Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

g.gif man nuolat kartojosi grybeliai, isbandIau visas zvakutes ir vel atsinaujindavo ir gan daznai. Nusipirkau vagisan ir dabar naudoju kiekviena diena jau daugiau nei puse metu, tai nezinau ar cia siaip sutapimas ar man padejo, nes grybelis nesikartoja. Aisku tik sis prausiklis labai brangus, bet man jo uztenka 2 menesiam ir perku visada kaip nuolaida buna.
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

žiūriu apmirusi temelė, gal visos jau išgijo? Kaip senbuvės? Everlasting, kaip tu? Gal tas naujasis daktaras tave išgydė?

Aš praeitą mėnesį jau buvau nudžiugusi ir maniau atradusi sau vaistą - rasakilų arbatą. Vieną ciklą pienligės nebuvo. Bet deja kitą vėl grįžo. Dabar bandau gydytis pikio aliejum. Nesinori visų flukonazolių ir klotrimazolių į save pumpuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 10 04, 13:44)
Sveikos visos  4u.gif

žiūriu apmirusi temelė, gal visos jau išgijo? Kaip senbuvės? Everlasting, kaip tu? Gal tas naujasis daktaras tave išgydė?

Aš praeitą mėnesį jau buvau nudžiugusi ir maniau atradusi sau vaistą - rasakilų arbatą. Vieną ciklą pienligės nebuvo. Bet deja kitą vėl grįžo. Dabar bandau gydytis pikio aliejum. Nesinori visų flukonazolių ir klotrimazolių į save pumpuot  schmoll.gif

sveika 4u.gif as paskutiniu metu tik paskaitineju, jauciuosi gerai nuo rupjucio 11 d., tai jau bus greit 2 men., tai jau didelis laimejimas mano ligos istorijoje smile.gif jo, kitas gydytojas kai israse man Macmiror complex zvakutes, jos man ir padejo, manau, nes tikrasis mano gydytojas niekada zvakuciu man neskirdavo. Daugiau dar pati savo nuoziura vartoju kasdien gerasias bakterijas, apsiprausineju viena kart dienoj su prausikliu arba vaikisku muilu, kita karta tik vandeniu, nenaudoju iklotu. Vel valgau saldumynus, tik kiek noriu, manau, ne tame esme visai ju atsisakyti. Na, ir dar pati (gydytojas neliepe), bet vis tik geriu po 1 Diflucan i menesi. Pagerejo nuotaika, dingo depresiniai pozymiai, buvau jau labai susivariusi, zodziu, gyvenu toliau, gal jau ir sveikstu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 10 04, 12:44)
Sveikos visos  4u.gif

Aš praeitą mėnesį jau buvau nudžiugusi ir maniau atradusi sau vaistą - rasakilų arbatą. Vieną ciklą pienligės nebuvo. Bet deja kitą vėl grįžo. Dabar bandau gydytis pikio aliejum. Nesinori visų flukonazolių ir klotrimazolių į save pumpuot  schmoll.gif

vienas ciklas be pienligės - jau nemažas pasiekimas. Sveikinimai 4u.gif

Tereikia turbūt atrasti savą kelią kaip zarazos atsikratyti. Gerai pergalvok tą mėnesį kuo užsiėmei. Gal kažkas pasikeitę buvo? Kitas prausiklis? Kitokia mityba?

Klotrimazolių ir flukonazolių gal ir neverta į save pumpuoti, geriau tada česnaką ir natūralų jogurtą ar kefyrą vartoti dideliais kiekiais. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 10 04, 14:04)
[size=1][/size]
Pagerejo nuotaika, dingo depresiniai pozymiai, buvau jau labai susivariusi, zodziu, gyvenu toliau, gal jau ir sveikstu.... smile.gif

Tikrai džiaugiuosi dėl tavęs, kad radai tinkamą gydytoją ir priemones ligai įveikti smile.gif
Aš praeitą mėnesį net laukiau pienligės, galvojau apsirgsiu ir tiesiai pas gydytoją, kad išsamius tyrimus padarytų. Visgi nesusirgau, o dabar vėl grįžau į UK, o čia neturiu galimybės eiti pas gydytojus, tai vėl reiks kažkaip užsiimt savigyda, iki kito grįžimo į LT. Na žodžiu, viskas kaip pagal niekšybės teoremą. O su vyru jau kaip ir apie lelių galvojam, tai kaži kaip man pavyks su pienlige pastot verysad.gif

QUOTE(Steffany @ 2012 10 04, 19:01)
vienas ciklas be pienligės - jau nemažas pasiekimas. Sveikinimai  4u.gif

Jogurtas beveik kasdien mano racione.
Pienligės nebuvo matyt dėl to kad ramiai gyvenau, be jokių stresų ir pergyvenimų, valgiau daug daržovių iš savo daržo, buvau grynam ore ir tt. Deja neturiu sąlygų tęst tokį gyvenimo būdą. Vėl grįžau prie stresinio gyvenimo, pirktinio nepilnaverčio maisto ir pienligė netruko sugrįšt sad.gif
Nežinau ar pavyks man iš viso kada nors pasveikt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 10 05, 22:17)
Vėl grįžau prie stresinio gyvenimo, pirktinio nepilnaverčio maisto ir pienligė netruko sugrįšt sad.gif
Nežinau ar pavyks man iš viso kada nors pasveikt  verysad.gif

Jokių stresų! Situaciją ne visada gali pakeist, bet savo požiūrį į situaciją - gali. Dėkit skersą tai, ko mes neturim, ir irkluokit toliau biggrin.gif

