Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(sachar @ 2012 02 20, 18:02)

Tai as ir stengiuos, ir principus savo laikau po padu, ir taikaus angel_not.gif Va jis tai maziau taikosi schmoll.gif Taciau visada anksciau ar veliau issiaiskinam, tad bent tuo dziaugiuosi rolleyes.gif Va dabar labai graziai sutariam ir jau planuojam kelione i Londona bigsmile.gif Tai jau laiminga be galo yahoo.gif
O tai jus kada planuojat jau kartu buti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 21, 13:15)
O tai jus kada planuojat jau kartu buti?  bigsmile.gif

Mes dar neplanuojam ax.gif Per daug rimtas tai sprendimas, nes tektu daug ka keisti ir jam ir man, tai kolkas dar leidziam viskam teketi savo vaga, o kai ateis laikas tada ir spresim biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuoliai jūs, Sachar, kad stengiatės aiškintis ir taip dažnai matotės, nors atstumas tarp jūsų nemažas smile.gif

LapeSape, tai jūs planuojat jau su visam būt Londone kartu? ax.gif

Kažkur kitos merginos pradingusios smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Buvau truputėlį atsiribojus, tik kartais užbėgdavau ir greitai permesdavau ką plepat biggrin.gif

Sachar, džiaugiuos, kad susitikimas pavyko! Manau dabar turi dar daugiau ryžto padėti įveikti visas baimes MB, kai taip smagiai pasibuvot, ane? blush2.gif

LapeSnape, sveika atvykus 4u.gif Permečiau akimis, ką rašei, audringi jūsų santykiai cool.gif Tikiuosi susitikimas Londone bus puikus bigsmile.gif

Abiga, mačiau, buvot susitikę po ano trumpo susitikimo dar? Kada vėl planuojat? smile.gif

O aš penktadienį sužinosiu, ar baigsis mūsų katino dienos gyvenant drauge ir vėl skirs atstumas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 21 vasario 2012 - 19:41
QUOTE(sachar @ 2012 02 21, 10:26)
Mes dar neplanuojam  ax.gif Per daug rimtas tai sprendimas, nes tektu daug ka keisti ir jam ir man, tai kolkas dar leidziam viskam teketi savo vaga, o kai ateis laikas tada ir spresim  biggrin.gif

Ale jus kantrus biggrin.gif Mes tai vienas kitam iskart salygas iskelem, kad arba ziurim rimtai, arba nesvaistom vienas kito laiko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 21, 17:26)
LapeSape, tai jūs planuojat jau su visam būt Londone kartu?  ax.gif

Deja tik savaitgaliui susitinkam verysad.gif O tada vel laukia pusantro menesio laukimo iki kito susimatymo... Bet tada jis zada i Lietuva manes aplankyti atvaziuoti wub.gif blush2.gif... ir tada teks sprest, tai ar skiriames, ar as pas ji kraustaus blink.gif

Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 16, 17:39)
O pradejau pastebeti prie viso to, jog vaikam ir pavydeti pradedu, suprantu, kad tai kvalyste, bet nu vat apima toks pavydukas ir viskas  unsure.gif

Butent del to pavydo vaikams nuosirdziai patariu neisivelti i santykius su vyru, turinciu vaiku. Is patirties sakau. tas pavydas laikui begant niekur nedingsta schmoll.gif jis tik stipreja.
Atsakyti
Pagaliau SUJUDIMAS!!!! yahoo.gif

QUOTE(abiga @ 2012 02 21, 20:26)
Šaunuoliai jūs, Sachar, kad stengiatės aiškintis ir taip dažnai matotės, nors atstumas tarp jūsų nemažas smile.gif

Na dziaugiuos, akd turim galimybe matytis maziausiai karta i men, kitaip butu dar sunkiau blush2.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 02 21, 20:40)
Sachar, džiaugiuos, kad susitikimas pavyko! Manau dabar turi dar daugiau ryžto padėti įveikti visas baimes MB, kai taip smagiai pasibuvot, ane?  blush2.gif

O aš penktadienį sužinosiu, ar baigsis mūsų katino dienos gyvenant drauge ir vėl skirs atstumas  unsure.gif

