Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(krista08 @ 2012 02 22, 18:41)
Na pas mane Nova T, bet kazkaip pacios gines viena kitai priestarauja. Kazkada manoji nedirbo, tai teko del pienliges pas kita skubiai kreiptis, ir ji is karto paklause ar pas mane yra spirale ir padare tokia prielaida, kad cia ir gali buti problema. Galbut cia tik sutapimas, bet man si liga eme kartotis tik isidejus spirale, o iki to laiko buvo per visa gyvenima gal tik vienas kartelis, o ir tas paskatintas didelio streso. O per paskutinius 4 metus kai turiu spirale isidejus, tai mano ligos kortelej vien irasai apie sia parazite   4u.gif

tai tu ilgai kenti, man pasireiske po 1,5 metu ir niekada nebuvau sirgus ta bjaurybe esu radus straipsniu, kad spirales siulas islindes i maksti sarmina terpe, todel susidaro palankios salygos grybeliui veistis, ir daugiau esu aptikus straipsniu, bet kazkaip mazokai info, o musu gydytojai tai labai palaiko farmacininkus, todel neigia dazniausiai tokius faktus. Gerai, kad tau gine uzsimine, manasis tai neigia
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 02 22, 16:55)
O kaip vyrui pasireiskia simptomai?

Išbėrė ir pabėrimas laikosi jau savaitę. Sakė, kad nieko neskauda, neniežti, tik yra pabėrimas, bet laaabai iš lėto dingsta pats (kai anksčiau sakė irgi buvo pabėrę, bet praėjo per 2-3 dienas).
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 22, 17:49)
[size=1][/color]

tai tu ilgai kenti, man pasireiske po 1,5 metu ir niekada nebuvau sirgus ta bjaurybe esu radus straipsniu, kad spirales siulas islindes i maksti sarmina terpe, todel susidaro palankios salygos grybeliui veistis, ir daugiau esu aptikus straipsniu, bet kazkaip mazokai info, o musu gydytojai tai labai palaiko farmacininkus, todel neigia dazniausiai tokius faktus. Gerai, kad tau gine uzsimine, manasis tai neigia

Is tikruju gyvenu nedideliam mieste ir tikrai kompetetinga konsultacija labai sunku rasti. Butu gerai pasikonsultuoti su TIKRU sios srities specu, kuris pasakytu teisybe kas ir kaip. Be jokios abejones spirale yra didelis geris kai nenori nestumo, bet tikrai lupciau be jokios sazines grauzaties jeigu man kas nors patvirtintu, kad tikrai nuo to pienlige bujoja blink.gif Mane jau psichologiskai si liga baigia papjauti gun_bandana.gif , o apie pilnaverti seksualini gyvenima is viso baigiu pamirsti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 02 22, 16:57)
Is tikruju gyvenu nedideliam mieste ir tikrai kompetetinga konsultacija labai sunku rasti. Butu gerai pasikonsultuoti su TIKRU sios srities specu, kuris pasakytu teisybe kas ir kaip. Be jokios abejones spirale yra didelis geris kai nenori nestumo, bet tikrai lupciau be jokios sazines grauzaties jeigu man kas nors patvirtintu, kad tikrai nuo to pienlige bujoja  blink.gif Mane jau psichologiskai si liga baigia papjauti  gun_bandana.gif , o apie pilnaverti seksualini gyvenima is viso baigiu pamirsti  unsure.gif

Kad tikrai - niekas nepatvirtins, nes ta liga turi dešimtis žinomų ją skatinančių faktorių, ir dar, matyt, kokį šimtą nežinomų. Bet kad spiralė konkrečiai ir lytinių hormonų fonas apskritai yra vienas rimčiausių faktorių - faktas kaip blynas, ne vienoj vietoj esu skaičius ir girdėjus.

Jei pienligės paaštrėjimas ar padažnėjimas sutampa su spiralės įsidėjimo laiku, tai beveik garantuotai ji kalta. Turėčiau aš ką išsilupti - lupčiau pasišokinėdama kuo greičiau. O jus dar svarstot.

