Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rasytee @ 2012 02 12, 22:57)
o svetaineje stalo nebus , bus tik virtuves zonoj nes ten daugiau vietos nei svetaineje  ax.gif  be to galvoju pirkti toki stala kad reikalui esant galima butu padidinti

o tai kur tu svecius sodinsi, vesi visus uz virtuves spinteliu prie stalo, o veliau per virtuve atgal i svetaine blink.gif ?
arba as kazka praleidau, arba nieko nesuprantu mastau.gif .
Idealiausia tokiu zonu isplanavimo seka yra:
virtuve - valgomasis - svetaine.

QUOTE(daffni @ 2012 02 13, 14:31)
4u.gif Patarkite:
Mano mazuliukas sveciu kambariukas...

Lova statysi ne per stoglangio viduri? Kodel? Tada bet kokiu atveju jos galvugalio virsus turi buti tiesus.
Ta metaline lova labai jau prasta, tada geriau medine, bet jei parodytum grazia metaline, gal nuomone ir pasikeistu g.gif .
O kokia spinta rubams darysi tam kambariuke?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 02 13, 17:03)
Lova statysi ne per stoglangio viduri? Kodel? Tada bet kokiu atveju jos galvugalio virsus turi buti tiesus.
Ta metaline lova labai jau prasta, tada geriau medine, bet jei parodytum grazia metaline, gal nuomone ir pasikeistu  g.gif .

Galvojau statyt ne per viduri, stumt prie sienos tam kad kokia nedidele komodele galeciau pastatyt prie kitos sienos. Bet kuriuo atveju pirmiau nuspirksiu lova, pastatysiu ir zesiu kas telpa dar rolleyes.gif
jei jau neikisiu komodos jokios, tada aisku lova bus per vidury.
Nu reiks dar rimtai pasiplanuot.
Bet is esmes, manot kad tokiam mini miegame galiu statyt tokia medine lova?
man tai medine labiau prie sirdies. Metaline mastau tik todel, kad jini tarsi susilietu su kambariu. O vat medine jau aisku labiau krenta i akis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 13 vasario 2012 - 16:13
man kazkaip lova ir virs jos langas nelabai, kazin ar gerai ttaip miegosis, geriau statyciau sofa-lova ir kazkuriam sone, o ne po langu, bet gal naturoj kitaip atrodo, nes fotkej tas kambariukas kaip cele atrodo mazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2012 02 13, 18:37)
man kazkaip lova ir virs jos langas nelabai, kazin ar gerai ttaip miegosis, geriau statyciau sofa-lova ir kazkuriam sone, o ne po langu, bet gal naturoj kitaip atrodo, nes fotkej tas kambariukas kaip cele atrodo mazas biggrin.gif

doh.gif nepatinka man irgi. kazin gal dar pamegint kazkaip MB perkalbet del sofos. bet jis taip uzsiciklino del to nepatogumo, kad niekaip negaliu perkalbet. Nes su sofa tikrai geriau atrodytu kambarys.. ir spintele galeciau pastatyt tikrai.

Nes jo, deja, ne 12, o 10 kv.m. grizes MB susake matmenis, nes neiskaiciau jo rasto:)

p.s. nesamone man sitas kambarys, nekenciu jo. kazkada seniai pasakojau kaip stebuklingai vaiko kambary vietoj vieno atvaziave radom du doh.gif . teko pakeist vonios vieta ir mazint automatiskai sita kambary...

gal kas miegojot patogioj iskleidziamoj sofoj? Nes jei atvirai, man dar neteko tokioj miegot rolleyes.gif tie visi sudurimai per vidury man tragedija, o tie islankstomi mechanizmai irgi nei sis nei tas, nes ciuzinukai mini storumo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 13 vasario 2012 - 18:01

QUOTE(daffni @ 2012 02 13, 18:59)
doh.gif nepatinka man irgi. kazin gal dar pamegint kazkaip MB perkalbet del sofos. bet jis taip uzsiciklino del to nepatogumo, kad niekaip negaliu perkalbet. Nes su sofa tikrai geriau atrodytu kambarys.. ir spintele galeciau pastatyt tikrai.

Nes jo, deja, ne 12, o 10 kv.m. grizes MB susake matmenis, nes neiskaiciau jo rasto:)

p.s. nesamone man sitas kambarys, nekenciu jo. kazkada seniai pasakojau kaip stebuklingai vaiko kambary vietoj vieno atvaziave radom du doh.gif . teko pakeist vonios vieta ir mazint automatiskai sita kambary...

gal kas miegojot patogioj iskleidziamoj sofoj? Nes jei atvirai, man dar neteko tokioj miegot rolleyes.gif  tie visi sudurimai per vidury man tragedija, o tie islankstomi mechanizmai irgi nei sis nei tas, nes ciuzinukai mini storumo..

As lovos tikrai nestatyciau i toki mazuliuka kambari, ten zmones net nepraeis, o jei dar su vaikais g.gif . O komoda jei jokia netilps, tai nei kur ka pasidet, nu isvis nieko, uzeini ir tik lova, nu nezinau, man kaip sveciui nelabai butu jauciu.
Islankstomi mechanizmai tikrai tragedija, bet pamiegot ant lovos-sofos kelias naktis nematau visai nieko blogo (kiti visa gyvenima ant tokiu miega).

Mamagabi, labai fainus pavyzdzius ikelei thumbup.gif
Kazi kas bus nuspresta galutiniam variante g.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 02 13, 17:59)

gal kas miegojot patogioj iskleidziamoj sofoj? Nes jei atvirai, man dar neteko tokioj miegot rolleyes.gif  tie visi sudurimai per vidury man tragedija, o tie islankstomi mechanizmai irgi nei sis nei tas, nes ciuzinukai mini storumo..

kai jauni buvom miegodavom biggrin.gif ,ir kaip svečias miegojau,ne super,bet nepasakyčiau,kad blogai, mūsų kampas buvo ištraukiamu mechanizmu.
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 02 13, 17:59)

Pas mus dabar yra kampas su tokiu mechanizmu, kartais tenka miegot svetainej, kai vaikai i musu lova susikrausto ir as nebetelpu biggrin.gif Man tikrai patogu miegoti. Puikiai issiemiegu, tarpo man visai nesijaucia.

Nezinau, ar buna sofu su tokiu mechanizmu g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 02 13, 17:03)
o tai kur tu svecius sodinsi, vesi visus uz virtuves spinteliu prie stalo, o veliau per virtuve atgal i svetaine  blink.gif ?
arba as kazka praleidau, arba nieko nesuprantu  mastau.gif .
Idealiausia tokiu zonu isplanavimo seka yra:
virtuve - valgomasis - svetaine.
Ta metaline lova labai jau prasta, tada geriau medine, bet jei parodytum grazia metaline, gal nuomone ir pasikeistu  g.gif .

g.gif gal ir negeriausias variantas bet bandome delioti sau patogius namus
Atsakyti
daffni
kadangi mes irgi turim sodyba mazdaug isvaziduoju ta sveciu "buvima" tenais , tai siulyciau kaip tik statyti lova tai sumazinsit sau galvos skausma del sofos skleidimo , lovos klojimo ir t.t gi jiems ti kambariuko reiks tik miegojimui ir kokio rubo pasidejimui
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 02 13, 20:15)
daffni
kadangi mes irgi turim sodyba mazdaug isvaziduoju ta sveciu "buvima" tenais , tai siulyciau kaip tik statyti lova tai sumazinsit sau galvos skausma del sofos skleidimo , lovos klojimo ir t.t gi jiems ti kambariuko reiks tik miegojimui ir kokio rubo pasidejimui

drinks_cheers.gif Tos sofos jau toks lietuviskas ir ekonomines klases variantas, kad net brrrr schmoll.gif
Jei jau yra sveciui skirtas kambariukas, o tiksliau jo nakvynei/patogiam miegui, tai as tik uz kompaktiska, bet stabilia lova po langu, o rubeliams tiks ir kokia kabykla (pastatoma ar sienine) + kokia nedidute spintele + nedidute kedute, o patalus/dekius (jei yra poreikis) galima pakisti po lova stalciuose ant ratuku.

Keli pvz. kalbantys patys uz save smile.gif:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 13 vasario 2012 - 19:51
puikus pvz bigsmile.gif
tikrai daffni nesuk galvos del tos vietos
gi sodybos esme buti lauke , prie ezeriuko , prie lauzo . turesit puiku zidini nu nenuvarysit savo sveciu i kambari sedet kad ir kokia sofa nupirksit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 02 13, 21:34)
puikus pvz  bigsmile.gif
tikrai daffni nesuk galvos del tos vietos
gi sodybos esme buti lauke , prie ezeriuko , prie lauzo . turesit puiku zidini nu nenuvarysit savo sveciu i kambari sedet kad ir kokia sofa nupirksit  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

mes toki sveciu kampa darysim is kabineto 1a. Tai ten arba pripuciamas ciuzinys bus arba sofa /lova. Ziuresim ka gausim. biggrin.gif
Atsakyti