QUOTE(AUSRONE @ 2012 02 20, 17:05)
Tai taip išeina, kad kuo mažiau maisto medžiagų jie gauna, tuo saldesni darosi

o tas straipsnis gal ir neblogas, bet tokiais kiekiais mineralinių trašų varant kaip jie rekomenduoja, tai kažin ar tą saldumą beišgausi

dabar suprantu kodėl prekybcentriuose tokie beskoniai pomidorai
Vargu ar labai jau ten taip ir išeina, čia jau reikia, kad tas, kas parašė tą dalyką pats ir pakomentuotų

Tas skurdumas, matyt, taip pat labai jau sąlyginis.
O straipsnis tai kaip ir visi, reikia pelus nuo grūdų rankiot. Čia panašiau į pramoninę technologiją. Aš savų pomidorų išvis jokiomis nenatūraliomis trąšomis netrešiu, taip kad tą vietą apie trąšas praleidau, o kitus faktus apie priežiūrą, temperatūras ir ligas "suvalgiau" su malonumu