Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 4

QUOTE(egida76 @ 2006 06 08, 07:49)
sveikos ,
konkrečiai apie stadiją niekas musm nieko nesakė, bet kiek aš nutuokiu tikriausiai ketvirta, nes operacijos nedarė, metastezės yra antinksčiuose ir limfoje, jam labai skauda koja.
kokie vaistai paskirti chemoterapijai dar nežinau, jis Vilniuje ligoninėjė, o aš Visagine, pats jis neatsimena pavadinimo, ryotj važiuosiu pasiaiškinti. labai ačiū už patarimus.
nežinau kaip seks mums tėtis atrono nusimynęs ir piktas, labai tikiuosi kad jo nuotaikos pagerės.


Egida76,

Nebūtinai ketvirta ax.gif Mano močiutei irgi operacijos nedarė, ir auglys metastazavęs į limfmazgius. Ir jai 3 stadija. DAbar kažkaip galvoju, kad gal net geriau,kad tos operacijos nedarė. O tada mums buvo tas pats kas mirties nuosprendis. Šiaip tai išpjovus kažkokį organą - jis nebeatgyja, o ląsteles galima bandyti gydyti. Nežinau kaip paaiškinti, tiesiog anglų kalba daug ką skaičiau tai į LT sunku ir išverst kartais.
Svarbiausia dabar įkalbėti tavo tėtį, kad jam gali pasisekti ir kad bandytų gydytis. Juk yra tiek nuostabių istorijų, kaip pagyja žmonės. Viena mano giminaitė krūties vėžį III - IV stadijos išsigydė. Tas buvo prieš 7 metus. DAbar jau 7 metai praėjo ir jokių simptomų. O darė viską: ir papildus gėrė ir sausą raudoną vyną ir sultis spausdavosi ir vaistai ir t.t. Viskas yra įmanoma, tik reikia noro, tikėjimo ir daug darbo.
Atsakyti
QUOTE(zaizdre @ 2006 06 07, 23:33)
Adis ir kitos mergaites, esu suzaveta jusu ziniomis!!!

Tai vadinama „liaudies universitetais“.
Ačiū tau už pasidalintas žinias, labai įdomu buvo, šiaip viskas girdėta, išskyrus gal tik grybukus ir dar vieną kitą preparatą.
Aš palaikau Rasytės nuomonę. Pasitikiu savimi, savo gydytoju ir likimu.
Kol kas nieko nevartoju, priežastis bijau. Kad ir tos pačios ežiuolės, ją man kartu su hepavitu paskyrė Ruolia, o po pusantro mėnesio vartojimo atsirado metastazės odoje, gal ir būtų be jos atsiradę, bet va Lepune parašė, kad kai pažeisti limfmazgiai jos griežtai negalima, o man jų virš 10 pašalinta ir 3 vėžiukas buvo. Gal ir paskatino plitimą į odą, o gal čia tik mano vaizduotė. smile.gif Griečiausia pastaroji bus. Tačiau viskas - nieko negaliu papildomo kišti į save, dabar gerai jaučiuosi, todėl galvoju, kad papildų ir žolių gal ir nereikia? Maistui daug skiriu dėmesio. Daug nevalgau, tiek kiek anksčiau, tik įvairiau, daugiau vaisių, daržovių niekad nebuvau didelė mėgėja, todėl su jomis sekasi sunkiau draugauti. Beto turiu tokią savybę, ko trūksta jaučiu, užtenka užeiti į prekybos centrą, jau žinau šiandien akį traukia džiovinti obuoliai, razinos, riešutai. Perku. Kitąkart vynuogės ar bananai. Tik sunku pasakyti, kiek jie tinkami mums (tarp žmonių paplitusi nuomonė, kad viskas, aks atvežta nelabai sveika, nes prikaupę „chemijos“).
Daug jau ant savęs prisieksperimentavau, todėl pasidariusi baisi skeptikė, kai tik ką nors sužinau naujo puolu gilintis ir ką jūs manot randu, vieną kitai prieštaraujančias nuomones. Nespjaunu į liaudies medicinos žinias, tiesiog nevartoju, dar man neatėjo tas laikas, tikiu, kad ir neateis.
Kadangi kalbame apie žoleles bei jų mišinius parašysiu vėliau plačiai naudojamus prieš vėžį mišinukus, juos man provizorė Jadvyga Balvočiūtė davė.

