Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Labas rytas ax.gif Nu mano sekliciu daigumas kol kas Betaliuxai 100%, fantasio ir swett million 50 % smile.gif. O Betaliuksai pigiausi buvo g.gif Aisku kai as juos taip uzkasiau, turbut cia mano sodinimo problema ax.gif
Atsakyti
siandien sodinsiu babaja ir polfast
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 02 14, 11:53)
siandien sodinsiu babaja ir polfast

Gal būtų galima sužinot ko tau taip pasturgalis užsidegė? Taigi dar anksti pomidorus sėt, sąlygų augint kokybiškai kol kas neturi, palangių dar nėr... kur tu paskui juos ištįsusius dėsi... Nebent po lempa auginsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 14, 10:59)
Gal būtų galima sužinot ko tau taip pasturgalis užsidegė? Taigi dar anksti pomidorus sėt, sąlygų augint kokybiškai kol kas neturi, palangių dar nėr... kur tu paskui juos ištįsusius dėsi... Nebent po lempa auginsi g.gif

tai babaja 2 seklytes desiu. Polfasto ir tik 2 smile.gif kadangi 2 jau neisdygo, tai viso gaunasi 8 daigai.. ir tai jei isdygs.... o kodel nerimstu nezinau blush2.gif uzkretet tongue.gif

tiesa, kad palangiu ner tai nebeda prichimicinu ka nors (sukonstruoju laikinas smile.gif ). Veliau pagal plana jei netilps ir nebus palangiu keliaus stalas prie lango... ir tik pabandys man kas pypt... sakysiu o kur palanges lotuliukas.gif sioj vietoj dar bus kraujo manau smile.gif
Papildyta:
nors gerai pagalvojau ir nusprandziau su babaja dar palaukti, gi augs lauke jie vazone, vietoj geliu biggrin.gif. Tai tik polfasta tada bandysiu 2 seklytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 14 vasario 2012 - 12:13
QUOTE(irid @ 2012 02 13, 22:27)
Auginau, derėjo gerai, tik tokie ilgi nebuvo kokie 15 cm teužaugo. Ligom atsparūs. Džiovinimui, marinavimui, konservavimui, košėm labai tinkami, o ir pastovėti nuskinti gali. Šiemet taip pat auginsiu porą daigų.

Eina sau, čia tik užeik ir vėl kas nors sudomina doh.gif biggrin.gif
Čia kažkas minėjo apie ACE V55 pomidorus, kuo jie tokie ypatingi? nusipirkau sėklų tik nežinau kokiam reikalui g.gif

Atsakyti
[attachmentid=219781] toks vazonas idomu tiks jiems g.gif
Ir ar galima 2 daigus i ji sodinti ar uzteks vieno...

P.S.Visus namus pomidorais uzsodinsiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 02 14, 11:58)
tai babaja 2 seklytes desiu. Polfasto ir tik 2 smile.gif  kadangi 2 jau neisdygo, tai viso gaunasi 8 daigai.. ir tai jei isdygs.... o kodel nerimstu nezinau  blush2.gif uzkretet  tongue.gif
Papildyta:
nors gerai pagalvojau ir nusprandziau su babaja dar palaukti, gi augs lauke jie vazone, vietoj geliu  biggrin.gif. Tai tik polfasta tada bandysiu 2 seklytes mirksiukas.gif

Aš tai atvirkščiai sėčiau Bajaja, jie gi vazoniniai, su jais ir pažaist galima. O jei jau turi 6 išdygusius ankstyvuosius daigelius, tai manau tikrai per akis. 4u.gif
Papildyta:
Vazono dydis tinkamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 14, 12:10)
Aš tai atvirkščiai sėčiau Bajaja, jie gi vazoniniai, su jais ir pažaist galima. O jei jau turi 6 išdygusius ankstyvuosius daigelius, tai manau tikrai per akis. 4u.gif
Papildyta:
Vazono dydis tinkamas 4u.gif

turiu tik 4, 2 neisdygo (bent jau kol kas). Bet noriu polfastu, jei ankstyvi. Kadangi neturejau dar ju 6diena, todel sodinau bele ka. Siandien vel gera diena ir jau turiu polfastu, nu 2 tikria noriu isbandyti.. Galesiu su Betaliuksais lyginti (aisku savaite skirtuams tarp ju bus)
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 02 14, 12:15)
Siandien vel gera diena ir

Diena gal dar ir nieko, bet nuo 19.04 val mėnulis pereina į delčią unsure.gif tai manau nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu, perziurejau kovo kolendoriu, ten pomidoru isvis neradau lotuliukas.gif cia
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 14, 12:22)
Diena gal dar ir nieko, bet nuo 19.04 val mėnulis pereina į delčią  unsure.gif tai manau nieko gero  schmoll.gif

cia dar valandos svarbu, vadinasi reikia paskubeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 14, 13:22)
Diena gal dar ir nieko, bet nuo 19.04 val mėnulis pereina į delčią  unsure.gif tai manau nieko gero  schmoll.gif

ax.gif tai dar galima iki tol sėt...aš dar paprikų dasėjau lotuliukas.gif jau dabar visos susėtos pagaliau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 14 vasario 2012 - 12:33
QUOTE(tany @ 2012 02 14, 12:25)
nieko nesuprantu, perziurejau kovo kolendoriu, ten pomidoru isvis neradau

Aš tokiais kalendoriais nesivadovauju blush2.gif Ten kiek mačiau neparašyta net koks mėnulis ir zodiakas doh.gif Aš žiūriu jog būtų priešpilnis ar pilnatis ir kokiame zodiake yra mėnulis smile.gif Ir va šitą kartas nuo karto pastudijuoju: http://meileserdve.a...ogija_sode.html
Aišku čia kiekvienos asmeninis reikalas kuo vadovautis, o kuo nesivadovauti 4u.gif
Per delčią irgi sakoma jog galima sėti ir sodinti, tokie augalai mažiau dera, bet derlius gerai laikosi smile.gif Nežinau ar čia teisybė rolleyes.gif
Atsakyti