Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Aciu,laikomes smile.gif
Sachar,ir tu laikykis,viskas bus kaip turi buti,o kaip bus laikas parodys 4u.gif
Ne taip ir baisu,ziurejau,man idomu buvo biggrin.gif

Elegantiskai sninga,susitikimo dziaugsmo ir graziu akimirku wub.gif

Visoms laukiancioms,kad laikas nesustotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 03 01, 23:33)
Sachar,ir tu laikykis,viskas bus kaip turi buti,o kaip bus laikas parodys  4u.gif

Ne taip ir baisu,ziurejau,man idomu buvo  biggrin.gif

Tas tai tikrai, bet taip noretusi, akd busu viskas gerai unsure.gif o tai paliksiu pikta sena senmerge lotuliukas.gif

Na ziureti gal ne taip baisu, bet guleti... Kaip TB jauciasi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Festina lente, sveikatos Jums abiems, tikiuosi, operacija pavyko smile.gif

Sachar, mano kantrybė gal kartais ir per didelė, nes jis nors su manim pasitaria, praktiškai visada padaro, kaip pats nori biggrin.gif Na, bet man tai nėra didelis pasiaukojimas, nemylėčiau, tikrai su juo nebūčiau, nes jis atvirkčiai, gan sunkaus charakterio žmogus, nekantrus, impulsyvus smile.gif Jei būtų kokie nekalbadieniai kaip Jūsų poroj, man net sudėtinga įsivaizduot, jaučiu kuris vienas užsiožiuotų ir visai bendravimas nutrūktų, pavojinga taip per atstumą pyktis - tai gal ir tas atstumas kantrybės priduoda. Juk prieš tai 4 dienas nematyt atrodė nemažai, o dabar taikstomės kartais ir su 4 savaitėm ir nieko, abu laukiam.

Elegantiškai sninga, mudu taip pat šįvakar susitikimą planuojam, deja, žymiai trumpesnį nei Jūsiškis, kaip įprasta "savaitgalinį", bet kaip laukiu, turėtumėm daugumą to laiko praleist dviese wub.gif O ir nieko daugiau nesinori po ilgo nesimatymo, tad labai laukiam abu, galima sakyt, valandas skaičiuoju.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 03 02, 15:03)
Jei būtų kokie nekalbadieniai kaip Jūsų poroj, man net sudėtinga įsivaizduot, jaučiu kuris vienas užsiožiuotų ir visai bendravimas nutrūktų, pavojinga taip per atstumą pyktis - tai gal ir tas atstumas kantrybės priduoda.

Na as esu degtukas, greit uzsipleskiu, bet pakankamai greitai ir atslugstu, tai po to pati visad pradedu MB kalbinti, pristoju kaip lapas prie atitinkamos vietos "einam aiskintis" ir viskas lotuliukas.gif Mielai ir as nesipykciau, bet pasirodo kaip sunku su tuo atstumu, o dar kai zmogu realiai nelb pazysti doh.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Vaje, kokia nuostabi nuotaika wub.gif Už 10 minučių išeinu į stotį pasitikti SB. Po mėnesio su puse nesimatymo... Labai pasiilgau. Rašė, kad labai išalkęs, tai aš ir maistu jau pasirūpinti spėjau.

Mažai šiąnakt miegojau, nes daug darbo buvo, tai tik tris valandas, o po to vėl bėgam, lekiam, skubam. Kaip ten bebūtų, nuotaika kuo puikiausia.

festina lente, kaip smagu, kad taviškiui viskas gerai 4u.gif Linkiu greičiau sveikti, kad galėtumėt visapusiškai gerai leisti laiką. Dėl Nyderlandų gydytojų, tai gydymo kokybė čia šiaip aukšta, bet yra gana sudėtinga socialinio draudimo sistema, nes galima draustis įvairiais paketais. Pavyzdžiui, į bazinį neįeina stomatologo paslaugos, o jos labai brangios. Tai ir važiuoja lietuvaičiai namo. Šiaip dėl gydytojų čia tikrai negirdėjau nusiskundimų, tik dėl stomatologų.

