QUOTE(Green tea* @ 2012 03 03, 22:45)
Nebelyja, man šiuo metu panašiai, dauuug mokytis reikia, nespėju straipsnių mėgstama tema paskaitinėt, apie dažną reiškimąsi SM nekalbu O tau juk norisi ir su MB kuo daugiau pabendraut, tada visai laikas išgaruoja Sutinku, vis tik nelengva taip būti kartu, jautiesi vieniša labai.. Bet po blogų laikotarpių, visada ateina geresni!
Primink, kai susitiksit su MB, kiek laiko pabūsit kartu?
Pabusim 3 su puse men

Mane siandien tie mokslai visiskai daede, tai atejau cia visa tokia viltis praradus

Su vyru kalbam kasdien, jis man padeda mokytis
(viena nakti net dare nd, o per treniruote negyvas buvo, o man grauzia sazine, kad nesugebu...)jauciuosi atsilikus, bet negaliu visiskai susikaupti ir issekimas visiskas, depresija

Reik vaduotis, dar tikiu, kad apsieisiu be chemijos, labai noreciau.
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 03 05, 14:27)
Nebelyja, linkiu balandį iš čia pakilti
Dekui

Bet as dabar sau linkiu pasistengti dar metu neprisideti prie mokslu

, tai gal nelakstysiu, nes kazkada taip prisilaksciau, kad ir uztempem tuos mokslus mano

O bus likes vos menuo, man tai visiskai neracionalu, kai reikia ruostis beprotiskai sunkiems egzaminams

Tai buvo kritinis impulsyvus sprendimas, padarytas del mano nesibaigianciu asaru, gerai, kad dar nenupirko bilietu..butu kaip sachar(dar tikiu, kad ta situacija issispres), tik ismesta nnn kartu daugiau ir buciau uzsigrauzus per tokias savo isterijas ir neapgalvotus sprendimus, nes jau balandi turesiu egzaminu, o isvaziuoti savaitei ir viska mesti, kai likes iki susitikimo menuo, o paskui kartoti kursa, tai kur tai nuves?? I dar didesnene depresija...bandau stotis ant koju ir mesti tokias mintis. Kol blaivesnis protas ir ne juoda akimirka. Nors, neaisku, ar vel silpnumo akimirka neuzeis ir nepasakysiu - ieskok bilietu

Kartais atrodo man viskas taip beviltiska.
QUOTE(abiga @ 2012 03 05, 21:41)
Aha, pripažįstu, kartais kirba tas pavydukas, pamačius gatvėj poreles, maždaug "kaip Jums gerai, kad kartu", ypač ilgiau nesimačius, aš irgi blogas žmogus tuomet, jaučiu, iš šono nužiūriu piktu žvilgsniu kartais to net nepajausdama
Mes jau 3, mafija
Nelabai sutinku, kad per atstuma sunkiau stengtis. Man per atstuma daug labiau pastangos yra matomos net tokiose mazose smulkmenose, kurias iprastai priimciau galbut kaip norma kasdien, kai buname salia

O dabar, kai pvz atsikeliu 7val pramiegojus, nuo sms
as taves vis dar laukiu, nors labai noriu miegoti, nes 6 ryto vel keltis i treniruote, bet noriu tave pamatyti, gal pramiegojai mazyte... visai kitaip sureaguoju

Ir yra labai daug tokiu smulkmenu!
QUOTE(sachar @ 2012 03 06, 12:21)
Sveikutes, as liudna ir pikta vienu metu

Neisleidzia is darbo manes, bilietai veltui...
Keisk darba. Atrodo, lengva man pasakyti, bet darbas ne mokslas, nereikia
atkenteti, tai priklauso tik nuo taves, kas iesko, tas randa

As va turiu drauge, kuri verkia kaip jai blogai, kokie bendradarbiai slykstus ir alga maza, kaip reikia naujo darbo......tai klausiu: ieskai? darai ka nors? - NE.

Nebent alga labai gera, nes is pasisakymu nekvepia kazkokia perspektyva. Tikiuosi, tu ten laikinai, nes siuo metu neturi kitos iseities
Elegantiskai sninga, kaip ir as laukiu to...
O as susirgau ziauriai, bet neturiu teises sirgti...