Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

Nu joo... g.gif Pasiskambinau mane operavusiam gydytojui,tai dar velnių gavau,kad teiraujuosi atsakymo blink.gif ,sako jei voką su adresu palikai,tai būk maloni sėdėk ir lauk,atsiųsim į namus,nes jis matai tikrai neturi galimybės kiekvienai asmeniškai diktuoti blink.gif Nu jopšikmat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 06 06, 06:58)
na ne visom tas biesas endo atsiranda, čia daug veiksnių, ypač nervai ir imuninė daaug reiskia...mano imunine nuo nervų nusilpus todel ir atsirado mirksiukas.gif  pastiprinkit imuniteta pries operacija smile.gif

Tai va, kad bėda su ta mano imunine sveikata, pas mane ji labai silpna. Kaip sekė gydytojai, toks jausmas, kad jos iš vis neturi... Po krūtinės operacijos menesį su komplikacijom ,vargau ir aplamai, vos tik kas nusičiaudi, žiūrėk ir sergu unsure.gif Per metus sugebėjau 4 kartus bronchitu prasirgti, taip, kad organizmas mano laaabai nusilpęs... Gal tai turi įtakos ir tam, kad pas mane taip greit viskas progresuoja į blogą pusę? unsure.gif Vienu žodžiu bandysim stiprint organizmą ir ruoštis operacijai...
Atsakyti
QUOTE(ONLY*me @ 2012 06 08, 08:51)
Nu joo...  g.gif  Pasiskambinau mane operavusiam gydytojui,tai dar velnių gavau,kad teiraujuosi atsakymo  blink.gif ,sako jei voką su adresu palikai,tai būk maloni sėdėk ir lauk,atsiųsim į namus,nes jis matai tikrai neturi galimybės kiekvienai asmeniškai diktuoti  blink.gif Nu jopšikmat  doh.gif

Jooo g.gif Na, lieka tik apsisarvuot kantrybe ir laukti blink.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Man tik po mėnesio atsakymą pasakė. Irgi kankinausi laukdama.
Džiugios naujienos tos, kad praėjus 2 metams pakitimų nėra smile.gif Labai laukiu spalio mėnesio PAP tyrimo. Tikiuosi, kad būsiu galutinai pasveikusi.
Atsakyti
Ateinu pasiguosti jums,
Birželio 19 d dariausi eilinį OCT, užlėkiau klinikon galvoju pati pasižiūrėsiu kortelėje. Atsakymas labai sužavėjo- " mėginys vertinimui netinkamas-per mažas ląstelių kiekis".
Sesutė puolė iškart sekančiam vizitui registruoti-atseit pakartosit OCT.
Na aiškiu pakartosiu-bet kas pinigus grąžins? Mano ginekologas nusisprendė nedirbti iki spalio beveik, o į savo vietą leido dirbti atvažiuojančią gyd. Rimaitienę iš Mažylio klinikos, ir jai mes privalom už viską mokėt.
Pikta nesvietiškai, ir galvoju gal eit kitur privačiai, o jei ji ir antrą kartą negerai paims.
Atsakyti
Egleegle kokioj čia klinikoj taip? ir kelintas jau OCT po konizacijos?
Atsakyti
Čia Marijampolėje Keršanskų klinikoje. Po konizacijos čia jau 8 OCT. Prieš tai 2 buvo geri, tai taip buvau nusprendus kad jei ir šitas geras galėčiau bent metams rami būti.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2012 07 05, 10:38)
Čia Marijampolėje Keršanskų klinikoje. Po konizacijos čia jau 8 OCT. Prieš tai 2 buvo geri, tai taip buvau nusprendus kad jei ir šitas geras galėčiau bent metams rami būti.

O kada daryta konizacija?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 07 05, 11:54)
O kada daryta konizacija?

2009 lapkritį
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2012 07 05, 08:48)
Ateinu pasiguosti jums,
Birželio 19 d dariausi eilinį OCT, užlėkiau klinikon galvoju pati pasižiūrėsiu kortelėje. Atsakymas labai sužavėjo- " mėginys vertinimui netinkamas-per mažas ląstelių kiekis".
Sesutė puolė iškart sekančiam vizitui registruoti-atseit pakartosit OCT.
Na aiškiu pakartosiu-bet kas pinigus grąžins? Mano ginekologas nusisprendė nedirbti iki spalio beveik, o į savo vietą leido dirbti atvažiuojančią gyd. Rimaitienę iš Mažylio klinikos, ir jai mes privalom už viską mokėt.
Pikta nesvietiškai, ir galvoju gal eit kitur privačiai, o jei ji ir antrą kartą negerai paims.

Na cia tai duoda vaizdu blink.gif
Gal tikrai eiciau privaciai unsure.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif na dabar as su savo naujienom..kartojo ZPV po metu,tai niekur jis neisejo,tupi sekmingai toliau doh.gif o taip tikejausi,nes sako,per metus ar du iseina ZPV savaime.jauciu as ne tas variantas verysad.gif bliam susinervavau...db laukiu PAP atsakymo .tikiuosi ,kad geras,nes paskutiniai du po konizacijos buvo geri.bet tai ka su tuo brudu daryt? g.gif va nei skiepas nepadejo...zodziu s...paskutinis.paprasiau,kad tipa nustatytu,zinau,kad tik aukstos rizikos,nors niekas nepasikeis kai tipa nustatys.ai,bet man reikia zinot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 07 10, 20:59)
sveikutes 4u.gif na dabar as su savo naujienom..kartojo ZPV po metu,tai niekur jis neisejo,tupi sekmingai toliau doh.gif  o taip tikejausi,nes sako,per metus ar du iseina ZPV savaime.jauciu as ne tas variantas verysad.gif bliam susinervavau...db laukiu PAP atsakymo .tikiuosi ,kad geras,nes paskutiniai du po konizacijos buvo geri.bet tai ka su tuo brudu daryt? g.gif va nei skiepas nepadejo...zodziu s...paskutinis.paprasiau,kad tipa nustatytu,zinau,kad tik aukstos rizikos,nors niekas nepasikeis kai tipa nustatys.ai,bet man reikia zinot doh.gif

Tikriausiai ta bruda beveik visos mes cia turim doh.gif ,tik vienos zino,o kitos ne g.gif
Gaila,kad jo pasalint neina...
Tau linkiu sulaukti paciu geriausiu PAP rezultatu,viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti