Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

siandien turiu naujienu dar is vieno gydytojo. Mirena reabilituota smile.gif todel palieka vietoje. Pienlige skatina tik geriami KT, konkreciai estrogenai. Kodel nepasveikstama? Todel, kad chaotiskas gydymasis (mano atveju), bet kada, bet kas papuole, bandom viska is eiles. Mano atveju, sake, nereikejo nutraukti flukanazolio, o ji mazinti ir gerti dar po 1 kaps. i menesi, o del baltu apnasu isoreje teptis tepaliukais (imacort, travocort). Yra ir kitokiu geriamu vaistu be flukanazolio-Nizoral pvz., kaip tik tinka besikartojanciom kandidozem, tik labiau toksiskas negu flukanazolis. Maistas? gal... smile.gif Gerosios bakterijos? zarnynui daugiau, su makstim mazai susije...Grybas maksties terpe ne gadina, o kaip tik rugstina ja...mikroflora pakito del kitu dalyku...
Laktobacilos vietiskai-pinigu svaistymas.... smile.gif Tokia dar viena nuomone. Esam daug apie tai diskutave, kaip visada-kiekvienai savo smile.gif O nuomoniu yra ir bus visokiu. As bandysiu toliau gyventi pagal sita nuomone smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Moterys ir Merginos!!! Pirmą kartą bandau įsilieti į Jūsų kompaniją, nors dažnai skaitinėju forumų temas, naudojuosi Jūsų patarimais augindama gėles, valydama dėmes iš rūbų ir t.t. ... Nebenoriu būti nuošalyje, matydama, kiek pastangų dedate kovodamos su įkyria moterų "drauge" - kandidoze schmoll.gif
Noriu su Jumis pasidalinti savo nedidele patirtimi, kuri gal būt ne visoms, tačiau kai kurioms, kaip ir man, tikrai padės. Priimat į būrį? verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Adrijana28 @ 2012 09 01, 12:59)
Sveikos, Moterys ir Merginos!!! Pirmą kartą bandau įsilieti į Jūsų kompaniją, nors dažnai skaitinėju forumų temas, naudojuosi Jūsų patarimais augindama gėles, valydama dėmes iš rūbų ir t.t. ...  Nebenoriu būti nuošalyje, matydama, kiek pastangų dedate kovodamos su įkyria moterų "drauge" - kandidoze schmoll.gif
Noriu su Jumis pasidalinti savo nedidele patirtimi, kuri gal būt ne visoms, tačiau kai kurioms, kaip ir man, tikrai padės. Priimat į būrį?  verysad.gif

Kas per klausimas? Pasakok.
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi ir aš. Neįveikiu pienligės nuo birželio galo: pasikartojo liepos mėn. du kartus ir rugpjūčio gale. Dabar gydytoja išrašė Macmiror tablečių ir Betadine (jos su jodu) žvakučių. Liepė gert Engystol imuniteto stiprinimui ir panaudot Malavit lašiukus praplovimams (pvz., prieš naudojant žvakutes). Tai bandau kovot.
O gal kuri esat pastebėjus, ar pienligė paūmėja po sekso? Ar oralinio kokio? Jau nebežinau, ką ir begalvot...
Atsakyti
QUOTE(Adrijana28 @ 2012 09 01, 13:59)
Sveikos, Moterys ir Merginos!!! Pirmą kartą bandau įsilieti į Jūsų kompaniją, nors dažnai skaitinėju forumų temas, naudojuosi Jūsų patarimais augindama gėles, valydama dėmes iš rūbų ir t.t. ...  Nebenoriu būti nuošalyje, matydama, kiek pastangų dedate kovodamos su įkyria moterų "drauge" - kandidoze schmoll.gif
Noriu su Jumis pasidalinti savo nedidele patirtimi, kuri gal būt ne visoms, tačiau kai kurioms, kaip ir man, tikrai padės. Priimat į būrį?  verysad.gif

Labas, zinoma priimsim smile.gif tik pasakok mums nuskriaustoms smile.gif)))
Atsakyti
KAžkur visos ėmė ir dingo smile.gif Kartais man atrodo, kad vos tik aš kokiam forume parašau, tai diskusijos ir baigiasi. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auste10 @ 2012 09 07, 15:06)
KAžkur visos ėmė ir dingo smile.gif Kartais man atrodo, kad vos tik aš kokiam forume parašau, tai diskusijos ir baigiasi. smile.gif smile.gif smile.gif

Tai kad pasakyti nelabai ką turiu. Buvo laikas, kai verčiaus per galvą ieškodama, kame ligos priežastys ir kokie faktoriai daro neigiamą įtaką. Nutariau, kad faktorių - koks milijonas, ir visi neaiškūs, priežastys miglotos.

