Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 22, 14:03)
Sachar, smagu, kad susitikot 4u.gif  Įtariu, kad energijos visai nemažai parsivežei. Ką nuveikėt kartu?

Dėl vaikų, tai natūralu, kad jis turi padalinti dėmesį jums visiems, o kartais tai Tau gali ir nepatikti. Kita vertus, jei nusprendi būti su žmogum, kuris turi vaikų, tai turbūt reikia su tuo susitaikyti smile.gif Ir išmokti priimti situaciją tokią, kokia ji yra. Na, bet tu kieta mergiotė, tai tikiu, kad išmoksi drinks_cheers.gif

...Bet po to aš labai stengiaus gilintis, skaityti visokią psichologinę literatūrą apie santykius (t.y. kaip kurti sveikus, pasitikėjimu grįstus santykius) ir t.t., todėl dabar esu pasiekusi visišką ramybę.

Bet nieko čia baisaus – svarbiausia, kad galėsim pabūti kartu.

Na parsiveziau, bet jau beveik viskas isbleso doh.gif O viskas per ta darba, tiek sueda nervu paskutiniu metu, kad grizus nieko nebesinori, tik bambeti arba miegoti lotuliukas.gif

Na man nebe niolika, taigi vaikus tikiuosi priimti mokesiu, suprantu, jog cia ne zaisliukas, tikekimes siuo klausimu bus viskas gerai ax.gif

Papasakok ka skaitydavai bigsmile.gif Man gal nepakenktu biski atsigaivinti atminti siais klausimais ax.gif

Tai jau tikrai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 22, 14:22)
Tokios ir nuotaikos slogios abieju.

Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Sachar,del vaiku galiu is patirties pasakyti. Kai susipazinau su saviskiu,auginau giminaites mergyte. Tuo metu jai buvo apie 2 metukai. Tikrai buvo ir pavydo ir pykcio,bet laikui begant ta vaika jis pamilo kaip savo. Ir ju santykiai buvo labai grazus,tikri draugeliai. As buvau ta blogiete,kuri vis kazka liepia,pabara ar pns. Augo ji pas mus iki mokyklos,dabar tik per atostogas atvaziuoja. Mane vadino mama,ji teciu. Buvom grazi jauna seimynele biggrin.gif Aisku mazi vaikai lengviau priima kita zmogu. Suauge zmones turi ideti daugiau pastangu,kad su vaikais susidraugauti.
Kaip tau sekesi su brangiausio atzalom ?
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 02 22, 14:36)
Kaip tau sekesi su brangiausio atzalom ?

Vyriausia mergyte jau savo gyvenima turi, bet manau su ja maziausiai bedu butu, ji gi tik 8m uz mane jaunesne, rastume kalba rolleyes.gif Jauniausias berniukas tai toks fainas, MB klause ji apie mane, tai sake, jog patikau mazajam wub.gif Tik vidurine mergyte tokia su charakteriu, tai nzn kaip seksis unsure.gif bet kolkas lyg viskas normaliai ax.gif Tik as kai aplinkoj vaiku neturiu, man apciai baisiau nei jiem tikriausia hihihi.gif
Atsakyti
Nebijok console.gif Tokio amziaus vaikai jau nebesikandzioja biggrin.gif Jei teciui bus gera su tavim,tai manau ir vaikams bus gera ir malonu tave matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 02 22, 14:46)
Nebijok  console.gif  Tokio amziaus vaikai jau nebesikandzioja  biggrin.gif  Jei teciui bus gera su tavim,tai manau ir vaikams bus gera ir malonu tave matyti  smile.gif

Tikiuosi ir as blush2.gif

Aciu uz padrasinima 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 21, 20:09)
LapaSnape, aišku, kad atsilaikysit! Mes juk visos labai stiprios  irnesakyk.gif
Labai trumpai papasakosiu mūsų istoriją: pradėjom draugaut per 300km atstumą (bet abu Lietuvoj), susitikdavom maždaug kas 2-3 savaites, tada po metų atsikrausčiau į tą patį miestą  smile.gif po nepilnų metų 3 mėn. vėl per atstumą draugavom, po to iki pat daba gyvenam kartu  smile.gif Bet žiūriu vėl atstumas nusimato  ax.gif

4u.gif Bandysim... doh.gif
O jus saunuoliai, taip drasiai i draugyste per atstuma ziurit ir atsilaikot thumbup.gif Saunuoliai!! O koks dabar atstumas nusimato?
Atsakyti
Sachar,

Pamatysim po kelių dienų, kaip čia su tuo atstumu rolleyes.gif Kol kas labai nepergyvenu, atrodo, nebaisus tas atstumas, bet jei jau taip atsitiks.. bus ašarų unsure.gif

Tai turbūt, kad nuovargis po darbo.. Keisk darbą, o tai iš vis nusivarysi biggrin.gif Šaunuolis, matyt suprato, kad ne jo čia kaltė biggrin.gif

Elegantiškai sninga,

Aha, šiek tiek nerimauju ax.gif Na, neaišku kiek laiko būtų tas atstumas, nes darbo sutartis lyg ir neterminuota g.gif Jei darbe viskas gerai, tai kol baigčiau mokslus, tikrai dar skirtų atstumas smile.gif Tai aišku, viskas gerai ir bus! Mums visoms 4u.gif

Oho, kokia darbinga thumbup.gif Koks čia projektas? Aš paskutinėm dienom taaaaip nieko doro neveikiu.. Prižadėjau susiimt šįvakar cool.gif

