Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(Green tea* @ 2012 03 03, 22:45)
Nebelyja, man šiuo metu panašiai, dauuug mokytis reikia, nespėju straipsnių mėgstama tema paskaitinėt, apie dažną reiškimąsi SM nekalbu O tau juk norisi ir su MB kuo daugiau pabendraut, tada visai laikas išgaruoja   Sutinku, vis tik nelengva taip būti kartu, jautiesi vieniša labai.. Bet po blogų laikotarpių, visada ateina geresni!
Primink, kai susitiksit su MB, kiek laiko pabūsit kartu?  smile.gif

Pabusim 3 su puse men smile.gif Mane siandien tie mokslai visiskai daede, tai atejau cia visa tokia viltis praradus blink.gif Su vyru kalbam kasdien, jis man padeda mokytis doh.gif (viena nakti net dare nd, o per treniruote negyvas buvo, o man grauzia sazine, kad nesugebu...)jauciuosi atsilikus, bet negaliu visiskai susikaupti ir issekimas visiskas, depresija verysad.gif Reik vaduotis, dar tikiu, kad apsieisiu be chemijos, labai noreciau.

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 05, 14:27)
Nebelyja, linkiu balandį iš čia pakilti

Dekui smile.gif Bet as dabar sau linkiu pasistengti dar metu neprisideti prie mokslu doh.gif , tai gal nelakstysiu, nes kazkada taip prisilaksciau, kad ir uztempem tuos mokslus mano blush2.gif O bus likes vos menuo, man tai visiskai neracionalu, kai reikia ruostis beprotiskai sunkiems egzaminams wacko.gif Tai buvo kritinis impulsyvus sprendimas, padarytas del mano nesibaigianciu asaru, gerai, kad dar nenupirko bilietu..butu kaip sachar(dar tikiu, kad ta situacija issispres), tik ismesta nnn kartu daugiau ir buciau uzsigrauzus per tokias savo isterijas ir neapgalvotus sprendimus, nes jau balandi turesiu egzaminu, o isvaziuoti savaitei ir viska mesti, kai likes iki susitikimo menuo, o paskui kartoti kursa, tai kur tai nuves?? I dar didesnene depresija...bandau stotis ant koju ir mesti tokias mintis. Kol blaivesnis protas ir ne juoda akimirka. Nors, neaisku, ar vel silpnumo akimirka neuzeis ir nepasakysiu - ieskok bilietu doh.gif Kartais atrodo man viskas taip beviltiska.

QUOTE(abiga @ 2012 03 05, 21:41)
Aha, pripažįstu, kartais kirba tas pavydukas, pamačius gatvėj poreles, maždaug "kaip Jums gerai, kad kartu", ypač ilgiau nesimačius, aš irgi blogas žmogus tuomet, jaučiu, iš šono nužiūriu piktu žvilgsniu kartais to net nepajausdama

Mes jau 3, mafija biggrin.gif

Nelabai sutinku, kad per atstuma sunkiau stengtis. Man per atstuma daug labiau pastangos yra matomos net tokiose mazose smulkmenose, kurias iprastai priimciau galbut kaip norma kasdien, kai buname salia smile.gif O dabar, kai pvz atsikeliu 7val pramiegojus, nuo sms as taves vis dar laukiu, nors labai noriu miegoti, nes 6 ryto vel keltis i treniruote, bet noriu tave pamatyti, gal pramiegojai mazyte... visai kitaip sureaguoju blush2.gif Ir yra labai daug tokiu smulkmenu! smile.gif

QUOTE(sachar @ 2012 03 06, 12:21)
Sveikutes, as liudna ir pikta vienu metu  verysad.gif Neisleidzia is darbo manes, bilietai veltui...

Keisk darba. Atrodo, lengva man pasakyti, bet darbas ne mokslas, nereikia atkenteti, tai priklauso tik nuo taves, kas iesko, tas randa smile.gif As va turiu drauge, kuri verkia kaip jai blogai, kokie bendradarbiai slykstus ir alga maza, kaip reikia naujo darbo......tai klausiu: ieskai? darai ka nors? - NE. g.gif Nebent alga labai gera, nes is pasisakymu nekvepia kazkokia perspektyva. Tikiuosi, tu ten laikinai, nes siuo metu neturi kitos iseities smile.gif

Elegantiskai sninga, kaip ir as laukiu to... wub.gif

O as susirgau ziauriai, bet neturiu teises sirgti... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebelyja: 06 kovo 2012 - 17:41
QUOTE(abiga @ 2012 03 06, 17:53)
Sachar, įsivaizduoju, kaip pikta, juolab, kad bilietus turėjai jau. Bet kaip suprantu atostogos irgi greit? Ką MB sako, gal jis tada savaitgaliui pas tave, kaip jau kažkada buvo padaręs staigmeną?

