Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

QUOTE(Bambiniene @ 2012 06 05, 22:50)
Sori gal kam nepatiks bt tai mano asmenine nuomone:
rado pacioje radzioje nekito nei geryn nei blogyn metus = ispjove paciu laiku= ramus miegas be jokio laukimo ir streso kad pabloges. man juk vaikus reik uzauginti ir i pasauli isleisti ir paciai da pasidziaugti... o ne po metu griausti nagus kad jau piktybinis ir kur as buvau pries metus...
cia tik mano nuomone...
su tuom KP : kiek as skaiciau analizavau tai  tabletes sudaro salygas vystytis gimdos kaklelio veziui o spirale ypac mirena stabdo... kur esme nezinau bet taip skaiciau ne vienoje vietoje wink.gif
ta tik mano nuomone: "ranse siades ranse vydies" wink.gif

Na dėl Mirenos ir KT tai čia tikrai nesąmonė, juk abi jos yra hormonai. Tik tiek kad ne visos mes galim nešiot spiralę, o kitos negalim gert KT. Bet poveikis lygiai tas pats. Negali gi tie patys hormonai tik kitu pavidalu vienu atveju gydyti kitu atveju iššaukti pakitimus. Či jau priklauso nuo gydytojo kaip jis mums į galvelę įkala-kuriam geriau kokius prekybos planus vykdyt.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2012 06 06, 08:19)
Na dėl Mirenos ir KT tai čia tikrai nesąmonė, juk abi jos yra hormonai. Tik tiek kad ne visos mes galim nešiot spiralę, o kitos negalim gert KT. Bet poveikis lygiai tas pats. Negali gi tie patys hormonai tik kitu pavidalu vienu atveju gydyti kitu atveju iššaukti pakitimus. Či jau priklauso nuo gydytojo kaip jis mums į galvelę įkala-kuriam geriau kokius prekybos planus vykdyt.

Na vel ar kazko nedarasiau ar nedaskaitet: skaiciau tableciu ir mirenos instrukcijas idemiai, internete visokiom varjacijom info rinkau ir domejausi. siaip mirena labai maza doze duoda chormonu kad leidzia maitinti kudiki ja isidejus.
domejausi nes esu jau 2 atnesiojus su pertrauka.
man rado pakitimus ja nesiojant, po metu dariausi niekas nepakite iseme mirena ir vel po keliu men gerimo antibitijotiku vel jokiu pakitimu...
del imunines nezinau bet operacijai dre krauja tai sake idealus net "pergeras"... nuovargis taip 5m gyvenu ant stresu, ieskojau kodel sanariai pas mane pradejo streikuoti tai liepe: ilsetis, issimiegoti, gerai maitintis ir nesinervinti...
deja... toks tempas kad taip galesiu elgtis tik kai paguldys tarp 6 lentu, neduokdieve wink.gif
Atsakyti
Tai ir KT yra su labai maža doze hormonų, kad tinka net maitinančiom. Man paskyrė Azaliją
Atsakyti
Na su KT ir mirena tai man ir gine pasake,jokiu daugiau KT,jei nenoresi pastoti,dedam ,kai sugys gimdos kaklelis mirena ir vsio.taip ir likau nesupratus g.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 06 06, 09:11)
Na su KT ir  mirena tai man ir gine pasake,jokiu daugiau KT,jei nenoresi pastoti,dedam ,kai sugys gimdos kaklelis mirena ir vsio.taip ir likau nesupratus g.gif

o jus gimdzius? kiek zinau negimdziusioms nededa g.gif tai man nei kt nei spirale netinka doh.gif tiki nedasyla, kaip gydytojas gali taip primygtinai kisti man kt, nors man jau kaklelio pakitimai yra ir polinkis i guzus krutyse, tipo jie nekenkai visai neva - ismislas, ana konsultacija kol man ten tvarke, pradiskutavom intensyviai, as savo jis savo... tongue.gif kol vos nesusipykom rolleyes.gif

Azalia ziuriu neblogos kt be estrogeno, gal reiks ir man gerti smile.gif nes estrogenas visus vezius sukelia pagrinde doh.gif egle, be pertruaku geriat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 06 birželio 2012 - 08:30
QUOTE(lolita4611 @ 2012 06 06, 09:17)
o jus gimdzius? kiek zinau negimdziusioms nededa g.gif  tai man nei kt nei spirale netinka doh.gif  tiki nedasyla, kaip gydytojas gali taip primygtinai kisti man kt, nors man jau kaklelio pakitimai yra ir polinkis i guzus krutyse, tipo jie nekenkai visai neva - ismislas, ana konsultacija kol man ten tvarke, pradiskutavom intensyviai, as savo jis savo... tongue.gif kol vos nesusipykom rolleyes.gif

Azalia ziuriu neblogos kt be estrogeno, gal reiks ir man gerti smile.gif  nes estrogenas visus vezius sukelia pagrinde doh.gif  egle, be pertruaku geriat?

as tai turiu 6metu kiskeli 4u.gif po CP,nes kaklelis nesidarinejo...
Atsakyti
Azaliją geriu nuo pernai sausio.
Buvau padarius 3 mėn pertrauką ir gėriau pabandymui Qlairą, bet ji man visai netiko. Mat aš vaikštau pas 3 gydytojus pastoviai smile.gif ir vis lyginu jų nuomones.
Vienas iš jų man kone per prievartą bruka mireną arba siūlo gimdyti, taip atseit baigsis visos mano bėdos, o kiti 2 nemato nieko blogo gerti KT. Blogai kad iki galo negalima pasitikėt nei vienu gydytoju, nes ant kaktos nėra indikatoriaus ar jis nesuinteresuotas kažką parduot.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2012 06 06, 10:21)
Azaliją geriu nuo pernai sausio.
Buvau padarius 3 mėn pertrauką ir gėriau pabandymui Qlairą, bet ji man visai netiko. Mat aš vaikštau pas 3 gydytojus pastoviai  smile.gif  ir vis lyginu jų nuomones.
Vienas iš jų man kone per prievartą bruka mireną arba siūlo gimdyti, taip atseit baigsis visos mano bėdos, o kiti 2 nemato nieko blogo gerti KT. Blogai kad iki galo negalima pasitikėt nei vienu gydytoju, nes ant kaktos nėra indikatoriaus ar jis nesuinteresuotas kažką parduot.

taip taip tikra tiesa smile.gif o tai azalia jums paskyre operaves gydytojas? man patinka, kad jie be estrogenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 06 06, 09:11)
Na su KT ir  mirena tai man ir gine pasake,jokiu daugiau KT,jei nenoresi pastoti,dedam ,kai sugys gimdos kaklelis mirena ir vsio.taip ir likau nesupratus g.gif

Tokią pat giesmelę ir aš girdėjau bigsmile.gif
Atsakyti
Taip-po laporoskopijos man Azaliją paskyrė operavęs. Bet aš kaip konspiratorė nesakiau to savo ginekologui smile.gif norėjau palyginti ar sutaps gydymas. Grįžau po operacijos su atsakymu pas jį, tai jis man pasiūlė pirmiausia gimdyt, kai nesutikau, tai pasiūlė Mireną, o kai ir tos nenorėjau, tai tada Qlairą išrašė.
Ir nei vienas iš jų žinodamas kad man daryta konizacija nesakė kad KT negalima.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2012 06 06, 10:49)
Taip-po laporoskopijos man Azaliją paskyrė operavęs. Bet aš kaip konspiratorė nesakiau to savo ginekologui  smile.gif norėjau palyginti ar sutaps gydymas. Grįžau po operacijos su atsakymu pas jį, tai jis man pasiūlė pirmiausia gimdyt, kai nesutikau, tai pasiūlė Mireną, o kai ir tos nenorėjau, tai tada Qlairą išrašė.
Ir nei vienas iš jų žinodamas kad man daryta konizacija nesakė kad KT negalima.

o man tai krutis operuota, bet pakolkas su vienu dar bandau gydyma pabaigti kaklelio, o ziuresim del kt konsultuotis tada pas kita reiks eit smile.gif kas jus operavo?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 06 06, 10:52)
o man tai krutis operuota, bet pakolkas su vienu dar bandau gydyma pabaigti kaklelio, o ziuresim del kt konsultuotis tada pas kita reiks eit smile.gif kas jus operavo?

kauno 2-oje ligoninėje gyd Sedziniauskas-čia endometriozės
o konizaciją onkologinėje pas Janušaitienę dariausi
Atsakyti