Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

As tai mazdaug kas valandziuke rasiau sms, ir atslugo MB wub.gif O vakare kol kroviau lagamina, tai pasikalbejom per skaipa, o db jau abu laukimu gyvenam, nuo ryto tik ir eina frazes "pasiilgau, laukiu, noriu tave pamatyti" ir tt ir pan wub.gif

QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 17, 10:52)
Nors jis niekada nepavydi... g.gif

Gerai, kad MB manes pavydi, kartais gal per daug, bet kolkas man tai nemaiso lb jau stipriai, kol snekames bent jau blush2.gif
Atsakyti
Sachar, smagaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 17, 08:04)

bigsmile.gif na ir kaip susimatymas pavyko? bigsmile.gif
Mes tai ir vel per savaitgali spejome susipykti doh.gif ir vel vos ne issiskyrem cry.gif Na eina sau tokie emociniai sukretimai - vel pirmadienis, bet per bemieges naktis jauciuosi visiskai nepailsejus blink.gif Gal tikrai nelemta mums buti kartu... cray.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Stai as ir grizau, geriau nebuciau hihihi.gif kaip ten smagu man si kart buvo wub.gif Aplankem Braitona, ant skardzio pastovejau, i bangas paziurejau, musancias uolas wub.gif nors oras tai nelb nuskilo, lietus lijo visa diena, kol "turistavom", bet visvien ispudziu pakako ax.gif Atsisveikinau gan stipri besijausdama, na nesuskydau taip sakant, bet kai izengiau i savas 4 sienas, vos neapsiverkiau unsure.gif

QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 20, 11:12)
Mes tai ir vel per savaitgali spejome susipykti  doh.gif ir vel vos ne issiskyrem cry.gif Na eina sau tokie emociniai sukretimai - vel pirmadienis, bet per bemieges naktis jauciuosi visiskai nepailsejus blink.gif Gal tikrai nelemta mums buti kartu...  cray.gif

Bet jus tikrai lb daug pykstates unsure.gif del ko sikart?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 20 vasario 2012 - 10:42
QUOTE(sachar @ 2012 02 20, 08:25)
Labukas  4u.gif
Bet jus tikrai lb daug pykstates  unsure.gif del ko sikart?

Oj fainai jus biggrin.gif Brightonas visai grazus, ir man patiko, kai lankiausi thumbup.gif Tai kada kita karta matysites?

O mes ir vel del daro susikirtom verysad.gif Jam mano darbas nerimtas atrodo, tad vis susigincijame, ar galime buti kartu, ar as galesiu mesti ji ir atsikraustyti gyventi po musu sutartu isbandymo 3 menesiu schmoll.gif Jis nebetiki, kad as tai padaryciau ir pradeda nebenoreti laukt unsure.gif schmoll.gif
Eh o jau buvome suplanave po 3 savaiciu susitikti per mano kelias laisvas dienas nuo darbo gautas wub.gif Taciau kai dabar taip vel apsigincijome, tai nezinau ar ivykdysim plana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 20, 12:18)
Tai kada kita karta matysites?

O mes ir vel del daro susikirtom verysad.gif Jam mano darbas nerimtas atrodo, tad vis susigincijame, ar galime buti kartu, ar as galesiu mesti ji ir atsikraustyti gyventi po musu sutartu isbandymo 3 menesiu schmoll.gif Jis nebetiki, kad as tai padaryciau ir pradeda nebenoreti laukt  unsure.gif  schmoll.gif

Eh o jau buvome suplanave po 3 savaiciu susitikti per mano kelias laisvas dienas nuo darbo gautas wub.gif Taciau kai dabar taip vel apsigincijome, tai nezinau ar ivykdysim plana doh.gif

Na jei su darbu susiderinsiu tai Kovo 9 ax.gif O gal i ta tarpa ir jis gales dar atskriti blush2.gif

O tai kas per darbas tavo? ax.gif O siaip betkoks darbas yra svarbus 4u.gif Bet tu turi ivertinti tuos faktus - ar galesi viska mesti del jo? g.gif tik siulyciau naskubeti zadeti kazka, kol patys nesat tikri 4u.gif

Pamegink susitikti, gal viskas kitom spalvom nusvis, o beje pakalbejus akis i aki buna geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 20, 09:30)
Na jei su darbu susiderinsiu tai Kovo 9  ax.gif O gal i ta tarpa ir jis gales dar atskriti  blush2.gif

