QUOTE(sachar @ 2012 03 02, 13:30)
Tas tai tikrai, bet taip noretusi, akd busu viskas gerai
o tai paliksiu pikta sena senmerge
Na ziureti gal ne taip baisu, bet guleti... Kaip TB jauciasi?
Man nebaisu,nes esu ta pati patyrus savo kailiu,uztai ir vyra drasinau visaip. Viskas netgi labai gerai,jokio tinimo nera,tik tie siulai burnoj kaip svetimkuniai jauciasi. Jei gerai nuziurejau,8 siules net. Nuo skausmo vaistu net negere,tik antibijotikus,nes juos butina po operacijos gerti.
Degtuk tu,nesudek netycia

Senmergiu siais laikais nebuna!
QUOTE(abiga @ 2012 03 02, 15:03)
Sveikos
Festina lente, sveikatos Jums abiems, tikiuosi, operacija pavyko
Sachar, mano kantrybė gal kartais ir per didelė, nes jis nors su manim pasitaria, praktiškai visada padaro, kaip pats nori

Na, bet man tai nėra didelis pasiaukojimas, nemylėčiau, tikrai su juo nebūčiau, nes jis atvirkčiai, gan sunkaus charakterio žmogus, nekantrus, impulsyvus

Jei būtų kokie nekalbadieniai kaip Jūsų poroj, man net sudėtinga įsivaizduot, jaučiu kuris vienas užsiožiuotų ir visai bendravimas nutrūktų, pavojinga taip per atstumą pyktis - tai gal ir tas atstumas kantrybės priduoda. Juk prieš tai 4 dienas nematyt atrodė nemažai, o dabar taikstomės kartais ir su 4 savaitėm ir nieko, abu laukiam.
Elegantiškai sninga, mudu taip pat šįvakar susitikimą planuojam, deja, žymiai trumpesnį nei Jūsiškis, kaip įprasta "savaitgalinį", bet kaip laukiu, turėtumėm daugumą to laiko praleist dviese

O ir nieko daugiau nesinori po ilgo nesimatymo, tad labai laukiam abu, galima sakyt, valandas skaičiuoju.
Aciu,viskas pavyko netgi geriau,nei tikejomes.
Kantrybe santykiuose,o ypac per atstuma,yra aukso vertes savybe.
Mielo,silto,jaukaus ir aistringo savaitgalio jums
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 02, 18:28)
Labas, merginos
Vaje, kokia nuostabi nuotaika

Už 10 minučių išeinu į stotį pasitikti SB. Po mėnesio su puse nesimatymo... Labai pasiilgau. Rašė, kad labai išalkęs, tai aš ir maistu jau pasirūpinti spėjau.
Mažai šiąnakt miegojau, nes daug darbo buvo, tai tik tris valandas, o po to vėl bėgam, lekiam, skubam. Kaip ten bebūtų, nuotaika kuo puikiausia.
festina lente, kaip smagu, kad taviškiui viskas gerai

Linkiu greičiau sveikti, kad galėtumėt visapusiškai gerai leisti laiką. Dėl Nyderlandų gydytojų, tai gydymo kokybė čia šiaip aukšta, bet yra gana sudėtinga socialinio draudimo sistema, nes galima draustis įvairiais paketais. Pavyzdžiui, į bazinį neįeina stomatologo paslaugos, o jos labai brangios. Tai ir važiuoja lietuvaičiai namo. Šiaip dėl gydytojų čia tikrai negirdėjau nusiskundimų, tik dėl stomatologų.
O kiek dar laiko jums liko praleisti drauge?
Na, lekiu aš SB iš stoties pasiimti. Nežinau, kada dabar beparašysiu, bet pasistengsiu nors trumpam apsireikšti

Visoms gražaus, jaukaus ir šilto savaitgalio
Bėgu bėgu bėgu, nai nai nai
Taip,viskas puikiai,neskauda,veidas neistino

Bet uzsieny daugiau neis pas dantista NIEKADA (taip sake). As nzn kaip yra is tikro,ar negauna tokio gero gydymo uzsienieciai,ar nemoka susikalbeti,bet daug tokiu nekokiu istoriju girdejus esu,ne vien apie stomatologines paslaugas. Na,buk sveika ir nereiks del to jaudintis.
Smagiu jums bendru atostogu
Mums dar liko savaitele kartu