Rasyte, tu vis užsuk dažniau netik paskaityti, bet ir savo mintimis pasidalinti, trūksta tavęs ir tavo giedrų minčių. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 08 birželio 2006 - 10:03
„Liaudies universitetai“

I. Cheminės medžiagos ir žolės (nuodai arba ta pati chemija) tik liaudiškai:
1) peroksidas, yra schemos (vartojimo kiekis ir eiliškumas), pagal kurias jis yra geriamas. Aš jų nežinau, pasidomėjus tarp ligonių, netradicinio gydymo propaguotojų kas nors pasakytų.
2) žibalas. Yra vartojimo schemos. Valo kraują, efektyvus gydant kepenų vėžį. Literatūra: Gydymas žibalu, Dalia Petrauskaitė. 2004 m. Panevėžys. Homeopat. vaistinėse (anksčiau Vokiečių) parduodamas išvalytas medicininis žibalas, tuo darbu drąsūs žmonės vartoja aviacinį žibalą, patys distiliuoja.
3) dėmėtoji mauda, paprasčiau, tiesiog mauda. Nuodingas augalas. Galite pasiskaityti:mauda. Preparatų galima įsigyti Kauno rotušės vasitinėje ir Jurbarke pas žoliniką Jurijų Merzlikiną. Jurbarko mauda - didelės koncentracijos.
Pastaba:(komentuoja medikai). Dėmėtosios maudos tinktūra buvo nunuodytas senovės graikų filosofas Sokratas. Šiuo metu labai smarkiai praskiesti dėmėtosios maudos preparatai vartojami tik homeopatinių vaistų gamyboje. Geriant savos gamybos maudos tinktūrą galima nusinuodyti. Todėl gali nutikti taip, kad juo išgydysite visas ligas, visiems laikams.
4) ugniažolės spiritinės užpiltinės. Specifiškai ją ruošia Adelė Karaliūnaitė, Gintarės Karaliūnaitės mama. Galite paskaityti:Žolininkė padeda bėgti nuo mirtinos ligos
Žolininkė savamokslė.
5) raudonosios musmirės spiritinės užpildinės.
6) rupūžės spiritinės užpiltinės. Rupūže stiprinamas imunitetas, bet kam jį stiprinti, jei vėžys ne imuniteto, o ląstelės liga?

Aš pasitikėčiau tik patyrusiais gydytojais homeopatais, gydyčiausi tik preparatais įsigytais vaistinėse (kad ir Kauno rotušės, kuri juolab yra Kauno med. universiteto muziejaus vaistinė, oficialus jos statusas). Tačiau, nesant galimybės gydytis, kai medikai pasako viskas - mūsų darbas atliktas ir mes daugiau neturim jokių poveikio priemonių, tikrai atsigręščiau į žolininkus ir jų superduper nuodus.

Visa mano informacija iš onk. ligonių ir interneto, jei norite daugiau tiesiog google paieškoje ieškokite. smile.gif rasite ir koordinates kaip su žolininkais susisiekti, teisiog tam skirkite laiko ir kantrybės. Galima dar paskaityti apie gydymą augalais : Milda Puodžiūnienė, Mažoji vaistinių augalų enciklopedija. L.Gončaro indiv.įm., 2001.

Kiek tai patikima, nesiimu spręsti. Pirmieji du gydymo būdai, man visiškai nepriimtini ir absurdiški, tačiau žmonės juos vartoja. Taip sakant liaudies empirika (patyrimas).

Man tai labiausiai primtinas gydymas meile tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 08 birželio 2006 - 13:40
QUOTE(jadzka @ 2006 06 08, 10:20)
Egida76,

