Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 13, 10:03)
Labai patiko Cobres pavyzdziai, kad galima i terasa iseit

... na va, o vida777 tiek vargo... biggrin.gif teisingai, taip ir turi buti, lai dirba, as laurus susirinksiu biggrin.gif
Atsakyti
MamaGabi, aciu uz atsakymus. 4u.gif O is ko daret sagutes ir kaip tvirtinot kitoj pusej? As manau gal paprasta saga aptraukt ir tvirtint su sintetine tokia plona virvele, o kitoj pusej pagaliuka ar koki metelini strypuka skersai skyles ir taip pririst ta virvele ? g.gif

Seima is 5. labai faina vaizdine medziaga, taip smagu ziuret, kaip is nieko gimsta kazkas grazaus. Tikiuos parodysi ir tolimensne darbu eiga. Beje, koks pas jus kabiu prisaudytojas? As saviskiu nesu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 13, 09:20)
... na va, o vida777  tiek vargo... biggrin.gif  teisingai, taip ir turi buti, lai dirba, as laurus susirinksiu  biggrin.gif

niekas neatsitinka siaip sau... vadinasi nusipelnei tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 02 12, 21:23)
bet ar nesmagiau sedeti prie stalo salia lango  ax.gif ? ar neliks kitas galas per mazai isnaudotas  g.gif

QUOTE(Rasytee @ 2012 02 12, 22:57)
o svetaineje stalo nebus , bus tik virtuves zonoj nes ten daugiau vietos nei svetaineje  ax.gif  be to galvoju pirkti toki stala kad reikalui esant galima butu padidinti

* man tai labai smagu + merginų argumentai už išėjimą į terasą iš virtuvės, tai aš balsuoju už tavo rožinį variantą biggrin.gif tik aš gal nedaryčiau L formos, o tiesiog iki lango pratęsčiau tą rožinę liniją g.gif bet gal kažkokia priežatis yra, kodėl tu nori ją L forma daryti?

** aš taip pat planuoju stalą, kuris pasididina, statyti tik virtuvės zonoj. noriu apvalaus, LT esu kelis variantus nusižiūrėjus ir dar ebay bandysiu ieškoti.

beje, mes šįryt (tiksliau, beveik naktį, nes atvežė 4val ryto doh.gif ) gavom iš ebay kavos staliuką. viskas ok, tik ten, kur foto atrodė balta spalva, iš tikrųjų yra pilka, tai reikės kažkaip perdažinėti..

Šeima iš 5, graži lova thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 13 vasario 2012 - 10:05
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 13, 11:04)
* man tai labai smagu + merginų argumentai už išėjimą į terasą iš virtuvės, tai aš balsuoju už tavo rožinį variantą biggrin.gif  tik aš gal nedaryčiau L formos, o tiesiog iki lango pratęsčiau tą rožinę liniją  g.gif bet gal kažkokia priežatis yra, kodėl tu nori ją L forma daryti?

** aš taip pat planuoju stalą, kuris pasididina, statyti tik virtuvės zonoj. noriu apvalaus, LT esu kelis variantus nusižiūrėjus ir dar ebay bandysiu ieškoti.

beje, mes šįryt (tiksliau, beveik naktį, nes atvežė 4val ryto doh.gif ) gavom iš ebay kavos staliuką. viskas ok, tik ten, kur foto atrodė balta spalva, iš tikrųjų yra pilka, tai reikės kažkaip perdažinėti..

Šeima iš 5, graži lova thumbup.gif

o kaip idomu del ebay bigsmile.gif per ka siunteisi i LT ?
norim foto

del rozines L formos tai galvojau ja daryti del to kad spinteles sutrumpintu kambari su tuo uzlinkumu g.gif bet pagal visu pasisakymus matau kad bereikalo ir gal statyti paprastai tiesiai prie sienos

gal internete yra koki stala planuoji? mielai pasiziureciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 02 13, 10:14)
o kaip idomu del ebay  bigsmile.gif  per ka siunteisi i LT ?
norim foto

del rozines L formos tai galvojau ja daryti del to kad spinteles sutrumpintu kambari su tuo uzlinkumu  g.gif  bet pagal visu pasisakymus matau kad bereikalo ir gal statyti paprastai tiesiai prie sienos

gal internete yra koki stala planuoji? mielai pasiziureciau  bigsmile.gif

va toks: user posted image
man čia foto lyg balta atrodė apačia, bet realiai yra pilka, tai reikės perdažyti. g.gif

pirkom patys ebay, tada susitarėm su vežėju, kuris tuo užsiima, ir atvežė, už atvežimą 100lt sumokėjom.
kitą savaitę dar foteliukas parkeliaus, irgi ebay nukovėm rolleyes.gif

apvalius pasididinančius stalus esu radus:
http://www.rivieraho...logas/valgomojo
http://tch.lt/collections.php?id=40
http://www.fornestas.lt/collections/3/

Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2012 02 13, 10:22)
MamaGabi, aciu uz atsakymus.  4u.gif O is ko daret sagutes ir kaip tvirtinot kitoj pusej? As manau gal paprasta saga aptraukt ir tvirtint su sintetine tokia plona virvele, o kitoj pusej pagaliuka ar koki metelini strypuka skersai skyles ir taip pririst ta virvele ?  g.gif

Prasom 4u.gif
Sagutes aptraukiau tvirtas metalines su kilpute, ne plastmasines su skylutemis, jas tvirtinome tvirta sintetine virvele, naudojome ne pagaliuka, o plastikines sagas su skylutem, pro kurias prakise risome tvirtus mazgus.
Esu macius, kad is kitos puses sniurelius/virveles tiesiog prisaudo tuo paciu aparaciuku smile.gif

Rasytee - jei tai bus vienintelis stalas, tuomet ir as palaikau minti del jo statymo prie lango, ten jam plotas tinkamas, o ir jis nestoves ant praejimo i svetaine.
Virtuvinis tuomet statomas su dviem kampais, kuriu vienas yra zemos spinteles/ale baras, jos suteiks papildomo darbastalio, papildomu podelio spinteliu ir pridengs "darbo vieta".
Toks virtuves isdestymas yra patogesnis funkciskai, nei ilga istisine siena, be to - taip sutrumpes ilgoji siena ir "vagono" ispudis.
Prie kolonos galesi pasistatyti dailia komoda ar aukstesne indauja.
Zodziu - viskas po ranka thumbup.gif user posted image

Keli pvz.:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 13 vasario 2012 - 12:29
4u.gif Patarkite:
Mano mazuliukas sveciu kambariukas,
user posted image
lova planuojam statyt priesais stoglangi, na tiksliau galvugali det prie stoglangio, ir priglaust krasta prie kairines sienos. (is pradziu galvojau kitaip statyt, bet cia MB aiskina, kad jei apsuksiu lova, tai antras zmogus kuries miegos prie sienos, noredamas islipti is lovos tures susilenkti, tai vienzodiu statom taip).
TAIgi klausimas kuria lova pasirinkti: ar medine, ar metaline. Anksciau isvis nezejau i tas metalines, maniau kad labai nepatvarios, bet cia radau pakankamai kokybiska, sakau gal tokia pastatyt, nugi cia per metus bus miegama kokia max 30 kartu, tai gal nieko. Na esme tame, kad ta metaline neuzgriozdintu kambario. O vat medine jau. Aisku reikalas tas, kad nesu radusi medines su mazu mazu galvugaliu, visu galvugaliai labai jau dideli.
taigi desu dvi lovas, busiu dekinga uz samprotavimus tema "kokia lova tiktu siam kambariui".
user posted image
user posted image
tik aisku ne juoda, o kremo splavos ir be kojugalio.

Ir dar: ar nekvailai atrodys jei rema davesiu praktiskai iki pat virsaus slaitines sienos, ar siuo atveju ieskoti zemos lovos.
Pas mus ten aukstis kazkur 125 cm. (medines lovos galvugalis - 102 cm, metalines - 119 cm).
Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 13 vasario 2012 - 14:41
QUOTE(daffni @ 2012 02 13, 14:31)
4u.gif Patarkite:
Mano mazuliukas sveciu kambariukas,

Aš sofą statyčiau išleidžiamą g.gif lovos super,bet ar tilps svečiai kambarėlyje.Kokis jo dydis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 vasario 2012 - 15:03
QUOTE(Barboraaa @ 2012 02 13, 16:01)
Aš sofą statyčiau išleidžiamą g.gif lovos super,bet ar tilps svečiai kambarėlyje.Kokis jo dydis?

as ir norejau is pradziu, bet MB uzprotestavo kategoriskai.
gal visgi jis teisus sakydamas, kad cia zmones uzlips tik permiegot, juk neleis jie laiko tame kambaryje vieni atvaziave pas mus i svecius. sake svarbu kad lova butu patogi, o nei viena isleidziama sofa nebus tokia patogi kaip normali miegama lova:)
dydis kambario apie 12 kv.m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 13 vasario 2012 - 15:17
QUOTE(daffni @ 2012 02 13, 15:15)
as ir norejau is pradziu, bet MB uzprotestavo kategoriskai.
gal visgi jis teisus sakydamas, kad cia zmones uzlips tik permiegot, juk neleis jie laiko tame kambaryje vieni atvaziave pas mus i svecius. sake svarbu kad lova butu patogi, o nei viena isleidziama sofa nebus tokia patogi kaip normali miegama lova:)
dydis kambario apie 12 kv.m.

biggrin.gif
12 neblogai. Svečiams 160x200 turėtų pakakt. g.gif Tokiu atveju medinė gal mieliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 vasario 2012 - 15:23
QUOTE(Barboraaa @ 2012 02 13, 16:22)
biggrin.gif
12 neblogai. Svečiams 160x200 turėtų pakakt. g.gif  Tokiu atveju medinė gal mieliau.

O gal padauginau g.gif na tarp 10-12 kv.m. nes nerandu matmenu tiksliu.
Planavau 160x200 lovyte.
Atsakyti