Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2012 02 14, 12:58)
kadangi 2 jau neisdygo, tai viso gaunasi 8 daigai..

A, tai jei tik tiek, tai dar pusė bėdos, maniau jau papilsi saują sėklų... biggrin.gif Bet vistiek teks tuos kelis daigelius labiau prižiūrėt, jie gi augt ir derėt anksti norės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 14 vasario 2012 - 12:51
QUOTE(Ex @ 2012 02 14, 12:46)
A, tai jei tik tiek, dai dar pusė bėdos, maniau jau papilsi saują sėklų... biggrin.gif Bet vistiek teks tuos kelis daigelius labiau prižiūrėt, jie gi augt ir derėt anksti norės smile.gif

stengsiuos smile.gif. Sodinsiu juos veliau i dideles dezes ir tampysiu (jei vyras pades smile.gif) pirmyn atgal. jei ne pasiimsiu sildytuva ir siltami sildysiu, manau nores sutaupyti elektra, pades panesioti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 02 14, 13:51)
Sodinsiu juos veliau i dideles dezes ir tampysiu

Į dideles dėžes nereik sodint, geriau į atskirus vazonėlius iki 3 ltr. Iki pavasario jiems turėtų pakakt ten vietos. Matysi pagal aplinkybes. Paskui tiesiai į šiltnamį pasodinsi, agroplėvele uždengsi ir augs, niekur jie nedings smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 14, 12:55)
Į dideles dėžes nereik sodint, geriau į atskirus vazonėlius iki 3 ltr. Iki pavasario jiems turėtų pakakt ten vietos. Matysi pagal aplinkybes. Paskui tiesiai į šiltnamį pasodinsi, agroplėvele uždengsi ir augs, niekur jie nedings smile.gif

ok.. kaip tik turiu tusciu bambariu nuo vandens 3l... tiks? Dar bandysiu gaut 5l kanistras plasmasines (mano tetis juose visa laika augindavo balkone)
Jauciu tokiu galima bus ir nepersodint o teisiog padeti siltanami koki betaliuxa, o po to kai prades sirgti mest laukt bus lengviau ir vietos neuzims g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 14 vasario 2012 - 12:59
QUOTE(tany @ 2012 02 14, 12:57)
ok.. kaip tik turiu tusciu bambariu nuo vandens 3l... tiks?

gerai būtų jei tiktų - aš tokių vazonų po 5 l daug turiu, gl juos dar nepermatoma plėvele apklijuoti gerai būtų ...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 02 13, 17:28)
Nu ka gi tikra ligone pasidariau, jau jokiu seklu pomidoru nereikejo... bet uzmaciau kad ermitaze(tik Kaune) 40% plius dar sumuoja su Aciu korte 20%...vnz apsipirkau kitiems metams  doh.gif  Tiesa Raiissa tik iki siu metu galioja, taigi teks sodinti siemet smile.gif. Ir dar kazkokiu svyranciu nusiziurejau  lotuliukas.gif  Bajaja...
Kas cia per bajaja, gal kas augino?

as irgi vakar bajaja nusipirkau ir pasisejau.tai dabar lauksiu ar tikrai kaip raso 650_ 750 pomidoriuku ant vieno krumo ? g.gif

sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 14 vasario 2012 - 13:43
QUOTE(tany @ 2012 02 14, 10:22)
Labas rytas  ax.gif Nu mano sekliciu daigumas kol kas Betaliuxai 100%, fantasio ir swett million 50 % smile.gif.  O Betaliuksai pigiausi buvo g.gif  Aisku kai as juos taip uzkasiau, turbut cia mano sodinimo problema ax.gif

as siandien pirma karta brtalux susipirkau seklyciu, ziuriu labai ankstyvi, noris greiciau pomidoriuku sulaukt. kokie atsiliepimai apie juos kas ne pirmi metai jau soinat?
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2012 02 14, 14:45)
as siandien pirma karta brtalux susipirkau seklyciu, ziuriu labai ankstyvi, noris greiciau pomidoriuku sulaukt. kokie atsiliepimai apie juos kas ne pirmi metai jau soinat?

ax.gif aš pernai auginau-ankstyvas , derlingas , salotinio tipo pomidoras...pakankamai neblogo skonio, nežinau ką dar pažymėti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 02 14, 12:51)
stengsiuos smile.gif. Sodinsiu juos veliau i dideles dezes ir tampysiu (jei vyras pades smile.gif) pirmyn atgal. jei ne pasiimsiu sildytuva ir siltami sildysiu, manau nores sutaupyti elektra, pades panesioti tongue.gif

šiltnaminiai šildytuvai turi būti gerai izoliuoti nuo drėgmės. Nebijai nusitrenkt? g.gif

Vakar ankstyvam derliui iškomandiravau sėklas į šaldytuvą, sėja dar negreit. Galėsim palygint ankstyvumą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 vasario 2012 - 14:01
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 14, 14:58)
šiltnaminiai šildytuvai turi būti gerai izoliuoti nuo drėgmės. Nebijai nusitrenkt?  g.gif

Vakar ankstyvam derliui iškomandiravau sėklas į šaldytuvą, sėja dar negreit. Galėsim palygint ankstyvumą  biggrin.gif

rolleyes.gif tai jau aišku iš anksto...bus kaip su čiliakais... biggrin.gif
Atsakyti
o gal dar sodinat kas roma VF, mARMANDE vf, Ondraszek, gal koiu atsiliepimu turite?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 14, 13:58)
Vakar ankstyvam derliui iškomandiravau sėklas į šaldytuvą, sėja dar negreit. Galėsim palygint ankstyvumą  biggrin.gif

O hibridus irgi šaldai? Reikia ir man nusibezdžioniavus startuot biggrin.gif
Atsakyti