Sveikos
Aš šiandien bėgu, lekiu, skubu ir visur nespėju, ir šiaip viskas iš rankų krenta. Žadėjau neit į forumą, bet niežti rankos

O dabar vis tiek valgau, tai niekuo kitu užsiimt negaliu. MB jau ryt bus čia

Ajajai, kaip laukiu, negaliu. Šiaip man labiau patinka grįžti pačiai ir susitikti Vilniuj, na bet svarbiausia kartu - tai gerai ir čia
Nežinau, ar šiąnakt kiek nors miegosiu. Tuoj išsiųsiu atsiskaitymą, kuriam terminas šiaip pirmadienį, bet noriu pabaigt jau. Dar turiu ir šiaip darbo, kurį pasižadėjau padaryti. Jaučiu, kad teks naktį dirbti, bet kaip man norisi tų pinigėlių, nes taip norisi ir visur pasivažinėti, nueiti. Tai, aišku, tam reikia užsidirbti
sachar, kur link juda judviejų reikalai?

Aš neprognozuoju, tik šiaip esu optimistė. Todėl norisi tikėti, kad viskas bus gerai
abiga, ot nujaučiu, kaip Tu to pasimatymo lauki

Ką veikiat susitikę? Aš tai dabar jaučiuosi gana pavargus, tai neturim jokių planų - galvoju, kad tik greičiau jis iki manęs nusigautų, nes oro uostas kitame mieste. O tada pavalgom vakarienę ir einam miegot

Kartu. Tai svarbiausia.
Teisa, o man neatrodo, kad trumpai draugaujat. Manau, čia jau galima sakyti, kad vidutiniškai. Na mes esam kartu truputį ilgiau nei jūs. Oficialiai metus ir 8 mėnesius, o neoficialiai virš 2. Tai čia aš nesugebėjau jam atsakyt į klausimą, pora mes ar ne

Siūlyčiau nekreipt dėmesio, ką kalba kiti. Aš pradžioj dėl tų kitų vos santykių
nesupjoviau, nes man netgi atrodė, kad jie teisūs. Puiku, jeigu jums gerai. Atstumas labai apsunkina draugystę, bet gi jis turi ir pliusų. Mes geriau už kitas poras žinom, ką reiškia labai pasiilgti, laukti susitikimo kelis mėnesius ir drebančiom rankom po ilgų nesimatymų apsikabinti. Žinom, ką reiškia labai stengtis, kad išlaikytume santykius, kokie svarbūs kasdieniai vakariniai pokalbiai, kai nors ir esi toli vienas nuo kito, emociškai pasijauti visai šalia. Mes tikrai daug išmokstam.
Mes irgi nežinom, ką reiškia tylos dienos... Gal nesam abu labai principingi, bet tiek laiko negalim tylėti. Būna valanda, kita, bet tada abiem pasidaro labai negera ir ledai pradeda judėti. Išsiaiškinam, tfu tfu tfu.
festina lente, jaučiu, kad užsuki pasiskaitinėti. Todėl gero laiko jums abiem, kiek jo dar liko
Aš lekiu tvarkytis ir darbuotis, tai ryt prieš pasitikdama SB čia apsireikšiu tik. O visoms šilto ir jaukaus vakaro