Nu mergaites, prajuokinot
Senmergiukas - super palyginimas su spaudzianciais batais, pagalvojau - ale akurat toks pat jausmas
Del cesnaku - tai jo, vyras mane vadina "Pani Chisnachiok"

Darbe kolege tik atejus ryte, is karto "ooo anushka vel ant cesnaku dietos"

Bet man dzin, sventai tikiu, kad tokie dalykai jei jau galutinai nepagydys, tai nors padarys gyvenima imanomu. Kad ir dabar - vaistu vartot negaliu, tai valgau cesnakus, geriu kefyra kiekviena miela diena, nuo jogurto kol kas ilsiuosi, nes net ziuret negaliu i ju puse

Jau savaite kai kiekviena vakara apsiplaunu isrugom (turguj uz 1l - 1lt moku) - pradzioje vonioj atsargiai apsiplaunu, bet tik pavirsiu, vidun nelendu, poto prie veidrodzio atsisedus su bintelio pagalba nuvalau ten viska, kiek matosi, ir taip einu miegot, jau vandeniu nenuplaunu tu isrugu. Miegu nuogu uzpakaliu, tegu kvepuoja brangioji

Kas antra diena gynocapsa gilyn. Bet daugiau jau tu bakteriniu ovuliu nepirksiu, brangu, o naudos manau tikrai nedaugiau negu nuo isrugu...
Tai vat tiek mano fronte. Visom likimo draugem po balionchika
QUOTE(Skraido @ 2012 02 20, 20:47)
annushka, imk balioną, draugausim
O dabar nejauti dėl pūslės uždegimo jokių neigiamų pojūčių? Aš tai bijau, kad ką ras ir lieps gert antibiotikus, negersiu

noriu vaikelio

geriau spanguolių sultis gersiu ir arbatą nepertraukiamai, kad pūslė nuolat valytųsi.
O pastojai, kai tau buvo pikas pienligės? Aš labai viliuosi, kad mes pataikėm į
tas dieneles, nes po to, kai man prasidėjo pienligė, ėmėm vėl saugotis, nes vyrui irgi pasireiškė nemalonūs pojūčiai.
Del slapimo pusles tai kazka jauciu negero karts nuo karto, per metus slapimo pusles uzdegima turejau 3 ar tai 4 kartus (is ju pora kartu bakterini cistita), tai manau nuo tu uzdegimu man slapimtakiai jautresni pasidare, kartais lyg negerai atsisedu, ir jauciu slapimtakius, ne tai kad sisiuko noriu, o kazka jauciu, tiesiog lyg dirlesne pasidariusi ji

Kartais tiesiog be priezastiek kazka uzjauciu tenai, bet po poros minuciu keisti jausmai praeina. Net nezinau ar suprantamai paasikinau... Kartoju karts nuo karto slapimo paseli, tai mane nuramina, kai laboratoriskai patvirtina, jog nera jokiu zarazu. Vaistinej nupirkau Simkunaites zoleliu arbata slapimo takams, tai ja geriu vos ne kiekviena diena; sumalu saldytu spanguoliu, skiedziu su vandenuku ir geriu toki kompota.
O pastojau tai tikrai su pienlige, pozymiai gal siek tiek buvo aprime, na tiek, kad tiesiog buvo noras tam reikalui

Nesigydziau tuo metu, nes laukiau tyrimu rezultatu is ginekologo ir dermovenerologes. Tiesa naudojau tas gynocapso kapsulytes, ginekologas sake, jog jie galejo padeti spermiukam isgyventi ir pasiekti tiksla. Bendrai turejom tik 2 bandymus, iki O, kiek tiksliai iki O buvo nezinau (speju 1-2paros), ta cikla kaip tik buvau nurasius, nes manau, kad imsiuos rimtu vaistu. Bet matyt, kazkas turejo savo planu ...

Ir Tau to labai labai linkiu