Nebūtinai ketvirta ax.gif Mano močiutei irgi operacijos nedarė, ir auglys metastazavęs į limfmazgius. Ir jai 3 stadija. DAbar kažkaip galvoju, kad gal net geriau,kad tos operacijos nedarė. O tada mums buvo tas pats kas mirties nuosprendis. Šiaip tai išpjovus kažkokį organą - jis nebeatgyja, o ląsteles galima bandyti gydyti. Nežinau kaip paaiškinti, tiesiog anglų kalba daug ką skaičiau tai į LT sunku ir išverst kartais.
Svarbiausia dabar įkalbėti tavo tėtį, kad jam gali pasisekti ir kad bandytų gydytis. Juk yra tiek nuostabių istorijų, kaip pagyja žmonės. Viena mano giminaitė krūties vėžį III - IV stadijos išsigydė. Tas buvo prieš 7 metus. DAbar jau 7 metai praėjo ir jokių simptomų. O darė viską: ir papildus gėrė ir sausą raudoną vyną ir sultis spausdavosi ir vaistai ir t.t. Viskas yra įmanoma, tik reikia noro, tikėjimo ir daug darbo.


labutis
labai labai ačiū už palaikymą.
šiandien tėvelis gavo pirmąją chemoterapijos dozę, rytoj važiuoju parsivežti namo, pasikalbėti su chemoterapeutu. Kalbėjausi su tėčiu, kol kas po vaistuku jaučiasi gerai nepykina ir nevemia, geria daug.
jo balse pajutau kažka naujo, lyg geros nuotaikos blykstę, na ir pati pradžiugau kažkaip.
Ačiū kad pažadinat viltį man...
esu vienturtė, todėl visas naujienas išgirstu pati pirma, tada jas turiu perduoti mamai, savo vyrui, tėčiui, visa tai stengiuosi padaryti gana ramiai. Atrodo paskutiniu metu buvau praskydusi.
labai mane palaiko šis susirašnėjimas
Atsakyti
Matau daug naujų lankytojų šiame skyrelyje su savo bėdomis. Gaila...
Laikykitės sergantys, nepasiduokit jų artimieji. Čia daug plaučių vėžio atvejų žiūriu dabar. Neseniai deja vienos pažįstamoskova baigėsi mirtimi, nors po chemijos ji būdama senyvo amžiaus moteriškė (76metų) pragyveno gerus metus, kai buvo 4 stadija, bet po metų rimtai atkrito ir po poros mėnesių viskas. Todėl iš tikrųjų gal chemija dar ne viskas. Kažkaip pradėjau tikėt, kad nuo savo lemties nepabėgsi...

Buvo vyras pas gydytojus. Šį kartą pridavė kraują, tai dabar laukia atsakymų. Kadangi nuo saldumynų ir alaus jis vėl savo numestą svorį priaugo, plaukai atžėlė, tai nieks nepasakys dabar , kad sirgo lotuliukas.gif Net gydytojas nusistebėjo, kad toks pasitaisęs ir gerai atrodantis lotuliukas.gif Liepė jam nestorėti. biggrin.gif Tai dabar matytumėt kaip bando keisti savo mitybos ypročius doh.gif Pora kartų parduotuvėj nenusipirko jau saldumynų, daržovių vis daugiau ir vaisių valgyt pradėjo vakarais. Nupirkau vėl Triovit vitaminų, bet kai pasakė gydytojui, kad gers, tai tik numojo ranka "kam tau tokiam sveikai atrodančiam tie vitaminai..". Bet vis tiek gersim, nes psichologiškai jam ramiau ir tiek.

Sveikinu Siracusa su gerom naujienom. Ačiū visom užž palaikymą.

Adis , maniškis irgi jėgų kažkaip neturi. Pabėgėjo čia 200 metrų, tai po to visą parą kojos kaip kaladės sako buvo. Norėjom į kalnus važiuot, tai apsigalvojom, nes maniškis sako "jau neužlipsiu" verysad.gif O jis toks romantikas, mėgsta kalnus, o ne pliažo saulę (kurios mums saugotis reikia wub.gif ).

Atsakyti
mane irgi meile gydo. ir geras oras, ir maze, viskas wub.gif

krauja vel pasidariau - leukocitai dbr visiskai idealus, net ne prie krastines ribos, o grynai kaip sveiko zm yahoo.gif visa formule ju ideali wub.gif trombai irgi pakrito, tai tikiuosi step by step i normas greit itilpsiu thumbup.gif
man visada keista, kad trombu pas mane daug, nors su sia liga leukocitai pagrinde turetu didet. Ir kai hydria vartojau pagrinde nukrito leukocitai, nors hydria yra trombocitus mazinantis vaistas g.gif nu klastinga liga cia, idomi tikrai g.gif kazkaip jei ne Philadelfijos chromosoma, greiciausiai trombocitemija nustate butu rolleyes.gif
as cia poliklinikoj pasidariau krauja, neiskenciau doh.gif taip norisi vis geru naujienu. pirmadieni kaip priklauso eisiu i kmu hihihi.gif
Atsakyti
„Liaudies universitetai“ II dalis

Nenuodingi gamtos vaistai.