Kaip smagu, kad pasimatymas jau tuoj tuoj wub.gif

LapeSnape,

Man atstumas jau visai įprastas dalykas atrodo, gal dėl to, kad pradėjom draugaut iškart per atstumą mirksiukas.gif Bet aišku, minusų daugiau nei pliusų.. Atstumas nusimato tie patys 300km. smile.gif

Festina lente, sveikatėlės jums abiems 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Man labai blogai, todel tyliu ir nesinori i dienos sviesa listi isvis unsure.gif Laikas stovi vietoj...problemu begale, o esu viena kaip pirstas cia. Isgyvensiu, kitaip gi buti negali.? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 21, 20:35)
Ale jus kantrus biggrin.gif Mes tai vienas kitam iskart salygas iskelem, kad arba ziurim rimtai, arba nesvaistom vienas kito laiko  doh.gif

Cia meile?
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 22, 16:55)
Tai turbūt, kad nuovargis po darbo.. Keisk darbą, o tai iš vis nusivarysi  biggrin.gif Šaunuolis, matyt suprato, kad ne jo čia kaltė  biggrin.gif

...tai kol baigčiau mokslus, tikrai dar skirtų atstumas  smile.gif

Manau, nes paskutiniu metu cia perestroikas kazkokias daro, viskas negerai, prie visko kabinejamasi doh.gif net i darba nesinori unsure.gif keisciau ji mielai...tik kad sudetinga siais laikais tai padaryt unsure.gif

Tai kad mato MB jog is nieko drambli darau, net nebe is muses o is nieko lotuliukas.gif doh.gif Db dar gausiu namie darbuko, draugei pagelbesiu pavertejauti is rusu i lietuviu, tai maziau bus laiko ozius rodyti blush2.gif

O kiek tau dar like iki pabaigos? bigsmile.gif Ka mokinies?
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 22, 17:01)
Man labai blogai, todel tyliu ir nesinori i dienos sviesa listi isvis unsure.gif Laikas stovi vietoj...problemu begale, o esu viena kaip pirstas cia. Isgyvensiu, kitaip gi buti negali.? unsure.gif

Poreikis pasislepti savo "urve" normalus, tik neuzsibuk tuoj busenoj, taigi jis sveikas gyvas, buk laiminga del jo, kad jam nereiktu nerimauti ir grauztis, ir del saves 4u.gif Zinau kad sunku, bet nera neimanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 22, 17:06)
Manau, nes paskutiniu metu cia perestroikas kazkokias daro, viskas negerai, prie visko kabinejamasi  doh.gif net i darba nesinori unsure.gif keisciau ji mielai...tik kad sudetinga siais laikais tai padaryt unsure.gif

Tai kad mato MB jog is nieko drambli darau, net nebe is muses o is nieko  lotuliukas.gif  doh.gif Db dar gausiu namie darbuko, draugei pagelbesiu pavertejauti is rusu i lietuviu, tai maziau bus laiko ozius rodyti  blush2.gif

O kiek tau dar like iki pabaigos?  bigsmile.gif Ka mokinies?
Papildyta:

Tai gal po tų perestroikų ramiau bus, gal žinai, kada jos baigsis? 4u.gif

Aš irgi mėgstu panašiai padramatizuot blush2.gif Irgi gerai, galėsi verst, o jis galės į tave žiūrėt per web kamerą biggrin.gif

Dar visai daug, 2 m. rolleyes.gif Ekonomiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 22, 14:01)
Sveikos smile.gif

Papildyta:
Cia meile?

Kas gi nutiko? unsure.gif
O del mailes tai va butent, kad cia meile doh.gif Jei ne meile, tik pazaidimas, tai isvis nedraugautume per atstuma, nes po pusantro menesio pazinties ir tiek tarpusavio skirtumu nesivargintume doh.gif Taciau dabar jau kad taip isiziurejom vienas kita, tai nesinori dar labiau isimyleti ir vienas kito skaudinti, jei vis tiek kartu buti neiseis, arba vienas kitam netinkam blink.gif verysad.gif
O jums taip buna, kad isimylit sau netinkanti zmogu? doh.gif Vat taip as dabar jauciuosi, nes kai tik apie ka besnekam dabar, kai atskirai esam, tai vien skirtumai isryskeja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 22, 16:27)
Kas gi nutiko?  unsure.gif
O del mailes tai va butent, kad cia meile doh.gif Jei ne meile, tik pazaidimas, tai isvis nedraugautume per atstuma, nes po pusantro menesio pazinties ir tiek tarpusavio skirtumu nesivargintume  doh.gif Taciau dabar jau kad taip isiziurejom vienas kita, tai nesinori dar labiau isimyleti ir vienas kito skaudinti, jei vis tiek kartu buti neiseis, arba vienas kitam netinkam blink.gif   verysad.gif
O jums taip buna, kad isimylit sau netinkanti zmogu? doh.gif Vat taip as dabar jauciuosi, nes kai tik apie ka besnekam dabar, kai atskirai esam, tai vien skirtumai isryskeja unsure.gif

... smile.gif

Buvo.

Tas dalykas, kad jei per pora menesiu pas mane neatsikraustai - negaisink mano laiko ir skiriames, tai maziausiai kvepia rimtumu ir meile blink.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 22, 16:06)
Poreikis pasislepti savo "urve" normalus, tik neuzsibuk tuoj busenoj, taigi jis sveikas gyvas, buk laiminga del jo, kad jam nereiktu nerimauti ir grauztis, ir del saves 4u.gif Zinau kad sunku, bet nera neimanoma  mirksiukas.gif

Tik del jo ir galiu dziaugtis, nes savimi siuo metu visiskai nera del ko smile.gif dekui uz palaikyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebelyja: 22 vasario 2012 - 16:43