QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 26, 13:48)
ir dar noriu paklausti-su kuo apsiplovineji, su vandeniu, ar su priemone intym higienai?
O del to pasitepliojimo, tai kai man uzastrejo antradieni ir pasitepiau vakare clotrimazoliu, tai dar daugiau degti pradejo, gal ne visada ir tie antigrybeliniai padeda?
Aš ir su vandeniu stangiuos kuo rečiau plautis, ne tik kad su kokiom priemonėm. Esu apsiplovinėjus (ne daugiau 1 karto per dieną) medetkų, ąžuolo žievės ar juoda arbata. Kai purškiojausi Octeniseptu, tai jis dezinfekuoja, nei kvapelio kokio negero nėra, nei nešvaros jausmo. Tada visai savaitę niekuo nesiploviau, net vandeniu. Kažkam čia gydytoja siūlė kentėt ir niekuo neplaut. Man atrodo logiška - juk kitokių žaizdų irgi stengiamės nešlapinti.
Mane gydytoja yra prigrasinusi - kad ir kaip gražiai ant buteliuko būtų prirašyta, vis tiek tai chemija, kuri gal gerai sveikoms, bet moteriškėm su problemomis - netinka. Tik vandenuku ir ne dažniau karto per dieną. Dabar, kai jaučiuosi gerai, tai su Floragyn plovikliu "garbanas" išplaunu retkarčiais, o prie gleivinės nesiliečiu.
Man nuo Macmiror complex tepalo irgi yra užaštrėję. Matyt, kai ilgai trunka tie negerumai, gleivinė smarkiai suerzinta, negali žinoti, į ką aštriai sureaguos.