QUOTE(Bambiniene @ 2012 06 05, 22:50)
Sori gal kam nepatiks bt tai mano asmenine nuomone:
rado pacioje radzioje nekito nei geryn nei blogyn metus = ispjove paciu laiku= ramus miegas be jokio laukimo ir streso kad pabloges. man juk vaikus reik uzauginti ir i pasauli isleisti ir paciai da pasidziaugti... o ne po metu griausti nagus kad jau piktybinis ir kur as buvau pries metus...
cia tik mano nuomone...
su tuom KP : kiek as skaiciau analizavau tai tabletes sudaro salygas vystytis gimdos kaklelio veziui o spirale ypac mirena stabdo... kur esme nezinau bet taip skaiciau ne vienoje vietoje
ta tik mano nuomone: "ranse siades ranse vydies"
rado pacioje radzioje nekito nei geryn nei blogyn metus = ispjove paciu laiku= ramus miegas be jokio laukimo ir streso kad pabloges. man juk vaikus reik uzauginti ir i pasauli isleisti ir paciai da pasidziaugti... o ne po metu griausti nagus kad jau piktybinis ir kur as buvau pries metus...
cia tik mano nuomone...
su tuom KP : kiek as skaiciau analizavau tai tabletes sudaro salygas vystytis gimdos kaklelio veziui o spirale ypac mirena stabdo... kur esme nezinau bet taip skaiciau ne vienoje vietoje

ta tik mano nuomone: "ranse siades ranse vydies"

Na dėl Mirenos ir KT tai čia tikrai nesąmonė, juk abi jos yra hormonai. Tik tiek kad ne visos mes galim nešiot spiralę, o kitos negalim gert KT. Bet poveikis lygiai tas pats. Negali gi tie patys hormonai tik kitu pavidalu vienu atveju gydyti kitu atveju iššaukti pakitimus. Či jau priklauso nuo gydytojo kaip jis mums į galvelę įkala-kuriam geriau kokius prekybos planus vykdyt.