Po oralinio, o ir po elementaraus sekso paūmėdavo. Bet ne visada. Nu gali žmogus savaitę-mėnesį-du ir susilaikyti dėl viso pikto, bet tai kai metais neatsikratai ligos, darosi sudėtinga.
Atsakyti
Man ir nuo pienligės, ir nuo bakterinės vaginozės padeda FOREVER Aloe First purškalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rucike555 @ 2012 09 07, 23:07)
Man ir nuo pienligės, ir nuo bakterinės vaginozės padeda FOREVER Aloe First purškalas  thumbup.gif

Pasakok, kaiP naudoji? smile.gif)) jau issiaiskinau kur parduodamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 09 07, 18:57)
Tai kad pasakyti nelabai ką turiu. Buvo laikas, kai verčiaus per galvą ieškodama, kame ligos priežastys ir kokie faktoriai daro neigiamą įtaką. Nutariau, kad faktorių - koks milijonas, ir visi neaiškūs, priežastys miglotos.

Po oralinio, o ir po elementaraus sekso paūmėdavo. Bet ne visada.  Nu gali žmogus savaitę-mėnesį-du ir susilaikyti dėl viso pikto, bet tai kai metais neatsikratai ligos, darosi sudėtinga.

Baigiu ir aš suprast, kad praktiškai neįmanoma nustatyt, nuo ko atsiranda. Matyt tikrai svarbiausia imunitetas.
Atsakyti
QUOTE(auste10 @ 2012 09 09, 18:57)
Baigiu ir aš suprast, kad praktiškai neįmanoma nustatyt, nuo ko atsiranda. Matyt tikrai svarbiausia imunitetas.

Aš po šiai dienai labiausiai įtariu hormoninį foną. Nes vienoms paūmėjimai būna prieš mm, kitoms atvirkščiai - per ovuliaciją. Ir jaučiasi mėnesio ritmas, o hormonai irgi nuo ciklo priklauso. Ir kas geria hormoninius preparatus, dažnai jaučia poveikį.

Man dabar jau beveik gerai, griekas skųstis. Paūmėjimas paskutinis buvo birželio gale, dabar prieš mm truputį suerzinta odelė būna, jaučiu tik per smileysex.gif , ir tai nelabai trukdo blush2.gif

Veikiau tokiom kryptim:
- geriu nakvišų aliejų, sugėriau kursą papildo Ovuliavit - čia viskas hormonų labui,
- geriu su nedidelėm pertraukom gerąsias bakterijas. Vienos buvo su greipfutais, dabar nusipirkau su spanguolėm
- kaip išmanydama stiprinu imunitetą - česnakai, sirupiukai su ežiuolėm, pasivaikščiojimai miškuose grynam ore
- ir nusprendžiau nesinervinti dėl tos nelaimingos zarazos ir dėl kitų dalykų, kurie man ėdė nervus.

Na, ir vietiniai vaistai - Octenisept, Larifan Ungo, kokosų aliejus.
Viskas ilgai. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 09 09, 22:26)
Aš po šiai dienai labiausiai įtariu hormoninį foną. Nes vienoms paūmėjimai būna prieš mm, kitoms atvirkščiai - per ovuliaciją. Ir jaučiasi mėnesio ritmas, o hormonai irgi nuo ciklo priklauso. Ir kas geria hormoninius preparatus, dažnai jaučia poveikį.

Man dabar jau beveik gerai, griekas skųstis. Paūmėjimas paskutinis buvo birželio gale, dabar prieš mm truputį suerzinta odelė būna, jaučiu tik per  smileysex.gif , ir tai nelabai trukdo  blush2.gif

Veikiau tokiom kryptim:
- geriu nakvišų aliejų, sugėriau kursą papildo Ovuliavit - čia viskas hormonų labui,
- geriu su nedidelėm pertraukom gerąsias bakterijas. Vienos buvo su greipfutais, dabar nusipirkau su spanguolėm
- kaip išmanydama stiprinu imunitetą - česnakai, sirupiukai su ežiuolėm, pasivaikščiojimai miškuose grynam ore
- ir nusprendžiau nesinervinti dėl tos nelaimingos zarazos ir dėl kitų dalykų, kurie man ėdė nervus.

Na, ir vietiniai vaistai - Octenisept, Larifan Ungo, kokosų aliejus.
Viskas ilgai. Sėkmės visoms  4u.gif

O mane šiandien neviltis apėmė. Tik praėjusį treąiadienį baigiau gerti Macmiror (ir draugas gėrė), suvartojau prieš ir po mm 4 Betadine žvakutes, o vakar jau kilo įtarimai dėl pienligės... Įsidėjau nakčiai Vagisan žvakutę, visą dieną nieko, o šiandien vakare pienligė jau bujoja vėl... Na, kaip taip gali būti??? Nieko nesuprantu. Ir švaros laikomės, ir saldumynų neryju, jau nekalbant apie alkoholį, organizmą stiprinu, bet... Šiaip mano skydliaukė išoperuota, streso daug, gal dėl to... Liūdna juodai
Atsakyti