Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

As geriau daug meteliu KT,po konizacijos vis dar geriu,kad neissivystytu endo.Liepe gerti 6 men.po konizacijos,po to desim spirale.KT sake man uzteks gerti po pusmecio ne del pakitimu,o del kepenu,nes sitiek metu pastoviai joms reikia darbuotis su tom tabletem-blogai.Reikia leisti pailseti.
Zodziu,jei paprasta spirale ruosiates deti,tada tik praejus pusmeciui po konizacijos(tuo tarpu geriam KT),jei mirena,tai ja galima statyti praejus 2 men.po konizacijos ir KT nebereikia.
Sitaip man paaiskino gine.Pasirinkau 6 men.dar paryti KT,bet endometrioze neissivyste,nors kazkas gero nuo ju.
Sveikatytes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 06 07, 08:42)
As geriau daug meteliu KT,po konizacijos vis dar geriu,kad neissivystytu endo.Liepe gerti 6 men.po konizacijos,po to desim spirale.KT sake man uzteks gerti po pusmecio ne del pakitimu,o del kepenu,nes sitiek metu pastoviai joms reikia darbuotis su tom tabletem-blogai.Reikia leisti pailseti.
Zodziu,jei paprasta spirale ruosiates deti,tada tik praejus pusmeciui po konizacijos(tuo tarpu geriam KT),jei mirena,tai ja galima statyti praejus 2 men.po konizacijos ir KT nebereikia.
Sitaip man paaiskino gine.Pasirinkau 6 men.dar paryti KT,bet endometrioze neissivyste,nors kazkas gero nuo ju.

o ka gine sako del igalaikio kt gerimo? tipo nekenkia? kokias kt geriat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiniene @ 2012 06 05, 19:04)
sveikos,
ataskaita: isoperuota 05.25 po savaites paskambino gyd pasirodo buvo 1 laisnio nepiktybinis, ka ispjove dariniai sudare 1/3. isvada viska spaciu laiku ir vietoje... daba gydausi tik jau gavau velniu kad mane reikia priristi prie lovos nes jau prsilaksciau ir kraujuoti pradejau ;(
vel gulimas rezimas... o maniau kad i darba galesiu jau eiti....

laba as kelios dienos po operacijos,cia norgej kitaiziuri i pooperacini gydyma sekancia diena sake galiu eiti i darba doh.gif nesvarbu kad prisesti sudetinga,o darbas fizinis doh.gif pasiiemiau sawaite laisvu ir man dzin man sveikata svarbiau cool.gif bandau issiguleti dabar kazkokie tepliojimai eina su trupucio kraujo,tad nenoriu pasitempti kol gyjimas ne neipusejo 4u.gif sekmes visoms dabar lauksiu biospijos atsakymu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(_noraa_ @ 2012 06 05, 19:56)
sveikutes 4u.gif mano nuomone irgi pirma gydomes,tada saukiam gandrus...nes jau laukti tai galima prisilaukti doh.gif

as irgi tos nuomones blush2.gif apsitarem su vyru noretume bendro leliaus ens abu jau turim o bendro ne blush2.gif tai va jis sake lauks kiek reikes svarbu as isigydyciau savo ligas o vaikams savas laikas,po operacijos daktare sake kad pastojimui iakos neturetu buti,kad isoperuotuju tarpe pastebeta tik kad vaikai gimsta kiek anksciau mirksiukas.gif o isnesioja juos normaliai ir net gimdo naturaliu budu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 06 07, 06:42)

as po konizacijos bet niekas man nesake KT gerti isvis nes as ju ir nenaudoju teko kazkada kelis menesius vartot,ir inplanta turejau organizmas atmete,nieko nevartoju ir normaliai,mano daktare sake kaip tik jai yra galimybe vengti KT nes jos vos ne sukelia veziniu lasteliu gamyba:) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 06 07, 09:44)
o ka gine sako del igalaikio kt gerimo? tipo nekenkia? kokias kt geriat? ax.gif

Mano gine tvirtina,kad KT tikrai nesukelia pakitimu.Nutraukti siulo,kad kepenys pailsetu,bet ne del pakitimu.
Geriau kazkada logest,po to chloja,po to marvelon po to etindros,bandziau jazz,bet apsistojau siuo metu ant Etindros ax.gif
Kol atsirinkau pavargau.Kazkiek laiko tinka,po to vel nebetinka,vargas zodziu,bet dar iki rugpjucio pasikankinsiu. blush2.gif
Atsakyti
o o konizacijos kasdien telioja? nes as jau kaip po konizacijos jauciuosi, po antros vaistu aplikacijos teplioja visa savaite, gal taip turi buti, juk tipo kzkoks sasas dedasi is tu pakitusiu lasteliu blush2.gif nezinau ka galvot
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 06 07, 19:05)
o o konizacijos kasdien telioja? nes as jau kaip po konizacijos jauciuosi, po antros vaistu aplikacijos teplioja visa savaite, gal taip turi buti, juk tipo kzkoks sasas dedasi is tu pakitusiu lasteliu blush2.gif  nezinau ka galvot

