Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

QUOTE(raskila3171 @ 2012 03 13, 21:36)
O dar norejau paklaust ar buna kokiu iskyru po konizacijos,kraujo,ar siaip kokiu,nieko neispejo daktare

Būna.
Atsakyti
QUOTE(raskila3171 @ 2012 03 13, 21:36)
O dar norejau paklaust ar buna kokiu iskyru po konizacijos,kraujo,ar siaip kokiu,nieko neispejo daktare

Man asmeniskai kokias pirmas tris dienas beveik nieko nebuvo, o po to rausvai tepliojo ir dar teplioja siek tiek, bet tikrai negausiai, ryt bus lygiai dvi sav po konizacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliauskyte @ 2012 03 13, 23:40)
Man asmeniskai kokias pirmas tris dienas beveik nieko nebuvo, o po to rausvai tepliojo ir dar teplioja siek tiek, bet tikrai negausiai, ryt bus lygiai dvi sav po konizacijos  smile.gif

man gyd. aiškino, kad iki mėn. bus "skystas tepliojimas"
Atsakyti
Tai gerai jau galvojau cia man vienai taip 4u.gif galvojau jau gydytojai skambint maza kas gali nutikt,zinau kad kelt sunkiai negalima na bet tam galimybiu neturiu,maniske sveria 6,5 ir tenka ir panesiot visko.bet siaip jauciuosi gerai,laukiu atsakymu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raskila3171 @ 2012 03 14, 10:20)
Tai gerai jau galvojau cia man vienai taip 4u.gif  galvojau jau gydytojai skambint maza kas gali nutikt,zinau kad kelt sunkiai negalima na bet tam galimybiu neturiu,maniske sveria 6,5 ir tenka ir panesiot visko.bet siaip jauciuosi gerai,laukiu atsakymu unsure.gif

Vistiek stenkis vaikiuka maziau nesioti,kad kraujuot nepradetum,o tai vel i ligonine teks vaziuoti(ko aisku nelinkiu schmoll.gif ).Sekmes ir geru ats. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, neaisku ir man, siaip poryt turejo mmm but, bet maniau po gimdos abrazijos nesirgsiu, o va snd 9d po operacijos, ir kraujuot pradejau...., tikiuos cia mmm. o ne kas kitas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 14, 16:19)
sveikutes, neaisku ir man, siaip poryt turejo mmm but, bet maniau po gimdos abrazijos nesirgsiu, o va snd 9d po operacijos, ir kraujuot pradejau...., tikiuos cia mmm. o ne kas kitas... g.gif

O ar operavusi gydytoja nepasake ko galima tiketis?Kodel galvoji,kad turetu dingti mmm,juk kiausidziu tau neliete,jos gi atlieka si ,,darba''? g.gif
Atsakyti
Toks nekuklus klausimelis, jei buvo rastas aukstos rizikos ZPV, ar yra vilties, kad po konizacijos jo nebeliks? Ir kaip neuzsikresti pakartotinai vel nuo draugo? Nes kaip suprantu jei pas mane jis rastas, tai pas ji taip pat? g.gif O gal skiepytis? Nors klausimas irgi ar yra prasme dar.. g.gif Man 26 m. Kokia jusu nuomone i skiepus nuo ZPV?
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 03 14, 22:47)
O ar operavusi gydytoja nepasake ko galima tiketis?Kodel galvoji,kad turetu dingti mmm,juk kiausidziu tau neliete,jos gi atlieka si ,,darba''? g.gif

kazkaip nepaklausiau apie tai, aij,is vis,kazkokiam as ten soke buvau, nors spinaline,manaiu visai paprastas dalykas,bet jauciuos,kaip pilna gavus..., kazkokia dar plaukiojanti kartais pasijuntu.,vaziavau juk pusdieniui, plastinei, o gavau visa puokste blush2.gif
dabar tik, iskyla klausimai, kai su tuo susiduri...
tada priemiau uz juoka, o dabar jau susimastau,kad gyd kalbejo, kazi ar vyrui uzteks vietos, negi mane ten taip kietai sulope g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliauskyte @ 2012 03 15, 00:18)
Toks nekuklus klausimelis, jei buvo rastas aukstos rizikos ZPV, ar yra vilties, kad po konizacijos jo nebeliks? Ir kaip neuzsikresti pakartotinai vel nuo draugo? Nes kaip suprantu jei pas mane jis rastas, tai pas ji taip pat? g.gif O gal skiepytis? Nors klausimas irgi ar yra prasme dar.. g.gif Man 26 m. Kokia jusu nuomone i skiepus nuo ZPV?

ZPV iseina ir ateina per lasteles,vietoj nestovi.mano gine sako,kad per metus zpv dazniausiai iseina,as pasiskiepijus,bet va zpv turiu doh.gif ,pries skiepa nebuvo.ir galvojau kai skiepijausi,kad nuo vieno bent jau brudo apsisaugosiu,bet... doh.gif o siaip po konizacijos pasisaugok prezervatyvais(kaip gine sake puse metu),kad nebutu displiazijos,nes po konizacijos jaunos lasteles imlios.o per pusmeti mazdaug atauga normalus epitelis.tai tiek is mano patirties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 15, 00:40)
kazkaip nepaklausiau apie tai, aij,is vis,kazkokiam as ten soke buvau, nors spinaline,manaiu visai paprastas dalykas,bet jauciuos,kaip pilna gavus..., kazkokia dar plaukiojanti kartais pasijuntu.,vaziavau juk pusdieniui, plastinei, o gavau visa puokste blush2.gif
tada priemiau uz juoka, o dabar jau susimastau,kad gyd kalbejo, kazi ar vyrui uzteks vietos, negi mane ten taip kietai sulope g.gif  blush2.gif

nu ne g.gif gal gi "neuzlope"taip g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 03 15, 00:45)

nu ne g.gif gal gi "neuzlope"taip g.gif  unsure.gif

na gi apsidziaugiau, kai pasake,jog busiu kaip nauja...,o apie kita fraze, nesusimasciau g.gif
dabar net juokinga paciai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 14, 23:40)
tada priemiau uz juoka, o dabar jau susimastau,kad gyd kalbejo, kazi ar vyrui uzteks vietos, negi mane ten taip kietai sulope g.gif  blush2.gif

O kas ta abrazija blush2.gif ?Ka ten tokio padare,kad vietos gali neuztekti? Ziauroka blink.gif
Atsakyti