Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

QUOTE(maltakava @ 2012 08 06, 15:47)
Idomu,o jei operuoja su uzdegimu,ar uzdegimas gali iskraipyt tyrimo atsakymus?

kas dabar zino, paskui gal savo ginekologes paklausi, nors as galvoju kazi ar iskraipo tokio dalyko ats g.gif
as savo taip pat paklausiu, kai apsilankysiu, nes gi pas mane irgi buvo mazas uzdegimukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga** @ 2012 08 07, 00:15)
kas dabar zino, paskui gal savo ginekologes paklausi, nors as galvoju kazi ar iskraipo tokio dalyko ats  g.gif
as savo taip pat paklausiu, kai apsilankysiu, nes gi pas mane irgi buvo mazas uzdegimukas  unsure.gif

Jo reikes uzklaust butinai.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galite rekomenduoti gerą gydytoją Kauno Klinikose operacijai ? Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lole @ 2012 08 09, 12:09)
Sveikos, gal kuri galite rekomenduoti gerą gydytoją Kauno Klinikose operacijai ? Dėkui  smile.gif

Mane operavo V. Abraitis.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,
pirmadieni einu konizacija daryti, menesines is to streso savaite anksciau prasidejo ir jau baigiasi.bijau nezinau kaip, rankos dreba, bandau su viskuo susitaikyti, nes jeigu jau mano tepinelis toks baisus, tai kai man ispjaus tai turbut jau kokia 2 stadija nustatys, neduok tu Dieve, bandau save ramint, jau paranoja prasideda to nugara skauda, gal sakau jau i plaucius kokios metastazes isimete, tfu tfu tfu tris kart per peti, nu kaip nors
Atsakyti
QUOTE(koneliux @ 2012 08 10, 17:59)
pirmadieni einu konizacija daryti, menesines is to streso savaite anksciau prasidejo ir jau baigiasi.bijau nezinau kaip, rankos dreba, bandau su viskuo susitaikyti, nes jeigu jau mano tepinelis toks baisus, tai kai man ispjaus tai turbut jau kokia 2 stadija nustatys, neduok tu Dieve, bandau save ramint, jau paranoja prasideda to nugara skauda, gal sakau jau i plaucius kokios metastazes isimete, tfu tfu tfu tris kart per peti, nu kaip nors

Jeigu jau II stadija būtų rasta, tai konizacijos nedarytų. Pjautų lauk viską su viskuo. Reiktų vaistų ar priemonių nuo paranojos, žinau, kad sunku, bet kažkaip reikia išlaukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koneliux @ 2012 08 10, 17:59)

Tvirtybes 4u.gif panasiai visos mes cia jautemes,prisigalvojam visko,bet pamatysi,viska sutvarkys ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 08 11, 11:23)
Tvirtybes 4u.gif panasiai visos mes cia jautemes,prisigalvojam visko,bet pamatysi,viska sutvarkys ir viskas bus gerai 4u.gif

pritariu....man amputavo kakleli,nes nebebuvo kaip ten ji lopyt,ir darkruva bedu...,bet nieko, dabar pati matau, kad depresavimas daugiau sveikatos ateme, nei operacijos ir tt
sveikatos ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
sakykite mergaites
o nera kokiu tai naujovisku metodu,na tarkime su lazeriu, ta konizacija atlikti?
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2012 08 12, 22:52)
sakykite mergaites
o nera kokiu tai naujovisku metodu,na tarkime su lazeriu, ta konizacija atlikti?

yra.GK klinikoj berods atlieka.1000lt kainuoja,jei puse kompensuoja valstybe tai 500lt/viena pazistama daresi,ten uzsaldo tas pakitusias lasteles. 4u.gif
Atsakyti
ar kiekvienai pasijaute kada krito tas sasas, ten sake mazdaug apie 10 diena po operacijos mazdaug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga**: 14 rugpjūčio 2012 - 22:47
QUOTE(smilga** @ 2012 08 14, 23:47)
ar kiekvienai pasijaute kada krito tas sasas, ten sake mazdaug apie 10 diena po operacijos mazdaug?

As tai asmeniskai nesupratau,kuomet jis man nukrito.
Atsakyti