Na man po konizacijos jokiu teplioniu aplamai nebuvo, net nepastebejau, kada sasas atkrito. Jau kuris laikas pasyviai skaitineju sita temele, ir labai susidomejau vaistu gydymo metodika. Kokia diagnoze jums nustatyta?
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Konizaciją man atliko kauno klinikose gegužės 24 dieną,ant rytojaus paleido namo. Po jos kasdien vis pasirodydavo išskyrų,ir gan gausių. Sekmadienį persigandus kad kažkas negerai,grįžau į skyrių,apžiūrėjo budinti,ir pasake,kad tai normalu,uždegino ir paleido namo. Ir visas tas dienas po operacijos sėkmingai toliau teplioja. Menstruacijos būti tikrai negali, nes ir spalva ne ta,ir tikrai joms ne laikas,aš geriau pati save pažįstu.
Po apžiūros poliklinikoje išgirdau kad tai normalu,ir gausios,ir kitokios išskyros gali mane lydėti apie mėnesį,kadangi kaklelio išpjauta gan daug,na ir žaizda nelabai nori gyti..
Bet štai kas mane labai domina,ir norėčiau jūsų paklausti,per kiek laiko jūs gavote atsakymus. Man pasakė,kad atsakymai atkeliaus paštu,liepė atnešti voką su adresu,bet jau laukiu nesulaukiu,ir kažin ar neteks pačiai važiuot pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(ONLY*me @ 2012 06 07, 23:26)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Konizaciją man atliko kauno klinikose gegužės 24 dieną,ant rytojaus paleido namo. Po jos kasdien vis pasirodydavo išskyrų,ir gan gausių. Sekmadienį persigandus kad kažkas negerai,grįžau į skyrių,apžiūrėjo budinti,ir pasake,kad tai normalu,uždegino ir paleido namo. Ir visas tas dienas po operacijos sėkmingai toliau teplioja. Menstruacijos būti tikrai negali, nes ir spalva ne ta,ir tikrai joms ne laikas,aš geriau pati save pažįstu.
Po apžiūros poliklinikoje išgirdau kad tai normalu,ir gausios,ir kitokios išskyros gali mane lydėti apie mėnesį,kadangi kaklelio išpjauta gan daug,na ir žaizda nelabai nori gyti..
Bet štai kas mane labai domina,ir norėčiau jūsų paklausti,per kiek laiko jūs gavote atsakymus. Man pasakė,kad atsakymai atkeliaus paštu,liepė atnešti voką su adresu,bet jau laukiu nesulaukiu,ir kažin ar neteks pačiai važiuot pasiimti.

Man taip pat kauno klinikose daryta konizacija, mazdaug desimta diena po operacijos pasiskambinau operavusiam gydytojui, kuris pasake istirtos medz atsakyma, o popierinis varianta gavau praejus daugiau nei menesiui doh.gif
Atsakyti
Aš atsakymą važiavau pasiimti pati,lygiai po 10 dienų.Operavausi Kauno 2 ligoninėj.Ryt kaip tik mėnesis praėjęs bus.Kraujavau ilgai(trečią dieną po operacijos pasirodė kraujas),tuo pačiu ir prasirgau mmm,va dar tik 5 dienos,kai nebekraujuoju thumbup.gif ir nedarbingumą dar turiu iki 06.11 dienos,neleido dirbti,nes darbas sunkus,tampytis reikia ir pan.O kas liečia vaistus,jokių nereikėjo gerti,nei KT nei antibiotikų.
Stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės. 4u.gif Na labai ačiū už info,reikės ir man dar šiandien pajudinti daktariuką,gal pavyks ką sužinoti.
Na o kas liečia nedarbingumą, mano darbo salygos taip pat reikalaujančios nemažai fizinio krūvio,bet iš ligoninės nedarbingumą gavau tik savaitei,ir jei ne stiprus bronchitas,kurį įsitaisiau po ligoninės ( ten viena mergaitė palatoje taip stipriai sirgo ) ,ko gero jau tupėčiau darbe.. g.gif
Sveikatos jums visoms didelės 4u.gif
Atsakyti
Aš prieš operaciją kai paklausiau kaip su nedarbingumu, tai pasakė kad 28 dienos. Kai nusistebėjau, o kam tiek reikia-tepasakė, pamatysi. Ir tikrai pamačiau, su visokiais kraujavimais dar ir prasitęst teko.
Čia buvo Kauno onkologinėje, atsakymą sužinojau po savaitės, kai atvažiavau apžiūrai.
Atsakyti