O kiek dar laiko jums liko praleisti drauge?

sachar, et, tas principingumas. Bet dabar bent jau truputį ledai gal juda? Nebūsi Tu senmergė, nebijok lotuliukas.gif Tiesiog viskam reikia laiko apsišlifuoti, ir kai du labai principingi žmonės sueina į krūvą, būna tikrai sunku susiderinti. Norėčiau, kad jums pavyktų. O jei na, na ne pasaulio pabaiga, gal tai tik tam, kad ateitų į gyvenimą tikresnė meilė 4u.gif

Bet bent jau kalbatės dabar normaliai, ar vis dar ožiuojatės? 4u.gif

abiga, džiaugiuosi už Tave dėl šiandieninio pasimatymo. Kad ir savaitgalinio, bet juk nuostabu! Tai gražaus ir jums laiko abiem drauge 4u.gif

Kaip kitos merginos laikosi? Iš Green tea* nieko nebesigirdi. Tikiuosi, kad ir Nebelyja sulyg kalendorinio pavasario pradžia geresnės nuotaikos, nes juk pasimatymo laikas tik artėja wub.gif

Na, lekiu aš SB iš stoties pasiimti. Nežinau, kada dabar beparašysiu, bet pasistengsiu nors trumpam apsireikšti biggrin.gif Visoms gražaus, jaukaus ir šilto savaitgalio 4u.gif

Bėgu bėgu bėgu, nai nai nai wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Kad jau buvau paminėta, reikia pasireikšt biggrin.gif Paskaitau temą, bet nesireiškiu blush2.gif Stengiuosi mažiau akis prie PC varvinti, nes daugiausia mokslams per PC ruošiuos, tai akim jau nebelabai gerai unsure.gif O ir esu paklydėlė pas jus, juk jau senokai nebedraugauju per atstumą, negaliu kartu laukt susitikimų, dalintis šviežiais įspūdžiais ir pan. Gyvenu jau kitaip kol kas, bet niekada negali žinoti.. rolleyes.gif Todėl ir turiu temą užsiprenumeravusi biggrin.gif
MB negavo darbo kitam mieste, tai per atstumą nedraugausim kol kas ax.gif

Kaip smagu, kad jau kelios su savaisiais šiuo metu wub.gif Nuostabus jausmas susitikus, mėgaukitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 03 02, 13:30)
Tas tai tikrai, bet taip noretusi, akd busu viskas gerai unsure.gif o tai paliksiu pikta sena senmerge  lotuliukas.gif

Na ziureti gal ne taip baisu, bet guleti... Kaip TB jauciasi?

Man nebaisu,nes esu ta pati patyrus savo kailiu,uztai ir vyra drasinau visaip. Viskas netgi labai gerai,jokio tinimo nera,tik tie siulai burnoj kaip svetimkuniai jauciasi. Jei gerai nuziurejau,8 siules net. Nuo skausmo vaistu net negere,tik antibijotikus,nes juos butina po operacijos gerti.
Degtuk tu,nesudek netycia 4u.gif Senmergiu siais laikais nebuna!

QUOTE(abiga @ 2012 03 02, 15:03)
Sveikos  4u.gif

Festina lente, sveikatos Jums abiems, tikiuosi, operacija pavyko smile.gif

Sachar, mano kantrybė gal kartais ir per didelė, nes jis nors su manim pasitaria, praktiškai visada padaro, kaip pats nori biggrin.gif Na, bet man tai nėra didelis pasiaukojimas, nemylėčiau, tikrai su juo nebūčiau, nes jis atvirkčiai, gan sunkaus charakterio žmogus, nekantrus, impulsyvus smile.gif Jei būtų kokie nekalbadieniai kaip Jūsų poroj, man net sudėtinga įsivaizduot, jaučiu kuris vienas užsiožiuotų ir visai bendravimas nutrūktų, pavojinga taip per atstumą pyktis - tai gal ir tas atstumas kantrybės priduoda. Juk prieš tai 4 dienas nematyt atrodė nemažai, o dabar taikstomės kartais ir su 4 savaitėm ir nieko, abu laukiam.

Elegantiškai sninga, mudu taip pat šįvakar susitikimą planuojam, deja, žymiai trumpesnį nei Jūsiškis, kaip įprasta "savaitgalinį", bet kaip laukiu, turėtumėm daugumą to laiko praleist dviese  wub.gif O ir nieko daugiau nesinori po ilgo nesimatymo, tad labai laukiam abu, galima sakyt, valandas skaičiuoju.

Aciu,viskas pavyko netgi geriau,nei tikejomes.
Kantrybe santykiuose,o ypac per atstuma,yra aukso vertes savybe.
Mielo,silto,jaukaus ir aistringo savaitgalio jums wub.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 02, 18:28)
Labas, merginos 4u.gif

Vaje, kokia nuostabi nuotaika wub.gif Už 10 minučių išeinu į stotį pasitikti SB. Po mėnesio su puse nesimatymo... Labai pasiilgau. Rašė, kad labai išalkęs, tai aš ir maistu jau pasirūpinti spėjau.

