Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lolita1960 @ 2012 02 20, 15:19)
cia mano pernykstis "neziniukas" isauges salia geles vazone

įmitęs jau toks bigsmile.gif

QUOTE(Asese @ 2012 02 20, 16:42)
Va čia mano Olka polkytės (vasario 2 d sėtos, bet prieš tai buvo grūdintos) 4u.gif

thumbup.gif melioraciją praėjo sėkmingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 20 vasario 2012 - 18:03
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 20, 19:02)
thumbup.gif melioraciją praėjo sėkmingai  biggrin.gif

Kantrūs mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2012 02 20, 18:02]
įmitęs jau toks :bigs

tai as ji sodinau gulscia dar butu dar didesnis buves
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 02 20, 18:48)
as kazkodel nematau pirmu 2 sad.gif.
nieko sau grozis tongue.gif  O ko ten pabarstyta?
Tiesa o ne laikas jau juos pikiuoti? Kaip ir yra jau 2 tikri lapukai

Ten vermikulitas - iš pernai dar liko 4u.gif Čia vienas iš gerų Gaudvilės patarimų mėgstančioms perlaistyti 4u.gif - o man ypač sekas perlaistyt blush2.gif
Vermikulitas gerai sugeria perteklinę drėgmę 4u.gif
O čia iš puslapio Mano ūkis 4u.gif :
Vermikulitas – labai lengva medžiaga. Gaunama iš žėručio, kuris susmulkinamas ir kaitinamas aukštoje temperatūroje (iki 900–1 0000C), jos kiekis padidėja nuo 15 iki 20 kartų. Vermikulitas sulaiko didelį kiekį vandens bei teigiamus jonus – magnį, kalcį, kalį. Jis naudojamas kaip priedas substratams, nes padidina substratų buferiškumą ir pagerina jų fizines savybes. Gryno jo, kaip substrato, daržovėms auginti nepatartina naudoti, nes jis sulaiko katijonus – taip sutrikdomas maisto elementų balansas šaknų zonoje.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 20, 19:43)
Čia vienas iš gerų  ... patarimų

apie blogus turbūt bijo viešai parašyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 02 20, 15:23)
tai dar yra vilties, neskubėk išmest biggrin.gif beje, tavo mintis sėti pomidorus kovo 9-10 dienomis man visai priimtina drinks_cheers.gif nors kas juokingiausia, tai verdeteros puslapyje yra nurodyti du kalendoriai ir viename iš jų kovo 10 rašoma, kad galima sėti visus augalus, išskyrus pomidorus, paprikas, svogūnus ir krapus, o kitame kovo 10 nurodoma kaip palankiausia diena g.gif Va ir tikėk visais tais kalendoriais  lotuliukas.gif

Todėl ir sukūriau naują temą, kad žiūrėtume individualumo, o ne kitų "iš lempos sudarytų kalenorių mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 20 vasario 2012 - 20:48
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 20, 21:14)
apie blogus turbūt bijo viešai parašyt  blush2.gif

Tuoj pagalvosiu mirksiukas.gif , gal prisiminsiu kokį blogą g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Merginos,ar reikia brinkinti seklas pries grudinima saldytuve?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 20, 21:07)
Tuoj pagalvosiu  mirksiukas.gif , gal prisiminsiu kokį blogą  g.gif  g.gif  g.gif

o ji pačių geriausių nesako, matyt, nes kiek žmogus besistengtum, vistiek jos augalai kur kas geriau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 20, 22:44)
o ji pačių geriausių nesako, matyt, nes kiek žmogus besistengtum, vistiek jos augalai kur kas geriau atrodo  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as vermikulito.... o sakykit-ji geriau i substrata maisyti ar tiesiog papilti ant virsaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 20, 21:44)
o ji pačių geriausių nesako, matyt, nes kiek žmogus besistengtum, vistiek jos augalai kur kas geriau atrodo  biggrin.gif

QUOTE(Asese @ 2012 02 20, 22:00)

tyčiojasi jos, begėdės lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2012 02 20, 22:27)
Nusipirkau ir as vermikulito.... o sakykit-ji geriau i substrata maisyti ar tiesiog papilti ant virsaus? smile.gif

ir taip, ir taip jis veikia. Jei ant viršaus, tai laistant nesusidaro pluta ir nereikia purent paviršiaus wink.gif
Atsakyti