QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 17, 20:10)
dar noriu paklaust visu, ar kuri esat praejusi toki kursa vaistu-flukanazolis puse metu po 1 kapsule i savaite? Kazko nesiryztu pradeti, kaip ir laukdama stebuklo. Gal Senmergiukas labiau patyrusi cia pas mus?
tyrimai mano dar neparkeliave, pakalbejau su sesute, kazko ir jai tas Diflucan gerimas toki ilga laika nelabai, nelabai...matyt, zino, kad naudos gali is to nebuti

Kadangi man flukanazolis tiesiog nustojo veikti - išgeriu, dvi dienas ramu, trečią vėl prasideda, vėl geriu, po poros dienų vėl viskas išlenda. Taip po kokių penkių kartų (tiksliai nepamenu) tiesiog nustojau gert, bo vis tiek nepadeda, mano grybai prisitaikė. Tai ir nebedėjau vilčių į tą vaistą, nutarusi, kad vis tiek nepadės ir kas mėnesį geriant.
Tik skaičiau apie tokią gydymo schemą. Senose temose rašė tos, kurios taikė. Vieną tikrai prisimenu, kuriai nebuvo pienligės tą pusmetį, kol gėrė, ir vėl prasidėjo pabaigus. Individualiai turbūt būna, kaip ir visi kovos būdai.
Šiaip nežinau. Flukanazolis išderina ir žarnyno, ir makšties mikroflorą - veikia per kraują. Kai netankiai - atsistato viskas natūraliu būdu. Bet kai ir taip jau prastai, dar su tuo nuodu prasineši... Natūralūs kovos būdai mažiau žalojantys, bet ir mažiau veikiantys - kas gi kitas nuspręs, jei ne kiekviena pati sau