O tai kas per darbas tavo?  ax.gif O siaip betkoks darbas yra svarbus  4u.gif Bet tu turi ivertinti tuos faktus - ar galesi viska mesti del jo?  g.gif tik siulyciau naskubeti zadeti kazka, kol patys nesat tikri 4u.gif

Pamegink susitikti, gal viskas kitom spalvom nusvis, o beje pakalbejus akis i aki buna geriau  mirksiukas.gif

Ooooo as irgi ta savaitgali tureciau ( unsure.gif ) su saviskiu pasimatyti biggrin.gif Irgi Anglijoje drinks_cheers.gif O jus kiek laiko jau kartu/atskirai?

As tai keliaujanti zurnaliste ax.gif Tad sudetinga su nauju darbu butu doh.gif Del to ir gincijames, nes jis man jokiu garantiju nezada, o as nenoriu gero darbo prarast, jei nezinau ar nauja darba isvis rasiu verysad.gif Bet myliu ana ir nieko sau negaliu padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 20, 13:10)
...Irgi Anglijoje drinks_cheers.gif

O jus kiek laiko jau kartu/atskirai?

As tai keliaujanti zurnaliste ax.gif Tad sudetinga su nauju darbu butu doh.gif Del to ir gincijames, nes jis man jokiu garantiju nezada, o as nenoriu gero darbo prarast, jei nezinau ar nauja darba isvis rasiu verysad.gif Bet myliu ana ir nieko sau negaliu padaryt  doh.gif

Geras,, as maniau jis LT biggrin.gif

Na mes susipazinom lapkricio 21d, tai jau greit 3men bus wub.gif

Koks idomus darbas thumbup.gif Bet reiks zinok akzkada priimti sprendima kuriam pas ka, kas ka aukos del to ax.gif Arba isvis neaukos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 20, 10:19)
Geras,, as maniau jis LT  biggrin.gif

Na mes susipazinom lapkricio 21d, tai jau greit  3men bus  wub.gif

Koks idomus darbas  thumbup.gif Bet reiks zinok akzkada priimti sprendima kuriam pas ka, kas ka aukos del to  ax.gif Arba isvis neaukos  unsure.gif

O mes - Lapkricio 25 wub.gif Eh kaip jau jo pasiilgau, nors ir taip trumpai tedraugaujam wub.gif
Zinau, kad reiks priimt sprendima, is sprendimas mano, nes jis labai gera ir gerai apmokama darba turi, tad tikrai negali paskui mane keliauti blink.gif Tad mes sutarem, kad tris menesius per atstuma padraugausim, o tada, jei viskas gerai eisis, as pas ji persikelsiu unsure.gif Bet kad kai taip pykstames tai jomajo, bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 20, 13:43)
Bet kad kai taip pykstames tai jomajo, bijau  blink.gif

Jooo...su tais pykciais nieko gero pas jus unsure.gif nu jes ir pasipykstam, bet kazkaip reciau, o ir stengiames vienas prie kito pasiderinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 20, 10:46)
Jooo...su tais pykciais nieko gero pas jus  unsure.gif nu jes ir pasipykstam, bet kazkaip reciau, o ir stengiames vienas prie kito pasiderinti  unsure.gif

Eh bet mes pykstames tik kai kartu nebunam blush2.gif Tad gal dar turim vilties... blush2.gif Ir mes abu tokie principingi, vienas kito verti doh.gif
Pirmaji menesi viskas kaip per medaus menesi buvo wub.gif Reiks pabandyti Londone susitikti ir tada jau pasistengt i gincus nesileisti doh.gif ... Tegu mane dar labiau vyrukas isimyli tongue.gif
Atsakyti
Na bet ir atskirai bunant reiktu stengtis nesipykti 4u.gif o beje principai prie nieko gero neprivede schmoll.gif As ir principinga gan, bet pabunu tokia kokias kelias val ir verciu save eiti aiskintis, nes nenoriu pyktis su sau brangiu zmogumi, o beje kartais naudingiau nusileisti mirksiukas.gif Mes daugiau laimim kalbedamiesi ir ieskodami sprendimo, o ne laikydamiesi principu 4u.gif Dar kai tik pradejom bendrauti jis man pasake, jog neleis ilgiau nei 1 diena pykti, kolkas pazado laikomes abu, kartais as nusileidziu, kartais jis mane nuleidzia hihihi.gif
Atsakyti