1)juodasis beržo grybas. „Befunginas“, beržo grybo ekstraktas. Patentuotas iki šiol Rusijoje gaminamas preparatas, įsigyti galima Kauno Rotušės vaistinėje arba toje pačioje Rusijoje. Anotacijos vertimas: „Tinka skrandžio vėžiui gydyti, taip pat ir kitiems vėlesnių stadijų vėžiams, skrandžio bei dvylikapirštės opaligėms bei padidintam rūgštingumui mažinti, chroniškiems gastritams gydyti. Pasižymi organizmą stiprinančiomis ir tonizuojančiomis savybėmis, slopina skausmą, netinka greit įrančiams augliams gydyti, esant chroniškia dizenterijai“.
Vaistas efektyvus, pati gėriau, kai chemijos metu streikavo skrandis.
Beržo grybas
Juodasis beržo grybas

2) Sidabražolė. Efektyvi žolytė gydant krūtų vėžį, taip pat ir kitus vėžiukus. Turi sutraukiančių savybių, skalaudavau burną chem. metu, kai atsirasdavo opelės ir burnos gleivinės uždegimas. Trūkumas: dantis nudažo gelsva spalva, kuri laikui bėgant nusivalo. Ažuolo žievė skalavimams nebuvo rekomenduota, nes perstipri. Kai burnoje artsiranda žaizdelės vengti skaliklių paruoštų spiritiniu pagrindu . Man sidabražolę rekomendavo burnos higienistė.
Miškinės sidabražolės šakniastiebių nuoviras:
(Jadvygos Balvočiūtės (žolininkė, baigusi farmacijos mokslus, ilgą laiką dirbusi Kauno botanikos sode) rekomenduotas sidabražolės ruošimo būdas).

1 nubrauktą arbatinį šaukštelį sumaltų šaknų užpilti 1,5 l vandens ir labai lėtai virti 30 min. po to 3 val. laikyti po pagalve (termose). Tuoj po to nupilti nuo tirščių. Gerti po 0,3-0,5 stiklinės tris kartus per dieną geriausiai prieš valgį.
Sidabražolė

3)Žolių mišiniai nuo piktybinių auglių, turbūt gerai žinomi:

100 g metylių (pelyno)
100 g kraujažolių
100 g beržo ir pušų pumpurų
100 g erškėčio uogų
50 g jonažolių
Žoles užpilti 3 l verdančiu vandeniu. po to puodą įstatome į kitą puodą su vandeniu ir kaitiname 2 val. Išimame puodą su žolėmis ir laikome 1 parą apvyniojus audiniu.
Nukošus dėti 1-2 buteliukus BEFUNGINO
250 g konjako
250 g alijošiaus sulčių
0,5 kg medaus
laikyti 3 paars ir gerti: pirmą savaitę po 1 arbat. šaukštelį prieš valgį 0,5 h, vėliau po 1 valg. šaukštą 3 kartus per dieną.
Alijošiaus galima ir nedėti. Dėl jo daug prieštaringų nuomonių.
Kartoti 2 kartus per metus.
Nežinau kodėl vadinamas profesoriaus Savickio receptu.

