QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 10, 19:54)
Kelinta valanda vaziuoji pas S? as irgi antradieni vaziuoju
antradieni paziures kas uzaugo ir kokio storio gimdos gleivine, lieps nusipirkt sprogduka, paskirs jo susileidimo data ir tada paskirs kada darytis HCG arba prasidejus mmm 1-3 dienom vel atvaziuot pas ja
Man kai ant to lapelio piesia kada turet lytinius santykius, as jai sakiau seniau- mums nezymekit, mes ir taip kas vakara

Tai abi su sesele balsu juokesi, sakau, o ka man daryt, kad mano vyras karstas ir jam reikia

Tai tik pagyre, sako dziaugtis reikia tokia istverme ir tikrai nebus taip, kad prašausim ovuliacija, nes bet kokiu atveju karta i para padarom, tik pries ir po O jau darom du kartus per para, uztvirtinimui
supratau

dabar aiskiau.
na o del ND tai jus nu super aktyvus , mes tai galim kas antra diena bet nedazniau nu man tai jau per daug butu

vat ir pas mane lapeli dar nera parasyta nes pas ja 10cd atvaziuot turiu, nu bet tiek laiko mes neiskesim be

tad ir galvoju juk galima juk myletis nevien per O reikia . nu zodziu supratau galim .
o man pas S antradieni puse triju
bet mums ne kas biski apsirgom biski temperaturos turiu nu gal iki antradienio viskas pageres
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney