif
Bet kadangi sugeriau visa kursa Letrozolio, tai nori nenori turiu pasirodyt ginei.
Mano laikas 16.30 val.

Jo, maniskis labai jau aktyvus ant to reikalo, o man irgi visai patinka blush2.gif Aisku, buna dienu, kai nieko nedarom, po O laikotarpio, kai 2 kartus per para, tada jau ilsimes kokias 2-3 paras lotuliukas.gif

Alinux> o kiek laiko lankaisi pas S? Kelintas stimuliacinis ciklas?
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 10, 22:08)
Mes si cikla jau nurasem, nes vyras serga, temperatura, gripas, nors be antibiotiku, tik su liepziedziu arbatom, ciobreliu, ale vistiek itariu spermiukai bus pavarge jau  doh.gif
Bet kadangi sugeriau visa kursa Letrozolio, tai nori nenori turiu pasirodyt ginei.
Mano laikas 16.30 val.
Jo, maniskis labai jau aktyvus ant to reikalo, o man irgi visai patinka  blush2.gif  Aisku, buna dienu, kai nieko nedarom, po O laikotarpio, kai 2 kartus per para, tada jau ilsimes kokias 2-3 paras  lotuliukas.gif
Alinux> o kiek laiko lankaisi pas S? Kelintas stimuliacinis ciklas?

Jolsanoje lankomes nuo rudens. Atlikom tyrimus man ir vyrui.Tai mano antras stimuliacinis ciklas. Pirmaji cikla geriau clost+estrofem uzauginau 1 foli. Dabar geriau letrozoli. Siaip norejau bandyti iui naturaliam cikle, nes problemos ne pas mane, o pas MB, taciau S sake, kad vistiek geriau stimuliuoti pries IUI
Atsakyti
Mes irgi nuo rugsejo men Jolsanoje jau unsure.gif
Tik nei pas mane yra bedu, nei pas vyra... o leliuko kaip nera... taip nera....
Jau 4-ta stimuliacija dabar vyksta doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pusniuke, visiskai I. Ir jau jauciu artejancias mmm.

Jautruole, labai geros zinios bigsmile.gif Dziaugiuosi, kad galite planuoti toliau. Turi pavykti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 10, 23:21)
Sveikos,

Pusniuke, visiskai I.  Ir jau jauciu artejancias mmm.

Jautruole, labai geros zinios  bigsmile.gif  Dziaugiuosi, kad galite planuoti toliau. Turi pavykti  4u.gif

Pažįstamas jausmas console.gif O kada turėtų būti mmm diena?
Atsakyti
sveikos, mergaites smile.gif

as siandien jau grizau namo is po LP smile.gif valioooo! smile.gif
ketvirtadieni, 9 val. nusivede mane i operacine, o po 10 val. as jau buvau gyva tongue.gif is po narkozes jauciausi tikrai gerai ir svajojau apie sniceli lotuliukas.gif operacijos metu pasalino 3 cm mioma ir issiunte ja tyrimams, taip pat padare kiausidziu drilinga, nes jos tikrai PKS, ir paeme ju gabeleli biopsijai, kiausintakiai taip pat pratekami thumbup.gif db lieka laukti tyrimu atsakymu rolleyes.gif

na, o kaip jus gyvuojat? kokios cia nuotaikos? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 11 vasario 2012 - 09:59
QUOTE(pusniuke @ 2012 02 11, 09:35)
Pažįstamas jausmas console.gif O kada turėtų būti mmm diena?

As manau koki pirmadieni, jau ir taip uzsitese ciklas, siandien 34 CD. Nors mano tempais, tai normalu cool.gif
Siandien pakilo BT per 0.1 padala, tai jau kai kris, tai kris...
Papildyta:
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 11, 09:58)
sveikos, mergaites smile.gif

as siandien jau grizau namo is po LP smile.gif valioooo! smile.gif
ketvirtadieni, 9 val. nusivede mane i operacine, o po 10 val. as jau buvau gyva  tongue.gif is po narkozes jauciausi tikrai gerai ir svajojau apie sniceli  lotuliukas.gif operacijos metu pasalino 3 cm mioma ir issiunte ja tyrimams, taip pat padare kiausidziu drilinga, nes jos tikrai PKS, ir paeme ju gabeleli biopsijai, kiausintakiai taip pat pratekami  thumbup.gif db lieka laukti tyrimu atsakymu  rolleyes.gif

na, o kaip jus gyvuojat? kokios cia nuotaikos?  rolleyes.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 11, 12:06)
As manau koki pirmadieni, jau ir taip uzsitese ciklas, siandien 34 CD. Nors mano tempais, tai normalu  cool.gif
Siandien pakilo BT per 0.1 padala, tai jau kai kris, tai kris...

mergyt, o kodel taip nusiteiki kad kris BT , musu kumstukai laikys ja pakilusia visus 9men mirksiukas.gif imesk savo BT apziuresma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 11:42)
mergyt, o kodel taip nusiteiki kad kris BT , musu kumstukai laikys ja pakilusia visus 9men mirksiukas.gif imesk savo BT apziuresma blush2.gif

Buciau pati laimingiausia, jei taip ir butu, bet man liudna del vakarykscio NT..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 11, 12:49)
Buciau pati laimingiausia, jei taip ir butu, bet man liudna del vakarykscio NT..

user posted image

žinok tavo BT labai graži. Tikrai dar neverta nerimauti 4u.gif
Atsakyti