QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 22, 14:03)
Sachar, smagu, kad susitikot
Įtariu, kad energijos visai nemažai parsivežei. Ką nuveikėt kartu?
Dėl vaikų, tai natūralu, kad jis turi padalinti dėmesį jums visiems, o kartais tai Tau gali ir nepatikti. Kita vertus, jei nusprendi būti su žmogum, kuris turi vaikų, tai turbūt reikia su tuo susitaikyti
Ir išmokti priimti situaciją tokią, kokia ji yra. Na, bet tu kieta mergiotė, tai tikiu, kad išmoksi
...Bet po to aš labai stengiaus gilintis, skaityti visokią psichologinę literatūrą apie santykius (t.y. kaip kurti sveikus, pasitikėjimu grįstus santykius) ir t.t., todėl dabar esu pasiekusi visišką ramybę.
Bet nieko čia baisaus svarbiausia, kad galėsim pabūti kartu.

Dėl vaikų, tai natūralu, kad jis turi padalinti dėmesį jums visiems, o kartais tai Tau gali ir nepatikti. Kita vertus, jei nusprendi būti su žmogum, kuris turi vaikų, tai turbūt reikia su tuo susitaikyti

...Bet po to aš labai stengiaus gilintis, skaityti visokią psichologinę literatūrą apie santykius (t.y. kaip kurti sveikus, pasitikėjimu grįstus santykius) ir t.t., todėl dabar esu pasiekusi visišką ramybę.
Bet nieko čia baisaus svarbiausia, kad galėsim pabūti kartu.
Na parsiveziau, bet jau beveik viskas isbleso

Na man nebe niolika, taigi vaikus tikiuosi priimti mokesiu, suprantu, jog cia ne zaisliukas, tikekimes siuo klausimu bus viskas gerai

Papasakok ka skaitydavai

Tai jau tikrai

Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 22, 14:22)
Tokios ir nuotaikos slogios abieju.
Laikykites