QUOTE(Pliauskyte @ 2012 03 15, 00:18)
Toks nekuklus klausimelis, jei buvo rastas aukstos rizikos ZPV, ar yra vilties, kad po konizacijos jo nebeliks? Ir kaip neuzsikresti pakartotinai vel nuo draugo? Nes kaip suprantu jei pas mane jis rastas, tai pas ji taip pat?

O gal skiepytis? Nors klausimas irgi ar yra prasme dar..

Man 26 m. Kokia jusu nuomone i skiepus nuo ZPV?
ZPV iseina ir ateina per lasteles,vietoj nestovi.mano gine sako,kad per metus zpv dazniausiai iseina,as pasiskiepijus,bet va zpv turiu

,pries skiepa nebuvo.ir galvojau kai skiepijausi,kad nuo vieno bent jau brudo apsisaugosiu,bet...

o siaip po konizacijos pasisaugok prezervatyvais(kaip gine sake puse metu),kad nebutu displiazijos,nes po konizacijos jaunos lasteles imlios.o per pusmeti mazdaug atauga normalus epitelis.tai tiek is mano patirties
Papildyta:
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 15, 00:40)
kazkaip nepaklausiau apie tai, aij,is vis,kazkokiam as ten soke buvau, nors spinaline,manaiu visai paprastas dalykas,bet jauciuos,kaip pilna gavus..., kazkokia dar plaukiojanti kartais pasijuntu.,vaziavau juk pusdieniui, plastinei, o gavau visa puokste
dabar tik, iskyla klausimai, kai su tuo susiduri...
tada priemiau uz juoka, o dabar jau susimastau,kad gyd kalbejo, kazi ar vyrui uzteks vietos, negi mane ten taip kietai sulope
nu ne

gal gi "neuzlope"taip