Dar suku visai galva, siaip drauge viena pasiteiraus ar ja galetu i svecius i Londona pas pazystamus atlekt, tada bent bilietai susitaupytu unsure.gif jei nepasiseks...gal tada eiti tiesiai aps generaline ir prasytis oficialiai vienos laisvos dienos neapmokamos "savo reikalams"? gal duotu? unsure.gif bet tai reikstu karo paskelbima vadovei unsure.gif Na visokiu minciu yra, paziuresim kaip pasiseks, as labiau linkus buciau, akd drauge panaudotu bilietus ir bent negaila butu unsure.gif O MB negali taip paprastai savaitgaliui atlekti, gi vaikai namie, ju nepaliksi taip paprastai, reikia derinti kad kas priziuretu ir tt, o ir su bilietais ne taip paprasta, ne autobusai tranzuoja pirmyn-atgal, o siaip jis zadejo vienam vakarui kovo 21 atskristi, tai reikstu dar 2 sav palaukti reiktu, jei ka, tai lauksim...

QUOTE(Nebelyja @ 2012 03 06, 18:38)
...I dar didesnene depresija...bandau stotis ant koju ir mesti tokias mintis. Kol blaivesnis protas ir ne juoda akimirka.

Keisk darba. Atrodo, lengva man pasakyti, bet darbas ne mokslas, nereikia atkenteti, tai priklauso tik nuo taves, kas iesko, tas randa smile.gif Tikiuosi, tu ten laikinai, nes siuo metu neturi kitos iseities smile.gif

O as susirgau ziauriai, bet neturiu teises sirgti... schmoll.gif

Jooo, mane siaip ir depresija jau ne pirma diena apiemus, bet kiek paklausau tai daug kam aplinkui panasiai g.gif Bet nepasiduok jai, uzsibaik tuos prakeistus mokslus ir galesi sparnelius kelti 4u.gif

Siaip jau ne karta meginau, tik kad mano srity pasiula mazoka, o ir alga tokia, akd as net pavalgyt netureciau uz ka doh.gif apskaitininkams siulo 800, neatskaicius mokesciu, tai i rankas nesiektu 700 blink.gif as vien uz buta virs 400 pakloju maziausiai, dar transportas, ir ka, badu belieka mirt? blink.gif Ir dabartine alga ne pyragai, bet pradejau paskutiniu emtu intensyviau ieskotis darbo, jei i rankas bent 1000 gauciau, tai visvien eiciau, bile is sito durdomo issinezdinti blink.gif

Sveik 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Linkejimai visoms mergaitems 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif Siandien as biski geresnes nuotaikos, sumastem su MB plana chuligana wub.gif Skrisiu as pas ji, tik lb trumpam, sestadieni 21h isskrendu is cia, Londone busiu 21:45, o sekmadieni grisiu su anksciau pirktu bilietu, kur isskrenda 18h, bent pusdieni pasibusim wub.gif Nors tas vienas bilietas beveik tiek pat kainavo, kiek abu pirkti seniau doh.gif Na bet bent pasinaudosiu vienu is ju ir susimatysim blush2.gif

festina lente, kaip jusu savaitele einasi? 4u.gif geri zodziai ant paveikslelio, jau senoje temoje buvau pastebejusi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

Aš tuoj išeisiu į paskaitą, o MB dar miega. Tai gurkšnodama arbatą nutariau parašyti.

Pamačiau čia klausimą apie poreles. Tai manęs jų matymas taip stipriai neveikia. Aš žiūrėdama į jas galvoju, kaip žmonėms gerai, kad gali būti kartu. Ir prisimenu visus tuos gražius momentus, kai mes būnam kartu su SB taip pat. Ir tai verčia tiesiog nusišypsoti wub.gif

Sacahr, mergyt, užjaučiu dėl darbo 4u.gif Nežinau, koks galėtų būti konstruktyvus pasiūlymas. Turbūt sutikčiau su Nebelyja. Neturėk išankstinio nusiteikimo, kad nepasiseks, ir bandyk ieškoti naujo. Gal ne per kelias savaites, ne per mėnesį, bet per kelis kažkas geresnio pasitaikys ir Tavo kelyje.

