Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

QUOTE(orxid @ 2012 03 07, 16:51)
Pagaliau ir as suzinojau konizacijos atsakymus,skambinausi i ligonine,pasirodo Klaipedoj daugiau kaip men.reikia laukti.Nustate 2 laipsnio pakitimus,dziaugiuosi,kad viskas buvo rasta laiku smile.gif

na va kaip gerai,kad viskas laiku 4u.gif o radikaliai pasalinta?kada sake ateit apziurai pap terpej? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raskila3171 @ 2012 03 06, 16:35)
Na as tai su bedom vis ,tik pries savaite persirgau roto virusu blogavau 2 dienas,tada paskyte konizacija  rytojui,pabandziau pientrauki,ir tiek man uzsidege krutine ,nuvaziavau ryte su 39 ir liepe vaziuot namo isigydydt su temperatura nedare nieko.tai dvi dienas is lovos nepakilau,dabar ketvirtadieni paskyre,tikiuosi ta diena pasibaigs mano ligos  unsure.gif

kazkaip man tai keistoka, kad su tokiu leliuku daro konizacija, mane daktare buvo nusiuntus operacijai, kai leliui buvo 4 men, neapsieme nei vienas gydytojas, reikia bent metu po gimdymo, nebent labai pas jus bloga situacija ar kazkas dar.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 03 07, 18:52)
na va kaip gerai,kad viskas laiku 4u.gif o radikaliai pasalinta?kada sake ateit apziurai pap terpej? 4u.gif

Na,man tik tiek telefonu pasake(2 laipsnio pakitimai),atsakyma atsius namo,tik kita sav.,tada ziuresim,ar ten radikaliai pasalinta.
Kai turesiu ats.eisiu pas gine,tada ji pasakys kuomet cia man darys ta PAP.
Papildyta:
QUOTE(fifa1111 @ 2012 03 07, 17:29)
sveikutes,saunu girdeti kad nera blogi tie musu atsakymai.As irgi gavau atsakyma buvo pries tai ASCUS-H,dabar rado ASCUS,bet daktaras issiunte siuntima i ligonine kad iskviestu mane kolposkopijai.Idomu kodel radus ASCUS jis siuncia mane kolposkopijai????? g.gif

Na gal,tavo gine rupestinga(tokia kaip mano biggrin.gif ),siuncia,kad tyrimai butu tikslesni.Man kolposkopijos metu ir pamate,kad nera viskas tvarkoj(bet tai nereiskia,kad ir tau taip bus mirksiukas.gif ).Padarys kolposkopija,paciai ramiau bus,jei viskas tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaMama @ 2012 03 07, 19:57)
kazkaip man tai keistoka, kad su tokiu leliuku daro konizacija, mane daktare buvo nusiuntus operacijai, kai leliui buvo 4 men, neapsieme nei vienas gydytojas, reikia bent metu po gimdymo, nebent labai pas jus bloga situacija ar kazkas dar....  g.gif

Tai vat nežinau gal bijo kad jei neoperuos is cin2pereis i cin3.tj va ryt man tas malonumas,parasysiu kai praeis
Atsakyti
QUOTE(raskila3171 @ 2012 03 07, 22:04)
Tai vat nežinau gal bijo kad jei neoperuos is cin2pereis i cin3.tj va ryt man tas malonumas,parasysiu kai praeis

sėkmės dideliausios 4u.gif
Atsakyti
Su kovo 8-ta, mergaitės
user posted image

ir sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na va, atsiguliau as kovo 5 plastinei kaklelio operacijai, o kai ten istyre, gimdoj rado polypu, kaklelis baisus, dave spinaline nejautra, atliko gimdos abrazija, amputavo kakleli, ir dar susiuvo maksties kakleli, kaip gyd sake, padare kaip nauja, tik sake nezino, ar vyrui vietos uzteks biggrin.gif
tai va,lauksiu atsakymu, es tik is ligonines gryzau...,o buvau busiteikus vienai dienai...
patarimas, kas eis kaklelio konizacijai,butinai gerai issitirkit echoskopu, nes va man but sutvarke kekleli, o veliau butu teke ji draskyt
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 09, 14:39)
Sveikutes, na va, atsiguliau as kovo 5 plastinei kaklelio operacijai, o kai ten istyre, gimdoj rado polypu, kaklelis baisus, dave spinaline nejautra, atliko gimdos abrazija, amputavo kakleli, ir dar susiuvo maksties kakleli, kaip gyd sake, padare kaip nauja, tik sake nezino, ar vyrui vietos uzteks biggrin.gif
tai va,lauksiu atsakymu, es tik is ligonines gryzau...,o buvau busiteikus vienai dienai...
patarimas, kas eis kaklelio konizacijai,butinai gerai issitirkit echoskopu, nes va man but sutvarke kekleli, o veliau butu teke ji draskyt

Oho kiek visokių procedūrų vienu kartu-bet svarbiausia kad viskas į gera
Linkiu kuo greičiau sustiprėt, ir kad viskas būtų tvarkoje 4u.gif
Atsakyti
tai vat mane baisiausiai kankino kas tai yra ta konizacija ir as jau po jos,simtai moteru visokias operacijas daro,juokiausi kaip konvejeriu biggrin.gif ogo pagulde nusirengiau reikejo kateteri turet,nuejau i operacine ogi penkiese sako sesk suleisim vaistuku ir uzmigsi,.suleidus narkoze na toks idomus jausmas uzpludo kaip stipriai prisigerus blush2.gif po 10 minuciu jau buvau palatoj,na man atrodo net neuzmigau,gryzus jau rasiau zinutes kad viskas gerai,taip kad nera ko bijoti ,siek tiek pamaude tai dar nuskausminamuju dave ir jau para po visko ir nejauciu nieko thumbup.gif
Atsakyti
sveikatytes mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif svarbiausia laiku ir tik geru atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as snd tokia pasimetus,jokiu zvakuciu,jokiu tableciu neisrase man, o va snd nuo ryto
temperatura 37, ir nei kyla, nei krenta... verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos!ir as prisijungiu prie jusu. CIN1 pas mane,ZPV 16 irgi.antra syki dariausi ciestologini vel tas pats atsakymas,apziurejo dar ten patepe jodu ir liepe daryti konizacija. Tad ruosiuos ,laukiu puseseres biggrin.gif ir keliausiu, bet va iskilo klausimas kaip su pastojimu g.gif ar lengvai pastojama g.gif nes dar noriu antro leliuko susilaukti,nauja gyvenima susikurus,tai labai apie tai galvoju g.gif kaip jums? su situo klausimu?
Atsakyti