Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 19, 19:38)
[size=1][/size]

o koks tas kokoso aliejus, kur ji perki? g.gif

Būna sveikuoliškose-ekologiškose parduotuvėse. Toks baltas poskaidris taukas, tirpstantis nuo kūno temperatūros. Naudoja jį ir kulinarijoj, ir plaukų kaukėms. Pasiskaičiau, kad turi dezinfekcinių savybių, kažkas išbandė jį ir mums rūpimu reikalu. Tai nusipirkau stiklainiuką - ir ant plaukų galiukų tepu, ir kitose, mažiau atvirose vietose biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senmergiukas: 19 vasario 2012 - 21:14
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 19, 22:14)
Būna sveikuoliškose-ekologiškose parduotuvėse. Toks baltas poskaidris taukas, tirpstantis nuo kūno temperatūros. Naudoja jį ir kulinarijoj, ir plaukų kaukėms. Pasiskaičiau, kad turi dezinfekcinių savybių, kažkas išbandė jį ir mums rūpimu reikalu. Tai nusipirkau stiklainiuką - ir ant plaukų galiukų tepu, ir kitose, mažiau atvirose vietose  biggrin.gif .

Aš irgi kokosų aliejų šitaip panaudoju. Kartais netgi vietoj lubrikanto ax.gif
be to ir priešgrybeliniu poveikiu pasižymi, taip kad tokiems ligoniukams kaip mes labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Kuom ji gydyti, ta sausuma, kuom teptis? g.gif
[/quote]

man l. padeda LADY INTIM tepaliukas
Atsakyti
Sveikos, papasakosiu ir savo istorija 4u.gif

Pirma kart bedos mane uzpuole pries metus, begau iskart pas gydytoja, israse nycomed (rodos) viena tablete isgert ir liepe medetku nuoviru su soda praustis. Po savaitgalio nepraejo, tai nusprende, kad man negrybelis, o dar kazkas (poliklinikoj nesiteikia aiskint) ir israse macmiror. Po to viskas susitvarke. Rudeni prasidejo vel... Tris kartus is eiles kas menesi verysad.gif gyde ir tepalais ir vaistais (lomexin, tantum rosa, macmiror, nycomed, clotrimazolum, nycomed). Nycomed geriau 3kartus kas menesi, bet kai atsinaujino vel, nusprendziau nueiti privaciai. Pirma kart gavau daug demesio ir informacijos thumbup.gif Skyre dar kitu vaistu Gyno pevaryl N3, taip pat profilaktikai ecocillin (kas savaite, arba pajutus negerumus). Taip pat patare naudot intym higienos prausikli ir jogurto kapsules. Jei vel uzpultu grybas, liepe iskart imt paseli, kad aklai nebekovot. Buvau pas ja sausio 10d, bet kolkas ramu thumbup.gif sausi geriau imunitetui vitaminus, stengiaus jogurto valgyt daugiau, saldumynu maziau, isbandziau tris prausiklius, stengiuos nenaudot kasdieniu iklotu ir sugebejau isgyvent be tamponu biggrin.gif nemaloniu pojuciu buna, bet jau rimtai grybas nepuola smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 19, 17:35)
Ne,  noro šlapintis niekada nebuvo. Tik šlapimui bėgant suerzintą odelę degindavo. Bijau, kad bus su šlapimo pūsle bėdų. Tiesiog ten viskas greta, jei į vieną vietelę bakterijos įsimeta, tai daug šansų ir persimest.

O gali grybelį rasti pūslėje? Nes man anskčiau buvo e.coli (atseit išgydžiau). o dabar prasidėjo pienligė, o po 5 dienų ėmė skaudėti pūslę ir varinėt į tualetą ko jau daugiau nei 2,5 men nebebuvo sad.gif
Atsakyti
Esate ką girdėjusios apie antigrybelinį vaistą su veikliąją medžiaga miconazolnitraat?

Gydytoja išrašė 1 ovulę (1200 mg) nuo pienligės.

