Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 15, 14:18)
Tai tada kodėl botanikos sode žiūri į mėnulį jei jis vos ne š vertas?  lotuliukas.gif Iš neturėjimo ką veikt? ar ten dirba neišmanėliai?  blush2.gif

ten dirba žmonės biggrin.gif Tarkim mulčiaviamas taip pat dar alternatyviai žemdirbystei priklauso, bet esti ten viena prapiesorė ( labai faina moteriškė ir visi augalai jai tarsi kosmosas wub.gif ), mulčiuoja ir taip gelbėja savo augintinius, retus augalėlius nuo vasarinių sausrų 4u.gif
Atsakyti
.....tiesiog susimąsčiau.. visad sėjau "iš lempos", į mėnulį pakelt nosį net neateidavo galvon, tai vat ir galvoju, ar per paskutinį dešimtmetį nors kartą esu neturėjusi pomidorų savo šiltnamyje?.. g.gif Užteko ir sau, ir tėvams, ir draugams, ir net vištoms tekdavo per prievartą papuotaut.. smile.gif
Atsakyti
Kažkada buvo kalba apie papildomą apšvietimą ir kaip galima būtų pasidaryt patiems namuose.
Taigi, šian nusipirkau štai tokį mini šiltnamiuką:
user posted image

( 2 lentynų, suomiškas - Rusta/Vaxthus, 69L X 49B X 93H cm, kaina 19Lt)

Belieka nusipirkt dienos šviesos lempas ir baigti konstruot 4u.gif
Atsakyti
g.gif gal tiesiog gali būti , kad vėliau išdygsta , jei ne per tą mėnulį pasėta...tikrai sunku čia ką nors protingo pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 15, 14:24)
ten dirba žmonės  biggrin.gif Tarkim mulčiaviamas taip pat dar alternatyviai žemdirbystei priklauso, bet esti ten viena prapiesorė ( labai faina moteriškė ir visi augalai jai tarsi kosmosas  wub.gif )

Tai va aš ir žmogus ir nemanau jog darau labai durnai jei net profesoriai žiūri į mėnulį, kiek žinau keli selekcininkai irgi į jį atsižvelgia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 15 vasario 2012 - 14:43
QUOTE(Aiko_R @ 2012 02 15, 14:30)
Sveikos. Aš niekada nežiūriu į mėnulį. Sėju vasario pabaigoj arba pačiomis pirmomis kovo dienomis. Ir auga, ir gerai dera. Auginu tokius:  http://www.pomidoras...eklos-2012.html
Gal kurie nors sudomins, jei dar ne viską pasisėjote  smile.gif

g.gif o kokios kainos
Atsakyti
ne į temą gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 vasario 2012 - 14:57
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 15, 14:44)
Reikia atsirinkt, o ne aklai kopijuot  biggrin.gif

Aš ir nekopijuoju tiesiog darau taip kaip man atrodo geriau, o imti pavyzdį iš žmonių bei savo mokytojų, kuriuos gerbiau ir gerbiu nėra blogai manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 15, 14:37)
Kažkada buvo kalba apie papildomą apšvietimą ir kaip galima būtų pasidaryt patiems namuose.
Taigi, šian nusipirkau štai tokį mini šiltnamiuką:

Belieka nusipirkt dienos šviesos lempas ir baigti konstruot  4u.gif

Kur taip pigiai radai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 15, 14:48)
Kur taip pigiai radai? blink.gif

Erbi'je, ale daugiau neliko. Jei reikia, galiu padabot tą parduotuvę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 15, 14:51)

Nezinau tokios blush2.gif Na, kol kas apsieisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 15, 14:37)

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 15, 14:51)

thumbup.gif dalikėlis ax.gif
doh.gif gaila pas mus nėra tokios parduotuvės doh.gif
Atsakyti