Jaučiu, kad mano požiūris į ligą pasikeitė. Šiuo metu man kažkas lengvutėliai sukirbena, dilgteli niežuliukas rytais. Seniau traktavau tai - kaip?! Vadinasi dar ne visiškai pasveikau, čia chroniška stadija, tuoj bus ūmi. Vienintelis tenkinantis rezultatas - absoliutus. O dabar - gyvent ir mylėtis netrukdo, ir valio. Ir senai jau netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 10 07, 19:45)
Jokių stresų! Situaciją ne visada gali pakeist, bet savo požiūrį į situaciją - gali. Dėkit skersą tai, ko mes neturim, ir irkluokit toliau  biggrin.gif

Jaučiu, kad mano požiūris į ligą pasikeitė. Šiuo metu man kažkas lengvutėliai sukirbena, dilgteli niežuliukas rytais. Seniau traktavau tai - kaip?! Vadinasi dar ne visiškai pasveikau, čia chroniška stadija, tuoj bus ūmi. Vienintelis tenkinantis rezultatas - absoliutus. O dabar - gyvent ir mylėtis netrukdo, ir valio. Ir senai jau netrukdo.

Norėjau tavęs paklaust tokio dalyko. Tu anksčiau rašei, kad Octeniseptu gydeisi. Tu ji gryną purkšdavaisi ar skiestą? Aš išskaičiau ant "bonkiuko", kad ginekologinėms ligoms gydyti jį reikia skiest per pusę su vandeniu. Kaži ar labai blogai jei gryno pasipurkščiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 10 07, 20:02)
Norėjau tavęs paklaust tokio dalyko. Tu anksčiau rašei, kad Octeniseptu gydeisi. Tu ji gryną purkšdavaisi ar skiestą? Aš išskaičiau ant "bonkiuko", kad ginekologinėms ligoms gydyti jį reikia skiest per pusę su vandeniu. Kaži ar labai blogai jei gryno pasipurkščiau  unsure.gif

Visada purškiau gryną. Lengvas peršuliukas jausdavosi, bet labai menkas. Ir informaciniam lapely rašo, kad taip turi būti. Likau gyva biggrin.gif

Kaip ten jį atskiesi, buteliukas gi ne šiaip su atsukamu kamštuku, o aerozolinis.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 10 07, 22:04)
Visada purškiau gryną.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
As kai tik pagalvoju apie sita liga, tai ji ima ir apsireiskia...kokia bjaurastis doh.gif taip pat dar viena dalyka pastebejau, kad labai priklausoma mano si liga nuo zarnyno veiklos, jei tik uzstreikuoja viduriai ir lauk nemalonumu...tai db vel prisipirkau probiotiku, kad sureguliuotu mikroflora, tikiuosi vel pades smile.gif
Atsakyti
sveikos;) as irgi jungiuos prie jusu :/
su sita bjaurybe susiduriau per nestuma ir niekaip neatsikratau. paskutiniu metu buvo paskirtos zvakutes naudoti 7 ir 21 ciklo dienas ir taip 6 men, tai kai baigiau kursa vel viskas is naujo prasidejo. dabar galvoju prisiskaicius daug jusu ir kitos info, kad gal butu naudinga issivalyt organizma? tai noriu paklaust jusu gal kuri bande?
drauge mano valesi tai gere menesio kurso tabletes ir su ismatom pasisalino visi brudai. ji valesi kt tikslu, del maisto produktu keliamos alergijos.
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 10 18, 12:57)
As kai tik pagalvoju apie sita liga, tai ji ima ir apsireiskia...kokia bjaurastis  doh.gif  taip pat dar viena dalyka pastebejau, kad labai priklausoma mano si liga nuo zarnyno veiklos, jei tik uzstreikuoja viduriai ir lauk nemalonumu...tai db vel prisipirkau probiotiku, kad sureguliuotu mikroflora, tikiuosi vel pades  smile.gif

Aš paskutinį kartą kai nusispjoviau, ir nustojau erzintis ar įžiūrėti visur pienligę, tai kažkaip ir dingo ji iš mano gyvenimo thumbup.gif Žinoma, dėl visa ko valgau natūralų jogurtą, česnaką profilaktiškai ir šiaip prisižiūriu. Bet saviįtaiga tikrai gali turėti įtakos čia.

Jeigu pienligė tikrai su žarnynu susijusi, tai gal anti-kandidinė dieta padėtų?
Jeigu angliškai skaitot, čia neblogai išvardinta ko vengti ir ką valgyti:
http://www.thecandidadiet.com/

QUOTE(simulente @ 2012 10 19, 00:20)
sveikos;) as irgi jungiuos prie jusu :/
su sita bjaurybe susiduriau per nestuma ir niekaip neatsikratau. paskutiniu metu buvo paskirtos zvakutes naudoti 7 ir 21 ciklo dienas ir taip 6 men, tai kai baigiau kursa vel viskas is naujo prasidejo. dabar galvoju prisiskaicius daug jusu ir kitos info, kad gal butu naudinga issivalyt organizma? tai noriu paklaust jusu gal kuri bande?
drauge mano valesi tai gere menesio kurso tabletes ir su ismatom pasisalino visi brudai. ji valesi kt tikslu, del maisto produktu keliamos alergijos.

Pamėginti žinoma galima, bet turiu klausimą - o pasėlis augintas? Žinot, kas sukelia pienligę? Nes jeigu po 6 mėnesių kurso gydymo atsinaujino, tai reikia manyti, kad tiems vaistams jūsų zaraza atspari, reikia galbūt kitų vaistų.

Jeigu pasėlio išauginimas ir tinkamų vaisrtų vartojimas irgi nepadėtų, tada jau reikėtų ieškoti individualaus `padėjėjo` - ar kokio purškiklio, ar tepalo, at organizmo valymo ar šiaip tiesiog dietos rolleyes.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti