Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(sachar @ 2012 02 29, 12:47)

Ne, liko ne tik bardakėlis, bet ir darbų daug biggrin.gif Bėda, kad jame jau ir daiktai pasimeta biggrin.gif Bet kažkaip spėsiu. Aš mintimis jau esu penktadienio vakare, kai viskas daugmaž bus pasibaigę, MB pas mane, užsidegsim žvakę, padarysim vienas kitam masažą, apie nieką daugiau nebegalvosim... wub.gif

Gal ir padės Tau knyga 4u.gif O per facebooką pakalbinai, nors truputį aiškiau pasidarė. Padarei, ką galėjai. Bet nuotaikos, spėju, nelabai džiugios? blush2.gif
Atsakyti
Na bet smagu laukti to susitikimo wub.gif Biski net pavydukas ima blush2.gif

Na lb jau trumpai pasigavau, tik keliom min, t.y. keliem sakiniam, bet pradzia as padariau, jis arba perims iniciatyva arba ne unsure.gif Parasiau, jog jo pasiilgau, paklause tai ka daryt, pasliulia pameginti susisneketi, tai atejo atsakymas - o jei pasikartos? - parasiau, jog nenoreciau kad pasikartotu, o jis ir isbego atsisveikines, nes reikalu yra unsure.gif nuotaikos tikrai nekokios liko, ryte zinok geriau jauciaus, na ramybe buvo kazkokia apemus, o db vel neramu sirdeleje, sukilo biski doh.gif Na bet nieko, isgyvensim ax.gif
Atsakyti
Kaip nors... Aš tikiu, kad kartu su žiemos išėjimu baigsis ir jūsų ginčai. Bus daugiau šviesos ir geros nuotaikos 4u.gif Von, žiema, von protest.gif

O čia šiaip pasigrožėjimui. Mane net sugraudino.
user posted image
Atsakyti
Elegantiškai sninga, jums iš dalies gerai, kad nusiperkat bilietą ir žinot konkrečią datą, galit planuotis tada smile.gif MB lyg ir žadėjo šį savaitgalį grįžt, bet vakar kai susirašinėjom, užsiminė, kad namie labai daug darbų, tai net nepaklausiau, nenorėjau nuotaikos gadintis, jei neišdegs g.gif Supykčiau, jei ne tai, kad jis labai švelniai bendrauja su manim, bet kažkaip net nenoriu per daug įsisvajot - jei ir nesusitiksim, bus puiki proga pailsėt po sunkios darbo savaitės mirksiukas.gif
Gražūs paveiksliukai smile.gif

Kaip kitos merginos laikosi?
Atsakyti
Sveikos dar kartą! :]

Elegantiškai sninga Mes draugaujam metus ir tris mėnesius. Atrodo visai mažai. Visi aplinkiniai ir vertina mūsų santykius kažkaip paaugliškai. Maždaug va pagyveno kartu metus ir dabar tikisi kad pavyks jiem per atstumą draugauti. Ale susigalvojo čia meiles kažkokias. biggrin.gif Išties dažnai berašydama tuos laiškus jam pasijaučiu kad niekas su manim šitoj kovoj ir nestovi. Ir draugės ir šeima ir sesuo kažkaip labai paviršutiniškai vertina mano šitą įsipareigojimą. Stereotipai? ... O kas man. Aš juk žinau kaip iš tikro rolleyes.gif

Tiksli data ir net valanda kada susitiksim yra. Bet iki jos toloka. Balandžio viduryje.Bet tikrai geriau, nes gali laukti... O jau net kartu planuojam ką veiksim, kur keliausim ir ką pietums gaminsimės. 4u.gif

Man kaip širdis sparčiau suplaka kai paskaitau apie susiginčyjimus ir tylos dienas. Aš tikrai net neįsivaizduoju kaip reikėtų išsiaiškint per internetą... Viskas taip trapu atrodo.

p.s. pažiūrėjau filmą "Like crazy".gal sudomins. tematika filmo juk kaip ir pažįstama.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 29, 13:20)
Kaip nors... Aš tikiu, kad kartu su žiemos išėjimu baigsis ir jūsų ginčai. Bus daugiau šviesos ir geros nuotaikos 4u.gif Von, žiema, von  protest.gif

O čia šiaip pasigrožėjimui. Mane net sugraudino.

Na neprognozuokim taip greit, as tai save nuteikineju, kad nieko gero nebebus, nes jis nei nemegina susisiekti, net vakarais taip ir nepakuria skaipo, nesirodo facebook'e unsure.gif jau meginu rasti pliusu naujoje situacijoje rolleyes.gif Kelis radau ax.gif

Kaip miela wub.gif

QUOTE(abiga @ 2012 02 29, 18:47)
g.gif Supykčiau, jei ne tai, kad jis labai švelniai bendrauja su manim, bet kažkaip net nenoriu per daug įsisvajot - jei ir nesusitiksim, bus puiki proga pailsėt po sunkios darbo savaitės  mirksiukas.gif

Bet tu ir kantri ir supratinga, kad man bent trupineli blush2.gif

QUOTE(Teisa @ 2012 02 29, 19:01)
Mes draugaujam metus ir tris mėnesius. Atrodo visai mažai.

Tiksli data ir net valanda kada susitiksim  yra. Bet iki jos toloka. Balandžio viduryje.Bet tikrai geriau, nes gali laukti... O jau net kartu planuojam ką veiksim, kur keliausim ir ką pietums gaminsimės.  4u.gif

Aš tikrai net neįsivaizduoju kaip reikėtų išsiaiškint per internetą... Viskas taip trapu atrodo.

Cia skaitosi mazai??? blink.gif

Tai nera labai jau toli, nei nepastebesi kaip ateis tas laikas mirksiukas.gif Ir kaip ilgai pabusit kartu? bigsmile.gif

Pradedu ir as tai pastebeti unsure.gif Nemaniau, kad taip sudetinga gali buti... nors manau didele ytaka ir mes patys tam padarom blush2.gif
Atsakyti

Na aš manau mažai tokiems išbandymams... Nors ir spėjom visokių problemų turėti, jas išspręsti, suprasti vienas kitą, bet nemanau kad dabar galėčiau teigti kad žinau jį kaip nuluptą smile.gif

Pabūsim 2 savaites bigsmile.gif O tada susitiksim dar po mėnesio. Žodžiu viskas visai išsprendžiama. Bet baisu ten tų krizių, pasidavimų, ar išvis kokios pavydo scenos... unsure.gif

Aišku, kad tie konfliktai priklauso nuo žmonių. Bet mes labai keistai pykdavomės ir taikydavomės... Visų pirma svarbu, kad žmonės kalbėtųsi. O mes abu to labai nemėgstam.. Atsimenu net jei ten koks menkas dalykas, vistiek užtekdavo kantrybės nešnekėt visą dieną. O kol jis pripažįsta kad neteisus buvo... biggrin.gif Žodžiu, su konfliktais pas mus sunkūs procesai būna. Bet gerai kad jų buvo labai mažai... :] Jau geriau man ten pas jį nuvažiavus pasipykt.Profilaktiškai. Kad poto dėl įvairovės nesinorėtų jam per skype biggrin.gif
Atsakyti
Teisa 4u.gif sveika prisijungus.
Sveikos mergaites 4u.gif
Maniskis po operacijos,atsigule ir uzmigo. Man proga prisesti prie pc,susitvarkyti visokius reikalus.
Sveikinu visas su pavasariu,nors tik kalendoriuje kol kas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš šiandien bėgu, lekiu, skubu ir visur nespėju, ir šiaip viskas iš rankų krenta. Žadėjau neit į forumą, bet niežti rankos biggrin.gif O dabar vis tiek valgau, tai niekuo kitu užsiimt negaliu. MB jau ryt bus čia wub.gif wub.gif Ajajai, kaip laukiu, negaliu. Šiaip man labiau patinka grįžti pačiai ir susitikti Vilniuj, na bet svarbiausia kartu - tai gerai ir čia wub.gif

Nežinau, ar šiąnakt kiek nors miegosiu. Tuoj išsiųsiu atsiskaitymą, kuriam terminas šiaip pirmadienį, bet noriu pabaigt jau. Dar turiu ir šiaip darbo, kurį pasižadėjau padaryti. Jaučiu, kad teks naktį dirbti, bet kaip man norisi tų pinigėlių, nes taip norisi ir visur pasivažinėti, nueiti. Tai, aišku, tam reikia užsidirbti blush2.gif

sachar, kur link juda judviejų reikalai? 4u.gif Aš neprognozuoju, tik šiaip esu optimistė. Todėl norisi tikėti, kad viskas bus gerai blush2.gif

abiga, ot nujaučiu, kaip Tu to pasimatymo lauki 4u.gif Ką veikiat susitikę? Aš tai dabar jaučiuosi gana pavargus, tai neturim jokių planų - galvoju, kad tik greičiau jis iki manęs nusigautų, nes oro uostas kitame mieste. O tada pavalgom vakarienę ir einam miegot wub.gif Kartu. Tai svarbiausia.

Teisa, o man neatrodo, kad trumpai draugaujat. Manau, čia jau galima sakyti, kad vidutiniškai. Na mes esam kartu truputį ilgiau nei jūs. Oficialiai metus ir 8 mėnesius, o neoficialiai virš 2. Tai čia aš nesugebėjau jam atsakyt į klausimą, pora mes ar ne ax.gif blush2.gif Siūlyčiau nekreipt dėmesio, ką kalba kiti. Aš pradžioj dėl tų kitų vos santykių nesupjoviau, nes man netgi atrodė, kad jie teisūs. Puiku, jeigu jums gerai. Atstumas labai apsunkina draugystę, bet gi jis turi ir pliusų. Mes geriau už kitas poras žinom, ką reiškia labai pasiilgti, laukti susitikimo kelis mėnesius ir drebančiom rankom po ilgų nesimatymų apsikabinti. Žinom, ką reiškia labai stengtis, kad išlaikytume santykius, kokie svarbūs kasdieniai vakariniai pokalbiai, kai nors ir esi toli vienas nuo kito, emociškai pasijauti visai šalia. Mes tikrai daug išmokstam.