Mažai šiąnakt miegojau, nes daug darbo buvo, tai tik tris valandas, o po to vėl bėgam, lekiam, skubam. Kaip ten bebūtų, nuotaika kuo puikiausia.

festina lente, kaip smagu, kad taviškiui viskas gerai 4u.gif Linkiu greičiau sveikti, kad galėtumėt visapusiškai gerai leisti laiką. Dėl Nyderlandų gydytojų, tai gydymo kokybė čia šiaip aukšta, bet yra gana sudėtinga socialinio draudimo sistema, nes galima draustis įvairiais paketais. Pavyzdžiui, į bazinį neįeina stomatologo paslaugos, o jos labai brangios. Tai ir važiuoja lietuvaičiai namo. Šiaip dėl gydytojų čia tikrai negirdėjau nusiskundimų, tik dėl stomatologų.

O kiek dar laiko jums liko praleisti drauge?

Na, lekiu aš SB iš stoties pasiimti. Nežinau, kada dabar beparašysiu, bet pasistengsiu nors trumpam apsireikšti biggrin.gif Visoms gražaus, jaukaus ir šilto savaitgalio 4u.gif

Taip,viskas puikiai,neskauda,veidas neistino thumbup.gif Bet uzsieny daugiau neis pas dantista NIEKADA (taip sake). As nzn kaip yra is tikro,ar negauna tokio gero gydymo uzsienieciai,ar nemoka susikalbeti,bet daug tokiu nekokiu istoriju girdejus esu,ne vien apie stomatologines paslaugas. Na,buk sveika ir nereiks del to jaudintis.
Smagiu jums bendru atostogu wub.gif

Mums dar liko savaitele kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 02, 18:28)
sachar, et, tas principingumas. Bet dabar bent jau truputį ledai gal juda? Nebūsi Tu senmergė, nebijok lotuliukas.gif Tiesiog viskam reikia laiko apsišlifuoti, ir kai du labai principingi žmonės sueina į krūvą, būna tikrai sunku susiderinti. Norėčiau, kad jums pavyktų. 

Bet bent jau kalbatės dabar normaliai, ar vis dar ožiuojatės? 4u.gif

Na ledai pajudejo biggrin.gif tiesiog sau pazadejau kolkas ta konflikta atideti i sona ir paziureti kas bus toliau, nes tas zmogus man brangus ir tikiuosi kad is tu musu "susidurimu" kazkas isejo visvien, gal nereikia davesti iki galo pokalbio, kad pajausti rezultata ax.gif na bet siandien jis atsargiai uzsimine apie kelione pas ji, jau net nesitkejau kad apie tai prasneks blush2.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 03 02, 18:37)
O ir esu paklydėlė pas jus, juk jau senokai nebedraugauju per atstumą, negaliu kartu laukt susitikimų, dalintis šviežiais įspūdžiais ir pan. Gyvenu jau kitaip kol kas, bet niekada negali žinoti..  rolleyes.gif Todėl ir turiu temą užsiprenumeravusi  biggrin.gif

MB negavo darbo kitam mieste, tai per atstumą nedraugausim kol kas  ax.gif

Nesvarbu, mum patarimai niekad nepakenks, ypac man blush2.gif

Kaip smagu, dziaugiuosi uz jus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 03 02, 21:28)
Degtuk tu,nesudek netycia  4u.gif 

Senmergiu siais laikais nebuna!

Mums dar liko savaitele kartu  wub.gif

Na as vis atsinaujinantis degtukas lotuliukas.gif

Kas taip sake, zinau viena tokia tai tikrai, o antra link ribos, bet manau senmergyste ne su amzium siejama o su poziuriu i gyvenima mirksiukas.gif

Kaip faina wub.gif Noriu ATOSTOGU!!!! Jei iki t laiko su MB nesusigincysiu dar karta ( blush2.gif ), tai turesiu visa savaite su juo wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sachar, gal po truputį apsišlifuosit smile.gif Gerai, kad ledai pajudėjo! Iš tikrųjų sunku pradėti draugauti per atstumą, ypač jei prieš visai nepažįstami buvot.. Primink, kada kelionė ir atostogos? bigsmile.gif

Festina lente, smagios savaitės jums 4u.gif Manau labai gerai jį slaugot, kad nei tinimo nei skausmo daug bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 03 kovo 2012 - 11:25
Labas dienas 4u.gif As tik db pabudau blush2.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 03 03, 12:24)
Sachar, gal po truputį apsišlifuosit  smile.gif Gerai, kad ledai pajudėjo! Iš tikrųjų sunku pradėti draugauti per atstumą, ypač jei prieš visai nepažįstami buvot.. Primink, kada kelionė ir atostogos?  bigsmile.gif

