Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Magnifique @ 2012 02 25, 23:15)
Labutis.O jum nebuvo,kad dėl pienligės atsirastų tokių įtrūkimų gleivinėje?Nes pas mane ju daug... unsure.gif  Ir skauda laaabai.Pas ginę ketvirtadienį tik.Iki to laiko nuo niežėjimo ir skausmo vienu metu galą gausiu matyt... doh.gif

Pas mane visada kai tik pienlige budavo gleivineje atsirasdavo itrukimu ir jie skaudus budavo.Pienligei praejus gleivine ir susitvarkydavo savaime.Cia matyt kieno gleivine jautresne buna tai taip atsitinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 02 25, 23:12)
niežėjimas,paraudimas ir naujų įtrūkimų atsirado.. :

Mėgink išgyventi iki vizito pas gydytoją (o gal kaip nors galima anksčiau prasibrauti - esu veržusis skubos tvarka, čia kaip su skaudančiu dantimi - be eilės) pasitepliodama kuo nors, kas pagamintas riebalo pagrindu, vanduo džiovina, gal todėl arbatų kompresai negerai.
Iš mano išmėgintų (jau turbūt visiems nusibodau, tiek kartų rašiau biggrin.gif ) - tepaliukas Larifan ungo, bičių pikio aliejukas, kokosų aliejus. Dar tepalai antigrybeliniai ir antibakteriniai - kažkada gydytoja buvo išrašiusi Imacort.
Ir prašykit gydytojos rimtesnių tyrimų, nei tepinėlis. Jeigu atrodo ne klasikinis "grybiškas" vaizdelis, tai gal kiti žvėreliai ten siautėja.
Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 26, 11:53)
Mėgink išgyventi iki vizito pas gydytoją (o gal kaip nors galima anksčiau prasibrauti - esu veržusis skubos tvarka, čia kaip su skaudančiu dantimi - be eilės) pasitepliodama kuo nors, kas pagamintas riebalo pagrindu, vanduo džiovina, gal todėl arbatų kompresai negerai.
Iš mano išmėgintų (jau turbūt visiems nusibodau, tiek kartų rašiau  biggrin.gif ) - tepaliukas Larifan ungo, bičių pikio aliejukas, kokosų aliejus. Dar tepalai antigrybeliniai ir antibakteriniai - kažkada gydytoja buvo išrašiusi Imacort.
Ir prašykit gydytojos rimtesnių tyrimų, nei tepinėlis. Jeigu atrodo ne klasikinis "grybiškas" vaizdelis, tai gal kiti žvėreliai ten siautėja.
Sėkmės.

kazkaip teks isgyvent,ale jau antra sav.gyvenu,tai istempsiu tas kelias dienas.anksciau tik pas kitas gyd.galima,o mane ir taip vizitai pas gine stresa varo,tai bent pas man siek tiek patinkancia norisi eit..jauciu,kad cia grybas ir bakterine vaginoze...
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 25, 19:17)
Flikanazolis pakeliui su grybais išžudo ir gerus žvėrelius, kadangi veikia per kraują - tai visur, ir žarnyne, ir makšty. Mano gastroenterologė dejavo, kad gaivina ji gaivina tą mano mikroflorą, o aš vėl prasinešu su viską naikinančiu flukanazoliu.

Taigi, jei jau matai, kad nebeveikia - geriau negert. Plius ir kepenim, ir piniginei lengviau

siandien man truputi sviesiau, gal vis tik tas Diflucan po paros suveike, ar tos ramuneles, nezinau...biski apmazejes raudonumas, patinimas, tai ir tai jau mazas laimejimas, kad akimirka pagereja smile.gif sakyk, ar yra taip buve (nemoku net aprasyt to reiskinio), ryte prausiausi, ne po dusu, apsiplovinejau vandenuku ir ant delno tokios kaip apnasos kazkokios baltos kociojosi, taip siurksciai braukesi, toks jausmas, kad kazkokia odele lupasi. Sakau, gal tai ismuso i pavirsiu tuos grybus ir jie taip iseina is organizmo. Taip lengva paliko, kai nuploviau ir tas pagerejimas atejo. Yra kelis kartus tas reiskinys buves, ir ypac po Diflucan, nors yra ir be vaistu tos apnasos buve...gydytojui kai aiskinau, tai jis sake, kad nesupranta...Ka tai galetu reiksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting @ 2012 02 26, 13:11)
[size=1][/size]

siandien man truputi sviesiau, gal vis tik tas Diflucan po paros suveike, ar tos ramuneles, nezinau...biski apmazejes raudonumas, patinimas, tai ir tai jau mazas laimejimas, kad akimirka pagereja smile.gif sakyk, ar yra taip buve (nemoku net aprasyt to reiskinio), ryte prausiausi, ne po dusu, apsiplovinejau vandenuku ir ant delno tokios kaip apnasos kazkokios baltos kociojosi, taip siurksciai braukesi, toks jausmas, kad kazkokia odele lupasi. Sakau, gal tai ismuso i pavirsiu tuos grybus ir jie taip iseina is organizmo. Taip lengva paliko, kai nuploviau ir tas pagerejimas atejo. Yra kelis kartus tas reiskinys buves, ir ypac po Diflucan, nors yra ir be vaistu tos apnasos buve...gydytojui kai aiskinau, tai jis sake, kad nesupranta...Ka tai galetu reiksti? g.gif