Mes irgi nežinom, ką reiškia tylos dienos... Gal nesam abu labai principingi, bet tiek laiko negalim tylėti. Būna valanda, kita, bet tada abiem pasidaro labai negera ir ledai pradeda judėti. Išsiaiškinam, tfu tfu tfu.

festina lente, jaučiu, kad užsuki pasiskaitinėti. Todėl gero laiko jums abiem, kiek jo dar liko 4u.gif

Aš lekiu tvarkytis ir darbuotis, tai ryt prieš pasitikdama SB čia apsireikšiu tik. O visoms šilto ir jaukaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 03 01, 20:54)

Nemačiau, kad pirma parašei blush2.gif Kaip operacija pavyko? Šaunu, jei viskas gerai 4u.gif

Aš irgi visas noriu pasveikinti su pavasariu. Pagaliau sulaukėm!
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 01, 21:22)
Nemačiau, kad pirma parašei blush2.gif Kaip operacija pavyko? Šaunu, jei viskas gerai 4u.gif

Aš irgi visas noriu pasveikinti su pavasariu. Pagaliau sulaukėm!

Atrodo viskas gerai. Operacija truko valanda laiko,kraujo daug buvo,biski nusilpo. Israse antibijotiku vel ir vaistu nuo skausmo. Dabar bijo valgyti,tai vakarienei padariau jam trintu vaisiu didele porcija su ledais. Sako oi kaip skanu,su meile padarei biggrin.gif Siuvo tirpstanciais siulais,tai gal jau ir nereiks nieko daryti,tik pries isvaziavima sake ateiti pasirodyti. Dabar miega,ner kaip paziureti,bet sake kad veidas istinti turetu. Siaip pati operacija nera sudetinga,prapjove dantenas,pasieke zandikauli ir ten reikejo truputi isskusti,pasalinti palikta saknies gabaliuka. Kalbet nelabai gali,telefonu neatsiliepia,bet manau kai baigsis vaistu poveikis,tai pajaus jau visa burna savo. Kol kas toks kaip mazas vaikas,kosyte ir sultim gyvas.
O tau Nyderlanduose netenka lankytis pas gydytojus? Cia su kuo pakalbu,tai tikrai daug kas gryzta ieskodami geresnio gydymo.
Atsakyti
QUOTE(Teisa @ 2012 03 01, 20:48)
Visų pirma svarbu, kad žmonės kalbėtųsi. O mes abu to labai nemėgstam.. Atsimenu net jei ten koks menkas dalykas, vistiek užtekdavo kantrybės nešnekėt visą dieną. O kol jis pripažįsta kad neteisus buvo...  biggrin.gif  Žodžiu, su konfliktais pas mus sunkūs procesai būna.

Na kalbejimas ir ne visad gelbsti doh.gif Mes kalbames ir viskas sueina i tai, jog vienas kita pasirodo kaltinam ir jokios naudos kaip du avinai ant lieptelio doh.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 03 01, 21:33)
Atrodo viskas gerai. Operacija truko valanda laiko...

Mano akim tai nuskambejo baisia blink.gif Nenoreciau tokios operacijos schmoll.gif Laikykites ir sveikit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 01, 20:59)
sachar, kur link juda judviejų reikalai? 4u.gif Aš neprognozuoju, tik šiaip esu optimistė. Todėl norisi tikėti, kad viskas bus gerai blush2.gif

Mes irgi nežinom, ką reiškia tylos dienos... Gal nesam abu labai principingi, bet tiek laiko negalim tylėti. Būna valanda, kita, bet tada abiem pasidaro labai negera ir ledai pradeda judėti. Išsiaiškinam, tfu tfu tfu.

Aš lekiu tvarkytis ir darbuotis, tai ryt prieš pasitikdama SB čia apsireikšiu tik. O visoms šilto ir jaukaus vakaro 4u.gif

Na kalbames kaip avinai ant lieptelio hihihi.gif siaip lyg dali issiaiskinom, bet kitokiu nesamoniu iskilo, arba jis sneketi nemoka arba as netaip suprantu (ir atvirksciai), bet atrodo jog nieko gero aplinkui doh.gif Na bet db bent kalbames, jau sis tas... galvoju, gal maziau galvoti ir analizuoti kiekviena jo zodi ir pasistengti leisti viskam teketi savo vaga, bet ar tai gausis pasiekti, nes tai ne mano budui kazkaip? g.gif

Net pavydu kartais, kai taip kazkam gaunas, kad man daleleproto, is tave susisnekejimo, is abigos supratimo ir kantrybes, buciau aukso vertes lotuliukas.gif

Darbstuole, bet ir as tavo vietoj taip elgciau blush2.gif Grazaus ryt jum susimatymo itariu retas svecias pas mus busi 4u.gif
Atsakyti