Na kelione turetu buti jau kita savaite, kovo 9 (cia savaitgaliui), jau vadoves uzklausiau ar isleistu, tai sumurmejo "kolkas nesuk man del to galvos" ir viskas verysad.gif O ir MB kazkaip iki vakar siuo klausimu tylejo, tai issiprasinejau is darbo nebudama isitikinus, kad manes laukia unsure.gif Bet vakar uzsimine nedrasiai taip "jei pasiseks tai kita savaite tave pamatysiu", vadinas galvoja ir laukia tik kaip ir as dar taip nedrasiai jauciasi blush2.gif

O atostogos nuo balandzio 7 iki 16 imtinai, bet bilietu mes dar neturim, nes paskutiniu metu tai jis tai as pykcius kelem blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

As darbo dienomis jau nebespeju cia ateiti, 5 ryto kasdien keliuosi, po 6 jau isbegu i katorga, o griztu 17val ir lovos rezime guliu prie skype. Dar bandziau pasireiksti kazkuria diena, bet nebebuvo jegu ir pasidavus isjungiau wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Atrodo, taip daznai susitinkat...mums siais metais paiilginti sezonai su varzybom verysad.gif Tai po 4men nesimatom verysad.gif tai, kai isgirstu 1,5 - 2men, man cia skamba kaip savaite blink.gif Na jau puse laiko praejo... wub.gif O gal dar patrumpinsim, jei balandzio pradzioje pakilsiu is cia smile.gif

Mes virtualiai bendraujam lygiai taip pat, kaip ir budami vienas salia kito. Jei yra bijoma susipykti per skype ar kitaip (tai reiskia ne visiskai viskas issakoma yra, nes yra bijoma sukelti konflikta), tai ar labai tvirti tuomet yra tie santykiai, jei biijoma, kad neatlaikys... g.gif

Metai ir 3men tai tikrai lasas juroj! biggrin.gif Nors man su saviskiu jau po menesio atrode, kad mes kartu visa gyvenima esam! biggrin.gif

Festina lente, as tai paniskai bijau tokiu dalyku ir kraujo unsure.gif jei kas namie persipjauna pirsta - man jau kojas pakerta, viduj negera pasidaro, silpna unsure.gif sveikit smile.gif

sahar, juk sakydama viskas baigta, puikiai supranti, kad dar ne pabaiga smile.gif Jauciasi bendroje postu nuotaikoje biggrin.gif

Elegantiskai sninga, abiga, festina lente: gero laiko jums wub.gif verysad.gif

Green tea*, dziaugiuos, kad bent kazkam neteks kankintis...man tai, visgi, yra gyvenimas skausme, kad ir kaip bandyciau save nuteikti ir apgauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebelyja: 03 kovo 2012 - 13:33
QUOTE(Nebelyja @ 2012 03 03, 14:29)

As darbo dienomis jau nebespeju cia ateiti, 5 ryto kasdien keliuosi, po 6 jau isbegu i katorga, o griztu 17val ir lovos rezime guliu prie skype. Dar bandziau pasireiksti kazkuria diena, bet nebebuvo jegu ir pasidavus isjungiau wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif 

Na jau puse laiko praejo... wub.gif  O gal dar patrumpinsim, jei balandzio pradzioje pakilsiu is cia  smile.gif

sachar, juk sakydama viskas baigta, puikiai supranti, kad dar ne pabaiga smile.gif Jauciasi bendroje postu nuotaikoje biggrin.gif

Vargsele, laikykis, ne amzinos sitos bedos 4u.gif

Nu va, o po to susimatysit ir galesit vienas kitu dziaugris ilgesni laika 4u.gif

Na cia buvo emociju pliupsnis, kai taip pasakiau, ir kazi ar tai sakydama rimtai ivertinau situacija... maniau kad bus viskas paprasciau, gi mes neurim nei bendro gyvenimo nei jau kazka kartu sukure, kolkas dar tik JIS ir AS, dar nepasekem to lygio, kai esam MES, na bent nesitikejau, kad po 3men bus taip sunku be to zmogaus, nors realiai praleidom ne tiek jau ir daug to laiko kartu g.gif pasirodo sunku ir net lb doh.gif Ir jei jis mane labiau pazinotu, manau rimtai nebutu ziurejes i visa sita busavojima, nors suprantu, kad tokiais zodziais nesisvaidoma, stengsiuso to ir nebedaryti, nes nuo jausmu jau nebepabegsiu ar anksciau ar veliau, visvien bus sunku, tai verta bent pameginti, o ne pasiduoti pacioj pradzioj blush2.gif
Atsakyti