labai panašus, tačiau truputį kitoks mišinys:
500 g juodojo beržo grybo užpilti 3 l verdančio vandens ir emaliuotame inde virti 2 h.
100 g pušų pumpurų įdėti ir virti dar 1,5 h
100 g beržų pumpurų įdėti ir virti dar 0,30 h.
įdėti tiesiai į verdantį mišinį, bet daugiau jau nevirinti
20 g erškėtuogių
20 g dilgėlių
20 g kraujažolių
20 g gysločio
20 g pelyno
laikyti viską 8 h.
po to viską nukošti , įdėti 500 g alijošiaus, 700 g medaus ir įpilti 500 g 96° spirito, laikyti savaitę tamsioje vietoje. Po to galima naudoti ir toliau laikant tamsioje vietoje.
vartojimas: 3 kartus pe dieną po valg. šaukštą 20 min. prieš valgį.
Pastabos; alijošius ne jaunesnis 5 metų. Prieš tai 10 dienų nelaistytas, pjaustyti jį plastmasiniu peiliuku.
Virti viską ant labai silpnos ugnies!
0,5 l medaus sveria 700 g.
Šį receptą gavau iš Sveiko maisto ir papildų parduotuvėlės savininkės.
4) Baltasis molis. Kasamas upės pašlaitėse maždaug 0,5 m gylyje. Į stiklinę pridedama baltojo molio šaukštas, ištirpinama, leidžiama nusėsti ir po kelių valandų geriamas, nuosėdos paliekamos.
Žmonės vartoja, konkrečiau nežinau, nelabai įsidėmėjau, kai man pasakojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 09 birželio 2006 - 11:01
adis, nu ir informacijos prikaupus blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 09 birželio 2006 - 10:59
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 09, 10:58)
adis, nu ir informacijos prikaupus blink.gif thumbup.gif

Gerus metus esu intensyviai gydoma tai ir
moteriški plepesiai leidžiant chemiją ir 1,5 mėn. ligoninėje, bei daug laisvo laiko sanatorijose, kažkodėl visi pasakoja ką žino, dar lankiausi ir pas gerb. J. Balvočiūtę, tai ten belaukiant eilėje 5 val. kol priims debatai buvo, giminių ir bendradarbių patarimai ir t. t.
Dar pati daug skaičiau, o likau išsižiojus ir benieko, nes kaip sakiau tapau baisia skeptike, visą informaciją pasitikrinu ir kolkas tik moksline medicina pasitikiu. Tiesa chem. metu, kai labai jau blogai buvo, suderinus su gydytoja sidabražole skalavau burną, gėriau befunginą ir tai tik iki tada, kol skrandis susiderindavo, vitaminą C (yra toks YOUR LIFE, prailginto veikimo), nes burna vienos skylės buvo, bei baigus chemiją tos pačios Balvočiūtės paruoštą Kepenis valančią žolių arbatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 09 birželio 2006 - 11:18
Perskaiciau skyreli ir liudna pasidare.Kiek daug naujoku ir deja ne siaip uzsukusiu,o su bedom.O vienu metu taip pratusteja buvo.Smagu tik, kad daug stipriu zmoniu cia, pasiruosusiu pagelbet kuo tik gali.Jums visoms reiketu skirt po angelo nominacija,nes jusu deka cia susirenka visi pasiguos ir pasidziaugt.Aciu jums 4u.gif Stiprybes,sveikatos,geros nuotaikos,meiles jums 4u.gif Aciu,kad esat.
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2006 06 08, 09:36)
Siracusa, aciu laikausi gerai, labai dziugina tavo pasiekimai, tikrai nuosirdziai dziaugiuosi, paskaitau, taciau ne visad rasau, nes cia ekspertu ir taip turim.

Del zoliu zoleliu, antpilu ir visokiu panasiu monu - jei yra paskirtas grieztas gydymas, kuris gali duoti rezultata - nevertetu ju vartoti, jei gydymas palaikomasis, o man is cia aprasytu situaciju taip ir atrodo - tada prasom i sveikata.

Plauciu veziui gydyti naudojamas toks receptukas:
barsuko taukai
medus
brendis
alijosiaus sultys
Viska maisome lygiomis dalimis ir geriame pries valgi po sauksta.

Si gerimuka naudoju karts nuo karto pati - mikstura nuo kosulio naturali man, tik nenaudoju alijosiaus, nes prie kraujo ligu nepatartina, o kadangi mano tumoras tarpuplauty buvo ir tie limfmazgiai vis kutena, man viena moteris patare pagert, sis receptas yra ir knygeleje "Vezys isgydomas".


O jūs man papasakokit, kur tų barsuko taukū gaut doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(boruzelee @ 2006 05 21, 14:46)
Nuosirdziausi sveikinimai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif



aciu ax.gif tik nelabai dar suprantu kaip cia elgtis smile.gif
Atsakyti