pas mane daznai tokios kociojasi.tik nezinojau,kaip cia temoj issireikst.dabar irgi kociojasi...tai galvojau gal cia pas mane tokios pienliges tipo isskyros.del gijimo abejoju,kad jos cia prie ko,nes as niekuo nesigydau.pirmiausiai del to,kad dar pora dienu negaliu jokiu priesgrybeliniu,plius pas gine nieko tepinelis nerodytu...
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 26, 13:11)
[size=1][/size]

sakyk, ar yra taip buve (nemoku net aprasyt to reiskinio), ryte prausiausi, ne po dusu, apsiplovinejau vandenuku ir ant delno tokios kaip apnasos kazkokios baltos kociojosi, taip siurksciai braukesi, toks jausmas, kad kazkokia odele lupasi. Sakau, gal tai ismuso i pavirsiu tuos grybus ir jie taip iseina is organizmo. Taip lengva paliko, kai nuploviau ir tas pagerejimas atejo. Yra kelis kartus tas reiskinys buves, ir ypac po Diflucan, nors yra ir be vaistu tos apnasos buve...gydytojui kai aiskinau, tai jis sake, kad nesupranta...Ka tai galetu reiksti? g.gif

Ne, man nieko tokio nėra buvę.
Kad tik palengvėjo, tai ir valio.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 26, 15:23)
Ne, man nieko tokio nėra buvę.
Kad tik palengvėjo, tai ir valio.

ir dar noriu paklausti-su kuo apsiplovineji, su vandeniu, ar su priemone intym higienai? As dauguma dienu tik su vandeniu, bet man vien tik su juo-tai kaip nesiprausus, todel imaisau kartais ir apsiplovimu su intym higienai skirta priemone, siuo metu su Margaritos su alavijais. Tai jei vanduo sausina, tai gal man ir del to isoriskai taip sausa ir prie iejimo i maksti? g.gif O del to pasitepliojimo, tai kai man uzastrejo antradieni ir pasitepiau vakare clotrimazoliu, tai dar daugiau degti pradejo, gal ne visada ir tie antigrybeliniai padeda? Dar namie turiu tokio su migdolu aliejum Exipial, jis tinka ir kudikiams, yra riebus, bet turi aromatiniu medziagu. Kazko bijau eksperimentuot, ryt vel darbu savaite, o ir taip jau kosmaras, kad negaliu kelniu nesiot. Keista ir nesuprantama man ta liga, kaip ir ne liga, bet pagyti irgi nelengva
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 26, 13:48)
ir dar noriu paklausti-su kuo apsiplovineji, su vandeniu, ar su priemone intym higienai?

O del to pasitepliojimo, tai kai man uzastrejo antradieni ir pasitepiau vakare clotrimazoliu, tai dar daugiau degti pradejo, gal ne visada ir tie antigrybeliniai padeda?

Aš ir su vandeniu stangiuos kuo rečiau plautis, ne tik kad su kokiom priemonėm. Esu apsiplovinėjus (ne daugiau 1 karto per dieną) medetkų, ąžuolo žievės ar juoda arbata. Kai purškiojausi Octeniseptu, tai jis dezinfekuoja, nei kvapelio kokio negero nėra, nei nešvaros jausmo. Tada visai savaitę niekuo nesiploviau, net vandeniu. Kažkam čia gydytoja siūlė kentėt ir niekuo neplaut. Man atrodo logiška - juk kitokių žaizdų irgi stengiamės nešlapinti.

Mane gydytoja yra prigrasinusi - kad ir kaip gražiai ant buteliuko būtų prirašyta, vis tiek tai chemija, kuri gal gerai sveikoms, bet moteriškėm su problemomis - netinka. Tik vandenuku ir ne dažniau karto per dieną. Dabar, kai jaučiuosi gerai, tai su Floragyn plovikliu "garbanas" išplaunu retkarčiais, o prie gleivinės nesiliečiu.

Man nuo Macmiror complex tepalo irgi yra užaštrėję. Matyt, kai ilgai trunka tie negerumai, gleivinė smarkiai suerzinta, negali žinoti, į ką aštriai sureaguos.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 26, 16:16)
Aš ir su vandeniu stangiuos kuo rečiau plautis, ne tik kad su kokiom priemonėm.  Esu apsiplovinėjus (ne daugiau 1 karto per dieną) medetkų, ąžuolo žievės ar juoda arbata. Kai purškiojausi Octeniseptu, tai jis dezinfekuoja, nei kvapelio kokio negero nėra, nei nešvaros jausmo. Tada visai savaitę niekuo nesiploviau, net vandeniu. Kažkam čia gydytoja siūlė kentėt ir niekuo neplaut. Man atrodo logiška - juk kitokių žaizdų irgi stengiamės nešlapinti.

Mane gydytoja yra prigrasinusi - kad ir kaip gražiai ant buteliuko būtų prirašyta, vis tiek tai chemija, kuri gal gerai sveikoms, bet moteriškėm su problemomis - netinka. Tik vandenuku ir ne dažniau karto per dieną. Dabar, kai jaučiuosi gerai, tai su Floragyn plovikliu "garbanas" išplaunu retkarčiais, o prie gleivinės nesiliečiu.

Man nuo Macmiror complex tepalo irgi yra užaštrėję. Matyt, kai ilgai trunka tie negerumai, gleivinė smarkiai suerzinta, negali žinoti, į ką aštriai sureaguos.

aisku...o as su vandeniu 2 k. per diena, is ryto ir vakare ir kartais vakare dar imaisydavau ploviklio, tik i vidu tai jau saugaus kad nepatektu, bet daznai isskyras pasitikrinu, o jos man nepatinka, nors taip senai, pries puse metu, kai buvau sveika, kad net neatsimenu, kokios jos buvo normalios...ne to kad gumuliukai kokie butu, bet negraziai tirstos. Reiks man to Octenisept isigyt, pabandyt, kaip su juo
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 26, 14:27)
[size=1][/size]

aisku...o as su vandeniu 2 k. per diena, is ryto ir vakare ir kartais vakare dar imaisydavau ploviklio, tik i vidu tai jau saugaus kad nepatektu, bet daznai isskyras pasitikrinu, o jos man nepatinka, nors taip senai, pries puse metu, kai buvau sveika, kad net neatsimenu, kokios jos buvo normalios...ne to kad gumuliukai kokie butu, bet negraziai tirstos. Reiks man to Octenisept isigyt, pabandyt, kaip su juo

Tik tiek,kad ant Octenisept rašo,kad gryno jo negalima naudoti lyt.organų srityje.Reikia skiest 50/50.Aš turiu octenisepto,tik vis tingiu prasiskiest,nes reiktų steriliu fiziologiniu skiest...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 02 26, 14:31)
Tik tiek,kad ant Octenisept rašo,kad gryno jo negalima naudoti lyt.organų srityje.Reikia skiest 50/50.Aš turiu octenisepto,tik vis tingiu prasiskiest,nes reiktų steriliu fiziologiniu skiest...

Jo? To niekur neradau nei instrukcijoj, nei internetiniam psl. Tik rekomenduoja savavališkai lyt. organų srityje nenaudot. Aš purškiau gryną. Truputį graužteli (kai labiau pažeista gleivinė smarkiau, kai ramesnė - mažiau) kelioms sekundėms, po to viskas gerai. Instrukcijoj rašė, kad gali pagraužt, tai normalu.

Tik nepamirškit, kad tai ne ploviklis, o antibakterinis-antigrybelinis vaistas, be reikalo nenaudot. Aš jį naudojau tik paūmėjimo metu. Ir jeigu negeri pojūčiai tik išorėje, tik ten ir purkšdavau, į vidų nelįsdavau. Vieną kartą bandžiau nenustot purkštis ir perėjus į chronišką fazę, gal kelias savaites purškiausi, tai tai fazei jokios įtakos nepadarė. Po to apsiraminus simptomams nutraukdavau ir pereidavau vien tik prie aliejukų. Octeniseptas irgi kažkiek sausina gleivinės odelę, aliejukais ar tepaliukais irgi lygiagrečiai tepdavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senmergiukas: 26 vasario 2012 - 14:44
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 26, 14:43)
Jo? To niekur neradau nei instrukcijoj, nei internetiniam psl. Tik rekomenduoja savavališkai lyt. organų srityje nenaudot. Aš purškiau gryną. Truputį graužteli (kai labiau pažeista gleivinė smarkiau, kai ramesnė - mažiau) kelioms sekundėms, po to viskas gerai. Instrukcijoj rašė, kad gali pagraužt, tai normalu.

Tik nepamirškit, kad tai ne ploviklis, o antibakterinis-antigrybelinis vaistas, be reikalo nenaudot. Aš jį naudojau tik paūmėjimo metu. Ir jeigu negeri pojūčiai tik išorėje, tik ten ir purkšdavau, į vidų nelįsdavau. Vieną kartą bandžiau nenustot purkštis ir perėjus į chronišką fazę, gal kelias savaites purškiausi, tai tai fazei jokios įtakos nepadarė.  Po to apsiraminus simptomams nutraukdavau ir pereidavau vien tik prie aliejukų. Octeniseptas irgi kažkiek sausina gleivinės odelę, aliejukais ar tepaliukais irgi lygiagrečiai tepdavau.

pas mane ant buteliuko esancioje anotacijoje rasoma,kad urologijoje ir ginekologijoje t.y.ant lyg org.gleivines ir i vidu,naudojamas 50 ant 50 tirpalas.gyd.sake,kad kitaip gali dar pablogint situacija,nes jis isdegina tokia jautria gleivine,ypac negalima neskieto tom,kur i bet koki menknieki gleivine stipriai reaguoja.
Atsakyti