[quote=smilga**,2012 08 05, 22:29]
o kiek laiko jau praejo po konizacijos? ar visa ta laika vienodai kraujuoja, ar maziau?
na as tepineli dariausi kelioms dienoms belikus iki operacijos, kazkaip pries tai buvo geras, tai atsipalaidavus tokio atsakymo ir tikejausi, paskui nejau siuntimo ir sesute pasake, kad yra mazas uzdegimukas, bet gydytoja atostogauja ir ji nieko negali dabar pasakyti, tai taip ir liko. dar abejojau ar operuos mane del to uzdegimo, bet sako neoperuotu jei didelis uzdegimas butu
Man jau greit menuo bus po konizacijos.Is pradziu labai nesmarkiai kraujavau,tokiu ruzavu krauju.Po to gal nesisaugojau ar kaip,pradejau smarkiau kraujuot.Bet tas kraujavimas tikrai nebuvo toks kaip per menesines.Va dabar tik pradeda viskas tvarkytis,po truputi dar tepa ir viskas.Tikiuosi baigia sugyt,nes praita savaite irgi jau praktiskai nebekraujavau,tai sedau ant dviracio...o vakare pradejau gausiai kraujuot

.Matyt per anksti dar.
Papildyta:
QUOTE(smilga** @ 2012 08 06, 12:02)
o kaip jums sake del sedejimo, man ligoninej sake, kad galima ir vaikscioti ir sedeti, norskiek cia skaiciacia, daugiausia lyg neleidzia sedeti iskarto
Man tai visiskai nieko nesake gydytoja del sito...kazkaip labai nekalbi pasitaike
Tai as ta pacia diena is po operacijos jau lovoje sedejau.
Idomu,o jei operuoja su uzdegimu,ar uzdegimas gali iskraipyt tyrimo atsakymus?
Papildyta:
[quote=laimutyte,2012 08 05, 21:19]
Nezinau kaip su tuo pasttojimu,
man ginekologe sake,kad jokiu problemu nebus del pastojimo ir isnesiojimo. ir dar viena keista dalyka pasake, kad tas gabalelis kaklelio,kuri nupjauna,atauga???????????
[/quote
Sita dalyka tai pirma kart girdziu,kazin,ar taip galetu but.