Aha, kazkaip pasikroviau energijos ir pasitikejimo biskiuka per ta savaitgali blush2.gif o kaip gi kitaip, kai jis mane savo mergaite visa laika vadino ir demesio nestokojau, iki db da jauciu ta isa siluma wub.gif

Tai TB dabar su tavim? O kas turi itakos tam, jog tures isvaziuoti vel? unsure.gif Tikiuosi dar galesit pabuti drauge 4u.gif

QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 21, 21:35)
Ale jus kantrus biggrin.gif Mes tai vienas kitam iskart salygas iskelem, kad arba ziurim rimtai, arba nesvaistom vienas kito laiko  doh.gif

... ir tada teks sprest, tai ar skiriames, ar as pas ji kraustaus blink.gif

As ziuriu i santykius rimtai, jis tap pat, bet abu pakankamai mate gyvenime, kad nedalinti pazadu i kaire ir i desine. Mes abu nusiteike rimtai, tik kad priimti rimtesnius sprendimus reikia labiau pazinti zmogu ax.gif

Na ziurekit, maziau pykites ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

QUOTE(chalva @ 2012 02 21, 21:50)
Butent del to pavydo vaikams nuosirdziai patariu neisivelti i santykius su vyru, turinciu vaiku. Is patirties sakau. tas pavydas laikui begant niekur nedingsta schmoll.gif jis tik stipreja.

As pavydziu ne patiems vaikams ir ne paciu vaiku, tiesiog kai jis kalba apie juos, tai balse didele meile, as noriu, kad ir man jis tokia pat stipria meile jaustu blush2.gif Taigi cia pavydas ne del vaiku, o tam jausmui, kuri jis jiem jaucia, nes man dar nei karto nera to pasakes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 21, 17:40)
LapeSnape, sveika atvykus  4u.gif Permečiau akimis, ką rašei, audringi jūsų santykiai cool.gif Tikiuosi susitikimas Londone bus puikus  bigsmile.gif

4u.gif Aciu! Labai smagu rasti bendra likima isgyvenanciu 4u.gif Tai jo, audringai kazkaip pradejom doh.gif Bet tikiuosi, kad atsilaikysim thumbup.gif O kokia jusu istorija? bigsmile.gif
Atsakyti
Sachar, taip, mes dabar kartu gyvenam smile.gif Tik seniau per atstumą draugavom, tai jaučiuos turinti teisę brautis į jūsų pašnekesius blush2.gif Gali būti, kad MB gaus darbą ne ten, kur dabar gyvenam. Ir džiaugiuos, ir ne unsure.gif

Kaip miela, pasistenk tą šilumą išlaikyt iki kito susitikimo wub.gif

LapaSnape, aišku, kad atsilaikysit! Mes juk visos labai stiprios irnesakyk.gif
Labai trumpai papasakosiu mūsų istoriją: pradėjom draugaut per 300km atstumą (bet abu Lietuvoj), susitikdavom maždaug kas 2-3 savaites, tada po metų atsikrausčiau į tą patį miestą smile.gif po nepilnų metų 3 mėn. vėl per atstumą draugavom, po to iki pat daba gyvenam kartu smile.gif Bet žiūriu vėl atstumas nusimato ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 21 vasario 2012 - 22:09
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 02 21, 23:09)
Sachar, taip, mes dabar kartu gyvenam  smile.gif Tik seniau per atstumą draugavom, tai jaučiuos turinti teisę brautis į jūsų pašnekesius  blush2.gif Gali būti, kad MB gaus darbą ne ten, kur dabar gyvenam. Ir džiaugiuos, ir ne  unsure.gif

Kaip miela, pasistenk tą šilumą išlaikyt iki kito susitikimo  wub.gif

Aaaa...o as matyt kazka praklausius buvau blush2.gif Na bet tikiuosi, kad nebereiks su tuo atstumu sugyventi vel 4u.gif

Na meginsim, nors jau vakar uzsioziavau hihihi.gif gal cia nuovargis savo daro unsure.gif Nors jis i mano oziuka rimtai neziurejo, pasijuoke, labos nakties palinkejo ir tiek ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Šiandien ir vėl po ilgos pertraukos čia užėjau. Dirbu prie savo darbų, o dabar dar dalyvauju tokiam moksliniam projekte kitame universitete kaip savanorė tiriamoji biggrin.gif Tai atima dar papildomas kelias valandas per dieną, ir taip kasdien. Va taip ir nespėju pas jus užsukti ir paskaityt visko, ką rašot. Dabar ištaikiau šiek tiek laiko.

