Įkraunama...
Įkraunama...

Darsonvalis

na man butent spuogiuku, zaizdeliu gydyme
Atsakyti
gal kasnors turi namuose ir naudoja daznai? Kokie atsiliepimai? Galvoju nusipirkti namu naudojimui darsonvali, radau nebrangu, tai idomu ar veiksmingas naudojant kas diena.
Atsakyti
Na ,užsisakiau ir aš smile.gif Lauksiu rolleyes.gif

Atsakyti
Žadu įsigyti šį aparata iš kosmedos. Gal kuri turit ar siaip domejotes, ar verta pirkt ax.gif g.gif busiu dekinga uz jusu patarimus
Atsakyti
Sveikos. Is kur galima isigyti korona darsonvali?
Atsakyti
Nusipirkau ir as darsonvali is kosmedos. Vakar pirma kart panaudojau galvos odai ir veidui. Is pirmo karto nieko negaliu pasakyt, bet manau kad daiktas vertas demesio. Jau du menesius naudoju rene furtener ampules pries plauku plovima. Konsultate sake, kad uzsitepus turiu jaust galvos odos dilgciojima. Na ir vakar po darsonvalio issitepiau kaip iprastai ampule ir pirma kart pajutau dilgciojima bigsmile.gif .
Butu idomu isgirsti daugiau atsiliepimu apie si aparata, kaip daznai naudoti, ar reikia daryti pertraukas ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 06 02, 11:39)
Nusipirkau ir as darsonvali is kosmedos. Vakar pirma kart panaudojau galvos odai ir veidui. Is pirmo karto nieko negaliu pasakyt, bet manau kad daiktas vertas demesio. Jau du menesius naudoju rene furtener ampules pries plauku plovima. Konsultate sake, kad uzsitepus turiu jaust galvos odos dilgciojima. Na ir vakar po darsonvalio issitepiau kaip iprastai ampule ir pirma kart pajutau dilgciojima  bigsmile.gif .
Butu idomu isgirsti daugiau atsiliepimu apie si aparata, kaip daznai naudoti, ar reikia daryti pertraukas ir pan.  smile.gif

sitos ampules plaukams ir be jokiu aparatu sukelia dilgciojima ir gan stipru. tai jums patvirtino ir konsultante. o kodel butent jus anksciau nejautet dilgciojimo, tai neaisku...
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2012 06 02, 13:26)
sitos ampules plaukams ir be jokiu aparatu sukelia dilgciojima ir gan stipru. tai jums patvirtino ir konsultante. o kodel butent  jus anksciau nejautet dilgciojimo, tai neaisku...

tai matyt mano galvos oda buvo "apmirus" ir nieko nejausdavau. O po darsonvalio, stipriai dilgciojo, net niezejo.
Atsakyti
Sveikos,

Susidomėjau ir aš šiuo aparatu. bet priežastis - plaukų slinkimas. Norėjau paklausti ar yra kokybės skirtumas tarp Cosmedos parduodamų kinietiškų aparatų ir proco itališko???
Atsakyti
QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 06 11, 15:08)
Sveikos,

Susidomėjau ir aš šiuo aparatu. bet priežastis - plaukų slinkimas. Norėjau paklausti ar yra kokybės skirtumas tarp Cosmedos parduodamų kinietiškų aparatų ir proco itališko???

kiniskas man nepraejus savaites nusprogo, o pagal protingus lietuvos istatymus,juk elektros prietaisu nepriima atgal, tipo sako, pas jus turbut su elektra namuose netvarkoj kazkas, susitvarkykite itampa:(
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2012 06 11, 23:40)
kiniskas man nepraejus savaites nusprogo, o pagal protingus lietuvos istatymus,juk elektros prietaisu nepriima atgal, tipo sako, pas jus turbut su elektra namuose netvarkoj kazkas, susitvarkykite itampa:(

Na užsisakiau, pasižiūrėsim, pusę metų garantija, bet tikiuosi taip nenutiks. Kitos merginos žiūriu naudoja ir gerai g.gif O kokį tu turi dabar?
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2012 05 13, 08:49)
Na ,užsisakiau ir aš  smile.gif Lauksiu  rolleyes.gif

Gavau prieš savaitę kažkur .
Veidui gerai , bet galvai tai silpnokas .
Atsakyti