Aš nežinau, ką reiškia eiti į darbą, kai jis tampa karo zona. Pas mane niekur taip nėra buvę, kad vadovai būtų negeranoriški. Tiesa, buvau įsidarbinusi vienoj įmonėj ir po dviejų savaičių išėjau doh.gif Ko gero, jei būčiau neišėjus, būčiau ir aš turėjusi tokios patirties. Kai ten darbinausi, mes geranoriškai susitarėme dėl išleidimo į paskaitas. O kai man jos prasidėjo, vadovė pareiškė, kad mes tarėmės, jog į paskaitas man reikia eiti vieną dieną per dvi savaites doh.gif doh.gif Tai va po šito nusprendžiau išeiti, nors dar buvo vos daugiau nei savaitė nuo įsidarbinimo pradžios. Galit įsivaizduoti, kaip į mane žiūrėjo mano tiesioginė vadovė ir personalo skyriuje doh.gif Na, bet dėl tokios darbo aplinkos ir tikrai nediduko atlyginimo mokslų nusprendžiau neaukoti ir po to negalėjau atsidžiaugti tai padariusi. Keli nauji bendradarbiai paslapčiom pasakė, kad džiaugias už mane, kad iš tos irštvos išeinu blush2.gif

Gerai, kad su taviškiu dabar viskas gerai jums ir nebekyla konfliktai 4u.gif

abiga, ačiū 4u.gif Planus pasistengsim įgyvendint, tik kad šiaip norisi kažkur išvažiuoti, o kai vidury dienos grįžti iš universiteto, tada dar valandą traukiny reikia praleisti, jau žiūrėk, ir pavakariai beveik ax.gif Ryt bandysim kur nors, nes man laisva diena, o jau ir darbus visus padarius esu. Didžiuojuosi savimi, nes papildomai per šias dienas uždirbau 200 eurų biggrin.gif Na, bet ir nelabai dienos šviesos mačiau. Dabar iki MB išvažiavimo stengsimės atsiriboti nuo darbų ir pareigų, ir daugiau papramogauti.

Green tea*, sachar, Nebelyja, dėl namų jaukumo visiškai jums pritariu 4u.gif Nors mėgstam labai ir kur nors išeiti, bet namuose taip pat smagu. Tik va, man tas jaukumas būna Lietuvoje. O čia kadangi namu dalinamės su kitais studentais, tai nelabai rasi ir to jaukumo. Aš net niekada nepavadinu šios vietos namais, tiesiog laikinu būstu ar kaip nors panašiai. Namų jaukumas būna tada, kai esam MB namuose, kai dalinamės jais tik dviese... wub.gif Aš jau nusižiūrėjau, kad jeigu pavyks, tai norėčiau atskristi į Lietuvą maždaug balandžio viduryje. Nes jau tikrai žinau, kad per Velykas nepavyks. Taigi, ne taip daug ir liko blush2.gif

festina lente, smagių jums paskutinių dienelių drauge, pasimėgaukit 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 03 07, 11:48)

Gerų naujienų rytas 4u.gif Sveikinu ir džiaugiuos!!!
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 03 06, 23:04)
user posted image

Linkejimai visoms mergaitems  4u.gif

Ačiū už gražą mintį smile.gif
Aš pradedu skaičiuoti dienas iki vėlykų smile.gif Pargrįš MB šventėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 03 07, 10:48)
Sveikutes  biggrin.gif Siandien as biski geresnes nuotaikos, sumastem su MB plana chuligana wub.gif Skrisiu as pas ji, tik lb trumpam, sestadieni 21h isskrendu is cia, Londone busiu 21:45, o sekmadieni grisiu su anksciau pirktu bilietu, kur isskrenda 18h, bent pusdieni pasibusim wub.gif Nors tas vienas bilietas beveik tiek pat kainavo, kiek abu pirkti seniau doh.gif Na bet bent pasinaudosiu vienu is ju ir susimatysim blush2.gif

Nu va ir issisprende smile.gif As tai per tiek laiko nespeciau lotuliukas.gif vien nuo Berlyno 11+ valandu skristi, o cia 45 min, as iki universiteto per tiek nenusigaunu lotuliukas.gif faina jum rolleyes.gif