Sachar, smagu, kad susitikot 4u.gif Įtariu, kad energijos visai nemažai parsivežei. Ką nuveikėt kartu?

Dėl vaikų, tai natūralu, kad jis turi padalinti dėmesį jums visiems, o kartais tai Tau gali ir nepatikti. Kita vertus, jei nusprendi būti su žmogum, kuris turi vaikų, tai turbūt reikia su tuo susitaikyti smile.gif Ir išmokti priimti situaciją tokią, kokia ji yra. Na, bet tu kieta mergiotė, tai tikiu, kad išmoksi drinks_cheers.gif

Green tea*, turbūt dabar truputį nerimauji? 4u.gif Bet nuo aiškumo tik geriau, tada galėsit pradėti dėliotis, kas ir kaip gyvenime. Jei ir vėl skirs atstumas, tai kaip suprantu, tik kurį laiką. O šiaip man labai patinka posakis „viskas visada baigiasi gerai, o jeigu baigiasi negerai, tai dar nebuvo pabaiga“ biggrin.gif Kažkaip optimistiškai nuteikia.

abiga, retokai užsuki 4u.gif Turbūt Tavo ir TB sveikatėlės jau galutinai susitvarkė. Kuo gyveni? Gal kokių naujienų meilės fronte turit ir žinai, kada kitas pasimatymas bus?

festina lente, kū kū! 4u.gif Jei gerai prisimenu, tai Tavo pasimatymas su vyru jau visai visai greitai. Turbūt padebesiais skraidai? Beje, aš irgi jau po savaitės ir dviejų dienų pamatysiu SB, nai nai nai wub.gif

Nebelyja, gal jau liūdesiukai baigėsi ir Tau? Va, kaip tik ir pavasaris jau ateina, kad mums padėtų wub.gif

LapėSnapė, sveika atvykus 4u.gif
Mes esam tos pačios profesijos atstovės, na bent jau teoriškai biggrin.gif Tik aš niekada nebuvau keliaujanti. Daug dalykų mane joje traukia, kita vertus, aš visai mėgstu stabilumą ir darbo šiaip noriu rimtesnio protinio, tai dėl to nebemanau, kad kada nors jį dar dirbsiu kaip nuolatinį darbą smile.gif Manau, kad dirbsiu pagal savo dabartinę specialybę.

Audringi jūsų santykiai su SB, bet čia turbūt todėl, kad abu nenorit nusileisti savo principams ir vienas kitam. O dar ir pradžia tik santykių... Man pradžioj irgi taip buvo. Bet po to aš labai stengiaus gilintis, skaityti visokią psichologinę literatūrą apie santykius (t.y. kaip kurti sveikus, pasitikėjimu grįstus santykius) ir t.t., todėl dabar esu pasiekusi visišką ramybę. Natūralu, kad kartais ginčai kyla didesni ar mažesni, bet išmokau ramiai juos apsvarstyti ir įsigilinti, dėl ko jie iš tiesų vyksta ir elgtis daugmaž racionaliai, o ne iššaukti dar didesnius konfliktus.

Smagu turėtų būti pasimatyt Londone. Aš šiandien ieškojau mums bilietų kur nors į Pietus, kad kai jis pas mane atskristų, galėtume kur nors dar kitur skristi, gal į Pietų Prancūziją, Italiją ar Portugaliją. Bet pigių neradau. Turbūt ir neberasiu. Bet nieko čia baisaus – svarbiausia, kad galėsim pabūti kartu. Mums ir taip kartu nešalta biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Uzsuku kasdien,bet visai ner jegu rasyti,bendrauti... Visai sveikata pabego pabego...
Taip,maniskis sekmadieni vakare jau bus namuose. Bet ir jam problemos su sveikata,dabar antibijotikus geria. Siandien tarsis del operacijos,tikiuosi kuo greiciau pavyks viskas. Tokios ir nuotaikos slogios abieju.
Atsakyti