Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

QUOTE(vaidabas @ 2012 03 09, 13:39)
Sveikutes, na va, atsiguliau as kovo 5 plastinei kaklelio operacijai, o kai ten istyre, gimdoj rado polypu, kaklelis baisus, dave spinaline nejautra, atliko gimdos abrazija, amputavo kakleli, ir dar susiuvo maksties kakleli, kaip gyd sake, padare kaip nauja, tik sake nezino, ar vyrui vietos uzteks biggrin.gif
tai va,lauksiu atsakymu, es tik is ligonines gryzau...,o buvau busiteikus vienai dienai...
patarimas, kas eis kaklelio konizacijai,butinai gerai issitirkit echoskopu, nes va man but sutvarke kekleli, o veliau butu teke ji draskyt

ojei, kiek visko... console.gif
nu kad viskas gerai baigtųsi 4u.gif

Dėl temp.- sunku pasakyt. gali tiesiog organizmas pooperacinniu laikotarpiu taip rreaguot (nors savaitę ligononėj prabuvai g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 10, 13:52)
Sveikutes, as snd tokia pasimetus,jokiu zvakuciu,jokiu tableciu neisrase man, o va snd nuo ryto
temperatura 37, ir nei kyla, nei krenta... verysad.gif

Kaip siandien sveikatyte,ar nukrito temperatura?Kada pas savo gine sake nueiti(manau,ji ir israsys reikiamus zvakutes).Stiprybes sveikstant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingan @ 2012 03 10, 14:14)
sveikos merginos!ir as prisijungiu prie jusu. CIN1 pas mane,ZPV 16 irgi.antra syki dariausi ciestologini vel tas pats atsakymas,apziurejo dar ten patepe jodu  ir liepe daryti konizacija. Tad ruosiuos ,laukiu  puseseres biggrin.gif ir keliausiu, bet va iskilo klausimas kaip su pastojimu g.gif  ar  lengvai pastojama g.gif  nes dar noriu antro leliuko susilaukti,nauja gyvenima susikurus,tai labai apie tai galvoju g.gif  kaip jums? su situo klausimu?

Keista,kad su cin 1 jau konizacijai siuncia g.gif Man gine buvo sakiusi,kad su cin1 75%atveju pakitusios lasteles atkrenta pacios ,su cin 2-50%atveju.Pasiteirauk savo gines gal dar galima palikt stebejimui ?Ar senai pas tave ta zaizdele ?
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 03 11, 14:00)
Kaip siandien sveikatyte,ar nukrito temperatura?Kada pas  savo gine sake nueiti(manau,ji ir israsys reikiamus zvakutes).Stiprybes sveikstant 4u.gif

Sveikute, niepraina, pastoviai 37-37,3 sveikata, kaip cia pasakius,pavaikstineju, uzdustu, pavargstu, pilvo neskauda visiskai, teplioja vos vos, tik nugara nuo spinalines labai jau lauzia...
skambinausi i skyriu,jei nepraeis,ryt ryte pas operavusi gyd, i skyriu vaziuosiu..., ziuresiu, kas cia daros
ir aciu visoms uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 11, 13:54)
Sveikute, niepraina, pastoviai 37-37,3 sveikata, kaip cia pasakius,pavaikstineju, uzdustu, pavargstu, pilvo neskauda visiskai, teplioja vos vos, tik nugara nuo spinalines labai jau lauzia...
skambinausi i skyriu,jei nepraeis,ryt ryte pas operavusi gyd, i skyriu vaziuosiu..., ziuresiu, kas cia daros

Zinoma vaziuok ,juk sveikata
svarbiausia.Parasyk kaip seksis .Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 11, 14:54)

tempertura uzdegima rodo,butinai daktarui pasirodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 03 11, 14:27)
Keista,kad su cin 1 jau konizacijai siuncia  g.gif Man gine buvo  sakiusi,kad su cin1 75%atveju  pakitusios  lasteles  atkrenta pacios ,su cin 2-50%atveju.Pasiteirauk  savo gines gal dar galima  palikt stebejimui ?Ar senai  pas tave ta zaizdele ?

na pas mane zaizdele nuo jaunystes,o CIN1 rado nuo rudenio tai paskaiciavus yra7men.,reikes pasiklausti tada g.gif ,nes jau man paskirta data kada atvykti pjauti.kai patepe jodu,paziurejo echoskopu,sake visdelto matosi,kad yra pakitimu.
Atsakyti
Sveikutes, as jau po vizito, vakar kaip tycia, dingo temperatura,bet snd vistiek ejau pasikonsultuot,paziurejo,sako lyg viskas tvarkoj, nei kraujuoju, nei ka, bet liepe stebet ir toliau temperatura,jei ka, tada turbut antibijotiku jau gausiu
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 12, 15:03)
Sveikutes, as jau po vizito, vakar kaip tycia, dingo temperatura,bet snd vistiek ejau pasikonsultuot,paziurejo,sako lyg viskas tvarkoj, nei kraujuoju, nei ka, bet liepe stebet ir toliau temperatura,jei ka, tada turbut antibijotiku jau gausiu

na ir gerai,kad pasirodei :4u:ramiau ir paciai ax.gif o cia tai kaip visada,jei tik pas daktara tai viskas praeina arba nebeskauda biggrin.gif bent jau man. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingan @ 2012 03 12, 14:20)
na pas mane zaizdele nuo jaunystes,o CIN1 rado nuo rudenio tai paskaiciavus yra7men.,reikes pasiklausti tada g.gif ,nes jau man paskirta data kada atvykti pjauti.kai patepe jodu,paziurejo echoskopu,sake visdelto matosi,kad yra pakitimu.

cia jauciu nuo daktaro priklauso,kiti nelinke laukti,kiti kaip tik palieka stebeti...gal kad mato daugiau pakitimu,tai ir nerizikuoja laukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 11, 13:54)
pastoviai 37-37,3 sveikata,

nu negera tokia temperatūra- kažkur tupi uždegimas, infekcija. unsure.gif
Na, matysi, kaip bus toliau, jei šiandien vakarop vėl tas pats- gal ilgiau ir nelauk, pradėk antibiotikus. Kai reikia, tai reikia, nieko nepadarysi.
Sveik 4u.gif

Aš tai toliau mmm laukiu- vis tempiu, tempiu, vis viliuosi... a vdrug ax.gif
Nu būt koks skausmelės, maudimėlis papilvėj- o dabar nieko nieko schmoll.gif Tik (nu bet tai labai subjektyvus simptomas ax.gif ) praeitą mėn ir dabar kelias dienas (tas, kada tikėjausi mmm) kažkokie drebuliukai kartais būna - tarsi pirmi vaiko judesiukai, toks panašus jausmas ax.gif
Nu įdomu, kas čia išsirutulios smile.gif
Atsakyti

mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _noraa_: 12 kovo 2012 - 21:17
O dar norejau paklaust ar buna kokiu iskyru po konizacijos,kraujo,ar siaip kokiu,nieko neispejo daktare
Atsakyti