Elegantiskai sninga, man nepatinka buti namuose biggrin.gif kol vaikuciu nera ir nebunam beveik, megaujames tokiu gyvenimu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites 4u.gif
Vyras sveiksta,jau valgo normalu maista smile.gif Rytoj eisim pasirodyti zandikaulio chirurgei,mano akim tai graziai gija zaizda.
Sestadieni isvaziuoja,tai po truputi jau ruosiasi kelionei. Per sias atostogas nieko ipatingo nenuveikem,bet pasidziaugem vienas kitu,ramiai namuose pabuvom.

Buvo ir pas mus kadaise sunkus metas,kai vyras metydavosi tais zodziais, "viskas baigta"... Po velniu,tokie zodziai gali nuzudyti bet kokia meile... Nuo bedu nereikia begti,begimas ju neissprendzia. Reikia ismokti kalbetis,apie viska,ne tik kai gera,bet ir kai sunku. Kol ismokom kalbetis,tai sunkius klausimus spresdavom susirasinedami rasteliais ax.gif Mano galva,tokius zodzius tariant,turi buti tikra,kad jie ta ir reiskia,ka sakai. O ne siaip pagazdinti... Tikiuosi,kad niekam nereiks ju istarti ar isgirsti.

Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 07, 11:53)
Sacahr, mergyt, užjaučiu dėl darbo 4u.gif Nežinau, koks galėtų būti konstruktyvus pasiūlymas. Turbūt sutikčiau su Nebelyja. Neturėk išankstinio nusiteikimo, kad nepasiseks, ir bandyk ieškoti naujo.

Gerai, kad su taviškiu dabar viskas gerai jums ir nebekyla konfliktai 4u.gif

Aš jau nusižiūrėjau, kad jeigu pavyks, tai norėčiau atskristi į Lietuvą maždaug balandžio viduryje. Nes jau tikrai žinau, kad per Velykas nepavyks. Taigi, ne taip daug ir liko blush2.gif

Na as tuo ir pradejau uzsiimineti po truputuka, patyliukais ax.gif Tikiuosi ilgai netruks toks dalykas blush2.gif

Na dabar abu stengiames vienas kita labiau suprasti ir kartais pasisemiam kantrybes, tikiuosi taip ir liks blush2.gif wub.gif

Ir jau tada visai vasarai? Kaip faina wub.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 03 07, 12:59)
Vyras sveiksta,jau valgo normalu maista smile.gif Rytoj eisim pasirodyti zandikaulio chirurgei,mano akim tai graziai gija zaizda.

Dziugu, kad viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Sachar, žaviuosi Jūsų abiejų gebėjimu rast išeitį iš situacijos, moakt suktis smile.gif Ir smagu, kad netingit tokį kelią sukart vien dėl trumpučio pasimatymo 4u.gif Rekordistai Jūs pagal pasimatymų dažnumą pas mus temoj, o Elegantiškai sninga turbūt pagal buvimo kartu susitikus ilgumą thumbup.gif

Linkėjimai kitoms merginoms, ir toms esančioms su savo mylimais, i r kurios dabar atskirai smile.gif
Atsakyti
Nu ka, eina link pabaigos musu dienele ax.gif ziuriu pas mus cia tylu blush2.gif Gal busiu paskutine, kuri tai padarys, bet...

user posted image

O as snd gavau geliu nu MB, ir taip idomiai hihihi.gif jis parase zinute, pasveikines mane, o as ir uzklausiau ar galiu nusipirkti geliu jo vardu lotuliukas.gif Tai dave nurodimus kiek ir kokiu, db 5 rozytes pamerktos stovi wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kazkada cia rasiau apie savo draugyste per atstuma..
tai va susipazinom internetu, apie metus laiko sedejom apsikabine skype kiekviena diena, susitikdavom kaip iseidavo gan retokai del jo darbo, mazdaug pirma karta susitikom po 6men bendravimo tik, o po to kas menesi, tai jis pas mane atskrisdavo, tai as ir pan,..
dabar jau gyvenam kartu ir neseniai iteike suzadetuviu ziedeli 4u.gif
P.S. niekada nebesileisciau i draugystes per atstuma, kad ir kokia pabaiga grazi, teko daug iskenteti per atstuma..
Atsakyti