Tik dabar išbalansavus tą mikroflorą nebūtinai ji po spiralės išlupimo ir sugrįš į savo vėžes greitai. Čia kaip kojoj pritrinta pūslė - nenusiausi nepatogių batų - nepraeis, nusiausi - irgi ne iškart sugis.
Atsakyti
Net ir spirales islupimas man negarantuoja pasveikimo schmoll.gif , cia lygiai tas pat, kad negali patvirtint jog tikrai nuo jos man paumejimas g.gif
Bet kokiu nereikia prarasti vilties atsikratyti sia bjaurybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 02 22, 18:51)
Net ir spirales islupimas man negarantuoja pasveikimo  schmoll.gif , cia lygiai tas pat, kad negali patvirtint jog tikrai nuo jos man paumejimas  g.gif
Bet kokiu nereikia prarasti vilties atsikratyti sia bjaurybe  4u.gif

Nežinau kiek spiralė įtakoja, bet tai yra neįmanoma tiksliai nustatyti, nuo ko prasidėjo pienligė: pernelyg kvepiančių kelnaičių (nuo kvapių skalbiklių), suvalgyto saldainio, prezervatyvų, netinkamų kontraceptinių tablečių, netinkamų prausimosi priemonių, vyro(?) ir pan... Išeitis viena - šalinti visu įmanomus veiksnius, kitaip (jeigu liga įsisenėjusi) abejoju, kad pavyks susidoroti. Tokia jau ji yra - susergama netikėtai, o gyjama (neretai) ilgai.

Belieka reguliuoti mitybą, virinti kelnaites, nenaudoti kvapių prausiklių ir viso kito... Atrodo labai paprasta biggrin.gif
Atsakyti
oi, kaip paastrejo i vakara deginimas... sis gyvenimas man jau tampa per sunkus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2012 02 22, 18:29)
Nežinau kiek spiralė įtakoja, bet tai yra neįmanoma tiksliai nustatyti, nuo ko prasidėjo pienligė: pernelyg kvepiančių kelnaičių (nuo kvapių skalbiklių), suvalgyto saldainio, prezervatyvų, netinkamų kontraceptinių tablečių, netinkamų prausimosi priemonių, vyro(?) ir pan... Išeitis viena - šalinti visu įmanomus veiksnius, kitaip (jeigu liga įsisenėjusi) abejoju, kad pavyks susidoroti. Tokia jau ji yra - susergama netikėtai, o gyjama (neretai) ilgai.

Belieka reguliuoti mitybą, virinti kelnaites, nenaudoti kvapių prausiklių ir viso kito... Atrodo labai paprasta  biggrin.gif

...nenaudoti prezervatyvų (nes guma gali sukelti), naudoti prezervatyvus (nes sperma gali šarminti terpę), nesimylėti (nes vyro ligos, makšties gleivinės sužadinimas gali paaštrinti), mylėtis (nes reguliarus sexas teigiamai veikia sistemą), atsisakyti kontraceptikų ir spiralių (nes išbalansuoja hormonus), nepastoti (nes pasikeitus hormonams pienligė dažna nėsčiųjų palydovė), nesinervinti, neskaityti supermamų forumo, nekvėpuoti doh.gif Tikrai paprasta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 22, 19:04)
oi, kaip paastrejo i vakara deginimas... sis gyvenimas man jau tampa per sunkus verysad.gif

Laikinam palengvinimui - Tantum Rosa arba geriamos sodos tirpaliukas. O paskui vis tiek vaisto reikia.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 22, 22:44)
Laikinam palengvinimui - Tantum Rosa arba geriamos sodos tirpaliukas. O paskui vis tiek vaisto reikia.

dekui 4u.gif pasitepiau tepaliuku klotrimazolio, bet panasu, kad jis si vakara irgi nepatinka, durniausia tai, kad nesuprasi, kada, del ko, kas nepatinka, kad sitaip paumeja verysad.gif
Atsakyti
Nu mergaites, prajuokinot biggrin.gif

Senmergiukas - super palyginimas su spaudzianciais batais, pagalvojau - ale akurat toks pat jausmas biggrin.gif

Del cesnaku - tai jo, vyras mane vadina "Pani Chisnachiok" biggrin.gif Darbe kolege tik atejus ryte, is karto "ooo anushka vel ant cesnaku dietos" biggrin.gif Bet man dzin, sventai tikiu, kad tokie dalykai jei jau galutinai nepagydys, tai nors padarys gyvenima imanomu. Kad ir dabar - vaistu vartot negaliu, tai valgau cesnakus, geriu kefyra kiekviena miela diena, nuo jogurto kol kas ilsiuosi, nes net ziuret negaliu i ju puse biggrin.gif Jau savaite kai kiekviena vakara apsiplaunu isrugom (turguj uz 1l - 1lt moku) - pradzioje vonioj atsargiai apsiplaunu, bet tik pavirsiu, vidun nelendu, poto prie veidrodzio atsisedus su bintelio pagalba nuvalau ten viska, kiek matosi, ir taip einu miegot, jau vandeniu nenuplaunu tu isrugu. Miegu nuogu uzpakaliu, tegu kvepuoja brangioji rolleyes.gif Kas antra diena gynocapsa gilyn. Bet daugiau jau tu bakteriniu ovuliu nepirksiu, brangu, o naudos manau tikrai nedaugiau negu nuo isrugu...
Tai vat tiek mano fronte. Visom likimo draugem po balionchika 4u.gif