Pradedam istoriją iš pradžių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 20 vasario 2012 - 17:55
QUOTE(Skraido @ 2012 02 20, 14:12)
O gali grybelį rasti pūslėje? Nes man anskčiau buvo e.coli (atseit išgydžiau). o dabar prasidėjo pienligė, o po 5 dienų ėmė skaudėti pūslę ir varinėt į tualetą  ko jau daugiau nei 2,5 men nebebuvo sad.gif

Nežinau, ar grybelis gali gyvent pūslėje, ko gero ne. Aš turėjau omeny, kad nusilpus gerajai mikroflorai, ką rodo grybelio siautėjimas, bakterijos (kaip enterococai), migruoja žarnynu-šlapimo takais-makštimi ir pradeda daugintis kaip pasiutusios kur nors patogiai įsitaisiusios. Gali persimest ir į kitą vietą. Pienligės ir pūslės uždegimo derinys, man rodos, dažnai pasitaiko. Vadinasi, ta mikroflora bendrai organizme pasilpusi gerokai.
Atsakyti
Slapimo pusles uzdegimas + grybai mano drauges doh.gif
Uztenka, kad vos vos pasals rankos ar kojos, ir kita ryta jau prasideda slapimo pusles uzdegimo pozymiai, Ir as turejau ecoli, lyg ir apgydziau, bet manau cia tik tam kartui, kol nebus kokio dirgiklio. Kartais is nevilties beveik rankas nuleidziu doh.gif

Ir pas mane viskas issauseja, net gynocapsa sunku isikist, skauda... Apie mylejimasi is vis patyliu doh.gif Tai, kad pastojau tai vos ne stebuklas, bo gi sekaso pas mus is esmes beveik nebuna doh.gif Juokinga is graudu ....
Atsakyti
annushka, imk balioną, draugausim 4u.gif

O dabar nejauti dėl pūslės uždegimo jokių neigiamų pojūčių? Aš tai bijau, kad ką ras ir lieps gert antibiotikus, negersiu schmoll.gif noriu vaikelio wub.gif geriau spanguolių sultis gersiu ir arbatą nepertraukiamai, kad pūslė nuolat valytųsi.

O pastojai, kai tau buvo pikas pienligės? Aš labai viliuosi, kad mes pataikėm į tas dieneles, nes po to, kai man prasidėjo pienligė, ėmėm vėl saugotis, nes vyrui irgi pasireiškė nemalonūs pojūčiai.
Atsakyti
annushka 4u.gif
Man irgi labai issauseja viduj, jau nekalbu apie isore verysad.gif Gruodzio menesi lankiausi pas seseri vokietijoj, ilga varginanti kelione, tai nuvaziavus ir uzpuole liga is karto. Tai vat sese man extra atvejui nupirko
user posted image
Cia yra tablete vienkartine i maksti ir tepaliukas isoriniam naudojimui (deja pas mus LT tokiu nemaciau). Gal man tik taip pasirode (nes labai norejau tuo tiket), bet veikimas buvo greitesnis nei visu geriamu vaistu, kuriuos as cia LT bandziau thumbup.gif , o bandziau tikrai nemazai, nes su sia liga kovoju jau berods 4 meteliai unsure.gif blink.gif
Atsakyti

krista 08, Canesten nera LT, bet analogas yra Clotrimazolum tepaliukas ir maksties tabletes. Jis pasalina nemalonius pojucius, bet kazin, ar isgydo problema, bet tikrai veiksminga priemone palengvinti egzistencija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everlasting♥: 21 vasario 2012 - 16:09
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 21, 17:06)
krista 08, Canesten nera LT, bet analogas yra Clotrimazolum tepaliukas ir maksties tabletes. Jis pasalina nemalonius pojucius, bet kazin, ar isgydo problema, bet tikrai veiksminga priemone palengvinti egzistencija smile.gif

Nezinau kaip cia yra, bet lt pirkti tepaliukai tikrai neatlieka tiesiogines savo funkcijos arba ja atlieka labai prastai g.gif
Atsakyti