Sveikos, merginos
Apsireiškiau trumpam ir aš. Pas mus viskas gerai. Šiaip ir aš, ir MB turim nemažai darbo prie kompo, tai kol kas bemaž visas dienas
kimarinom namie

Tiesa, ir oras mūsų nelepina - dienos kol kas buvo apniukę ir lietingos. Pagal prognozę artimiausiomis dienomis saulės taip pat nematysim. Bet būtinai pasistengsim nors kelioms dienoms kur nors toliau ištrūkti. Kol kas svarbiausia, kad esam kartu. Kaip aš buvau pasiilgus šitos vidinės ramybės, to jausmo, kai esi kartu ir taip gera. Nesvarbu, kad laukia nebaigti darbai, reikalai ir kiti dalykai.
sachar, o jūs abu, žiūriu, tikrai dažnai susitinkat

O, kad mums taip išeitų... Na bet yra kaip yra. O kovo 9 tai jau gi visai čia pat

O šefės nesukalbamumo nepavydžiu...
festina lente, kaip gerai, kad vyrui viskas tvarkoj. Tai dabar galit dar likusias dienas ramiai vienas kitu pasidžiaugti
Šiaip man prieš kelias dienas ausis buvo užsikišusi, tai labai nemalonu. Jau šiandien žadėjau eit į priimamąjį, jei nepraeis. Bet gerai, kad neteko - praėjo. Aš kažkaip neturiu čia kalbos barjero ir blogos kokybės nebijau. Gal labiau bijau aukštų kainų

Nes mano draudimas dengia tik skubius atvejus, o užsikimšusi ausis greičiausiai prie tokių nesiskaitytų. Sirgti tai visur šiaip nemalonu. O čia dar oras toks drėgnas ir vėjuotas, kad pasisaugoti reikia labiau nei kitur, jei tik norisi neperšalti
Green tea*, tai gerai, kad esi mums prijaučianti

Vis tiek esi iš tų nedaugelio žmonių, kurie žino, ką reiškia draugystė per atstumą. Nežinau, ar dėl darbo negavimo sveikinti gražu, bet gerai bent tiek, kad atstumas jūsų kuriam laikui neišskris
Labai pritariu Tau dėl tų
viskas baigta. Manau, kad bendraujant su mylimu žmogum reikia stengtis atsakingai rinkti žodžius

Galų gale,
viskas baigta problemų neišspręs. Mes tai kai susipykstame, visada stengiamės nurimti ir tada pradedam vienas kito klausinėti klausimų:
- kodėl tau nepatinka, kai aš kažką darau?
- kaip tu tada jautiesi?
- man irgi nepatinka, kai tu darai kažką, - tai kaip galėtume tai išspręsti?
Ir tada viskas išsisprendžia konstruktyviai, be ginčų. Tik kol atėjom iki šito etapo, aš irgi esu ne kartą pasakius
viskas baigta.
abiga, džiugu dėl jūsų savaitgalio

Tegul kitas būna kuo greičiau.
Nebelyja, linkiu balandį iš čia pakilti
Gero visoms laiko