QUOTE(Skraido @ 2012 02 20, 20:47)
annushka, imk balioną, draugausim  4u.gif

O dabar nejauti dėl pūslės uždegimo jokių neigiamų pojūčių? Aš tai bijau, kad ką ras ir lieps gert antibiotikus, negersiu  schmoll.gif  noriu vaikelio  wub.gif geriau spanguolių sultis gersiu ir arbatą nepertraukiamai, kad pūslė nuolat valytųsi.

O pastojai, kai tau buvo pikas pienligės? Aš labai viliuosi, kad mes pataikėm į tas dieneles, nes po to, kai man prasidėjo pienligė, ėmėm vėl saugotis, nes vyrui irgi pasireiškė nemalonūs pojūčiai.

Del slapimo pusles tai kazka jauciu negero karts nuo karto, per metus slapimo pusles uzdegima turejau 3 ar tai 4 kartus (is ju pora kartu bakterini cistita), tai manau nuo tu uzdegimu man slapimtakiai jautresni pasidare, kartais lyg negerai atsisedu, ir jauciu slapimtakius, ne tai kad sisiuko noriu, o kazka jauciu, tiesiog lyg dirlesne pasidariusi ji g.gif Kartais tiesiog be priezastiek kazka uzjauciu tenai, bet po poros minuciu keisti jausmai praeina. Net nezinau ar suprantamai paasikinau... Kartoju karts nuo karto slapimo paseli, tai mane nuramina, kai laboratoriskai patvirtina, jog nera jokiu zarazu. Vaistinej nupirkau Simkunaites zoleliu arbata slapimo takams, tai ja geriu vos ne kiekviena diena; sumalu saldytu spanguoliu, skiedziu su vandenuku ir geriu toki kompota.

O pastojau tai tikrai su pienlige, pozymiai gal siek tiek buvo aprime, na tiek, kad tiesiog buvo noras tam reikalui rolleyes.gif Nesigydziau tuo metu, nes laukiau tyrimu rezultatu is ginekologo ir dermovenerologes. Tiesa naudojau tas gynocapso kapsulytes, ginekologas sake, jog jie galejo padeti spermiukam isgyventi ir pasiekti tiksla. Bendrai turejom tik 2 bandymus, iki O, kiek tiksliai iki O buvo nezinau (speju 1-2paros), ta cikla kaip tik buvau nurasius, nes manau, kad imsiuos rimtu vaistu. Bet matyt, kazkas turejo savo planu ... wub.gif Ir Tau to labai labai linkiu assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 22 vasario 2012 - 21:17
Na va, sakai, kad Tau vaistų negalima, o man daktarytė liepė "susikišti" vieną ovulę (miconazolnitraat 1200 mg). Sakė, šita ir nėščiom galima.

Teoriškai ir mes mylu darėm 1-2 paros iki O. Bijau nusivilti, todėl nieko nesitikiu ax.gif o tiksliau, tai tikiuosi, kad nebeturėsiu mėnesinių biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 22, 21:44)
...nenaudoti prezervatyvų (nes guma gali sukelti), naudoti prezervatyvus (nes sperma gali šarminti terpę), nesimylėti (nes vyro ligos, makšties gleivinės sužadinimas gali paaštrinti), mylėtis (nes reguliarus sexas teigiamai veikia sistemą), atsisakyti kontraceptikų ir spiralių (nes išbalansuoja hormonus), nepastoti (nes pasikeitus hormonams pienligė dažna nėsčiųjų palydovė), nesinervinti, neskaityti supermamų forumo, nekvėpuoti  doh.gif Tikrai paprasta  biggrin.gif

Labai tiksliai viskas surašyta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 22, 21:44)
...nenaudoti prezervatyvų (nes guma gali sukelti), naudoti prezervatyvus (nes sperma gali šarminti terpę), nesimylėti (nes vyro ligos, makšties gleivinės sužadinimas gali paaštrinti), mylėtis (nes reguliarus sexas teigiamai veikia sistemą), atsisakyti kontraceptikų ir spiralių (nes išbalansuoja hormonus), nepastoti (nes pasikeitus hormonams pienligė dažna nėsčiųjų palydovė), nesinervinti, neskaityti supermamų forumo, nekvėpuoti  doh.gif Tikrai paprasta  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti