Sveikos, papasakosiu ir savo istorija
Pirma kart bedos mane uzpuole pries metus, begau iskart pas gydytoja, israse nycomed (rodos) viena tablete isgert ir liepe medetku nuoviru su soda praustis. Po savaitgalio nepraejo, tai nusprende, kad man negrybelis, o dar kazkas (poliklinikoj nesiteikia aiskint) ir israse macmiror. Po to viskas susitvarke. Rudeni prasidejo vel... Tris kartus is eiles kas menesi

gyde ir tepalais ir vaistais (lomexin, tantum rosa, macmiror, nycomed, clotrimazolum, nycomed). Nycomed geriau 3kartus kas menesi, bet kai atsinaujino vel, nusprendziau nueiti privaciai. Pirma kart gavau daug demesio ir informacijos

Skyre dar kitu vaistu Gyno pevaryl N3, taip pat profilaktikai ecocillin (kas savaite, arba pajutus negerumus). Taip pat patare naudot intym higienos prausikli ir jogurto kapsules. Jei vel uzpultu grybas, liepe iskart imt paseli, kad aklai nebekovot. Buvau pas ja sausio 10d, bet kolkas ramu

sausi geriau imunitetui vitaminus, stengiaus jogurto valgyt daugiau, saldumynu maziau, isbandziau tris prausiklius, stengiuos nenaudot kasdieniu iklotu ir sugebejau isgyvent be tamponu

nemaloniu pojuciu buna, bet jau rimtai grybas nepuola